jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 22.08.2008 klo 23:11

kauhee ku aika menee nopeasti, kello jo 23 ja vähän päälle. tos mun pelikysymyksen kirjottamises meni varmaan puoltuntia, ku yritin mahd. lyhyesti ja ytimekkäästi sen kirjoittaa, ettei nyt ihan hirmu stooria tulis. se on hyvä peli, mukken sen nimeä muista. toiv. joku muistaa. nukukko jo ? ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 22.08.2008 klo 22:35

>#%/#£< toi on kiroilua! p.rk.l.! mulla oli,,, nimen omaan oli kysymys.hirvee litanja lisä tekstii siin mun kysymykses ja sit hups, se katos. painoin jotai ihme namiskaa, en deletee. ni se katos, siis se niinku katos! >#%/#£

Yhteinen taulu   
terhi - 22.08.2008 klo 21:50

määki uon viirelt herännä. thih. nyt aivot surraamaan oikeen niinku kunnol ja pistetään semmosia kysymyksiä ettei kukaan tiedä. ei vaineskaan mitä semmosil kysymyksillä tekee jos ei vastaustakaan tiedä, hmm. tjaah ja mä taas täs tekstailen itellein. tairampa leikata tuon tekstin ja ommella sen sitten sulle. noin , nyt on parempi. että tälleen terhin sähläys taas alko...

Yhteinen taulu   
terhi - 22.08.2008 klo 21:27

ai siullaki suvussa noita iltapäikkäri immeisiä. miu sherkkuin ja häen poikakaveri (kihlattu) nukkuu kans ihan ihme aikoina päikkäreitä. mulla sentäs joku aika raja koska en enää viitti päikkärei nukkuu ja se ompii klo kuus. eli kuuren jälk. vaik kuin nukuttas, ni yritän sinnitellä viel muutaman tunnin, että sitten jo yöpuulle rupian ma. mut nyt en tosiaan viel nuku kuku, ko on perstakii ja vappaat, ni sillon otetaan ilo irti siitä. tulis ny jotai kivoi kysymyksii, vaik ihan puutaheinääki, must on kiva vastailla ihan kompajuttuihinki. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 22.08.2008 klo 20:57

menekkös sie näin perstakinakin siis perjantainakin ajois tutimaan mitä? mää aijon kahtoa töllöä ja surffailla netissä ainakin kahteentoista, ellei sit nukkumatti tule aikaisemmin heittämään unihiekkaa simmuun. : )

Yhteinen taulu   
tuikku67 - 22.08.2008 klo 19:16

Sattuuhan sitä, paremmissakin piireissä :-D eläkä suotta nolostele. Kunhan mä tässä pääsen eroon tästä rannelastasta, niin kukaan ei tiedä, mitä mä saan aikaiseks... ja sit täällä vasta korvat punasina ollaankin. Yks yö oltiin siellä Lopella ja oli ihan kivaa. Mä vaan tykkään hirvittävän paljon tollaisesta ylellisyydestä, kuin juokseva vesi. Niinpä, kun äijäpoloni sai laatoitustyöt täysin valmiiksi, käännettiin letukan nokka kohti kotia. Nyt sitten tuo nuorin penikoista on kammo flunssassa, kun ei riiviö voinut uskoa komentoa TAKKI PÄÄLLE! Tyhmyydestä sakotettiin tälläkin kertaa. Täytyy varmaan alkaa kahlaamaan noita kysymyksiä läpi, kun niitä ovat taas immeiset kirjoitelleet :-) Ja kahvia mulle heti!

Yhteinen taulu   
terhi - 22.08.2008 klo 18:45

mm namm, kyllä oma tekemä pitsa kaupaun pitsat voittaa.

Yhteinen taulu   
terhi - 22.08.2008 klo 18:33

kroooh, ai tä hä.. ei vaiskaan en ole ees päikkäreitä tänään nukkuna. on vaan ollu niin pal kaikkee tänään töiden lisäks. ja taas on ollu vähän ihme kysymyksiä napsussa, en mie osaa semmosiin vastailla. oota meen ottamaan pitsan poies uunista...

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 22:22

hyvää yötä sulle ja kauniita unia. huomenna uusi päivä ja uudet kujeet, toivottavasti vähän aurinkoisempikin. : ) heii heei!

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 22:07

jox mänit nukkumahan, vai mikä ku et vastaile miun hienoihin kysymyksiin napsussa. siehän olet lomalla, saa vähän valvoakkin. mie varmaan n. tunnin täs viel kupeksin, sitten pehkuihin.

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 21:38

musta tuntuu että olen joskus liiankin perusteellinen. mutta toisaalta ei kyl lyhyt ja ytimekäs vastaus oo oikeen mistään kotoisin, varsinkis jos kysyjä haluaa vähän perusteluita/ syitä ynnä muita. toi galvanointi kysymys aika paha, ainakin mulle. daidaa jäädä siihen vasdaamat. no mä koitan keksii jonku kys. mä mietin eka hetken... hmm.

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 21:06

aaii mun ois pitänny kaikki yli 300 nimee pistää.... ootas kohta tulee..... eih en taidakkaan jaksaa. mut makee/ suolanen kysymykseen vastasinkin jo vähän pidemmän stoorin, osuit ehkä kysymykselläsi naulan kantaan niin kun sanonta kuuluu. mä en oo viel mitään kysymystä keksinnä, mut ehkä huommen liikkuis päässä enemmän.

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 19:11

tää on ihan tylsää, kun ei oo tullu oikeen semmosia kysymyksiä mihin pystyn/ voisin vastata. tuo siun siivouskysymys oli ainut mihin vastasin tänään. vai tais siel olla ehkä toinenkin, krääh en mie muista. ja mun vastaus oli vähän semmosen laiskan p .s . an vastaus. heh. mul on vissiin tämmönen kaikki menee mönkään ja mikään ei huvita päivä. mut kyl mie täst viel piristyn.

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 14:00

enpä mie ole pahemmin mainostanutkaan mis mie vaikutan, mut sanoisinko että n. tunnin ajomatkan päästä heltsingistä. ; ) vai imurointiko muka rentoilua. heh. ala nyt sit äkkiä imuroittee, ettei laiskottelupäivä mee harakoille. miulki ois torstaipv. vähän niin kuin siivouspv. mukku muo niin laiskottaa ja väsnättää, että taitaa jäähä se ähkiminen tuonnemmaksi. mun vkloppu menee rauhaisati kotosalla, ku ukkoin on vkloppuvuorossa töissä, ni en viitti (hilluu) missään. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 21.08.2008 klo 13:20

no hyvvee päivee. käyntiinhän tää päivä jo lähti taas varhain aamusta, ko töihen pit mennä. tuos noin tunti sitten pääsin. ja nyt tääl taas napsuttelemassa. onkos sulla ollu hyviä lomakelejä? tääl meitil päin on pilvistä ja sateista, välil aurinko yrittää pilkahtaa pilven raosta. nautihan nyt täysin siemauksin viimeisistä lomapäivistäsi, rentoudu ja naatiskele. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 20.08.2008 klo 21:20

tänään on 20082008. heh. subilla mennee kauhutarinoita leffa, tairan kahtoa sen ja sitten tutimaan. heips taas ja ötyjä.

Yhteinen taulu   
terhi - 19.08.2008 klo 21:24

tai jos me ollaanki ainoot epätietoiset, hih. pitäs varmaan mennä tutumaan, kun rupee tulee taas outoa tekstiä multa päin. mut kehitellään ja annetaan kypsyä sen kysymyksen, sitten vasta öö kysytään. jup jup. ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 19.08.2008 klo 21:18

hih pitäsköhän meitin kysyä gurulta. pistetään kyssäri menemään napsun kautta, ni ei tarvii tääl viestipuolella häslätä ja kirjuutella. tulee sitten muillekkin epätietoisille tiedoksi asia jos ei kaikki lue näit viestei. vai gui.

Yhteinen taulu   
terhi - 19.08.2008 klo 20:47

mä alan kohta parkumaan yhyy. ensiks kestää ikuisuus että opin liittämään linkin, sitten kun opin ni homaa toimii, ei toimi, toimii, ei toimi... toisin sanoen osaan ja en osaa linkittää.. enks ookki aika haka, oikeen tietokonemestari. jee!

Yhteinen taulu   
uma - 19.08.2008 klo 17:18

Hei jonin13, Ihan mukava saada henk.koht viest. No- suurinpiirtein samanikäisillä jotenkin natsaa yksiin. Tosin minä olen vuosissa vanhempi, mutta sisältä nuori. Kuitenkin sisäisestä nuoruudesta huolimatta on alkanut "vanhuuden" vaivat kiusata, nivelkolotukset yms. Niitä tässä olen potenut päiväkausia. Ilmojakin on hyvä syytellä, kosteat, kylmähköt, tuuliset. Vanhat luut aistii kaiken. Ei sitä nuorempana ymmärtänyt tällaisia kolotuksia. Ihmetteli vaan jos joku valitteli. Muuten mä aina fundeeraan, että mistä mahtaa olla peräisin napsuttajien nimimerkit, mistä ne johtaa? esim tämä jonin13, miten olet ottanut kyseisen nimim.? Mukavahan tässä koneella joskus on istuskella, mutta tulee kyllä herkästi tavaksikin. Ihan mukavaa vastapainoa pieni höpsöttely arkirutiiniin. Siitä arjesta puheenollen on tässä nyt siirryttävä muihin puuhiin, eli maksamaan laskuja. Huh-huh! Melkein hiki nousee päähän, kun huomaa miten nopeesti saa tilin tyhjäksi. No- kai sekin kuuluu elämään! Hyvää loppukesää, palaillaan! Uma.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.