jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 03.09.2008 klo 20:44

onnea 400 egen johosta! asiasta tuhannenteen, meitil onpi rapukekkerit nyti vkloppun. 3 pv jo ravustettu eikä yhtikäs rapua. pari pv viel aikaa, jos ei vielkhän tärppää ni pittee mennä pakaste ravustukseen. saas nähä nyt sit gui gäy.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 18:44

niin ja juu mie käytän tot finrexiä mustaherukan makusta, mitäs se coldrex mikä lie onpii ko oon kuullu mukken uo koskaan ostanna, huhuiloo vähän tyhmä mä.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 18:40

tri joninin määräyksestä huolimati mie panin pyykkikoneen hyrräämään. nyt naatiskelen kahvista ja tuorekurkusta jossa on herbamarea piellä. pullaa pistin paahtimeen tulee kivan rapsakka. yritän keksiä jotain kysymystä napsuun, mukku pie onpi tyhja ku öö tyhjä kahvipurkki. ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 17:33

mä nukuin pikku päikkärit ja vielki napsussa on sama kysymys, eli pariin tuntiin ei kyssärin kyssäriä. mull on joku ihme flunssa päällänsä, nenä ihan tukos hyvä et hengittään pystyy. täytys pyykkiä pestä kohan jaksais vain hommiin ryhtyä ja pullakaffet vois keittää.

Yhteinen taulu   
terhi - 02.09.2008 klo 22:24

no voi siun kättäis, toiv se paranis kuitennii. mie kahtelen bb:tä sitten maate. hyv yöt ja kaaniit unia.

Yhteinen taulu   
terhi - 02.09.2008 klo 19:30

niin joo jospa siin se oma lehmus on ojas että siitä pentueesta pienen kisu palleroisen ihtelleen jättäis. hih. mie haluvaisin koiruuden, mutta se on sitten piiitkän harkinnan tulos jos meitille semmoin tuloo. ja kun jo mie täskii iäs olen, niin vois sanua että eka lapsoset ja sitten se koiruus jos viel koirakuume voimassa. kissakin ois aivan ihana, mukku mie taas olen sille allerginen ja miun ukkoin kans. ei meil pahempia ku silmien kirvely kissan silittelyn jälkeen, mu kumminnii. meitin kisu oli kyllä oiken rouvien rouva, vaikka ' neiti' olikin. muo huvitti kun olin terassilla meitin äipällä ja misu oli semmosen puulaatikon päällä. sitten naapurin kollikissa reteenä tallusteli siihen, mutta kun se näki misun niin sen ilme oli tosi hyvä, silmät suureni ja se pinkas pakoon. eli meitin kissa oli se minä määrään täällä ja kolli se muisti että että tästä ei hyvää seuraa jos tähän jään.

Yhteinen taulu   
terhi - 02.09.2008 klo 18:20

meitillä oli narttukissa ja se leikattiin ilman miti yksiä pentuja. 19 vuoden onnellisen elämän hää eli, enkä kyllä huommant että se mitenkää huonommin kehyttyny olis. : ) mut niinku sanottu jokainen tekee miten tekee ja miten parhaakseen näkee, eikös jookos kookos. jepulista jee niihän tuo tielkii sateloo, höh ei sitten yhtään huitsita tommonen keli. ny mie sitten nukuin ne ansaitsemani päikkärit piruvie, ja nyti menen sitten suihkuhun. jeremoons hetkeks.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 21:41

no siehän olet myös ajatusten lukia tai joku muu meedio. mie meinaan pistin väsäten lämpimiä voikkareita. vai jot semmosii painajaisia oot nähny. jep huomiseen siulkii ja hyvään semmoseen, sekä hyvää yötä ja niitä rakkaus unosia, ei painajaisia sitten ennee. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 21:16

suihkus on käyty nyt pitäs kehitellä suhtkoht nopee ja helppo välipala. vaik ei myöhään sais enää syödä, mukku on pakko ku ei päivälläkään kerenny. hyvää huomista työpäivää siulle. tuun viel koht kahtoo napsuun. hei hetkeksi.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 20:58

en oo suihkuunkaan kerinny töiden jälkeen nuilta etsimisiltäni, joten nyti sinne menen ma. noni vähän päätäki rupes särkee, vissiin stressi rupes purkautuu tai jotain. ja syöminenki visiin unohtunu, ku hirvee nälkäki on. toivottavasti siun huominen työpv menis jo paremmin ja kiva kun tämmösestä stressipeikosta on hupia ja apua siulle. naurahdus. ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 20:34

no kah, ku tuol ' vierashuoneessa' on semmonen kaappi, mis mie säilytän liinavaatteet. ni siel oli myös pahvilaatikko, missä oli kaiken näköstä paperia ja roinaa. sielhän se per..leen karkuri löyty. pistänkö miekii siihen sun luovari kysymykseen vastaukseksi, että toinen varas ilmoittautuu. hih

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 20:12

huh hei huoli pois terhi reskisteriotteen ilmoitusosan löysi vihtoin ja viimein jess! ! kiitos siun kannustuksesikin, jaksoin etsiä loppuun saakka en luopunut leikistä liian aikasin. aahh ja huokaisu helpotuksesta. :-o

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 20:03

mä täs häslätessä lähetin viestin taas itellein. ihme.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 20:01

no ku ei oo, pitäs vissiin olla. mut mun tuurilla mä kadottaisin sen ' mustan kansionkin.' me ollaan asuttu nyt reilu vuos tässä asunnossa, ja siltikin meillä paperit viel hujan hajan pitkin kämppää, eli mikään ei oo järjestyksessä eikä kuosissa. eli eipä kyllä ihmekkään että kaikki on hukassa tässä huushollissa. mä olen jo koht luovutuksen partaalla, en oo enää hetkeen ees ettiny sitä. ihanaa kun olet jaksanut kannustaa muo etsimään ja ehdotellut esimerkkejä mistä vois etsiä, harva jaksaa tuntematonta avitella vaikka vain tietokoneen välitykselläkin. salkkarit taas alko, pitää mennä. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 19:09

viddy, äipällä se ei ollu ja kotona olen pistänyt jo kämpän ylösalasin sitä ehtiessäin. mä oon varmaan valehtelematta 3 -4 tunti ettiny sitä. kiitos muuten ku pistit vähän napsuunki kysellen puolestain. kah ku uus maksaa nuin 10egee. ja kun mä olen kova likka hukkaamaan kaikkee, ni joudun varmaan TAAS hankkimaan uuden, meinaan edellisen auton kanssa kävi samoin, siis luovari hukassa. mä olen näköjään niitä ihmisiä jotka ei kerrasta opi, vaan pitää muutaman kerran tuskastella saman asian kanssa niin sitten ehkä menee asia perille. potuttaa todella paljon, mut omaa tyhmyytänihän sen hävitin. no onneks en ole hankkimas autoa vähään aikaan, niin ei tartte hukata luovaria kolmanteen kertaan kotvaseen aikaan.

Yhteinen taulu   
terhi - 01.09.2008 klo 17:17

hello. mul onpi vähän kurkku kipiä, jotain pastillia vain suuhun ni kyllä se siitä. johtunee karaokelaulannasta tuo. mie olen ettinnä auton luovutusosaa kissojen ja koirien kanssa. auto on jo melkeen myyty tai se on jo sillä kaverilla joka sen ostaa, mutta luovari vain uupuu. kiroilua ja tuskailua. soitin serkullein ni hää tuloo hakee miut, meen viel äipältä ehtimään sitä jos se ois vaikk siellä. ei uo eka kerta ko terhiltä jottain häviää ja aina ase on joku tärkiä juttu. manailua. jaha sherkku tulikii jo, hyvä että viestin kerkesin pistää. mie palailen taas astialle jahka löydän etsimäni jos löydän grrrrrrrr!

Yhteinen taulu   
terhi - 31.08.2008 klo 21:29

mä en nähny niit kysymyksiä, minkähänlaisia mahto olla vai olko niin törkeit ettet kehtoo miulle kertoakkaan. täytyypi joskus varmaan kysästä karaokekysymys. hyvää yötä ja huomiseen.

Yhteinen taulu   
terhi - 31.08.2008 klo 20:11

siel synttäreillä mei oltihin vain puolitoistatuntia, just sen aikaa että kahvit juotiin ja kakkua herkuteltin ja niitä näitä juteltiin tovi. sitten taas äipälle mentiin ja sinne tuli ukkoin veli ja vaimo kalastelemaan ja iltaa viettämään. oli kyllä tosi kivaa, heekin vasta eka kerran oli siellä kyläilemässä. yhen maissa yöllä sitten vielä lähettiin niille jatkoille karaokea hoilottammaan, puol viisi vasta mäntiin koisimaan. eli tää pv on menny juu makoillessa ja tortilloja en tehny. tein vaan pussimuusia ja siihen viskasin eilen grilatuja makkaroita ja sipulia. hoh ja huh. asterixin lehvaa katotaan ja kohta keitän viel iltakahvit. sitten yheksältä alkaa bb ja sitä kestääki puoltoista tuntia, sitten sen jälkeen vuon maate.

Yhteinen taulu   
helkkuu24 - 31.08.2008 klo 14:50

kiva:) ollaan napsu kavereita ;)

Yhteinen taulu   
terhi - 30.08.2008 klo 12:42

huomen varmaan löhöilypäivä ja jotain hyvää ruokaa, en kyl viel tidä jotta mitä. tortilloja tai jotain sillasta. no nyt mie mään, hyvää päivänjatkoa siulle.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.