jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 01.10.2008 klo 19:53

kynttilöistä ja tuikuist puheenollen, mie en oo kerrent ottaa esille kuin tuommoisen ison 3 'sydämisen' kynttilän. ko mie näit kynttilä/ tuikku immeisii olen niin kyllä mie viel kaivan vinon pinon tuikkualusia sun muita kivoja semmosia juu nöw. ai siulkii työpv ihan pöö, höh. mie salkkareita kahtelen ja iltakaffetta keittelen, perr mul on varmaan joku tuhellu = tulehdus tuos nilkassa ko sattuu. määhän en mihkään arvauskeskukseen mee nee ei tiä siel miti, ootan että itestäin toivun mä. : ) öö mitähän vielä, ajatukset hukassa. hih

Yhteinen taulu   
terhi - 01.10.2008 klo 15:47

heipsistä vuon tuas. oli vähän inha päivä töissä ja tuntu ettei työpv pääty lainkaan, mut onneks nyti koton ollu kyllä jo koht 2 tuntii. veljelle synttärikorttii väsäsin tuos aikasemmin ja kiikutin sen postihin. tuo sateinen ilma pistee vähän masennuttamaan mieltä, mutta onneksi saapi olla sisätiloissa, vaikkakin piha tarvitsisi vähän haravan käsittelyä. syssymmällä sitte ; ) jos vaik tulis kauniinpia ilmoja.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 21:38

ai niin ehän mie oo ollenkaan öitä toivotellut, hih. elikkäs hyvät ötylöiset ja kauniit uneloiset, huomenna taas tapaamme napsuttelun merkeissä, heippa. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 21:28

ei oo niin minkään mois ehtotusta kysymys rintamalla jup. juu sitten kysytään kun päähän joku hyvä pälkähtää meinaan kysymys. kääk ko miul on nilkka ollu kippee jo viime to. asti saakka. en tiä mikä siin on ku en oo sitä nyrjähyttänytkään tai muutenkaan nuljauttanna. pipi.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 21:03

yö > joutsenlaulu. jup juu sellassiikii kipalei onpi että sopii joskus vaik just johkii tilanteeseen on se sitten mikä vain < toi oli vähän laajakäsitteinen juttu kyl. siis tää o kauheeta ku en oo moneen päivään keksiny mitään hyvää kyssäriä. ei tietty oo mikään pakkokaan ja hyvä et on taukoa, muuten muut napsulaiet vallan kyllästyypi miun juttuihin ja kysymyksiin. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 20:55

jepulis jee, mie kävinkii jo kahtomas vastauksesi, kaku miul on tuo sähköposti tos tommosena lisäsivuna. siun kipalevalinnat ja lmpparit on miunki mielest hyvei. juu suomalaiset biisit on miunkii mielest ihan best, miun lempparibändeiskii taitaa enempi suomalaisii olla tuol profiilis jos en väärin muista. yö yhtyeen öö, ((sori nyt tuli oikosulku, kipaleen nimi hukassa, kerron myöhemmin sen.)) ja juice leskisen norjalainen villapaita ne on miun mielest hyvii kappaleita, juu. siis en tajuu miks yks hyvä biisi on hukas miun aivokopasta, outova, hui.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 20:29

no mehän ollaan kaks oikeen mestari enkkutaitajaa. haa haa.. inno on nyt sivusilmä katsonnassa miulla. sitten mie kävin välillä kahtelemassa kuvia tuommosessa kuin riemurasia. ei kaikkien suosikkisivusto kylläkään. mun paheeni syömisessä on nyti tälhetkellä popcorni, ko miun suolasta tek mieli. sie varmaan koht tuutilullaa meet, vai ko kö? : )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 19:21

huomasitko muuten rassu7 oli siul kans kirjoittanut? tais vaan miun viestin alle taas kadota, ko miul tuli vähän pitkä viesti. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 19:18

no huh huh ja vielä kerran huh, kävin lukemassa sen 15vee 'sydän' kys. vastauksen silt 'joulupukin' kohalta. aika rankkata tekstii tuollainen, kun kyseessä on 15 vee immeinen, joka on kysynyt. mietippä ihan rauhassa sekä vastausta top-vitoseen että ehkä tulevia kysymyksiäsi. autojutska kysymykset ei vain oikeen tuota tulosta vissiin. mie en ainakaan moisiin ossoo vastata, enkä jaksa ees vastauksii lähtee ehtimään, ko tosiaan ei miun maun mukkaan oo nuo autojutut, juu nouw. kieh.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 18:54

sie et muuten viel siihen top-5 kysymykseen vastant. ja koita pistee joku kysymyskin. nyt on tullut kyllä pal kysymyksiä napsuun, mutta jotenkin miun maust kaukana tai jotain ne kyssärit juu.. kemmie tiiä.. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 18:48

kemmie itellein ostantkaan ko mie en tykkää enkä juo sitä, ukollein ostin ko hää sitä ryysttee. kyllä mie siun tekstistäis selvvee saan, miehän olen samanlainen 'seko seka' kirjoittaja välillä. loppuilta menee täs napsutellessa ja tätini/ kummitätini kanssa kirjuuttelen samalla tuol sähkärissä/ pikaviesteissä. tv tuos on kans päällä, pitäs olla 3 silmää että kaikkee kolmee vois samaan aikaan tehhä. napsu, kummin kaa kirj. ja tv. toi takareikä ei sovellu kolmanneksi silmäks, ko ei sillä näei. ahha haa, ku oon vitsikäs ja hauska. heeee.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 18:04

mitäpä se siun päivään on kuulunut, siis miti oot puuhaillut? mie popsin suihini eilistä spakettii ja 'kastaketta'. molemmat vain panulle ja hetken lämmitys ja eiku herkuttelemaan, heh.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 17:53

öö.. trippiä ja vichyä sekä kaffekermaa pit ostaa....... noh trippiä ei ollut sitä mitä halusin, ostin sitten pullaa ja vichyä, noh kaffekermankii sitten unohin, ko pit muka niin hätäseen käydä ko äippä autohon jäi vennaamaan. jup. perjantaina pittee taasen kaupas käydä jospa sitten kermakin jäis käteen, heh. laitoin taas itellein viestin, oon niin itse rakas näköjään. ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 17:45

niinhän tuo miullakin tekköö, mutta enpä tiennyt että jos itse kysyy niin linkkiä ei voi laittaa. tai voi muttei linkki onnistu, hih. ain oppii kaikkee uutta, hah. ai niin asiasta takasin päin kävinhän mie lidlissäkkii, äippä ei ko ei hänel asiata sinnepäin täl kertoo. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 17:20

tere taasen, säpössä oli kahvi tarjouksessa juu, niit tarttu kätöseen ja shamppo sekä hoitoaine < nuo ei tarjoukses, mut tarvihin niit muuten. pistin taas yhen kysymyksenkin napsuun ja fiksuna yritin linkittää.... onneks valperi valaisi minnuu ja kertoi ettei kysyjä voi linkkejä pistää, hih.

Yhteinen taulu   
terhi - 30.09.2008 klo 12:44

hyvvee päivvee : ) mie tuolta töistä polkasin kottiin jo nuin 'kaksitoista' maissa. tulin vähän tänne napsuun kurkkimaan jotta onkos tiel minkä moissii uusii kysymyksiä tullunna, olihan nuit muutama uus, sen jälkeen kun eilen napsuttelun lopetin ma. mie muussutan sitä sunnuntaista lihaa viel ko sitä pala on jäljellä ja koht meen taasen suihkuhun. kolmen maissa lähden äipän kanssa ' säpöön' (säästöpörssiin) ostamaan callunoita joista osa viedään hautuumaalle haudoille ja osa tulee kottiin piha'kukeiksi'. hui kun aamulla oli muuten pakkastakkii melkeen kolome astet, hrr. hoh, nyt ei sitä lihaa ennee oo ku söin kaiken jämän, arvaa oonko kauan tät viestii kirj. ku kokoajan on kuitenkii mussuttanutkin. moikkis taas hetkeksi.

Yhteinen taulu   
rassu7 - 30.09.2008 klo 08:36

Hei vaan, olin saanut Napusta postia, mutta täytyy etsiä se paikka, mihin koodi liitetään, voit varmaan auttaa siinä, vai mitä. Kiitos vielä eilisen mukavista hetkistä. t mie

Yhteinen taulu   
terhi - 29.09.2008 klo 22:42

jaa höh, taas sie hölmöö höynäytit, mut ei se mitti. ; ) miul muuten oikeesti nuo yhdyssana jutskat sun muut on vähän hakusessa. keh. jaa niin juu ko sie taasen jo nukhumaan meet, kiva jos hyvillä mielillä tutimaan menet, jos ei vaik painajaisia näkyis tänä yönä. hyvää yötä siulle nuku hyvin. aamulla iloisena ja pirteänä sitten töihen ja kotona hauskana napsutellen jookosta joop. heips vuon. ( p.s. tulipas taasen sekavata jutskaa täältä )

Yhteinen taulu   
terhi - 29.09.2008 klo 22:29

siis juu meehän sie kahtoo nyt uudestaan sinne top-5 kysymykseen. kaku mie tuon äidinkielen ja kieliopin vai mikä se nyt on kanssa sekoilen, häpeillen hää tääl. voi hitsi miun kaa. grrr!!

Yhteinen taulu   
terhi - 29.09.2008 klo 22:10

niin tota juu, ihan vain ne kipaleitten nimet ja miks ei esittäjätkin niinko ensimmäisessä vastauksessakin ( muistaakseni ) . ehän mie taas tuommossii tullut ajatelleeksi kysyessäin tuot kysymystä, öö heh.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.