jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
vesku - 26.08.2008 klo 20:28

Ei ole anonyymi vaan Vesku edelleen mutta ollut pientä kiirettä työelämässä,nyt aloitin kahden viikon eläkejakson. (osa-aika eläkkeellä),vielä minä jossain vaiheessa laitan lisää kuvia siitä venäjän matkasta. Tuli otettua yli 400 kuvaa mutta en laita ihan kaikkia. Hyvää syksyä Sinulle. Terv Vesku

Yhteinen taulu   
terhi - 26.08.2008 klo 18:50

ne vaan tuli jostain, päässä kuului plig ja sitten kädet alkoi napsutella tekstiä että sormet vaan sauhus. ;o) nukuin tuos äsken kolmen tunnin päikkärit, hoh hoijaa. kasin maissa saunaan, ai niin ja salkkarit tuloo taas puol kasi. hih. nyt juon sumppia ja teen just koht munakasta johon tuloo nakei ja topskui ja tiettyst maustei. suola, chili, paprikajauhe jne.

Yhteinen taulu   
terhi - 26.08.2008 klo 13:46

niin varmaan juu, pistä nyt sit viattoman käden syyksi, jos vähän virheitä sattuu. hih. syön tässä tonnikalaa ja kokoajan saan olla tuota yht hammasväliä ronkkimas, ko se tonnikalan pahanen mennöö sinne. tää päevä tääl on ollunna pilvistä, koleaa ja vähän tuulistakin. jup sen eilisen lisätekstin varmaan mörkö vei, ei sitä koskaan tiijä. B-)

Yhteinen taulu   
valperi - 26.08.2008 klo 10:46

lipsahdus oli tahaton. huomasin ennen lähetystä, en millään malttanut korjata, kun se minusta oli just sitä huumoria, hyvä ettet pahastunut eikä tarvinnu sormella osoitaa ... päivänjatkoa

Yhteinen taulu   
valperi - 25.08.2008 klo 22:55

nois murteist, oma ku ei o nin toi lyhyt suom on sen vert lystikäst et tul prasattuki aiknans hetki, mut ku ei o vuos kausi ollu asia sin ninon kokolail hukas

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 22:16

sori mä vähän lueskelin tot valperin viestiäkin. toi ikä juttu jäi mieleeni mun. mie ainaski 28, mut et varmaan toiv. mun ikääni epäillyt. : ) hei taas.

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 22:05

öitä taasen toivotan sulle nyt mä hoilotan, runosuoneni taasen kukkii ja.. ja en sit saanutkaan enää mitään rimmaamaan höh. lyhyestä virsi kaunis,,moooi.

Yhteinen taulu   
valperi - 25.08.2008 klo 21:54

Eipä kestä kiitellä, hyvä jos näistä vastailuista edes joskus on ihan konkreettistakin hyötyä. Ihan toinen juttu muuten, oletkos koskaan epäillyt, että joku näistä meidä lapsista onkin aika paljon ilmoittamaansa vanhempi? (Eiku siis joo, Napsun lapsista...)

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 21:14

mie kopsasin tuon sananparsi jutskan ja liitin tähän missä kirjotan sulle ja lisäsin siihen viel aiheeseen liittyvää juttua. mutta ei tulutkaan kun toi sananparsi juttu, mutta ei lisätekstiä. mihin hävis mun lopputeksti? aapuuva, en jaksa enää samaa stooria kirjottaa. sori.

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 21:08

no hjuva juttu, meinaan se aikuisten oikeesti ja sananparsi jutsku.=ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 20:59

aattelin että kun katsot jalkapalloa toisella kädellä, niin kirjuuttelet napsussa toisella silmällä. eeh hehe. vitsi vitsinä ja sitä rataa. no hjuva juttu, meinaan se aikuisten oikeesti ja sananparsi jutsku.=ö) muuten kun mä taas täs itellein näköjään kirjotan, ni tajusin että tässä kirjottaessahan pystyy samal tarkistamaan, että mitäs se toinen nyt taas pistikään. ja sitten vaan kopsaa sen ja liittää toiselle. edellyttäen sen, että muistaa tehä sen kopsu jutskan. jup, et sillai taas mulla. enkö mä koskaan opi. EN.

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 19:14

mullakin kanettava kone käsieni alla. mie istun soffal ja kone on sylissäin. käjet ei tuu pipiksi, mutta niska kyllä tahtoo välillä oikkuilla kun katson kuitenki alaspäin koko ajan. mulla on hiiri tos koneen keskellä, tommonen punan pien piste/ pallukka. saa tähän irtohiirenki, mut mulle passaa tää pien pallukkakin. toivottavasti kätes paranee kuitenkin pian, vaik lomailu onkin kivaa, mut kipee käsi ei välttämättä kiva. kohta alkaa salkkarit, mä tuppaan jumitta niitä, hih

Yhteinen taulu   
terhi - 25.08.2008 klo 18:22

moikkis sulle. arvaas kun mää olin tos puol kolkun maissa pistämässä sulle jo viestiä, niin sitten äippä jo tulla tupsahtikin meille. nääs kun meitin piti mennä selvittään jotain puhelinosake vero jutskuja. puol stooria sain jo kirjotettuun miun asiasta ja sitten oliki kiirus. siispä nyttenpä kirjuuttelen uudestaa sulle ma. no voi siun käs parkaa, miten sie nyt tuollain ittees telot. mul on nyt sitten 2 napsukaveria ja molemmilla käs pipi. ainut hyvä puoli sulla tossa asiassa, saat lomailla toisen viikon putkeen, tai täs tapaukses sairaslomailla. sorry muuten siitä kun kysyit sitä sananlasku hommaa, ja me vissiin vähän överiks pistettiin koko jutsku. kemmää oikeen osaa äkkäseltään mitään semmosia. siks mä keksinki kaikkee muuta mitä päähän pälkähti. siks otin tän puheeksi, kun katsoin sitä sun vastausta siihen huumori kysymykseen you no, mitä kysymystä tarkoitan. ja tajusin että meitin vastaukset ei menny ihan nappiin, mitä yritit kysymykselläsi tuoda julki. no voi hitsin hatsi ja höh. nyt miun pitäs kirjottaa yks synttärikortti ja pistää huomen postiin. moi hetkeks.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.08.2008 klo 22:38

nyt sen teen... eli menen nukkumaan. hyvää yötä huomen taas napsutellaan ja viestitellään jookosta kookosta ja eiköstä peiköstä, heh.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.08.2008 klo 22:26

hopoti hop. tein välil kaikkea muuta en napsutellut. menin äsken sähköpostiini ja siel huomasin siun vastauksesi. kiitos vielä kerran se oli se peli mitä tarkoitin. en sitä nyt tässä kirjuuta, kun en osaa se oli jotenkin hankala nimi. kääk kello koht 22.30 koht nukkumaan.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.08.2008 klo 18:47

ja mä höpisin taas ihan omiani, se aikahyppyhän tuli jo eilen. sen siitä saa kun katsoo ohjelmatietoja väärästä päivästä, siis nyt on terhi s-u-n-n-u-n-t-a-i. mutinaa ja muminaa grr.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.08.2008 klo 16:41

sie taidat kahtoa aikahyppyä, ku ei siust miti kuulu. mie aattelin saunan lämmittää, tulee sit puhdas matami, ku on kaks päivää huhkinu siivouksen kanssa.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.08.2008 klo 15:33

no nyt on rauha maassa ja usko puussa ja ihmisillä hyvä tahto. ei ku siis siivottu on piti sanomani mun. niin siullahan oli tämän päivän menussa mussakaa.. olikos se sitä perunaruokaa johon tulee munakoisoa jne. mie olen syönyt sitä viimeksi amiksessa, eli n. 10-12 vuotta sitten. ja taas tää tahvo meinas itelleen kirjottaa, onneks on toi kopio ja liitä mahdollisuus. (muminaa ja kiroilua)

Yhteinen taulu   
terhi - 24.08.2008 klo 12:38

hyvää huomenta! mullapa oisikin tänään siivoamisen loppurutistus. pitäs pistää imuri laulamaan ja moppi heilumaan. täällä on vähän pilvistä ja pikkasen sateloo, toivottavasti vähän aurinkokin paistais.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.08.2008 klo 23:58

no höh mee nyt sitten. : ( mää jään tänne napsuttelemaan ja tv:tä kahtelemaan. hyv yöt ja kauniita unia. huomiseen. : )

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.