jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
valperi - 14.10.2008 klo 20:58

juu kato vanhalla lipsuu välillä vääriin lokeroihin nuo vastaukset, ei sen puoleen, voishan se olla jännää snorklata takassakin vaihteeksi

Yhteinen taulu   
terhi - 14.10.2008 klo 20:47

laitaks nyti lämpimiivoikkareit vai? kerrohan sie miti täyttehiä keksit ja kerroppa jotta maistuikos, hih. mie teen muuten vaaleaan leipään yleensä, joskus tummaankin mut ei miun mielest niist niin hyvii tuu, makuasia.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.10.2008 klo 20:43

uunis uunis tuloo semmoisii rapsakkaita njamii. onks siul sitä vuohenjuustii, sitäkin vois koklaa voikkareihin siis lämpimiin sellaisiin juups. ; ) mie tykkään koklaa ain kaikkii eri vaihtoehtoja, mutta semmosiien tietty yhdistele jota vois kuvitella että ei ns yhteen somi, niin ja herkkusienetkin vois olla hyvei kans.

Yhteinen taulu   
terhi - 14.10.2008 klo 20:24

kah ku miulla oli ihan yksinkertainen 'voikkaritäyte' ketsuppi, kinkku metukka juusto ; ) metukkata pistin sen takkii ko niit oli ennee kolme siivua ja ne oli melkeen jo aikansa eläneitä, hih. hyviä täytteitä ovat: ketsuppi, kinkku, pekoni, ananas, maustekurkku, tomaatti, juusto, jos tykkää jalapenoista, paistettu k-mynä ja vaik miti kun vaan käyttää mielikuvitusta. nu edellä minitut täytteet ei tietenkään kaikki samaan aikaan, siin oli vaan ehdotuksia, hekoti heh. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 14.10.2008 klo 19:49

teretörö, heh. täs mie salkkareita kahtelen ja netti tietty auki kans. tänään mie oon ottanut tuttuun tapaan rennosti, jos sitten huomenna jatkaisin pihahommia, riippuu tietty ilmastakin jotta sateleeko vai ei. iltakaffet join ja lämpimiä voikkareita söin hetki sitten. suihkuhun pitäs viel mennä ennen nukkumaan menoo tietenkin hih ja innohan sieltä tuloo kohta jotta koskahan suihkuun kerkeen hmm. miulle ei napsussa ole tänään ollut varmaan yhtään semmoista kysymystä johon oisin vastanna, mut ei voi mitään eihan joka pv voi ollakkaan ns. mielenkiintoisa kysymyksiä. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 13.10.2008 klo 21:01

mie se oon tiskaillut viimesen tunnin melkeen, välil oon oollut töllön ääres tukka-auki ohjelmaa katsomassa, sen takkii miun tiskaus vähän kestääpi, hih. koht alan tekemään pannaria ku on jo vanhaks mennyt maito mitä ei oo viel avattu, niin meinasin sen sitten hyödyntää herkkuun jottei hukkahan vallan mee. sie varmaan jo tuutilullaa oot menynnä, mie toivotan siulle hyvää yötä ja hilpeitä unia sekä huomiseksi mukavata työpäivää/ päivää muutennii. heipskukkuu taasen.

Yhteinen taulu   
terhi - 13.10.2008 klo 18:22

muikkis luikkis. tännään mie innostuin haravoittemaan, puol pihaa haravoin melkeen ja melkkest kaksi tuntia män, huih. kesäkukat pistin poies ja ne callunat vihtoin ja viimein sain istutetuks, yhen pistin amppeliin ja kaks semmoseen pikkuiseen pataan (halkaisialtaan nuin 30-40cm.) yhen pensaan revin poies ku oli kuivununna itestään, keväällä se sitten taasen kasvaa, mikä lie pensas kun sen voi aina kyniä ja joka kesä se kuitennii rehottaa pallomaisena. viel ois reilu puol pihaa haravoitavaa ja ruusupensas pitäs kans katkoo niin sekin ens kesän sitten sais uutta voimaa, kun sen kans välil kynii lyhyeksi. miun pit niin päikkärit nukkuu mut miul menikki yllättävän pitkään pihalla. kyl mie jo nelkun jälkeen sisälle tulin, mut sit menin suihkuun, sitten keitin kaffetta ja vään söin nuudelia ja nyt mie olen taas tässä koneen ja tv:een ääressä, hekotiheh. mitenkäs sinun viikkosi ja maanantai aamu, päivä ja ilta on käynnistynyt/ mennyt? miul parit kynttilät ja tuikut palaa tunnelmallisesti olkkarissa. :ö) heips hetkeksi..

Yhteinen taulu   
terhi - 12.10.2008 klo 20:51

onhan tuo siun enkkus hyvää, ko mie selvän siit saan, niin, hekoti hee. miult ei kyllä ennee tännään kysymystä napsukkaan tuu, mutta jospa sie keksisit jonku kivan loppukevennys kysymyksen tälle illalle.

Yhteinen taulu   
terhi - 12.10.2008 klo 19:33

kaku miulle tuli semmoinen ärsytys puuska kun tääl itekseen vain kiroilee ja tuskailee, niin oli pakko pistää tuommoinen kyssäri menemään napsuun, mutta, mutta jotensakkin tuntuu ettei se kumminkaan mene just niitten lyhyesti vastaajien kalloon/ jakeluun, kuinka tuo asia monia napsulaisia ärsyttää. ei se mitti jos se vain muo kismittäis, mutta luulen ma että niit on muitakin kuten esim. siutakin toverini jonin13. noh mitäs mie tässä siulle 'huuan' et sie oo se 'vastausrikollinen' hih. oon mie koittant jontain kivempaakin kysymystä keksiä mutta, nyt taas ei mitään fixua päässäin liiku, ho hoo. siulla on ollut ainakin tekemistä riittävä päivä kiva juttu, oonnex siulla on astianpesukone muuten siuta oottas nyt tiskivuori ko kö? vai avittasko 'vieraat' siuta tiskien kanssa? hmm. suomen pelkokerroin taitaa alkaa kohta, öö vai mitähän tuolt töltsystä tulisi.

Yhteinen taulu   
terhi - 12.10.2008 klo 16:03

vastaus (oli ja oli) arvaa mihin kysymykseen näin on vastattu? grr. [ ei kyllä onneks miun kysymykseeni, eikä siun mutta kumminnii tommoset vastaukset on niitää 'keletanattu' vastauksia. aaarrk!!

Yhteinen taulu   
terhi - 12.10.2008 klo 15:35

mei ei olla viel mitti ruokaa tälle päivälle keksitty, hmm. eilenkään ei mitti ruokaa syöty tai siis ukkohan söi siel miss lie missä kävivätten saunomassa ja syömässä, mutta mie en jaksant itellein mitään laittaa. epäterveellisesti sipsuja vain söin ma, kauhiata. eiku söin mä mikrotettuja broilerinugetteja joop. ihan ves herahtaa kiellelle, ko aattelen teitin herkkuloita laatikoita kasttikei ja pottui jne, nnjamm. mie olen pelaillu tuol iltiksen sivuilla semmosta ristikkopeliä, ne ei kyllä suomeksi ole, että aikas vaikeita tämmöiselle umpi suomalaiselle juntille ne on mut oon mie saanut pari valmiiksikin, heh.

Yhteinen taulu   
terhi - 12.10.2008 klo 13:00

huomenta vain. nyt mulla on taas joistakin napsulaisista semmoinen ärsytys päällä. koska olen oikeasti sitä mieltä että jotkut meistä vastaa saadakseen vain piseteitä. esim. jos kysytään jotakin onko sinulla/ oletko ollut? ja sitten vastaus kuulluu > minulla ei semmoista ole tai enole käynyt siellä. tommonen vastaus varmaan ihan hirveesti kysyjää kiinnostaakin. sano jos oon väärässä, mut miun mielest se on just niin kun mie nois nimellä mainitsemittomista olen mieltä. pitäs tulla joku semmoinen vastaus suodatin että kaikki tuommoiset edellä mainitsemani vastaukset poistettaisiin. seon eri asia että vaikka vastaakin - en ole käynyt siellä mutta olisi kiva käydä ja se kuulostaa mielenkiintoiselta paikalta jne. elis vähän pidempi ja perusteellisempi vastaus vain kelpaisi. jotta tämmöinen jäkäti päivä täällä tänään. hekoti he, ei vaineskaan en oo pahalla päällä, mutta tuo kyseinen asia nyt vain alkoi kismittämään miua. höööh ;o) [[ p.s. mie vastasin siun sadevesi/ kraanavesi kyssään tänään vasta ]]

Yhteinen taulu   
terhi - 11.10.2008 klo 20:32

täshän mie vain olkkarissa kynttilöitten ja tuikkujen valaistuksessa kahtelen telkkaa ja olen napsuttelemassa jne. meehän sie kahtoo ko mie just panin kysymyksen tulemahan hi hii. siekii oot parit kysymykst kysynnyt, mutta en tiä miks en niihin muka pysty vastaamaan : ( en ehkä keksi mitä kirjoittaisin, plääh en oikeesti tiedä mikä nyt mättää muo, hööh. kellohan on vasta puol ysi heeeii et sie viel voi maate mennä, oisit nyt tääl miun ja muitten napsulaisten seurana kah ku voip olla jotta vaik nyti vähän hiljaista tääl napsulassa, niin eihän sitä tiiä vaik vartin päästä ois semmoiset sempalot jotta hellurei. mut jos nyt kuitenkin se nukkumatti voitta niin toivotan ma siulle hyvää yötä ja ihanaisia uneloita. moips heps huips. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 11.10.2008 klo 14:39

noooo se meitiiin loppupäivä/ ilta äylen män ihan mukavasti, jeeps. ukko se harjuuttel vähän pituusheittoo frisbeel, äippä vähän haravoitti ja mää tein sapiskaa (italianpattoo) kyyll määki pihalla olin ennen kuin sisälle ruoanlaittoon siirryin ma. sitten ko oltiin syöty niin täti poikkes siitä naapurista käymähän jne yms yms. ristikoita tehtiin ja telkkua tuijotettiin, mää menin vähän jälkeen 12 vast tutiin ja heräsin vähän yli seiska aamukahven keittoon ja risipiirakan paistohon. ( on meinaan hyvei ku karjalan piirakoit paistaa pannulla ja voin kera, njamm ) laitur käytiin nostamas talviteloille vai mikä se sana nyt oli, siin puuhas meni vain puolisen tuntia. ja kun ajoissa jo herättiin niin vähän jälk. 11 oltiinkii jo koton. apteekin ja kaupan kautta kotio tultihin. jups. hmmm en oo koskaan ruuveista ja muttereista ruokaa tehnyt vaikka tarinan naulakeitostakin olen kuullut, hee hee haa haa hoo hoo. hömh. ku onpi ajois herännä niin nyti miuta sitten haukotuttaa ja väsnättää, höööh ja haauukootuus. määkii tuun kaahtoo ja kuikuilee jooo. heeiipss :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 11.10.2008 klo 12:43

tervehdys sinne, tääl mie taas jo olen uusien kysymysten kera (siis kohta) tulee ainaski 1 uus kyssäri miulta.. hee haa. ukko kulta se läksi frisbeegolf'turnaukseen', työpaikan joku turnaus tjsp. sitten hyö 'tiettyst' pelilöisten jälkhen mennee saunoo ja syömään, vai oliko sen nyt ensin saunotaan ja sitten syödään vasta, vai miten se nyt meni. ah ha haa kun mää oon taas niin hauskalla ja fiksulla päällä jotta. : D noh mut tääl mie oon koton ja napsutan ja teeveetä tuijotan. ilma on kuin esterin se niin ei voi oikeen mitään hyödyllistä pihalla tehhä, niinkusti haravointia, kesäkukat poies ja 'talvikukat' kehiin jne. pyykkiä mie varmasti kyllä pesen jotta saap taas työvaattehia päällensä ensviikoksi. takka tuossa tuo tunnelmata miun iltaani, ai kauhee ku ei oo viel ilta mutta tääl oikeesti niin synkkä tää päivä että tuntuu kuin kello ois ainaski viiden uuden paikkeilla. koitahan saada selvee miun tekstistäin, ku miulla taas juttua riittää ja sitä tulee taas silleen ettei pahemmin kerkii ruutuun katsomaan mitä kirjoittaa, kah ku mie en niin tuot 'kirjoituskone' taitoa omaava immeinen oo, juu noo. no mutta jään innolla oottelemman siun kuulumisia ja mittee oot touhunna/ aiot touhuta. jermons hetkeksi. ~~C:> ihan selkee hiiri, hmm..

Yhteinen taulu   
terhi - 10.10.2008 klo 14:44

heipparallaa, mie vaan pikaseen kirjutan jotta moro taas, hekoti hee. kah ku mei pika päätöksellä lähetään äipälle täksi illaksi, huomenna olen taas napsuttelemassa, hyvää perjantai-iltaa siulle, moi moi. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 09.10.2008 klo 20:45

siun nimi/ nimike on nääs jooniin.. tuolleen veenyyteettynää, häähää. höh, taas. mie kävinkii jo kiittämäs ( paremmasta/ tarkemmasta vastauksesta ) toivokaamme parempaa huomista päivää jeepuulis. hyvää yötä ja hulvattomia unia, huomenna taas törmähellään tääl napsussa jookos (ananas) kookos. hoh hoh hoo < tuo on muuten joulupukin nauru, kieh.

Yhteinen taulu   
terhi - 09.10.2008 klo 20:31

kiitos lisäyksestäsi ;o) hi hii. en kyllä tuota kysymykseeni lisää mitä siulle pistin tuosta ( raskaasta puurtamisesta jne. ) mutta itsekkin ennen kuin moiseen vouhotukseen jouduin, niin pidin parempana tuota [ itse saa noutaa jos haluaa vaihtoehtoa ] noohh aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta yms yms jne... hee heeehh.

Yhteinen taulu   
terhi - 09.10.2008 klo 20:08

jooniin.. meeppä kahtoo miun luettelo kyssärim lisäys, kah tahon siulta lisäystä siihen ;o) ((( huom. kotiin kannettuna se tietää meille raskaita hommia ))) [[[ meille tuli jo tieto että tääl meitin toimipaikassa ne kannetaan taasen kotio, mut ei onneks postien kera, siis erikseen jako on niille ]]]

Yhteinen taulu   
terhi - 09.10.2008 klo 19:14

työpäivä meni ihan ok, ei siinä mitti mukku kotio pääs niin v - itutus iski ehkä johtuu siit kun pitäs kaikkee hommaa tehhä mukkei jaksa ja asiaa ei auta se että, kun ukollain on vapaaviikko niin hän sitten lähti yhelle kaverilleen parit oluet naatiskelemaan ja jotain tietsikkajuttui niil on sen yhen pelin kimpussa kun ovat. hhmhh. onneks huomen on perjantai, niin miun ei tarvihe ku tää ilta mököttää, hekoti hee ja nyt oikeesti hymähin tuolle mökötys sanalle, hih höh.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.