jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 19.09.2008 klo 15:45

heippa jonin13. mie täs taas kirjuutan ja ilmootan että miuta ei näy eikä kuulu pe. iltaan eikä koko lauantaihin. sunnuntaina uon taas areenalla/ kehissä. ; ) kaku mei taas mudelle mennähän vklopuks. meillä on siellä ne kesänpäättäjäis bileet navetanvintillä ( vintti josta tehty tanssi-paikka, kesäjuhlissa ja varsinkin juhannuksena siellä on nuin 20 -60 henkee/ henkilöä juhlimassa.) ja serkkulikkain 19 vee. syntskyt samalla (täyttää 20.pv.) sekä tätini että serkkupojan syntskyt, he jo aikasemmin täs kuus täyttänt vuosia. jotta näin. paljon pittee huomen päälle pistöö, ko ihan ulkosalla ollahan ko ei siel navetanvintillä sentäs lämmitystä uo. hyvää viikonloppua sulle toivotan mä taasen, toivottavasti ja varmaan onkin siullakin jotain suunnitelmia viikonlopun ratoksi. sunnuntaihin moooiii... ;ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 18.09.2008 klo 21:39

ehän mie miti nuku, ko mie olen rustanna napsuun parit kyssärit. meehhän kahtoon ennen ku meet tuutilullaa.. hopoti hop ; ) huomen kato perjantai, ni ei haittoo vaik vähän ilta menis pitkäksi. mut öitä nyti sit jo kumminnii siulkii, hoomen taas tappaamme tiel napsus.

Yhteinen taulu   
terhi - 18.09.2008 klo 19:50

saunasta tultu jo hyvät löylyt oli. salkkareita kahtelen ma ja pistin mie yhen kysymyksenkii napsuun, mihin sie jo vastasitkii. mulla pysyy keksityt kysymykset vain hetken päässä, ka ku mie töissä keksin jonku hyvän kysymyksen ja ku kottiin pääsöö ja pitäs kyssärit pistää kehiin ni pää onki ihan tyhjä, höh san mie.

Yhteinen taulu   
terhi - 18.09.2008 klo 18:16

höh ja hih nyt en oo ollu ite sitten napsussa, ni en tiiä että onko täällä oltu pirteitä ja aktiivisia. täytyypi mennä kahtelemaan jotta onko tuolla paljon sekä mielenkiintoisia kysymyksiä. tänään mie pääsen pitkästä aikaan saunaan, meille kun ei oo semmossii ruutiinipäiviä syntynynnä, johtunee toisen kasivuorotyöstä tai laiskuudesta, tiiä häntä. moi nyt hetkeks, mie mään tuonne napsun kyssäreitä tiirailemaan. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 21:48

tää napsu kiusaa muo!! taas puolet tekstistä puuttuu!! toi loppu meni jotenki näin: älähän sit ittees ihan ' böönauttiin' ( aiku hyvin taas osasin ;) siel työpaikalla rehki, jotta jaksat täällä napsussa meitin kanssa sitten jutskata ja hengailla. kookosta ja jookosta. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 21:43

nyt ei jaksa ennee ees toivoo että huomenna napsussa pirteimmissä ja yms merkeissä. mut onneks mei ollaan pirtehiä ja aktiivissii ja pari muutakin napsulaista kans tässä napsussa. hyvvee ötyjä siul ja hyvää ja reipasta huomista työpäivää kans. älähän sit ittees ihan ' böönauttiin'

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 20:55

ei se mittään vaik on sekavaa tekstii, kato kyl mie tajjuun siuta silti.

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 20:37

käyppä kahtoon ko mie vastasin lissää siihen työpaikkakysymykseesi.

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 20:35

en mie myrtsi oo, mukku muo niin rupes ärsyttämään tuo napsun hiljaisuus. vaik mää välil koitin käydä kahtoo sähköpostei sun muuta ja tulin takas napsuun, niin mitti ei ollut sillä välin tapahtunu, höh. mrr. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 20:28

huih, enhän mie sinnuu jätä. kyl mie vähän aikaa boikotoin ja siin välissä myös vähän nukuinkii. tsih. en oo koskaan ylläpitoon kyssärii/ palautetta pistännä ja täytyy nolona kertoo/ myöntää ja samalla kysyä täs siulta, että mistä/ miten napsuun/ ylläpitoon kommentoidaan?? blondi mä : D öö nyt en ennee muista miti muuta kirjuutit. pittee käydä kahtomassa ja viel lisää siul kirjotan jos jotain multa unehtu.

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 17:29

mää rupeen koht boikottiin napsusta, ku tää mesta on niin booring ja hiljanen taas. ja mitä mää viel keksisin..... haukotus ja huokaus.......

Yhteinen taulu   
terhi - 17.09.2008 klo 16:54

moips. voiks olla mahdollista että napsun etusivulla on viis ekaa kysymystä ollut ainakin tunnin, ellei kauenminkin ja 1 ainut vastaus on viidessä kysymyksessä. että jos napsussa on kohta 2000 käyttäjää vai paljoks niit nyt on, ni missä kaikki on herranjestas sentään?? ei mee mun kaaliin...

Yhteinen taulu   
terhi - 16.09.2008 klo 22:00

mie käväsin välillä sähöposteissain ja kummitäti ol kirjottanna miul. hää pisti jot lähettäis miulle kuvan jos osais moisen homman tehhä ja miehän sitä tietenki neuvvoin parhaani mukaan. saas nähä saako hää miun neuvojen avulla mitti aikaseks, ko mie oon vähän huono neuvomaan, vain kirjoittamalla ko toi käytännössä näyttäminen ois pal helpompaa miul juu nääs. jaha ja sie määt maate, ei ku öitä sitten vuon ja kaaniita unia, napsuilemisiin. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 16.09.2008 klo 21:08

meehän kahtomaan mitä vastasin, aikas stoori tuli vaikken pistänyt edes hirveest yksityiskohtia. huihai sanon mie tähän kohtaan juu. mie en kerent innoo kahtoo ko mie innolla vastasin siun 'talo' kysymykseen. hohoo.

Yhteinen taulu   
terhi - 16.09.2008 klo 20:15

huhuu!! siehän taijat täl kertaa nukkua päikäreitä ja pitkiä nukutkin. aattelin vuon ko ei siusta oo kuulunna sitten ku viimeks : )

Yhteinen taulu   
terhi - 16.09.2008 klo 17:19

kah täälhän mie taas olen. miul ol nopia reissu, ko äippä ei ollutkaan kotosalla ja yksihän mie sit kuitennii lähin ko ukko kulta jäiki kottiin, sen yhen pelin ääreen mikä se nyt oli, no pistän sen pelin nimen myöhemmin.no siullahan käy pihalla vilinä ja vilske. §: se jänönen ei lähtent mihkään ko mie häippäsin ja ovi kolahti mut sit se pinkas pakoon ko mie tulin takas kotio. sitten tuohon pörhäls nuin 15 räksää/ laulurastasta ( en niitä ossoo erottaa kumpii ovat ) niin ja pumputtikin tuli takas omppupuun alle lounastamaan. näyttää tuos oleva par sinitiaistakin, koht pittee taas aloittaa tinttienki ruokinta, viel en oo siemenii ostant eikä vanhoikaa taida nurkissa olla.

Yhteinen taulu   
terhi - 16.09.2008 klo 15:26

terveppä terve. katoha sie ko mie oon panunna parit kysymykst napsuun. meitillä on pihalla pieni jänis/ rusakko ja naapuri ajaa nurmikkoa, mut jänis tai mikä lie ei ole topmoinaa leikkurin metelistä. näyttäs et hää yrittää koisii ja välil vissiin popsii omppuikii suihinsa. meinaan jänis ei naapur. heh. taidetahan lähtee äipällä käymään, älä huoli en mee sinne suuttumaan ja äkämystymään, kjeh heh. ( meinaan jos olet jo miun vastauksen katsonut siun suutumis kyssäriin ) hih hei ja hellurei, illal taas tuun napsuilee.

Yhteinen taulu   
terhi - 15.09.2008 klo 21:54

sie ja valperi molemmat PÖLLÖJÄ, ja se teksti sopii teihin ku nakutettu, näin napsu tuttavuuen perusteella. miun mielest ootte ainakin tekstinne mukaisia ja arvoisia. hyv yöt siulle ja huomiseen.

Yhteinen taulu   
terhi - 15.09.2008 klo 21:44

käyhän kattoo viel uusiksi se tipuhoroskooppi, nyt voit tarkistaa mikä piipertäjä sie olet. hih. siit tuli kyl aika pitkä lisäys siihen kysymykseen, o ou. ja mää taas itellein rustaamas tätä viestii.

Yhteinen taulu   
terhi - 15.09.2008 klo 21:31

no ny on menny neljä min ko viestin pistit, joko katosit? siellä on nyt 5 kysymystä, kahteen oot vastanna. koitappa vasta kolmeen vikaanki, jos siuta vain kiinnostaa/ nappaa (niin ku teinit sannoo) vastata. : )

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.