jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.

jonin13 «» tuikku67

tuikku67 - 08.03.2009 klo 10:16

Hyvää Naistenpäivää!

tuikku67 - 22.08.2008 klo 19:16

Sattuuhan sitä, paremmissakin piireissä :-D eläkä suotta nolostele. Kunhan mä tässä pääsen eroon tästä rannelastasta, niin kukaan ei tiedä, mitä mä saan aikaiseks... ja sit täällä vasta korvat punasina ollaankin. Yks yö oltiin siellä Lopella ja oli ihan kivaa. Mä vaan tykkään hirvittävän paljon tollaisesta ylellisyydestä, kuin juokseva vesi. Niinpä, kun äijäpoloni sai laatoitustyöt täysin valmiiksi, käännettiin letukan nokka kohti kotia. Nyt sitten tuo nuorin penikoista on kammo flunssassa, kun ei riiviö voinut uskoa komentoa TAKKI PÄÄLLE! Tyhmyydestä sakotettiin tälläkin kertaa. Täytyy varmaan alkaa kahlaamaan noita kysymyksiä läpi, kun niitä ovat taas immeiset kirjoitelleet :-) Ja kahvia mulle heti!

jonin13 - 21.08.2008 klo 19:51

no en helvata lähettänykkää sitä itteleni tota alla olevaa vaan kahteen kertaan sulle, olen mä kanssa, no ei sun tarvii sitä välttämätä lukee kun kerran, kröhöm (nolona ja punasena täällä).

jonin13 - 21.08.2008 klo 19:48

Heipparallaa tuikku, jokos sitä ollaan toivuttu 'maalaismenosta' ja palattu kotiarkeen? Kuis käsi voi? täällä pähkäilen napsuttajien kymysyksiä ja aattelin kirjuutella täs välis. kerrohan kuulumiset... jotta tiiän mis mennään.. taas sama kun terhinkii kans ensin lähetän tän itelleni näköjään oikoluettavaks ja sit vast asianosaselle... kääk-....

jonin13 - 21.08.2008 klo 19:45

Heipparallaa tuikku, jokos sitä ollaan toivuttu 'maalaismenosta' ja palattu kotiarkeen? Kuis käsi voi? täällä pähkäilen napsuttajien kymysyksiä ja aattelin kirjuutella täs välis. kerrohan kuulumiset... jotta tiiän mis mennään..

jonin13 - 18.08.2008 klo 12:04

Hei, oikein mukavaa ja rauhallista (?) Lopen-matkaa sulle. Joops, kyllä tässä on jo toivuttu rapukekkereistä, lähinnä se oli pienessä naisporukassa jutustelua, saunomista ja syöminkejä mukavissa merkeissä, muutamat napsut rapujen kans ja saunaöölit tietty, ettei se toipuminen ny niin kauaa kestänyt, mukavaa on tällain kerran vuoteen kun tapaa noit kamujaan näissä merkeissä niin voit kuvitella et naisilla suut käy...he-hhehhe... Otahan rennosti sairikses kans, jotta käsiparka paranee... palaillaan taas.. moi mooo..

tuikku67 - 18.08.2008 klo 11:31

Mä en oo koskaan voinut sietää esim. sitä, että laitan jollekulle tekstarin kaikki merkit käyttäen ja takaisin tulee "OK". Mä olen muutenkin tällaista hiljaista sorttia (no niin vissiin) ja tykkään tosi paljon kirjoittaa tyhjentävästi. Nyt tää naputtelu on ollut kohtuullisen vaikeaa, kun oon kaks viikkoa ollut sairiksella ja viikon pitänyt oikeassa ranteessa lastaa. Rannekanavassa on ahtauma ja hermopinne ja tästä syystä tää kymmensormijärjestelmä tökkii aikas rankasti. Torstaina on aika työterveyslääkärille ja kai tästä lähdetään sitten Porvoota kohti jatkotutkimuksiin. Huomenna häippästään isännän ja nuorimmaisen vekaran kanssa Lopelle pariks yöks. Ukko kävi siellä viime viikolla laatottamassa meidän ex-naapureiden saunatilat ja nyt on vuorossa saumaus ja silikonien vedot. Niissä nyt ei mene kuin muutama tunti, mutta tämän porukan tuntien toivon olevani jo torstaina sieltä takaisin kotona. Saas näkee... Kivaa viikkoa sulle ja yritä nyt parhaasi mukaan toipua niistä rapujuhlista. Mä kyllä tiedän, että ne saattavat äityä hyvinkin rankoiksi :-) -Tuija-

jonin13 - 17.08.2008 klo 20:29

Jeps, sun vastauksessas oli paljon tietoo, eiä mitään ykstavusta jutskaa. Niin kuin tossa jossain kysymyksessäni laitoinkin (myös mister Napsulle), että olisi kiva olla mahdollisuus perustella valintaansa, kun on monta kertaa aika tasaväkisiä vastauksia, joista valita niin silloin muutkin sais tietää kuis täs ny näin kävi, no he-hee. kiva kun kirjuuttelet, ja mukavata illan jatkoo, onneks mulla ens viikko lomaa niin "toipuu" noista viikonlopun rapukekkereistä, hoh-hoijjaaa...

tuikku67 - 17.08.2008 klo 19:45

:-) Valitsit sitten mun neurootikkovastauksen parhaimmaksi... Kiitos ja kumarrus! Mutta mun mahdollinen vapaapäivä (edellyttäen käden kunnossa olemista) on tosiaan tollaista, yhtä hemmetin ravuutusta. Kaikkein pahinta on, jos isäntä sattuu mulle auton jättämään. Silloin sitä mennään kirjaimellisesti tukka suorana!

tuikku67 - 09.08.2008 klo 22:07

Pakko oli alkaa heittämään vähän tollasta kyssää, johon joutuu jo pähkäilemään :-) Se kolmen äijän baarikeskustelu oli kyllä hyvä! Ja nyt mä oon saanu tänään kaks uutta kaveria, JEE! Täytyy tehdä vielä kurvaus tonne Facebookiin ja sit alkaa jo tämä jännetulehduksesta kärsivä käpäläni mua sänkyä kohti ajaa. Palataan asiaan ja pidetään yhteyttä!

jonin13 - 09.08.2008 klo 20:07

Jumpranpujut sullekin, ajatustenlukija! Hämäränpeitos on mullekin tään napsun kaikki kommervenkit, tässä tunnin pähkäilly (ja ettiny), mitenkäs sitä kaveriks taas pyydettiinkään, saas nähä tuliko sulle perille??? Nimittäin huomasin tossa pari tuntii sit, et sä et ollukkaan mun kamuis, vaik muistin niin, voip olla et se edellinen kamupyyntö meni johkin atmosfääriin??? Apropoo, toi sun kysymykses parhaista vitseistä vaatii kyllä vähän (=paljon) miettimisaikaa, katsotaaaaan.....peräst kuuluu

tuikku67 - 09.08.2008 klo 19:40

Jukranpujut! Tää muori oppii taas uutta joka päivä, kun nyt hokasin sun viestit tuolla mun profiilissa. Tää Napsu on mulle vielä pikkuisen hämärän peitossa, mutta eiköhän se tästä vielä joskus iloksi muutu. En oo Tampereelta päinkään, täällä ruuhkaSuomessa oon koko elämäni asunut. Moro on vaan sellainen tervehdys, jota mä käytän hyvin mielelläni. Laatuvastauksia, niitähän meillä tyttärillä riittää ja asiattomat blokataan justiinsa näreeseen ja vikkelästi. Kivaa lauantai-iltaa sulle!

jonin13 - 06.08.2008 klo 18:38

Heippa taas, vastasit tohon mun virusjuttuun, jotta sulla päivittyy automaattisesti kone, niin mullakin, mut kun en mitää ymmärrä tästä tekniikasta,vaikka työkseni käytänkin konetta, niin poikani oli se joka teki näitä lisäpäivityksiä jotenkin 'pitkän kaavan mukaan' ja se löys viruksen. Ja olikohan Seppi, joka vastas myös siihen mun jutskaan, niin annanpa poikani lukea sen, josko hän siitä löytäisi lisäselvityksiä? Ite oon kymysysmekkinä? (niin kuin aina, höh), ja Seppin mukaan kaikki ei oo viruksia, vaikka kone niin ilmoittais. No se siitä aattelin vaan varottaa suakin, jotta pitäisikö joku lisäskannaus tms. tehä, ka kun en tiiä... kääk...

jonin13 - 03.08.2008 klo 16:54

Hyvei oli, kiitti ohjeesta, ookkona tampesterista kun toi 'moro' tossa oli, Tampereelta on melkein koko sukuni lähtösin ja siellä vieläkin... Kiitti vielä vaivannäöstä, pidetään Napsun laatuvastauksia yllä edelleen jatkossakin, eikös jookos?

tuikku67 - 03.08.2008 klo 16:02

Moro! Palatakseni tälleen pikasesti niihin lätkytettyihin herkkuihin... Se, mitä olit lisäksi siihen kiitosten jälkeen kirjoittanut, on just oikea menetelmä. Ja voi juma, että ne on hyviä :-)

Pieni hetki, sivua ladataan.