jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
Timppa - 20.11.2008 klo 21:59

Kiitti.Must on hauskoja kevennyksiä noi heh ja muut.En ole todellakaan saanut loukkaavia vastauksia/viestejä.Siinä yksi Napsuttelun suola.

Yhteinen taulu   
Timppa - 20.11.2008 klo 20:25

Kiitos! Kaikki palaute on hyvää kunhan se on asiallista:)

Yhteinen taulu   
terhi - 20.11.2008 klo 20:18

heipsiskeipsis sinne nii päiten. :D Ai kauhee ko minnuu väsyttää, vaikka nukuin päikkäritkii. Mei oltiin laiskoja ja tilattiin pitsaa, ukkoin kävi sen sitten noutamassa pitseeriasta. miun piti siivotakkin tänään mutta sitten iski kauhia väsymys ja päikkäriunoset ne sitten voitti siivoamisen, kehhee. Moikkelista taasen hetkeksi :D

Yhteinen taulu   
lille - 20.11.2008 klo 19:35

Joo,näin tuossa ku se kissa yritti kavuta tulin päälle mutta kaatui selälleen.. Kunyritin auttaa sitä niin lähti pois (tahtoi tehdä sen itse),ja tui vähän ajan päästä koittamaan uudelleen mutta... PLÖTS!! Maassa se jo oli... No,onneksi nyt on jo parempi.. Ptääpi tästä mennä.. Mutta kirjotellaan jeps ja heippa !! ( : lille

Yhteinen taulu   
lille - 19.11.2008 klo 20:16

No, tänään kävin tuon kissan leikkauttamassa ja hyvin meni. ( : Vähän vaan hoipertelee tuossa ja kun kävelee niin kaatuu melkeinpä heti maahan,kuinka kauan tuota kestää? Niips,ja ei tässä enää mitään,mutta napsutellaahan me lille

Yhteinen taulu   
lille - 17.11.2008 klo 20:07

Kiitoksii siis sulle ja moro taas ( . lille

Yhteinen taulu   
lille - 17.11.2008 klo 19:23

Niiniisiis Kisuli on naaras eli hyvä ja silleen kiitos ja nii ja jottai Ja mites se ruoka-juttu vielä että 1 päivä ennen leikkausta ei saa aamulla antaa mitään,mutta illemmalla saa antaa vettä ja leikkauspäivän aamuna saa antaa ruokaa ja juomaa (näin ymmärsin lääkäriltä..) Tiedätkös siis miten? Nii,ja napsutellahan me toki jookoskookos ( : Lille

Yhteinen taulu   
lille - 17.11.2008 klo 12:12

Jebsjebs, onko viikko lähtenyt hyvin käyntiin? Mä olin tuossa äskön varvaskirurgin luona kun oon leikannu kynttäni liian pieneksi.. hih ( : Ja kisuliini lähtee tossa keskiviikkona leikattavaksi, nii että sinulta piti kysyä että eihän kissalle tule leikkauksen jälkeen mitään pieniäkään "traumoja" että syliin saa ottaa ihan heti vai ?(ja ei ole arka jne.) No,hauskaa alkavaa viikkoa toivoopi lille

Yhteinen taulu   
rassu7 - 16.11.2008 klo 23:45

Iltaterveiset vaan, en ole kokonaan tätä Napsua jättänyt, kunpa vain ehtisi enemmän keskusteluihin. Toivotaan jo talven tuloa, niin olisi valoisampaa. Kuinkas siellä hurisee?? Kaikkea hyvää ja täytyy vielä katsastaa noita kysymyksiäkin nyt samalla. t rassu7

Yhteinen taulu   
terhi - 16.11.2008 klo 20:50

Hyvii ötyloisii siullekkin ja kaunihia unihia kanssa. Huomenna törmäillään tääl taas ehkä, hihi. Mie meen sinne jumppa jutskuun taas, saas nähä kuin miun nyti käypi siel, hah hoh. Moikkista nyti.

Yhteinen taulu   
terhi - 16.11.2008 klo 15:46

Hih hii kyllä mie eylen olin muualla kuin kotosalla, eli myö ukkoin kanssa lähettiin eilen äipälle taasen. Talvirenkaita vaihdettiin ja muutakin ulkopuuhaa oli ja koko ajan on sadellut että se oikeen kruunasi lauantai päivän, hekoti hee. Napsussa on tapahtunut hirveesti muutoksii vajaassa vuorokaudessa, huih. Nyt pystyy esim. muokkaamaan vastaustaan, jos vaik virheitä tuloo,kihii. Mitäs täällä on eilen 'tapeltu'? Vai ymmärsinkö jotakin väärin maarit3 viesteistä, anteeksi että luin nee, mukku olivatten julkisii, niin niithän voip sitten lukkoo, hih. Nooh toivottavasti on asiat nyti kunnossa mitä nee nyti sitten olikin. Hyvää Sunnuntaillan jatkoa siulle, kirjutellaan vielä tännään, jooks pooks. :D Moikkis!

Yhteinen taulu   
lille - 16.11.2008 klo 15:18

Moipsheips jonin 13.. heh.. : D Mää täällä koneella istuskelen,ku ulkona sataa vettä ja on nii tylsää.. Lapsetkin lähti tuossa eilen pois (oli siskon lapset hoidossa pari yötä)ja onqqi nii hiljaista. Mites sinä jakselet siellä suomessa päin,meinaan onko siellä satanut vettä paljonkin? No,pirtsakkaa loppupäivää sinullekkin toivoopi lille ja vanilja. ( :

Yhteinen taulu   
terhi - 14.11.2008 klo 21:46

Kylhän tuol pihalla vähän tihuttelloo vettä ja yks lyhty näemmä sammunutkii, mutkuu mie en kato aikaa enkä paikkaa sillon kun tekköö mieli, siis poltella lyhdyis kynttilöitä, nooh,hööh. Huh hyvä jotta kisulit hengis ja hengittelevätten, huih. Kah mie en ookkaan huomant tuoomosta kysymys/ vastaus/ eripura juttua Napsussa, mutta nyttenhän mie meen sitten tsiikaamaan jotta mikä juttu tuo onpi. Ja inakin uskon ettet sie mitti pahua tarkottant vastatessas siihen kysymykseen, mikä se nyt sitten lie olkaan, kih.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.11.2008 klo 19:29

Tere moro, heh. Mie se vuon oon ja chillailen tään iltaa kotosalla, tuikut pallaa tunnelmallisesti ja tuo jouluvalo hässäkkä kans tosa nurkkapöyvässä tuopi tunnelmata tähän iltaan. Pihallekkin pistin 5 lyhtyä jossa pallaa öljykynttiläiset koko vklopun. Huomen mei mennään mudelle ja roudataan vihdoin ja viimein ne ne oksat mitkä olen puskista karsinut ja poltetaan ne siin lähipellolla. Mites teitin kisuliinit voipi? Jokos emo on jo suostunut ne takasin tuomaan 'ihmisten ilmoille' ? Juups aivan ihanata on kun onpi viikonloppu jiihaa, riemuitsee hän, ha haa. Mie oon tieks pitkin viikkoi koittant keksii jottain hyvää kyssärii Napsuun mutta ei, pää on ain vaan tyhjä tai jotain muuta. Välil tulee joku ahaa elämys, mutta sitten plööh, en mää sitä jaksa kysyy ja ne ei toud ole ollut mitään fiksui juttui niin sen takkii en oo vaivautunut niit skrivaa kysymykseksi. Noh heips hetkeksi siulle, toiv. viel tänään kirjutellaan toisin ja puolin eiku puolin ja toisin. Hoho.

Yhteinen taulu   
terhi - 12.11.2008 klo 21:05

Mo noro taasen ;) No ekkai sitten niin (meinaan sairastele) kih hih. Niin pystyyhän nuit 'kakkos' osoitteita pitää miun mielestäin, onhan nuit ns. työ osoitteita esim./ muita sellassii juu noo ja silleen, heh. Tää on vähän huono jutsku tää Napsu kun tässä ei sitä yksityisyytä ole, hmh. Asiasta kukkaruukkuun, sie et varmaan ole Facebookissa, ko kö ? Sitäkin kautta vois hyvin tutustuu ja nähhä toisten kuvii. Mie olen sieellä 'naamakirjassa' hekotihee. Kyyl mie varmaan sinne jouluun asti aineskii urheilen, saap sitten nähhä miti sen jälkeen, pitäshän nuo joukinkutkin sulatella poies. Mei lähetään huomen turrkuses käymään sen vert että ukkoin molemmat siskot 'heitetään' sinne kun hyö laivalle lähtööpi, huih ja hoh.

Yhteinen taulu   
lille - 12.11.2008 klo 18:49

No heipsmoips sullekkin jonin13!! Voi sun kisu-pentujas,nii sitä tuppaa välillä aina käydä.. ) : Sulla on siis 2 kissaa vai?? Oisitki onnellinen ettei sulla oo tota meidän kissaa mouruamassa yötä-päivää,pitäiski vanilja kohta viedä leikattavaksi.. Suunnitelmissa olisikin muutto,isompaan taloon,hirveästi töitä vaan tehtävänä.. Ainiin,ja sää puhut tuota mie-sie-murretta,mitäs murretta se on?? Ja hauskaa iltaa sinulle ja kisuille Toivonpi minä (nimeäni peittelevä) lille,joka assuu Viron puolella... ( :

Yhteinen taulu   
terhi - 11.11.2008 klo 20:26

No voi sinnuu kun sie taasen sairastelet : / Siul on vaik jo mitä pöhöi ja vaivoi ollut ja mie en ole viel yhtään sairastanna, (puuta koputan ma) :) siis tän aikana kun mei ollaan toisemme tiietty. Ja simmutkin vielä muurautunneet yhtehen, höh. :( Hyvä jos kisulit voipi hyvin, onko niille jo uuvet hoivaajat/ omistajat tiiossa? Siun pittee ottaa kuvia niistä ja linkität sitten miulle niitä kuvia, pirskuta muuten kun linkitys ei visiin toimi viesteissä,, ääh. Noo saas nyt nähä että kuin kauan mie jaksan tuota jumppaharrastusta, ehkä jouluun saakka vaan, hi hii. Kirjuttelemisiin taasen jossain vaiheessa, sie määt kohta nukkumaan varmaan mie vasta 23.00 jälkeen eli BB:n jälkeen. Heipsan hetkeksi :)

Yhteinen taulu   
terhi - 11.11.2008 klo 14:26

Hellöy jellöy :D Ha haa mie likka se olinkin eilen jumpassa ja ens ma. meen taas. Yhen kaverin kanssa olin kun ekan kerran varmaan kolmeentoista vuoteen jumppasin, eliks aikas pitkä tovi sitten juups, niin ylä-asteella edellisen kerran. Kaverin kanssa on jotensakkin mukavampi mennä kun ei tuota urheiluu oo tullu harrastettuun, niin kaverin kanssa aina mukavampi kuin yssisseen. Ilmatteeks pääsin tohon ekaan jumppaan, kah kun siellä on semmoinen toiminto että ekakertalainen siel pääsöö ilmatteeks, kihi. Mitenkäs teitin pikku-kisut voipi? Ovatko pysyneet terveinä ja reippaina? Pitäs suihkuhun mennä ja tiskatakkii tarttis, mukku laiskottaapi sitä tuo urheilu teettääpi, hihii.

Yhteinen taulu   
ryppy - 11.11.2008 klo 09:01

ooh, en oo huomannu katsoa viestejäni..juu kyllä se pesuaine lokerikko irtoaa siitä pesukoneen kannesta mutta lokeroihin ei pääse pulloharjallakaan. mihinköhän voisin verrata sitä lokerikkoa..hmm..hmm..nyt pistin kyllä tosi pahan kysymyksen itselleni. En taida nyt keksiä juurikaan mitään verrattavaa kohdetta. pesuainelokerikko jossa lokeroita on 4 kipaletta ja aineet kaadetaan ylhäältäpäin, ja lokerikot eivät ole suoria..ne mutkittelevat vähäsen. ompas hankala selittää...aattelin tänään kokeilla vähän sukkapuikolla josko sillä ylettyisi vähän "raapustamaan" sieltä sitä ainetta. hih heipsis ja hyvää viikkoa sinulle!

Yhteinen taulu   
rassu7 - 11.11.2008 klo 00:55

Heippatirallaa! Ootko huomannu, että meikäkäisenkin pistetili sen kun karrttuu! Olen vain niin laiska täällä kotikoneella ja on ollut vähän murheita näiden läheisten kanssa, ihan vain kommunikaation suhteen, koska meitsi on niin huono aina ollut pitämään puoliaan... Ei kai nyt muuta kuin mukavaa viikkoa meille kaikille. toivoopi Rassu 7

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.