jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 15.09.2008 klo 20:39

kääk miulla on tää pää tyhjä päivä tänään kans, mut voinhan mie koittaa jotain pistää, elä kattoo sil aikaa kuulikkos sie.

Yhteinen taulu   
terhi - 15.09.2008 klo 20:12

sovittu! jaa sie vast niin myöhään töistä kotiuduit. öh heräsin n. parin tunnin päikkäreiltä seiskalta, taas mä nukui, hui hui. salkkarit mie katoin äsken ja viel iltakaffetta keitin, ko miul ei nuo yöunet mee kaffesta jos ei ihan kauhiasti ryystä. sie jo koht meet koisimaanko kö, mie kukun viel yhteentoista asti tiiät kyllä miksi ja mitä katson sinne saakka. he hee : )

Yhteinen taulu   
terhi - 15.09.2008 klo 15:13

puhhuijaa on maanantaityöpv taas pulkassa, jess ennee neljä ja taas onpi viikonloppu. kehee. tää on taas näitä laiskapäiviä, ko en aijo tehdä yhtään mittii napsutella vaan täällä, telkkua kahtella ja välil löhöillä.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 20:34

nami namia, vai jotta omppupiirakkaa vaniljakastikkeen kera mmmm.. en mie yöhön rieku puol ykstoista bb:n jälkeen meen maate. mä oon kova suihkussa kävijä, ko mie taas käväsin siel vähän peseytymäs. ja eväät teen miekii jo illal, ko en jaksa niit aamullakaan väsätä. hyv yöt siulle ja kaaniita unei. hyviin huomisiin.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 19:30

hoh hoijaa tännekkin, heräsin just parin tunnin päikkäreiltä. niin siit tän päivan menusta mistä kirjuutin ja mikä katos: keitetyt potaattokset, unissa paistettu kala, ( kokonainen pie vain irti ja tietty sisuskalut ) kastikkeena ruokakerma, jossa pari mulkukkaa ( siis ei nuit turkkulaisii vaan kananmunia ) ja tiettyst hyvät mausteet kastikkees ( chili, valkosipulin kynsiä muutama, suola ) ja senkii kirjuutin että ukkoin pääsee kolmelta töistä ja lähtöö viideltä lätkätreeneihin, että hää ei varmaan paljua syö jos laisinkaa, ko hää ei ennen urheilemista viitti ihteään ähkimyskaakimukseen syyvä. ja tuo paljua kuulostaa ihan isolta vesiastialta vaikka onkin sana paljon näin ' suomeksi' sanottuna. ja hengen veto tähän lopuksi hui.

Yhteinen taulu   
valperi - 14.09.2008 klo 15:15

eiku oli omistani kyse eikä kaverit vaan meinannu millään päästää irti, reilut nelkytä vuotta jatkunut suhe vaihtuu epäselvään tulevaisuteen, eli silleen ....

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 14:14

mie vastaisin siun napsukaveri kysymykseesi jos osaisin. miulla kokemusta vain se että mieki pyysin kaverini, mut hää ei sitten napsuuntunnu. siks pistän vain tänne siul viestii tost jutskasta, ko en viitti 5 pistettä ottaa tyhjästä vastauksesta. you no. ja silleen.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 13:39

täh! nyt en tajuu, mie kirjotin kyl pidemmän viestin. pistin meitin tän päivän ruokalistastaki juttua, mutta se ei tullu siulle perille. voi saakeli soikoon, olkoon nyt en lähe kyl heti pistää uusiks, vittans.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 13:36

jup nii mie vähän arvelinkin että tajusit het, mit mie tarkoitin mut mie nyt vain korjasin ihan hyuviksein tuon miun erikoisen lausahdukseni. hekoti hek hik. miun mielestä ongelma se on pienikin ongelma/ vastoinkäyminen jne. se on ihan omasta näkökulmasta katsottuna joko iso tai pien, sanokoot muut miti tahtoo. eli tarkoitan mä että omast mielestä jo melkeen katastrofaalinen juttu, kun taas toisen mielestä no propleemo

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 11:54

niin mut päästin kotio jälleen eli takas ( takaisin ) no hyvä että siuta naurattaa, ku olet ollut apealla päällä muutaman päivän. thi hii : )

Yhteinen taulu   
terhi - 14.09.2008 klo 10:58

heippistä keippistä jonin.. .en miekään tänään mene synttärikekkeröimään. vaan meitillä on ens vkloppuna kolmet synttärit ja kesä kauden lopettamis bailut meillä siellä maalla navetanvintillä. serkkupojalla oli 9.9. 21 vee syntskyt. tädillä tänään ( naisen ikää ei saa sanoa ) syntskyt, no oke sen vert paljastan 40 - 50 välillä. serkkutytöllä 20.9. 19 vee syntskyt. niin ja nuo kolme synttärisankaria ovat lähisukua toisilleen, tätini on serkkujeni äiti. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 13.09.2008 klo 23:15

kyl sie nyt taisit mennä kroohpiyh, ko ei mitti kuulu siusta ei ees pihahdusta. tää loppuilta on tosiaan vähän (oblomovi) höh. kyl määki sitten meen tutiin, ko kaikki muutki näköjään. booring tolleen vapaasti ilmaistuna tai jotain. öitämälerskis sitten vuon ja kaaniita unei. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 13.09.2008 klo 21:53

heräsin tänään klo. 08.20. aamupalan ja muitten askareitten jälkeen klo. 10.30 lähettiin äipän kaa kirppikselle, sieltä sitten tankkauksen kautta kohti lohjaa ja kolmet kirppikset käytiin siellä läpi. lohjan k-citymarketin käynnin jälkeen oli nokka kohti tammisaarta, missä asuu veljeni ja häen vaimo, sekä pikkuinen siiri vuoden ja seitsemän kk. mie olen siirukan kummi, thih. niin siel tammisaaren dragsviikissä myö oltiin nuin 14.45. vast perillä, mutta eipä kannattant aikasemmin mennääkkään ko siirukka vasta kaheltatoista mäni päikkäreille, ni myö oltas vaan vähän niinku häiritty. siel myö sitten suuniteltiin veljeni synttäreitä ja kutsuttavien vieraiden lukumäärää. ruokaa syötiin ja pihalla välil käytiin. kaffet ryystettiin tos kuuden maissa ja seiskan maissa lähettiin kottiin päin suhaamaan. äipälle suhattiin suoraan ko ukkoin oli siellä kalassa, siis ei äipässä kalassa vuon joella,hih. lohi tuli ja teen siitä huomen sapuskaa, nam. ennen yheksää taidettin päästä kotio takas ja tässä sitä ollaan. hui ku tuli paljon tekstiä, sie jo taisit nukahtaakki. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 13.09.2008 klo 21:13

huh huh! hetki sitten vasta kotiuduin. tammisaaressa kyläly venyikin vähän pidemmäksi, mitä alunperin oli suunniteltu. nyt olen taas tutulla paikalla, sohvalla tietsikan ja telkun ääressä. pyykin pesulle saan heittää hyvästit tältä päivältä. mittees sie olet tänään touhununna?

Yhteinen taulu   
terhi - 11.09.2008 klo 22:20

noi voi sinnuu, juu onneks eilinen on eilinen. nyt pukkaa se kiirus tonne lauantai-iltaan saakka, että voipi olla et seuraavaks kirjuuttelen ja napsuun vastailen yms. vasta lauantai-iltana. joten hyvää yötä siulle nyti ja oikeen mukavata vkloppua. löördaagina taasen tuun tänne lörpöttellee ja jutskailee (öö sama asia) siulle ja muille napsulaisille jookosta kookosta. : ) heipparalla ja heikun keikun. hihiiii !!!

Yhteinen taulu   
terhi - 11.09.2008 klo 20:33

no miksikäs se 13 siut eilen hylkäsi? ei uo pakko kertuva, jos on joku ei päivänvaloa kestävä jutska. joo mie olen pottumaalla kökkiny jo ainaskii 25 syksyvä, tai mitä sitä nyt kolme veenä kerää, ennemminki multaa suuhunsa popsii, ihhihii.

Yhteinen taulu   
terhi - 11.09.2008 klo 19:33

miksikäs sie sitä nyt muuttamaan, ko kaikki vakkarinapsulaiset on jo oppinut tuntemaan siut jonin13 nimikkeellä. tuo on ihan hyvä nimimerkki. niiiiin, ettäs sen tiiät. eihän täs mittään huilii ja leppää kerkii, ko huomen heti töiden jälkeen pellolle pottui noukkimaan. ja löördaagina (ai ku hienost kirjotettu ja ihan oikeenki : ) het aamusta lähren äipän kaa kirppiskierroksel ja sen jälkhen isoveikkaa ja häen perhettään mennään moikkaamaan tammisaareen. että lauantai iltana sitten ehkä saan hetken hengähtää, mitä nyt pyykkiä pesen että työvaatetta taas maanantaiks päällein saan. nyt katon salkkarit, poistun vähäksi aikaa areenalta, heips hetkeks.

Yhteinen taulu   
terhi - 11.09.2008 klo 18:24

kröhhöhöm, en ookkaan ja oo ollutkaan päikkäreillä tänään. ko mie töistä pääsin ni mää kävin nurmikon kimppuun, öö siis ajoin nurmikon. sen jälkeen mänin tietty suihkuhun. äippä ku töistä pääsi kolmelta ni mei mentiin kauppoihin ja haudoilla käymään. sitten yks kaveri soitteli ja kaffel pyysi, mentiin sitten shellille siis. ja ny mää oon täs koneen ääressä ja yritän sulle tät viestii kirjottaa, mutta pitää olla välillä läpimien voikkareiden juuston raastaja, että näin täältä tänään. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 10.09.2008 klo 20:49

no voi sinnuu, kuis nyt niin pv. on päin peetä menny, höh. noh hyvää yötä siulkii sitten vuon niin. toivottavasti huomen parempi fiilis. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 10.09.2008 klo 20:20

mo noro no moro. mää päikkäreiltä herätessäni sanoin jo ukolleinki että mulla on joku tauti ja se tauti on nukkumistauti. kyl mulla nyt joku vajaus on elimistössä, ku nytteki nukuin ihan kepöseen n.kolmen tunnin päikkärit. mut ihme kyllä saan yöllä nukuttuun vaik nyt nukuin nuin pitkään. eipä napsulaiset vielkään oo oikeen vireessä, mun mielestä ei ainakaan oo kovin kivoi ja piristäviä kyssäreitä oolu/tullu. ja sitten oma pääkin on niin tyhjä ett en mittin keksi kysyttävää. kuis siun käs muuten voipi, varmaan ja toivottavasti paremminko kö? : )

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.