Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 11

Merinäköala parvekkeelta ihan kiva.

Vieras    28.01.2012    Kamala Beachin muita vinkkejä    Kamala Beach

Ihan kiva rauhallinen paikka.kaikki löytyy mitä pitää.Tulin 22.1.2012. olin 2-viikoa.Menen kyllä uudellen.Rolle.

Etsitkö luotettavaa räätäliä / Phuket

Vieras    08.01.2012    Phuketin ostokset    Phuket

Olen huomannut näiden 10 vuoden aikana Phuketissa matkatessani, että monet meistä suhtautuvat hyvin varoen räätäleihin Phuketin saarella. Itselläni on vuodesta 2001 alkaen ollut luootoräätäli, joka käy Suomessakin kerran pari vuodessa. Hinta-laatusuhde on minun, sukulaisteni, ystävieni ja myös työkavereiden mielestä erittäin hyvä. Kangasvalikoimaa riittää.

Räätäli Narry löytyy Patong Beachiltä pääpostin läheltä (Soi POst Office)

N. REGAL SUIT

00/14-15 , POST OFFICE STREET, PATONG , PHUKET

GSM +66-81-4767565

E-MAIL:- [email protected]

Voit ottaa etukäteen sähköpostilla yhteyttä ja hän noutaa hotellilta sinulle sopivaan aikaan. Varaa kuitenkin muutama päivä valmistumiseen ja yksi sovituskerta.

Itse suuntaan taas maaliskuussa Phuketiin ja 25 kg painonpudotus saa palkinnon - uusina vaatteina!

DUSTY GECKO, Restaurant in Khanom

Vieras    08.01.2012    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

DUSTY GECKO (Tomuinen Gecko) on ruokapaikka ja muutenkin sopivan keskeinen ravintola / infokeskus, jossa Mikko Vuori valmistaa ja tarjoilee 5 tähden ruokaa 3:n tähden hinnalla, kuten paikallislehtikin artikkelissaan raportoilokakuussa 2011. Kannattaa poiketa Mikon luona kertomassa omat ja kuulemassa Mikon kuulumisia ja esim pizzalla vaihteluksi thairuoalle. Kyllähän Mikko toki thailaisittainkin kunnon ateriat loihtii.

Rauhallinen pieni hotelli

Vieras    01.01.2012    Ao Nangin hotellit    Ao Nang
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Phu Pi Maan

Olimme marraskuussa 2011 kahden perheen kokoonpanolla, isovanhemmista lastenlapsiin, tässä hotellissa viikon. Paikka on erittäin siisti, hotellihuoneet tasokkaita ja tilavia. Henkilökunta hotellissa on erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Liikenteen melua ei ole. Altaat ovat pienehköt (2 kpl), mutta lapset niissä viihtyivät hyvin. Hotellin erikoisuus on se, että sen sijainti on hieman sivussa keskustasta (alle 1 km), mutta se korvaa monin verroin hotellin tarjoama ilmainen kuljetus ainakin muutaman kilometrin säteellä. Jos halusit paikallisille markkinoille tai rannalla, talo toi ja vei sopimuksen mukaan.

Hotellin nimen käännös suomeksi on:"Vuori paratiisissa". Meistä se on aika osuva. Hotelli on mahtavien vuorenseinämien välissä ja maisemat sen mukaiset.

Arvosana hotellille:

hotelli sivukadulla

Vieras    16.12.2011    Phuketin hotellit    Phuket
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: R-Mar Resort and Spa

hyvä hotelli keskellä paikallisten asutusta. Lyhyt matka rannalle ja muutenkin ihan ok.

Arvosana hotellille:

Ihanahenkilökunta

Vieras    11.12.2011    Phuketin hotellit    Phuket
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: ibis Phuket Kata

Pienet siistit huoneet. Iloiset henkilökunta ja hierojat

Arvosana hotellille:

meri

Vieras    11.12.2011    Nai Harnin muita vinkkejä    Nai Harn

Nai Harn in ranta on super puhdas,vesi kirkasta ja laskuveden aikaan on hauska "laskea" patoaltaan puolelta veden mukana mereen.Lapsille hauska luonnon liukumäki. Tavaran myyjiä en ole rannalla nähnyt kertaakaan .Uinut täällä v:sta 1992 alkaen eikä ranta ole juurikaan muuttunut,kiitos Luostarin. :)

Promthep Cape, Hienoin auringonlaskupaikka!

Muffukka    25.11.2011    Nai Harnin nähtävyydet    Nai Harn

Kuulemma, itse emme ehtineet siellä käydä reissullamme, mutta paikalliset kehuivat sitä ja suosittelivat kovasti.

www.asiaexplorers.com/thaila...p-cape.htm

Aallokko

" ...Siellä on usein kova aallokko, joka ainakin esti minua menemästä uimaan, aallot iskee kovasti ja voivat viedä mennessään..." Kokemukseni Karonilta on hieman samanlainen. Tulin rannalle iltapäivällä .Aallot eivät näyttäneet ollenkaan suurilta. Kahlasin rantavedessä ja uinkin vähän, vettä oli suunnilleen vyötäröön asti. Kävin maalla ja tullessani takaisin mikään ei näyttänyt muuttuneen. Kahlasin taas suunnilleen vyötäröön saakka ulottuvaan veteen, ja kun käännyin mennäkseni rannalle (en varmaan ollut aivan pystyssä) aalto löi pääni ylitse, ja vei silmälasini. Käytän niitä jotta näkisin missäpäin ranta on;) Hieman samanlainen kokemus (ei silmälaseista) on Nerjan luota Espanjasta. Silloin menetin suuntavaistoni hetkeksi vaikka olinkin matalassa vedessä. Tuntui hieman pesukoneen linkoukselta (lyhyt linkous)

Aallokkoista ja narisevaa hiekkaa

Karon beach ei ole mielestäni ihan ihanne biitsi. Siellä on usein kova aallokko, joka ainakin esti minua menemästä uimaan, aallot iskee kovasti ja voivat viedä mennessään.

Paikalliset kertoivat, että vuosittain karonilla kuolee 5-10 ihmistä koska he eivät piittaa niistä aalloista eivätkä punaisesta varoituslipusta, joka kertoo ettei veteen saa mennä.

Aallokko on sen verran villiä myös, että uikkarit on saletisti täynnä hiekkaa kun kerran siellä käyt.

Kiva biitsi

Rannalla tuolit ja varjot, hinta 200 bht / pari. Saa ostaa juomia ja ruokaakin niistä kiskoista. Vessat ja suihkut vähän kauempana ja niistä peritään maksu.

Pitkähäntäveneillä pääsee saarille, saattaa tosin olla vähän tyyristä jos kaksistaan matkustaa sellasella.

Löytyy myös water sportseja ja jonkun verran hintavia nekin.

Leppoisa meininki :)

Auto Bar

Ihan Katan rantakadun varrella, vanhaan "natsipakastimeen" tehty baari. Poppi soi ja baarimikko tekee temppujaan. Mukit 100bht ja bucketti 300bht. Kyllä siellä päihtyy ;)

Phuket Zoo

Muffukka    16.11.2011    Kata Beachin nähtävyydet    Kata Beach

www.phuketzoo.com/

Nettisivut näyttää hyviltä, mutta voi hyvä luoja sitä totuutta. Siellä olisi eläinaktivisteille hommia!

Tuktukilla matka Zoohon Katalta maksaa 300bht. Ei todellakaan mikään kummoinen eläintarha, pikemminkin eläinvankila. Sisäänpääsy 500bht. Lähinnä säälitti ne kaikki reppanat siellä likaisissa häkeissään.

Varmaan 50% eläimistä oli krokoja... Niitä oli ihan älyttömästi. Se kroko show oli ihan kiva. Muutoin siellä saat ottaa kuvia itsestäsi käärmeen, elefantin, tiikerin (huumattu) jne kanssa maksua vastaan, 200bht per kuva.

Oli siellä jotakin käärme showta ja tiikeri showta, norsukin taisi esiintyä. Orkidea garden ei ollut mikään hieno... mikään ei kukkinut.

Trauma-tarha eläinrakkaalle ihmiselle.

PhiPhi-saaret

Turistirysä, isoja rottia... Paikoitellen kaunista, mutta me ei tykätty rannoista, jotka on täyteen ahdettu erilaisia veneitä turisteineen. Paratiisi on pilattu.

Retkipalvelut myy joko opastettuja reissuja tai sitten boat tickettejä, johon kuuluu nouto hotellilta aamulla sovittuun aikaan. Reissut lähtee Chalongin satamasta.

Meidän reissulla ensimmäinen stoppi oli Maya Island: kansallispuisto ja suojelukohde. Puoli tuntia aikaa katsella ympärilleen ja räpsiä fotot. Ihan täyteen ammuttu turisteja.

Tämän jälkeen seuraava stoppi oli snorklausta jossakin laguunilla, aikaa noin puoli tuntia.

Viking Cave - Saat katsoa veneestä ja ottaa kuvia. Cavessa kuulemma asuu ihmisiä ja ne pysyttelevät piilossa kun laivoja menee ohi, tarkkailevat ihmisiä ja ampuvat jos yrität rantautua sinne. Elävää legendaako? ;)

Monkey beach - sai syöttää veneestä apinoita, mutta niihin ei saa koskea, koska ovat villejä ja arvaamattomia.

Tämän jälkeen itse PhiPhille syömään, aikaa tunnin verran. Suurin osa ajasta meni ruuan noutamiseen ja syömiseen. Ehdittiin 20min katsella ympärillemme.

Viimeisenä stoppina ennen paluuta Chalongiin oli Khai Nai Island, aikaa kokonaista 1,5h. Varattiin rantatuolit, otettiin kalliit juomat ja kas kummaa... Taivas alkoi vetää sen verran mustaksi, että piti siirtyä katokseen sadetta pitämään.

Paluumatka olikin sitten hyvin pomppuista pikaveneellä, HUH!

Night market @ Phuket Town

Muffukka    16.11.2011    Phuketin ostokset    Phuket

www.thaiwave.com/benjarong/p...market.htm

Katalta 30bht paikallisbussilla Phuket Towniin shoppailemaan. Löytyy vaatteita, kenkiä, laukkuja, ruokaa, juomaa... mitä vain! Kovaa tinkimistä, koska pyytävät röyhkeitä välillä ;)

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.