jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 27.09.2008 klo 14:48

ai vitsi mie tääl jo siun puolestais ihan innostuin teitin taloyhtiöjuhlista. varsinkii jos siihen on oikeen paneuduttu katokset sun muut rekvisiitat ja syömistä sekä juomista. miun mielestä semmoset on kivoja kemuja.: ) mie oon kuullu että meitillä täällä on yhdellä kadulla mikä on siis päättyvä katu,niin asukkaat joka kesä pitää siinä kadulla pippalot. siin on parikymmentä omakotitaloa ja siin on aika keskellä katua semmonen hyvä paikka niitä juhlia pitää. on pöydät ja penkit, ruokaa ja juomaa sekä musiikkia < tuokin kuulostaa niin hyvältä, harmi että en itse sillä kadulla asu ; / hyvää iltaa siulle sinne kemuihin, kerrohan sitten vähän kui mäni kookos joo? =ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 27.09.2008 klo 14:20

.... jatkan viel juttuain.. mä oon niin häpi häpi < eiks se noin muka kirjoteta? ; ) siis kun napsu poisti onneks sen miun eilisen kämmin.. mitä tästä opimme kun menet vastaamaan kysymykseen tarkasta että vastaat oikeaan kysymykseen < nuin mie kyl yleensä teenkin mutta mä vaan jotenkin niin hätäseen ja vauhdilla aloin vastaamaan etten pal katellut että olinko oikeassa kysymyksessä. huh ja hah tekevälle sattuu niin kuin jo eilenkin kommentoin.. yhtä isoa hymyä täällä mä.

Yhteinen taulu   
terhi - 27.09.2008 klo 14:05

hu huu he hee, terhukka täällä päiviä vain siulkii. appi ja anoppi kävivät hetki sitten kaffella. oisvat tulleet viime su. poikkeemaan, mutta oltiin vähän vässyköitä ja kämppäki ihan hujan hajan, niin ei ois oikeen voinut ketään vastaan ottaa kyläilemään. eilen sitten ukollein ilmotin että pistäppäs viestii kutsuten heidät huomen päiväkaffel jos hyö vain kerkiivät. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 22:01

samaan aikaan näköjään toisillemme kirjoteltiin, hih. en mie mitti luppaa mut mie koitan taasen huomen muutaman kyssärin kehiin pistää.. huomiseen siis piis. hyvää yötärällää ja kauniita uniarallaa siulle. heippa :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 21:56

vastauksen väärässä paikassa poistoa odotellessa. < vähän outosti kyl tuon kirjotin, mut kai sie tajjuut kuitennii mitti tarkootan ma. juu nöw. yhtä telkun kahtomista tää ilta, koht alkaa se kaikkien vihaama bb:ki sitä pittee toljottaa kans. joko sie oot kroohpiuta? eipä oo hirveesti kysymyksii tullut keltään napsuun, mut enpä mie ois olunna vastailemassakaan, ni ei silleen miuu haittaa. kihihiki.

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 21:10

ja nyt tulloo tartu mikkiin mikist kiikkiin. se pittee kahtoo jup. heh mää juon nyt lasten juomaa, tämmöstä kidius mustikkajugurttia, mm hyvää. : ) ostin kerran 'valdemarista' yhen ja tykästyin siihen, tänään ostin neljä kipaletta. tää juoma on tälläses trip pakkaukses juu noo.

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 20:33

ehän mie viel tuutilullaa mee, yehentoista maissa ehkä sitten vasta juu. mää maajussille mosrsmaikku ohjelmaa tsiikailen. siekii katot ko kö :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 20:20

joo mää huomasin saman. kopioin vastaukseni ja pistin siun kysymykseesi mihin pitikii. napsulta sitten kysäsin jotta voisko hei poistaa sen vastaukseni, kun väärään kohtaan pistin. jotta näin, tekevälle sattuu. hih

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 19:35

' terveisiä saunasta' niin kusta meitil päin sanotahan. kolmet löylykät ja kaks taukova, kyl nyt on tullu saunottuu. hyvin mie tähtäsin saunamenot, kah kun salkkarit justiinsa alkaa niin voip ne ihan rauhas kattoo ei tarvihe esim. puiden lisäystä miettivä. soon moro taas salkkareiden ajaks.:o)

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 19:01

mää oon nyt jo kahet löylyt käynynnä ja viel oon menossa kohta taas takaisin löylyihin. mie tos välil keksin miti teen välipalaksi ja tadaa lämpimiä voikkareita, taaas. mukku ne vaan on niin hyvei ja helppoi tehäkki. mie kans livistän hetkeksi, nakuillaan eiku näkyillään. hek hek. : )

Yhteinen taulu   
-wh- - 26.09.2008 klo 18:23

määoon oikeesti 7 vuotias poika.

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 18:01

no kiukaan tulipesään sitten oliks nyti parempi. hiihaa. < toi oli aasi nimeltä paasi. just just, runosuoni kukkii ja silleen. pyykkikone on koht pörrännä loppuun saapi pistee pyykit kuivumhan. vai oot sie ' fiilistellyt' ulkosalla nakkia syöden. paa paappa ripa siekkii kymysys jos toinennii tulemaan tuonne napsuhun. kookos josta.

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 17:47

luin siun viestiäs ja tuo ' ulos värjötteleen' kohta pisti miut ihan ääneen naurahtammaan, ko aattelin tuon kaiken mielessäni. kah että mie ne nakit oisin tehnynnä ja vaik saunatauolla ottaisin nakin papruun ja pinkaisisin pihalle pyyhe päällä nakkii naatiskelemaan.. ihan hyvä idis tuo nakkeloisten keittäminenkii, mukken mie jaksa tai en mie tiä onks se jaksamisesta kiinni. mut kyl mie jottai kivaa purtavaa viel keksin. ai nyt pittee mennä puita kiukaaseen lisäämähän, heip hetkeks. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 17:20

no voe hitsin pimpula, tuo makkarata folioon ja kiukaalle ois niiiin hjuva idea, mukku höh ja pöh meitillä ei uo kyrsssöö < juu nou siis makkaraa. eh hee kauhii ko oon pelvo. atrian nakei löytyy, mut ei se oo sama asia, kyl makkara on ain parempi varsinkin tuo ' kiuasmakkara' . noh ei voi mittin. : /

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 17:13

no höh voi siun hartia parat, ookko kokeillu muita istumisasentoja koneella ollessasi. tai eri penkkejä/ tuoleja millä istua jos ryhti muuttuisi sitä vaihtamalla. miun pittee takasta pistää koht luukku kii jottei lämpö karkaja. pöh mie niin kehuin jotta olen vuon ja laaskottelen tään illan ( vissiin niin fiiliksissä nuit kysymyksiä pistin ja täs lämpöses takan äärel istuskellessa ) tuommoinen kuin pyykin pesu meinas ihan vallan unehtua miulta, huppista. ;o)

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 16:32

miepä oonkii pistänt kysymyksii napsuun oikeen vinon pinon ja silleen. kemmie tiiä mist valdemar on tullut se vaan tuli jostain, mut ei oo siis eka kerta kun kyseisetä kaupasta sitä lempparinimeä käytän ma. jupsis juu näköjään ol samat ajatukset ' jot on kiva korkata kylmä sidu/ olut näin pe. päivän ja työviikon päätymisen johdosta/ ksi.' takka miul on tulil ko tuntui niin kylmältä ja saunankii mie pistän pielle/ 'sytytän' koht puoliin. tänään mie oonki ihan vaan tv:n orja ja napsussa hengailen kans koko illan jahka ain kerkiin, tämmöstä rattosaa oleskelua vain jupelis jee. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 26.09.2008 klo 14:18

huh, pyyhkii hän huolestuneen kasvot pois. < öö tot noin, vai miten se nyt meni. mie töist vast pääsin 13.20 ja tulin valdemar vähäpuntin ( valintatalon ) kautta kotio. mie tääl teen syntivä, ko jo yhen situkan avasin ko tek niin mieli, voi hurja. pari ostin valtsusta. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 25.09.2008 klo 21:55

ooks mie kirjuuttant jottain tökeröö/ loukkaavaa? toi siun öitä vaan sinnekkiin tuli vaan jotenki you no töksähtäen. : /

Yhteinen taulu   
terhi - 25.09.2008 klo 21:39

ei ku joo hei oonhan mie jo pitkään ollu ekspertti, profersyyrin tittelii mie täs oon jo pitkään ootellut. viel on matkaa sinne mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. huvia otuja siulle sinne ja oikeen kaanita unei, huomenna napsutellaan ja miekii koitan keksii jottain hyvei kysymyksiä. moikkis moi vaan.. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 25.09.2008 klo 21:34

ai ooks mie ekspertti kiva kiva. en oo pahemmin profiiliani kurkkinut, ku het meen viesteihin oma napsu painalluksen jälkeen. niin joo nukkumaanmeno aika siulla ja miullakin se jo koht lähestyy : )

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.