jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 25.09.2008 klo 20:22

toi > {{{}}} = outo merkki ja kesiä kuulostaa tosi tyhmältä, eli korjaan kesä ilmoja < joo toi on parempi.. haa haa.

Yhteinen taulu   
terhi - 25.09.2008 klo 20:20

sie vastasit siihen talvi kysymykseen just niinku miekii oisin osapuilleen vastanna. tuommonen talvi ois vähän niin kuin unelma talvi mikä ei varmaan koskaan enään tule suomen talvessa toteutumaan. yhyy. kaipaan lumisia ja pikkupakkas talvia ja ihania aurinkoisia 20-25 asteisia kesiä. {{{}}}

Yhteinen taulu   
terhi - 25.09.2008 klo 19:42

et oo loukannu ja en oo loikkaantunnu. ;ö) kah ku mie oon siivonna koko päevän ja välil äipän kaa kaupois käynynnä, niin sen takkii en uo tääl napsus hengaillunna. :ö) nyt mie kyttään salkkareita ja yritän kahtella toisella silmällä vähän miti kysymyksiä tänne napsuun on tupsahdellu. hii haa..

Yhteinen taulu   
terhi - 24.09.2008 klo 21:12

mie tuol tiskailein keittivössä ja tulin välil kahtomaan josko ois viestii pukannu sieltä päin, ni olihan sieltä, jees. kauhia ku miul on telkku kovalla, sen takkii nääs et tuonne keittiöön kuulen. ötyjä siulkii ja kaunihia ja parempia unia, ei mielellään ennee miti painajaisia niin kuin su-ma välisenä yönä siul oli. hui. huomen miun pitäs jaksaa siivota saas nährä sitten kui käy, matot onneks jo ulkona että jos se inspais siivouspuuhiin miut. moron nääs sit vuon ja huomiseen.. ai ku minnuu päähänki sattuu, höh.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.09.2008 klo 20:13

eiku mie sanoin maa kuhtuu, niin siun ois pitännä sanuva jotta kuu vastaa, kihii he hee.

Yhteinen taulu   
terhi - 24.09.2008 klo 20:05

ymmärsin mää ja samalla kauhistelin lukemaani. aika outo uni siulla, hui. siehän voisitkii pistää napsuun kyssäriä, että näettekö 'enneunia'? tääl napsus on tänään TAAS ollut aika hiljasta, toivottavasti tää napsu nyt ei kokonaan lakkaa toimimistaan..miti mie sit päivät pitkät teen? ja menetän napsukaverini ja muut napsuttelijat. :' )

Yhteinen taulu   
terhi - 24.09.2008 klo 18:35

kröhöööm!! heeräätyyss maa kutsuu.. onhan kaikki hyvin? oot sie ainakin napsukysymyksiin tänään vastanna, että hengissä oot kuitennii onneks.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 21:25

niin yks kommentointi miult jäi väliin aikaisemmista viesteistäs tänään. siis joka ilta meen yhentoista mais tutimaan vasta. ja olen kyllä pirteä päivällä töissä, mut se päikkärijukka tulee kyllä ain välil (tai siis useinkin) johtunee myöhäisestä nukkumaanmenosta. mutta ei se miun menoo oo viel haitanna ja vaik päikkärit nukunkii niin saan kyllä yölläkin nukutuksi. nyt oon suihkussa käynnä ja rauta on kuumana ryppyjen silitystä varten, no heh heh olipas vitsi. krähää.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 20:56

kemmie rypisty, mie silitän ihtein suihkun jälkeen, hekoti < lainasin siun nauruasi kjeh.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 20:52

en ookkaan alvariins suihkussa, ku kerran päivässä vain, niin ; ) ja mie olen nopea suihkussa kävijä, riippuen pesenkö hiukset niin menee 3 - 10 min. mut nyt en oo kyllä vielä ees sinne kerinnyt, ku pittee napsukaverin kans kirjuutella ja jutskata. hihii. innon kahton ja sit menen.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 20:48

noh mie kampean ihteni nyt suihkuhun. jos kerkiät sil välil jo untenmaille, niin ötyjä siulle ja huomenna päivä on uus ja toivottavasti kivempi, parempi ja pirteämpi. aattelin yrittää huomenna siivotakkin saas nähä jääks yritykseksi. huomiseen siis ja heippa. =ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 20:31

nääiin on kuomasein :ö) kaahia ku pitäs suihkukkaan mennä miun, ko vain malttais. mie äsköseen keskuskeittiöjärjestelmään etin googlesta tietova hiki hatus, ku tärkeää oli nopiasti vastaus vissiin saaha, toiv. miun vastauksein auttoi kysyjää. huhhuh.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 20:10

niin tää miun viestistäin unehtui: että henkilökohtaisemminkii ois kivempi tuntee, mut pittee nyt vaan tyytyä tähän napsukaverijutskaan. että jotta niin, siis tosi tärkeitä on varsinkii siun kommentit tääl napsussa, yms. muittenkin kommentit ja vastaukset on tärkeitä, mutta tuntuu ettei ne oikeen aina miellytä muo, jotkut vastaukset on vaan vähän tökeröitä/ tai tylyjäkin joskus.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 19:53

no siultahan tekstii tuli, hih hei. joo ja oon mie sitäkin miettinnä, että kun muutkin meitin kirjuutukset näkkee, niin että onkos tullut kirjoitettuun jotain ei muiden tietoon/ korville. mutta mielestäni meitin jutut on semmossii miti vois ihan kasvotusten ja muidenkin kuullen jutskata. eli en yhtään häppee näitä meitin 'kahen keskisiä' juttuja. se on muitten häpee, jos meitin juttuja häpee, höhöö. taas tuli vähän sekavaa, mut jotenki sie ne ain ymmärrät, ku et oo viel kysynnä: mitähän mahat tarkoittaa.. heh.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 19:19

hih mie oon jonnii moisen ennätyksen tehnyt ko en oo päikkäreitä tänään ollenkaan nukkunna. mie taas kiittelin siun kommenteista siellä miun kysymyksessä, mikä meitillä on tänään puheen aiheena ollunna. toiv. et pahastu miun kirjotuksista tarkoitan kai lähinnä nolostu. siis ettet aattele et pitiks tuon nyt nuin kirjottaa. mutta totta joka sana mitä pistin.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 18:04

tännäänkin täällä napsussa on olunna miun mielestäin kyllä aikkas hiljaista, boooorriinnng. vai oonko vain vainoharhainen tai sokea, muutama hassu kysymys ja vastauksii saman vert. en oo kyllä itsekkään kovin skarpissa kunnossa napsun kyselijäksi, että mittees mie täs turhaan ruikutan. hekotihek ko naurattaa.

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 17:47

no en painanna. olkhoon miun puolesta. näkeepähän kaikki, mitä kaikkia vastauksia napsulaisilta voi tulla. ko ei ne nyt kuitenkaan ihan törkeimmästä päästä ole. vai kui kö?

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 16:32

jou minnuu pisti niin kismittämään että jotta pistin vähän kiukkupalautetta menemähän. tuo kauhajoen amuskelukin nostattaa taasen karvat pystyyn, ko ei oo kauaakaan kun jokelankoulussa ammuskeltiin. huih. kääk miunkin nii pitäs laskuloisia makselloisia moisia rahanmeno taakkoja. mie muuten ekan kerran pesukoneessa pesin kenkiä, eli kahet lenkkarit pesin ja ison kasan sukkia siin samalla vähän pehmittämässä isompia kolinoita. lenkkarit ei mennynnä piloille, eikä onneks konekkaan ihtiään irti sanonnu. miunki mustista lenkkareista tuli kuin uuvet ku oikeen kunnon pesun saivatten. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 23.09.2008 klo 13:03

hellöy, hui kauhia miulta vähän paloi hihat yhessä miun kysymykseni kahdessa vastauksessa. (ylimääräisistä päivistä) tuli sitten vähän hermostuksissaan kirjotettuun käläti kälä, mut onneks (siis mun mielestä aika korrektisti kuiteennii) mielipide palautetta kysymykseeni kirjoitin. meehän siekii se teksti kahtomaan ja kerro miulle sitten miti mieltä sie olet, jookos kookos. kä kääk. ja vielä käääääk.

Yhteinen taulu   
terhi - 22.09.2008 klo 22:54

ekas viestis oli jotenkin näin: Tämä ongelma on tiedossa ja vikaa selvitetään. ja toises viestis oli jotenkii että: tämä ongelma on nyt ratkaistu, mutta jos niitä vielä ilmenee, niin ota yhteyttä ylläpitoon, ( jotenkin noin ) osapuilleen siis nuin tul sähköpostiin juu nääs. ekan viestin edessä oli muutakin tekstiä, mutta tuossa ne tärkeimmät tekstit.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.