jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 21.10.2008 klo 19:35

voi v...u siis nuolen ja kaksoispisteen vähän niin kuin hymiön. siks tuli yks tyhjä viesti kun pistin sen pelkän hymiön ja toi eka viesti meni pieleen kun laitoin ton : laitan sanan perään sen hymiön ja kirj.merkin [ (: merkin ) ] mutta ton sulun tilalle nuoli aivan äimänä mä täällää, hööh.

Yhteinen taulu   
terhi - 21.10.2008 klo 19:31
terhi - 21.10.2008 klo 19:31

keroppas miulle miks miun teksti katoo kun laitan

Yhteinen taulu   
terhi - 21.10.2008 klo 17:54

moikkis loikkis :D eilen en kerent oikeestaan yhtään olee napsussa : / mut enpä oo juur mistään paitsi jäänyt kun tääl on aina vaan huopatossutehdasmainenen tunnelma : ( eilen kun pääsin töistä niin tiskasin sen älyttömän tiskivuoren poies, no ei vaan ei sitä nyt niin hirveesti ollut että ihan vuori, pien kallio korkeintaan, hekoti heh. tiskiaskareen jälkeen ma rupesin laittamaan ruokaa joka oli siskonmakkarasoppaa njam. ruokailun ohessa katsoin sähköpostit ja olin hetken napsussa, lähinnä äänestelin mielestäni parhaita vastauksia napsussa. kotvan koneella oltuani niin 'ullatus' muo rupi ramasee. mää varmaan puoltoista tuntia ehdin nukkumahan ko puhelin soi ja sieltä soitti äippä. hää kerto että veli on tulossa käymään jahka ensin käy synttäritarvike ostoksilla ja kysyi myös että menemmekö mei samalla käymään kans äipällä ja niinhän myö sitten lähettiin jahka ekaks olin suihkussa käynynnä. siellä äipällä mei oltiinkii melkkest kolme tuntia vähän ennen ysiä kotiuduttiin. kotona sitten olinkin taasen mukavasti telkun ääressä sohvalla ja jutskailin samalla tätini kanssa sähköpostin pikaviesteissä. (ei sama kun äipän sisko ) ( : ja tänään mää oon vähän siivoillut vaatekaappia jne. kävin äipän kans hakemas sen synttärimestan avaimet jo vklopuks. pyykkivä pesin ja sauna onpi täl hetkel tuloillaan lämpimäks, sinne siis kohta aj töllöö töllöö töllöö, tietsikkaa... mitenkäs siun viikkosi on lähtenyt käyntiin? =ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 19.10.2008 klo 20:43

mie kahtelen ja kuuntelen idolsia sivusilmällä/ korvalla. jos sie oot oikeen päikkäritkii nukkunt n.13 tunnin yöunien lisäksi niin siehän meet koko ens viikon täysillä kun durasel pupu konsanaan, hih hii. noh hyvää yötä nyti siulle sitten vuon, huomenna sie pistät sitten ainaskii 10 kysymystä napsuun ko sie oot nyt niin pirtiä ja skarpissa kunnossa, hih. muikka moikka luikka loikka.

Yhteinen taulu   
terhi - 19.10.2008 klo 19:50

juu nyt poistivatten molemmat törkeet viestit/ kysymykset, tartzaan ja valperiin kohdistuvat loukkaavat kysymykset. miulla parit kynttilät ja tuikut palaapi taas tunnelmallisesti. kääksis kun huomenna on taasen se tylsä maanantai, mutta kyllä se siitä aina sen on jotenkuten mennyt kunnialla läpi sen päivän, hekoti he hee.

Yhteinen taulu   
terhi - 19.10.2008 klo 19:38

tuolla napsussa on taas kaks ihan p:tä olevaa kysymystä, mää pistin jo ylläpitoon palautetta jotta poistaisvat ne. ei kyllä viel oo poistettu mutta toiv. kumminnii poistavat. aargh.

Yhteinen taulu   
terhi - 19.10.2008 klo 15:07

nami maksaa se on tosi hyvää mut ikävä kyllä ukkoin ei pidä siitä lainkaan. sen takkii mei tehhään maksasta ruokaa sillon tällön äipän kanssa, kun ukkoin on vkloppu vuorossa. nääs kun mie mään monasti äipälle viikonlopuksi kun ukkoin on töissä, kah kun hää tekee 12 tuntista päivää silloin niin kotiin tullessaan ei kauaa valvo ennen kun taasen tutimaan menee ja töihin lähtee. mei tehhään muutenkii aina semmosia sapuskoja kahdestaan mistä hää eli ukkoin ei tykkää ollenskaan, esim. kaalilaatikko/ keitto, kalapuikot ja valkokasti (maitokastike), kesäkeitto, sitten on tuo maksa mistä teemme kastiketta (ruskea kastike ja paistetut maksapalat siellä seassa) jne. pää on ain vaan tyhjä ei se taida vähään aikaan täyttyäkkään, mä en tajua mikä kysymys idea vaje muhun on iskenyt. mutta eipä tuo miti mie vastailen sitten vain jos vaan on kiinnostavia tai jotta yleensäkkin pystyn/ löydän kysymykselle vastauksen. hyvää ruokahalua tai toivottavasti oli hyvää ja maistui jos olet jo herkku ruokaasi syönyt. ' maksaa hrrr < homer simpson'

Yhteinen taulu   
terhi - 19.10.2008 klo 11:27

tere tere taasen :o) eylen illal mänin jo yheltätoista nukumaan, en ees bb:tä kokonaan nähnyt ku mie vähän pilkin sen ohjelman aikana. (yhtään fisua en kyllä saanut, kjeh kjeh.) kotona taasen niin kun varmaan arvasitkin kun kert kirjutan siulle, takkaan pistettiin het tuliluikkunen ko sisällä oli vähän vilu. hih kiva katsella kun pikkulintuset syöpi auringonkukan siemenii tuosta uudesta syöttöastiasta sekä nuista talipalleroista. heipsis hetkeksi koitan keksiä jonkun kyssärin napsuun, mut voip olla ettei siit miti tuu kun pää tyhjä aina vaan. ;ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 18.10.2008 klo 13:59

kylläpäs täällä napsussa on taas mahtava meno, menöö pää ihan pyörälle kun vilskettä riittää höh ja kattia kanssa. hiljaista on taas kun huopatossutehtaalla < tää on mun dejavuu oon kokenut tän joskus ennenkin. ;ö) mei päätettiin lähteä taasen äipälle jos vaik vähän raminaa pelailtas sun muita pelejä kokeiltais. huomenna tulen kahtomaan miten tääl napsussa menöö, hyvää viikonlopun jatkoa siulle. heipparallaa. : D

Yhteinen taulu   
terhi - 18.10.2008 klo 10:16

huomenta ja mellkkeist aurinkoista aamua siis täällä se aurinko koittaapi pilvien raosta vähän pilkotella, hih. mie heräsin vähän ennen ysiä ja kuuntelin radiosta kärkisen perheen toilailuja taasen ja viis yli ysi alkoi kirppis ohjelma tv:stä ykköseltä senkiin mie kahtelin. nyt mie ryystän aamukahvia ja pohdin jotta mitähän sitä seuraavaksi duunailisi, ehkä pitäisi vähän haravoida heh mää taidan haravoida tota pihaa niin kauan että lumi jo kohta tuloo.

Yhteinen taulu   
miumaumikko - 17.10.2008 klo 22:59

Onko tuo väsynyt kissa sinun, vai pelaileeko se kuvassa ihan hauska.

Yhteinen taulu   
terhi - 17.10.2008 klo 21:57

mokkis loikkis, kiva kun kirjuttelit :) miullakin on ollut vähän semmoinen sinne tänne päivä tänään. miuuki väsyttää jo kamalasti mutta kyllä mie vielä bb:n jaksan kahtoo, sitten mään maate ja aamulla herään ihanaan lauantaihin, hih. hyviä ötyjä siulle ja kivoja unia, huomenna tosiaan napsutellaan taasen, juupsista, heippa taas tälltä jostakin, hi hii.

Yhteinen taulu   
terhi - 16.10.2008 klo 21:31

eh hee unimasa (masa) toinen mies, kieh. jeps huomenna vastailen siun kyssään ja yritän itsekkin pitkästä aikaan jotain kysyä tuolla napsussa. kyl mie bb:n jälkeen maate mään. hyvää yötä ja hauskoja unia siulle, huomenna pirteenä töihen ja muutenkin päivään ja napsutuksiin, heipparallaa. ;ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 16.10.2008 klo 20:36

niin ja sehän miun viel pit kirjuttaa jotta siulla tuli hyvä kysymys mutta vastaan ma siihen vasta huomenna, kun tuo pirun ' pikkupäikkäri' pisti ihan sekavaksi nyt ei päässä liiku mitään, eliks jos huomen olisin ns viisaampi vastaamaan. ;o)

Yhteinen taulu   
terhi - 16.10.2008 klo 20:24

heipparallaa, miun kävi kämmi ' pikkupäikkäreiden' kanssa, miun pit vaan hetki nukkua kun rupesin vast viiden mais päikkäreitä nukkumaan kun rupes silmät lurpsaamaan, niiin heräsinkkii vasta kasilta. plääh. koko päivän on satanut ja ollut pimiää, kun esterin siinä vai oliko se esterin siinä satanut, hmm. kuinkas siellä pv on vierähtänyt, oot varmaan jo tutimassa kun eylän niin myöhään valvoit, höh. hekoti heh.

Yhteinen taulu   
terhi - 15.10.2008 klo 22:09

ieö öie eiö iöe eöi öei < oliks tuos nyt kaikki vaihtoehdot, eh hee lainailin nui hassut kirjain rivit siun eöi < öö sanasta. hekoti hee, vitsivitsi. vai jot siulla kokkous/ palaveer koitahan kesttee huomenna siel joninsein. :ö) mie meen huomenna äipytin kaa enakkoäänestämään ja varmaan jatkan myös sitä iänikuisuita haravointiikii töiden jälkeen, juupsista. mie alan bb:tä kahtomaan ja tää miun viestini tuloo nyt niin myöhään että jotta sie jo tutimaas uot, hööh. nö myt öytä kumminnii ja hyvei uneloita, huomenna napsutellaan taasen, heippati hei.

Yhteinen taulu   
terhi - 15.10.2008 klo 19:39

sie se oot kova flikka syömään pyöriää näkkäriää, miekii lidlistä ostin näkkärii mut en pyöreet vaan sitä lidlin omaa, mikä vissiin on melk. samanlaista ko koulunäkki. mie en urheilua/ jalkapalloa kahto ainakkaan mukken mie oo kyl napsuun kyssäriäkään pannut, johtunee tyhjästä päästä ja kiireisestä päivästä. hih hoh. nyt miun pittee keskittyä salkkareihin. =D

Yhteinen taulu   
terhi - 15.10.2008 klo 18:19

hellöy hellöy.. plääh just istahin soffalle, mie oon tehnynnä ja mennynnä koko päivän. töiden jälkeen haravoittin ja nyt sain lehtiä säkkeihinkii, ku ukkoin niit töistä toip nyt ku hää taas töihen män vapaaviikon jälkeen. neljän jälkeen mie menin serkkuin kans pulloi ja ja tölkkilöi palauttamaan kauppahan, kuka lie tyhjii meille tuonut ku mie vaan täysii ostan, hmm ; ) sitten mentihi rautakauppaan ei rautaa ostamaan vaan, puutarhasakset kaksin kappalein pitkä ja lthyet, neljä kpl:tta lyhtykoukkupidikettä maahan juu noo,, lintujen syöttöastian, auringonkukan siemenehiä ja talipalleroisia. parit talipallot jo pistin lintuloille ja väliaikaiseen paikkaan sen syöttöastian törkkäsin kanssa ja siemenillä täytin. nyt mie naatin kaffetta ja toissapaäiväistä pannaria kun ys pala oli jäänynnä. en mie vieläkään saanut kaikkia lehtiä haravoituun kun jouduin vähän niinkuin kahteen kertaan haravoimaan toissapäiväisenkin alueen, kah kun lehtiä oli siihen pirskuta rallaa lissee tullut. kai mie sit oon se tyhmä joka paljon työtä tekkee, ko viisas pääsis vähemmällä ja huomen varmaankin sataa ni ehän mie silloin voi haravoittee, höööh. kuis siun päiväs on mennyt ja joko teit lämpimiä voikkareita, jos niin mitä täytteitä ja miltäs mastuipi nnjaam. :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 14.10.2008 klo 21:45

no kerrohan sitten huomenna jos niit voikkareita teet jotta mimmosias olivatten ja olikos herkullissii. hyvää yötä siulkii sinne ja kiitos siun toivotuksista yö sellaisista. huomiseen taasen jookos kookosta, heipparallaa :o)

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.