jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
lille - 10.11.2008 klo 18:48

Moi jonin 13. (miks mä aina laitan nimenki siihen,miks mä en laita vaan että moi?) Nii,siis vastaa tohon ylempään. Nii,ja mua on jo piiiitkään häirinny se ku toi kissa on tossa kuvassa?? Onko se sun ja mikä sen nimi on? Vai ootko se sinä?? Ja mikä sun nimi on... pliis kerrokerrokerro!! oot kiva ja heippa ( :

Yhteinen taulu   
taitava - 10.11.2008 klo 16:47

Sori,että viivästy tämä vastaaminen,mutta olen sellainen "tuulella"käypä ihminen siis luonteeltani aika ailahtelevainen ja helposti asioihin tarttuva.Olen kierrellyt vähän muutakin kuin tahkoa ja tulen kiertelemään edelleenkin pitkin ja pikin mualimoo.Työhommat on hanskassa ja talous sen verran kunnossa ,että ehkä vois jo katella vähän pidempiä lomia tai jopa jäädä eläkkeelle(vitsi),sillä en osais olla jouten.Kavereitten kanssa tulee aika paljon vietettyä aikaa ja humpat kiinnostaa kesäisin kun pääsee lavoille.Että siinä aluksi ja jatketaan jos vielä jotakuta kiinnostaa.

Yhteinen taulu   
terhi - 09.11.2008 klo 17:04

Heippis, Kirjotinko mie eylen vai ooks mie kirjuttant viimeks muka perjantaina. Kah kun näkyis että 7. päivä on viimeks kirjotettu, tai olen siulle viestii pistänyt. Kauhia kun aika rientää. Hyvää isnänpäivää sinnennii päitten, mei ollaan jo isänpäivä vierailut tehty molempien isukeille. Jotta kaffetta on tullut ryystettyyn kun kahdessa paikkaa ollaan käyty kyläilemässä, hih. Nyt ollaan jo kotosalla j apesukoneen pistin pielle, kun viikonloppu menee niin äkkiseltään ettei muka aikasemmin oo kerent pesemään niit. Takka onpi tulilla ja Hesen ruokaa syötiin kun ei jaksettu alkaa väsäämään mitin ;) kynttilöitä laitoin palamaan ja nuo 'jouluvalot' kanssa niin onpi vähän tunnelmallisempaa viettää sunnuntaita-iltaa. Voi sitä pikku kisu parkaa kun ei hää sitten jaksant ellee, nyyh. No se pääsi sisarustensa seuraksi kisutaivaaseen. Heipsis hetkeks, kirjuttelemisiin. :D

Yhteinen taulu   
terhi - 07.11.2008 klo 23:18

Se onpi hyvä jos mielikuvitusta piissaa, hih, kyllä miekii välillä jottain mielessäni näen jos/ kun joku miulle kertoo tekemisiään ja touhuilujaan. Mikähän siin muuten on ettei tuo mielikuvituskaan aina laukkaa, sitten välillä taasen laukkaa oikeen jottei meinaa perässä pyssyy. Anteeks etten mää taaskaan kerent siulle kirjuttaa takas niin että sie viel hereillä olisit, kun mie jumitan tot telkkuu, äskenkin katoin taas bb:tä, hööh. Noh huomisiin napsuttelemisiin ja kirjuttelemisiin tai sitten kun koneella olemma molemmat . Hyvää yötä ja iloisia unia siulle, moikkista loikkista vaan.. :D

Yhteinen taulu   
miumaumikko - 07.11.2008 klo 22:53

jonin13:lle. Moikka vaan ja kiva kun tulit kaverikesi, kyllä mie yhden viestin sulle laitoin olisko sitten menny jollekin muille, alku oli vähän sellaista opettelua näihin kaikkiin asioihin, eihän tässä nyt hirveästi voi ajatuksiaan kertoilla, ihan tämmöistä vaan. Niin tuo kissas on sinun sen nyt tiedänkin taitaa olla toinenkin. Miun papukaijat on profiilina, otin poikani kaijoista kuvan, ne on kyllä kans kivoja. Asumme vainoni kanssa kahdestaan, poikani asuu kans vaimonsa kanssa kahdestaan.

Yhteinen taulu   
terhi - 07.11.2008 klo 22:09

Mie jo yhen kyssärin pistinkii vaikkakin se ei tiettyst kaikille ole niin kiva kumusus jos Isukki ei ennee elä :( Mutta kyllä immeiset varmasti haudalla käyvät isukinpäivänä, jos vain haudat onpi lähellä, koska ainahan ei itse ole edes samassa kaupungissa missä sukulaisten haudat on. siekin olet kysynynnä napsussa mutta mie en nyti tähän hätään keksi mitään vastausta kun päässäin ei liiku mitään keksintöö tällä hetkellä, vaikkakin olen kuitenii jottain joskus keksinnyt. Noh mie vastaan siihen myöhemmin jos vaik ajatus juoksis myöhemmin. Miunkin mielestäni on jotensakkii kivempaa kirjuttaa tämmöstä murre tekstii vaikkaki välillä tuloo ihan tämmösii oma keksimiikin sanoja tai oikeestaan aikas paljonkin ihan omasta päästä tulevia hassuja sanoja, kiih hiih. Meitillä muuten palaapi olkkarissa jo vähän niinkusti jouluvalot, isossa lasipurkissa on tommosia eri värisiä pikuvaloja [ kyl sie tiiät tommosia jouluvaloja mitköä on tuossa piuhassa kiini, ne on laitettu lasipurkkiin ihan vaan sykerölle ja siin nee siten palavatten.] Hoh jos taas lopettas kirjottamisen ettei ihan romaanii tulis tästäkkii, eliks Heips vaan hetkeksi toviksi.. :D

Yhteinen taulu   
terhi - 07.11.2008 klo 21:22

En oo pyörtynnä ja sorge mie kirjutin tuota tekstii varmaan puol tuntii, kun tuli välillä töllöä jumitettuu välissä, hekotiheh. ;)

Yhteinen taulu   
terhi - 07.11.2008 klo 21:18

Heipparallaa!! :D Voi jee teitillä pienii kisulinpentuja varmaan suloisia :) , harmi kun puolet koolemas niist pennuista, hööh. :'( Olekko niistä valokuvia ottanut ihan alusta saakka, sitten muistais vielä paremmin heitin syntymän. Enpä miekään kurjuttant siulle eilen hih, mutta eihän tuota nyti joka päivä tarvihekkaan, vai mitä ja siulla oli pätevä syykin, kun kätilö hommiin jouduit het töiden jälkeen joka kesti monta tuntii. [Kun siis sai venailla kuitenkin että vieläkös niitä pentui putkahtelee yms.] Mitä mie tein eilen ootas mä mietin, hmm. Mää olin tietty kans töissä, töiden jäälkeen mie surrfailin netissä (Napsussa, Facebookissa jne.) Taisin mie nukkua pienet päikkäritkii, sitten käytiin kaupassa ruokaa ostamassa ja tehtiin hamppeja ihan itee. Loppu ilta telkkuu ja tietsikkaa, en mie tainnut sen kummempia touhuta, öö kai. heh :) Tänään töiden jälkeen sain vihdoin ja viimein vähän nuita oksia kasaan tuolta pihalta, mutta niit on niin pal että kaikki ei mahtunna peräkärryyn vaikka meitillä on se keskikokoinen kärry. Ja sen pihahomman jälkeen mänin suihkukkaan, jonka jälkeen ylläri taas tietsikka surffailua. Pikku pikku päikkärit nukuin sekin ihan yllätys juttu ja päikkäreiden jälkeen lähettiin singstaria palauttamaan ja vara-avainta kans. Nääs viime viikonloppuna kun äipälle lähettiin aikasin la-aamusta niin miulta sitten siin hötäkässä unehtu käslaukku kotio, misä oli tietyst kotiavaimet känny ja lompakko. Vara-avain hajettiin anoppilasta jotta kotio päästiin takas, hih. Onneksi siellä on vara-avain näitä tämmössii kämmejä varten, ehhe hee. Kaupassa käytiin taas samal reissulla kun palautukset hoidettiin. Nyt sitten olen hyvin syönynnä ja telkkua kahtellut ja illasta naatiskellut. huih kun tuli pitkä stoori. :)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.11.2008 klo 22:11

Haa mites sie vielä kympiltä hereillä, hö höö.. Mie katselen tuttuun tapaani tään bb:n ja sitten menen maate pesujen ja pisujen jälkeen. Hyvää yötä ja kaunihia uni siullekkin, Napsuttelemisiin huomisiin, Heipsankeiikkuli. :)

Yhteinen taulu   
terhi - 05.11.2008 klo 19:26

Nam, tonnikalapitsa on hyvää. Ooks sie muuten tehnyt sitä tonnikalakastii josta sen ohjeen silloin kauan kauan sitten rustasin sinne siun yhteen ruokakysymykseen? No nytten ruokakello pärähti Karjalanpaisti onpi valmis, nyti alan sitä syöpöttelemään ja naatiskelemaan. Miulla on ollut joku kysymyskin mielessä, mutta ullatus se on jotensakki unohtunut, hmm, mie mietin jos se pulpsahtais ulos viel tuolta ajatustenjuoksusta, kih hii.

Yhteinen taulu   
terhi - 05.11.2008 klo 18:54

[ Ai niin juu, ei siun ole pakko vastata siihen auto kyssäriin, kunha nyti kiusottelin jotta vastaa nyt kun olet miulta kysymyksiä tivannut, hekoti hih. :) ]

Yhteinen taulu   
terhi - 05.11.2008 klo 18:52

Tolpillain olen en oo kippee :) mutta yks työkaveri oli tänään poissa kovan kuumen takia, toivottavasti en ite tuu kippeeks siitä kun hää oli jo eilen tulos kipeeks ja kuiteskin töissä. Hehee mie sain kuvan laitettuun/ vaihdettuun, nyti olen Ihaa kun mie niin tykkään siitä hahmosta se on niin suloinen. Tänään nukuin varmaan kolmen tunniin päikkärit, kääks toiv. saan yöllä nukuttuun. Meitillä on viel nuin 45 min. karjalanpaisti uunissa njamii, jo tässä nälkä onkin kun sitä kolme tuntia joutuu oottamaan. Kirjutellaanhan taasen kohta/ kotvasen kuluttua ;) Moekkis.

Yhteinen taulu   
terhi - 04.11.2008 klo 20:55

Niin oli miulla muuten yks kyssäri tuolla napsussa, laitoin sen öö toissapäivan vai olikos se eilen, hmm. Se limukka kysymys, miun mielest sie et oo viel vastanna tai sitten on semmonen kys. ettet ees haluu, kihii. ;) Mää pistin yhen palautteen napsuun mutta eri asiasta. Mie nyt koitan vielä kerran uusia sitä kuvaa ja jos ei onnaa niin sitten mie älähän, hekoti heh. :) Huomenna kirjutellaan taasen ja koitetaan pistää kyssäreitä Napsuun, jookos kookos. Hyvää yötä ja kaunihia unia siulle ja hyvää huomista työpäivää ja työpäivän jälkeistä päivää kans, hihii. Heissulivei.. :D

Yhteinen taulu   
terhi - 04.11.2008 klo 20:04

morjenttesta heh. aargh ja per... mää en tajuu että miksi tuo kuva ei vaihu mää oon varmasti tehnynnä jonkin kämmin nyti, siis joku kohta jäänynnä täyttämättä tai jotain kun ei se piru vaihu. voi sinnuu kun sie saat 'tapella' sen auto asian kanssa, hööh. Mutta kyllä asioiden on tapana järjestyä ennemmin tahi myöhemmin ja kohtahan ne järjestyypi siulla. Miun pittee koittaa tehä viel jotakin tuon kuva jutun kanssa, kun vaan tietäisi että mitä. Niin miun päiväni on mennynnä ihan mukavasti, töiden jälkeen surffailin hetken netissä, sitten laitoin saunan päälle ja kävin siellä ja peseydyin, samalla pesukone pörräs ja pes pyykkii.Saunan jälkeen laitoin ruokaa ja samalla pistin valmiit pyykit myös kuivumaan. Nukuin pikku päikkärit ja sen jälkeen olen kattonut töllötintä seiskasta saakka ja tällä hetkellä kirjotan tätä viestiä siulle mitä olen tehnyt melkeen viimisen puol tuntia, kun olen välillä kahtonut töllöä kun siel meni salkkarit jotka juur loppui. puuh nyt sain valmiiks tän viestin joten lähetän tän nyti, kihii moiikkis.. :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 03.11.2008 klo 19:06

omista kuvatiedostoista hain sen ekan kuvan ja ton toisen kuvan myös, en sitten tiiä jotta miks noin kauan kestääpi tulla. :(

Yhteinen taulu   
lille - 03.11.2008 klo 18:50

Salaperäinen toki.. Hyvää talvee sullekkin.. ( :

Yhteinen taulu   
lille - 03.11.2008 klo 18:41

Hehheh.. Anteeksi kun vastaukseni tulee näin myöhään.. Ja syy siihen että kavereihini sinut halusin,oli se,että vaikutat fiksulta ja olet vastannut vaikka kuinka moneeen kysymykseen hyvin Enempää en kerro!!

Yhteinen taulu   
terhi - 03.11.2008 klo 17:41

no perskeles siun pittee vaihtoo nyti koko auto kohta kun kerta varaosat ovat missä ovat ja tuloo millon tuloo, hööh perskutarallaa.. x~) kah kun mie vaihdoin sen kuvan tosiaan nelkun maissa päivällä ja miehän pistinkin jotta saas nährä koska se kuva sitten vaihtuupi, kah kun se eka kuvakin kesti tulla pitkään ja mie jo meinasin jotta toimiiko miun kuvanlaitot olleskana. sitten se kuva yks kaks putkahti tulla, mutta miks miulla kestää kauan kun jotkut muut vaihtaa kuvaa niin ei se iäisyyttä kestä tulla sen uuden kuvan. #/\/\/¤# x / < aku ankka kiroilua, kä kääk..

Yhteinen taulu   
terhi - 03.11.2008 klo 16:03

kihii, mie vaihdoinkin profiilikuvaa nuin neljältä tänään saas nähä koska se kuva tuloo voimaan. tosi hieno kuva onkin hekoti hehe.. aamu herääminen sujui hyvin ja työ päivä meni ihmeen hyvin tälleen laiskottelu viikon jälkeen. kuis siun päiväs on menynnä työssä ja kotona? kirjuttelen taasen tuonnenpana ja koitan keksii kyssärii napsuun. moikkelis koikkelis.. :)

Yhteinen taulu   
terhi - 02.11.2008 klo 21:11

alkoholi raflassa ruokailu ja auton kyydissä oleminen ei varmaan oo mun juttu, koska mulla on aikaisemminkin tapahtunut vastaavaa, elikkäs porukalla johkiin syömään ja sitten vielä ajelua ristiin rastiin niin on jotensakkin tullut vähän hönde olo. tai sitten vika onpi miun korvien välissä, hekoti heh. mm oikeen vesi herahtaa kielelle kun mietin muusia ja puhalillei hrr.. :) mutta oli se miun tilaama ruokanikin ihan hyvää tilasin chicken bolliloa njamii.. byää humenna töihin vaikka ei se mikään kamala paikka ole, mutta loman jälkeen on mukamas aina hankala palata takaisin ruotuun/hommiin/töihin.. mie pistin muuten yhen kyssärin napsuun, paappa vastaten siihen jookos kookos? hyvvee yötä siulle ja mukavata huomista työpäivää sekä muutenkin.. moe moe :ö)

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.