Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 11

Mainio hotelli Ao Nangin parhaalla paikalla

Vieras    13.04.2012    Krabin hotellit    Krabi
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Golden Beach Resort

- Ao Nangin parhaalla paikalla: rannalla, lähellä keskustaa, ruokapaikkoja, ostosmahdollisuuksia ja iltamenoja. Kuitenkin sen verran sivussa, että on omassa rauhassaan.

- Aamupala ihan ok, monipuolisuudessa hieman toivomisen varaa.

- Ystävällinen ja avulias henkilökunta

- Hienot ja siistit hotellihuoneet, samoin kuin hotellia ympäröivä puutarha

- Ensi talvena matka vie samaan hotelliin, joten erittäin hyvä kokemus :)

Arvosana hotellille:

Perushotelli

Vieras    10.04.2012    Ao Nangin hotellit    Ao Nang
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Buri Tara Resort

Vietin yön tässä hotellissa, joten mitenkään tutuksi tämä ei käynyt. Mutta muutaman asian voin kyllä kertoa... respassa mukava palvelu, mutta muualla vähän ynseää, esim. tarjoilijaa joutui huutelemaan ja herättelemään baaritiskille. Asiakkaina muutama aasialainen suurperhe, ei oikeastaan muita. Huoneessa hieman vikoja... suihku ei toiminut kunnolla, valokatkaisijat ja korttipaikat reistailivat. Pyysimme myös pöytää parvekkeelle, koska muissa oli, muttemme koskaan saaneet sitä. Toukokuussa iso hotelli melkein tyhjillään.

Mutta perushotelli, siisti ja ihan ok muutamaksi yöksi.

Arvosana hotellille:

käärme show

Vieras    05.04.2012    Krabin nähtävyydet    Krabi

king cobra show on jokaisen nähtävvä .pääset kolmen kobran kanssa samaan "altaaseen" jos uskallat.myös boa laitetaan jalkojesi ympärille ,puristaa himppa kovaa. kannattaa kokeilla .myös muita käärmeitä.Kuljetus hotellilta +kuljetus hotellille.

Hyvin hoidettu pieni hotelli

Vieras    02.04.2012    Khanomin hotellit    Khanom
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: noble night

Norjlaisen omistama siisti pieni hotelli, Sijaitsi trooppisessa puistossa, puut suojasivat kuumalta auringolta.

Lakanat ja pyyheliinat vaihdettiin joka päivä. Puistoa oli hoitamassa yksi ta kaksi miestä jotka siivosivat pudonneet lehdet pois. Uima-allas putsattiin päivittäin. Linnut konsertoivat puistossa.

Hotellin omistaja käveli päivittäin hotellin alueella ja muisti aina tulla keskustelemaan kanssani. Osaan puhua hieman norjaa.

Henkilökunta oli erittäin ystävälllistä ainakin minulle, koska he huomasivat että seurustelin usein johtajan kanssa, norjan kielellä

Hotelli sijaitsaa aivan Kwai-joen tuntumassa. Heillä oli myös proomuja, joiden päälle oli rakennettu hotellihuoneita.

Nämä huoneet olivat myös hyvin siistejä ja kauniisti sisustettuja. Niihin pääsi hotellin alueelta, portaat alas ja proomuun.

Kuukauden hinta oli n. 300€ ja siihen sisältyi myös ilmastointilaitteen käyttö.

Muuten tämä Kanchanaburi ei ole mitenkään viehättävä kylä, Jalkakäytävät täynnä kaikenlaisia esteitä, mopoja, myyntipöytiä ynnä muuta.

Arvosana hotellille:

Riipumatto viritetty palmujen väliin valkoisella rannalla, kirja kädessä ja aurinkoa nauttimaan

Vieras    02.03.2012    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

Ihana paikka jos hakee aitoa Thaimaalaista ystävällisyyttä, rauhallisuutta, luonnon kauneutta ja mahtavia makuelämyksiä! Vain muutama hotelli ja "Kiviset ja Soraset" -tyylistä bungalow-meininkiä, 12 km valkoista hiekkarantaa, jossa muita ihmisiä ei pahemmin näy. Vaaleanpunaiset delfiinit uiskentelevat näköetäisyydellä päivittäin, livemusiikkiakin löytyy pimeän laskeuduttua. Kannattaa vuokrata menopeli - esim skootteri. Hyvää ruokaa erinomaisten vinkkien kera - asuminen, menopelin vuokraus, snorklaus, retket etc - Dusty Gecko restaurantista. Mikko alias Miki Vuori sekä kokkaa, että auttaa mielellään parhaansa mukaan kaikissa käytännön asioissa mitä mitä Khanomiin tai Thaikkuihin muuten tulee:)

Matka Phuketin lahden yli

Vieras    21.02.2012    Koh Yao Noin nähtävyydet    Koh Yao Noi

Matkasimme marraskuussa 2011 Phuketista Ao Nangiin Phuketin lahden yli. Yövyimme Koh Yao Noi`lla. Matka oli vähän jännittävä, mutta selvisimme siitä ilman ainuttakaan kommellusta.

Lähdimme aikaisin aamulla paikallisbussilla Karon Beachiltä Phuket Town`iin, josta matka jatkui seuraavalla bussilla Bangrong`iin. Siellä on pitkähäntäveneen satama. Ao Por on toinen satama vähän pohjoisempana, josta myös lähtee veneitä Koh Yao Noi`lle. Bussi, jolla matkasimme Phuket Town`ista eteenpäin oli avolava Nissan, jossa oli sivupenkit ja katos. Siihen mahtui tiiviisti kuormattuna ja portailla seisovat mukaan lukien parikymmentä henkeä. Matka taittui oikein mukavasti. Bangrong`ista jatkoimme pitkähäntäveneellä Koh Yao Noi`lle, ja edelleen lava-autolla LomLae-hotelliin.

LomLae on hotelli, jossa yövytään bambumajoissa. Ne ovat oikein mukavia. Niissä on tarpaalliset ja asialliset varusteet matkalaiselle. Ruoka on hyvää ja henkilöstö ystävällistä. Hotellia ympätöi oikea viidakko ja alue on muutoinkin syvää maaseutua.

Seuraavana päivänä jatkoimme Ao Nang`iin. Matkasimme pikaveneellä, jota lykkääsi kolme vahvaa Hondan ulkolaitamoottoria. Meran ylitys kesti vain hetken. Jännittävä kokemus maakravulle sekin.

Ao Nang & Krabi Town

Vieras    14.02.2012    Krabin muita vinkkejä    Krabi

AO NANG

Ao Nangia mainostetaan paikoin vieläkin sloganilla "ei vielä turismin pilaama". Noh, siitä voi olla montaa mieltä. Minusta pääkatu näyttää turistikrääsätsunamin ruhjomalta entiseltä paratiisilta jossa vierekkäin sijaitsevat rihkamaromukauppiaat, räätäliliikkeet, retkenjärjestäjät, kansainvälistä ruokaa tarjoavat ravintolat ja thaihierontamestat kilpailevat turistin huomiosta "juuri sinulle parhaalla hinnalla". Parhaassa tapauksessa palvelua saa myös etäisesti suomea muistuttavalla kielellä. Kauppojen runsaudesta huolimatta mistään ostosparatiisista ei kuitenkaan ole kyse. Kaupankäynti turistikeskittymissä noudattaa vanhaa tinkimiskäytäntöä. Tästäkin syystä vierailuni paikallisissa myymälöissä jäivät hyvin vähäisiksi. Räätälipalveluita tarjoaa monikin liike mutta kannattanee asioida matkanjärjestäjän suosimissa paikoissa koska pienimpien nyrkkipajojen laatu voi olla hyvin kyseenalaista. Ryhmäläistemme teetättämät vaatteet olivat hieman keskitasoa kalliimmat mutta ihan asialliset (miesten housut sekä naisten tunika ja housut yhteensä 217 euroa).

Ravintoloita ja baareja löytyy joka nurkan takaa jokaiseen lähtöön: aavistuksen verran vesitettyä (länsimaiseen makuun laimennettua) thairuokaa, intialaista, italialaista, hamppareita a`la McDonalds, täytettyjä patonkeja a`la Subway, sushia ja skandinaavista ruokaa jne. Tähän lisäksi vielä iltaisin pystytettävät katukeittiöt takaavat sen, että nälässä kärvisteleminen johtuu lähinnä omasta tyhmyydestä tai nirsoilusta eikä ruokapaikkojen vähyydestä. Jos thairuokien erikoisuus vierastuttaa, niin ravintoloista voi säkällä löytää lihapullia ja wieninleikkeitä. Henk.koht. mielipide: kuka kaheli (lapsia lukuunottamatta) lähtee Thaimaahan saakka syömään samaa roinaa kuin kotimaassa?

Nyrkkisääntö lienee, että jos haluat ihan oikeasti laadukkaampaa ja maukkaampaa ruokaa, niin suuntaa askeleesi kauemmas rantakadulta. Tai mieluummin kokonaan pois kaupungista. Thairuokien mausteisuus epäilyttää monia läskisoosiin tottuneita härmäläisiä. Valitettavasti ruokien mausteisuus ei tuntunut Ao Nangissa noudattavan mitään logiikkaa. Tarjolla oli yleensä not spicy, medium, spicy. Mediumin tilatessa tulisuus saattoi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä... jopa samassa ruokapaikassa. Eräässä tandooripaikassa tilasimme emännän kanssa medium-tason annokset joista minun annos oli todella mieto ja puolisoni annos sai vastaavasti sukat pyörimään jalassa. Paras metodi lienee yritys-ja-erehdys. Isomman porukan kannattaa tilata useampi annos joita voi sitten maistella ristiin.

Katukeittiöt ovat eksoottinen tapa tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin. Eurolla-parilla voi ostaa tikullisia grillattua lihaa, kanaa, mereneläviä ja vihanneksia. Pussillinen eksoottisia hedelmiä ja lautasellinen lämpimänä höyryävää banaanipannukakkua jälkkäriksi niin muuta ei iltaruuaksi tarvitsekaan. Käristettyjä heinäsirkkoja tai muita hyönteismaailman herkkuja en sitkeästä etsimisestäni huolimatta löytänyt.

Iltaelämään Ao Nangissa en jurikaan tutustunut mutta eikähän siellä samat hittidiskoteekit löydy kuin kaikkialta muualtakin maailman turistikohteista. Ehdoton lempparini oli ravintola Massamanin kupeessa sijaisteva mikroskooppisen pieni terassi Red Balcon josta oli mukava tiirailla kadun kuhinaa. Myös rantakadun äärimmäisessä laidassa hierontakadun päässä oleva Last Cafe oli miellyttävä chillauspaikka katsella merta ja maisemia sekä turisteja ryösteleviä apinoita. Muutama hotellimme lähimaastossa oleva disko tai klubimaisempi juottola näytti ns. ammattilaistyttöjen kansoittamalta, että se ei houkutellut istahtamaan. Thaimaan turistikohteiden lieveilmiö seksikauppa ei pahemmin (ainakaan avoimesti) rehottanut Ao Nangissa ja Krabi Townissa, kiitos muslimienemmistön. Sikälikin Krabi on erittäin sopiva lapsiperheiden lomakohteeksi. Muslimienemmistöisyys näkyi myös siinä, että laitakaupungin muslimivetoisissa ruokapaikoissa ei välttämättä ole tarjolla alkoholipitoisia ruokajuomia. Myös yläosattomissa auringon ottaminen ei ole hyvien tapojen mukaista.

Viininlipittäjille ja siiderin ystäville Ao Nang on pettymys. Ravintoloista ja kaupoista saa lähinnä kalliita tuontiviinoja ja viinejä, sekä paikallista olutta ja viskiä. Maista baarissa Mekong-viskiä mutta älä osta pullollista tuliaiseksi, ei maksa vaivaa.

Ao Nangissa voi valita kymmenistä hierontapaikoista lukuisia eri hoitoja jalkahoidoista aromaattisiin kokovartalohoitoihin. Hinnat vaikuttivat olevan samat rantakadun joka paikassa. Erikoinen paikka on ns. hierontakatu jossa vieri vieressä sijaitsevien hierontapaikkojen naukuvat sisäänheittäjät yrittävät saada asiakkaita. Hieronnan laatu vaihtelee, kuten myös hierontapaikkojen hygieniataso. Tässä suhteessa suosisin itse rantakadun siistimpiä sisähieroloita. Itse sain aika pätevän niska-hartiahieronnan ihan oikealta ja hieman rujon oloiselta ladyboylta (googlaa jos et tiedä mikä se on). Niska-hartiahieronta maksaa about vitosen.

Pitkähäntäveneillä pääsee sujuvasti ja halvalla lähisaarille ja -rannoille. Itse en ole rantaihmisiä joten ne kaikki näyttävät minusta kuta kuinkin samalta. Biitsipummeille ja ihonpolttajille kuitenkin luvassa vaihtelevan tasoisia rantoja joista monissa saa veneistä ostaa ruokaa ja juomaa.

Rantoja enemmän minua kiinnosti raaka miesenergia, suunta siis kohti eteläisen Thaimaan suurinta nyrkkeilystadionia. Thainyrkkeilyä pääsi katsomaan halvalla sivupenkeille tai hieman kalliimmalla pehmeille sohville lavan viereen. Matsit maanantaisin ja perjantaisin. Lippuja saa matkatoimistojen palvelupisteiltä ja retkikauppiailta kadulta. Myös ovelta sai lippuja. Kuljetus ilmainen rantakadulta stadionille ja takaisin. Yksi ilta koostui yhdeksästä matsista jossa viisi kolmen minuutin erää (paitsi tyrmäystilanteissa). En varsinaisesti ole kamppailulajien ystävä mutta en ehtinyt yllätyksekseni tuijotella kelloa kertaakan illan aikana. Sen verran laji ja fanaattisesti suosikkejaan puolustava thaiyleisö veivät mukanaan tunnelmaan ettei pitkästyä ehtinyt. Illan lopuksi kisasivat pienimmät kokoluokat, eli 25-kiloiset natiaiset joiden mätkimistä katsoessa tuli hieman hämmentävä fiilis. Anyway, uniikki kokemus ihan paikallisessa ympäristössä.

Ao Nangin hotellialueilla ja sivupoluilla on syytä varoa käärmeitä. Seurueemme kohtasi hotellialueella kaksi tuntematonta käärmelajia ja yksi paritteleva kobrapari sabotoi luontokävelymme sademetsässä. Öinen äänimaisema koostuu jumalattomasta kaskaiden säksätyksestä joka takuuvarmasti häiritsee yöunia jos parvekkeen ovia pitää auki (jota ei trooppisissa maissa suositella kutsumattomien eläin- tai ihmisvieraiden takia). Torakat ovat myös tuttu näky, kuten myös jotkut ällistyttävän kovaääniset sammakot.

Kun perinteinen turistijurnutus alkaa tympiä, niin hyppää pienoisbussiin ja suuntaa matkasi Krabi Towniin. Matka kestää avolavabussilla puolisen tuntia ja maksaa vajaat pari euroa. Ainoa huono puoli on se, että bussi lähtee liikkeelle vasta sitten kun kuskin mielestä autossa on tarpeeksi asiakkaita. Odottaminen voi joskus kestää ja vajaana lähteväkin auto matelee rantakatua pitkin toivoen löytävänsä kyytiin vielä muutaman maksavan asiakkaan.

KRABI TOWN

Krabi Town on jo oikea kaupunki jossa näkyy ns. aito paikalliselämä paljon selvemmin kuin länkkäreiden kansoittamassa Ao Nangissa. Isoja hotelleja on kaupungissa vähemmän, pieniä majapaikkoja budjettimatkailijoille löytyy keskustan kupeesta paljonkin. Paikallisia pienoisia ruokapaikkoja löytyy runsaasti ja hinta on yleensä pienempi kuin Ao Nangin paikoissa. Kulinaristiseikkailijoille ja muillekin suosittelen käymistä viikonlopun iltamarkkinoilla Vogue-tavaratalon takapihalla. Tarjolla on (niitä kaipaamiani hiillostettuja toukkia ja heinäsirkkoja lukuun ottamatta) kuta kuinkin kaikkea mitä exoticaherkuttelija kaipaa. Erityisesti ilahdutti aikoinaan Osakassa ahmimiani takoyaki-ballseja myyvä katukauppias. Tunnelma markkinoilla oli mitä mainioin.

Jos olet aamutuimaan liikkeellä, käy aamumarkkinoilla kokemassa paikallisen kauppahallin atmosfääriä. Kauppiaat positiivisen uteliaita ja ystävällisiä länsimaalaista kohtaan. Mainio paikka valokuvaajille.

Ostosmahdollisuuksissaan Krabi Town on mielenkiintoisempi paikka kuin Ao Nang. Keskustan Vogue-tavaratalosta löytyy merkkituotteita edullisesti (Conversen tennarit n.30 euroa), sivukujilta mm. lasten varvastossut parilla eurolla sekä piraattitennareita vitosella. Eikä hinnoista tarvitse jaaritella vaan kaikki on merkitty selvästi hintalapuilla tai kysymällä. Kulttuurishoppailijoille keskustan kupeesta löytyy parikin kirjakauppaa ja yksi suuri elokuva- ja musiikkikauppa josta mm. aitoja paikallisia iskelmälevyjä vajaalla parilla eurolla ja thaimaalaisten reggaebändien levyjä vajaalla vitosella. Paikallisilta 7-11 ruokakaupoista voi ostella mm. buddhalaiskirjallisuutta, maantiekarttoja ja Godzillaleffoja muutamalla eurolla.

Paikalliset temppelit ovat myös mielenkiintoinen käymiskohde kunhan muistaa soveliaan pukeutumiskoodin (polvet ja olkapäät piiloon ja kengät pois). Tapakulttuurista muistutettakoon vielä, että kuningas on Thaimaassa pyhä instituutio joten jurrinen hassunhauska leikinteko kuninkaan kuvalla (mm. setelillä) on ehdottomasti vältettävä asia. Siinä thaimaalaistenkin ystävällisyys joutuu koetukselle. Taannoin joku jenkkituristi pääsi tutustumaan paikallisiin vankilaoloihin häväistessään kuningasta.

Lyhyenä yhteenvetona:

Ao Nangissa yksi visiitti oli ihan ok mutta toista kertaa en menisi. Auringonpalvojille ja sukelluslomailijoille todennäköisesti hyvä valinta. Örveltäjien kannattanee suunnata mieluummin vaikka Phuketiin tai Pattayalle. Kulttuurimatkaajan kannattaa karistaa Ao Nangin keskustan pölyt jaloistaan ja suunnata laitakaupungille, maaseudulle tai Krabi Towniin.

Kokemuksiani hotelli Peace Laguna Resort & Spasta osoitteessa

www.napsu.fi/matkailu/kokemu...560/1#5417

pettymys

Vieras    14.02.2012    Krabin hotellit    Krabi
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Peace Laguna Resort & Spa

Vaikea ymmärtää miksi Peace Lagunaa mainostetaan neljän tähden hotelliksi. Meidän ensimmäinen hotellihuoneemme oli silmin ja hajuaistein havaittavasti homeessa (haju oli aika uskomaton) ja muutenkin rapistunut. Kerroimme asiasta Aurinkomatkojen oppaalle joka soitti hotellin henkilökunnalle. Lupasivat "hoitaa" asian (= kaksi siivoojaa kävi suihkuttamassa jotain raikastinta tms. myrkkyä honeen täyteen). Valitimme uudelleen, opas kävi katsomassa huoneemme ja totesi sen yhtälailla törkeäksi. Soitto respaan ja huoneen vaihtoa vaatimaan. Henkilökunta ei kertonut pystyvänsä tekemään mitään asian eteen kunnes uhattiin hotellin johtajalle soittamisella... kas kummaa jostain yllättäen löytyikin vapaa huone. Uusi huone oli jo parempi, eli ei haissut homeelle mutta silti kaikki ryhmämme huoneet näyttivät orastavilta kosteusvaurio- ja homepommeilta. Huoneissa oli tallelokerot mutta ne olivat vakuuttamattomia. Tuuletus oli paikoin turhankin tehokas (paitsi suihkuhuoneissa joissa sitä kuivumisen vuoksi tarvitsisi). Muutenkin koko hotellialue näytti olevan jatkuvan rempan alla ja rakennukset paikoin todella rupisessa kunnossa. Bungalowien kuntoa en tiedä.

Uima-altaita oli kolme, joista kahta tuli käytettyä. Lähinnä ravintolaa ja respaa sijaitseva allas oli lastenaltaineen ihan hyvä vaikka sielläkin paikoin oli hoitamatonta. Näkymät altaalta oli aika komeat. Yhdessä sivualtaassa kävimme kerran, toista kertaa emme käyneet koska siellä oli suorastaan epäilyttävän sameaa vettä.

Aamiainen oli ihan hyvää hotelliaamiaistasoa. Tarjolla oli myös lämmintä ja paikoin miellyttävän tulista kanaruokaa jos hieman isompi nälkä jo aamiaisella yllättää. Hotellin oma ruoka- ja juomatarjonta oli ylihintaista eikä ruuan hinta mitenkään kompensoinut sen hintaa. Syö mieluummin missä tahansa lähistön ravintoloista joita löytyy kävelyetäisyydeltä enemmän kuin kahdessa viikossa ehtii testata.

Hotellin henkilökunta oli päällisin puolin ystävällistä ja palvelualtista mutta varsinkin huoneenvaihtojupakan yhteydessä henkilökunnan palvelualttius asettui hieman kyseenalaiseksi.

Span palveluita emme käyttäneet joten sen laadusta ei sen kummemmin. Hieronta oli hotellin spassa selvästi kalliimpaa kuin muualla.

Lasten leikkihuoneessa oli sekava kokoelma hätävaraleluja. Ihan ok varmaan lasten mielestä mutta aikuisen silmin katsottuna se näytti korkeintaan tyydyttävältä. Miksi yleensäkin lastenhuoneet koti- ja ulkomaiden hotelleissa ovat surkeasti hoidettuja? Toimiva tv ja ilmastointi lastenhuoneessa oli bonusta.

Hotellialue oli muurien ympäröimä bungalowien, uima-altaiden ja hotellirakennusten sekasotku joka oli positiivisessa mielessä mielenkiintoinen ja mukava ulkoilualue. Alueen takapuolella olevalta uloskäyntiaukolta pääsi oikotietä rannalle ja hierontakadulle. Ilta-aikaan se ilmeisesti suljettiin jossain vaiheessa. Ei tullut testattua käärmevaaran vuoksi (joiden kohtaamiseen on syytä varautua jo hotellialueella... kuten meillä kävi).

Hotellin sijainti oli omia tarpeitani ajatellen melko ihanteellinen. Kävelymatkan päässä rantakadulta ja pitkähäntäveneiden lähtöpaikasta mutta toisaalta tarpeeksi kaukana rantakadun turistihelvetistä. Lyhyen kävelymatkan päässä oli myös lääkäri (jonka palveluja perheemme tarvitsi jopa kaksi kertaa) sekä Ao Nangin laitakaupunki. Aivan vierestä löytyy myös ruokakauppoja sekä ilmeisesti kylän ainoat "tyttökaduiksi" tulkitsemamme kadunpätkät jotka eivät kuitenkaan erikoisemmin häirinneet satunnaisia ohikulkijoita. Likellä olevien baarien metelikään ei kantautunut hotellihuoneisiin asti mitenkään häiritsevästi.

Sanotaan, että Krabin kohteissa ei hotellien tähditys vastaa mielikuvaa mutta siitä huolimatta neljä tähteä Peace Lagunasta on aivan järjetön luokitus. Jos joskus haluaisin mennä Ao Nangiin uudestaan, niin en missään nimessä valitsisi hotellikseni Peace Lagunaa. Älkää antako matkaesitteiden kauniisti valaistujen ja asemoitujen valokuvien hämätä.

ps. yritän lisätä "muita vinkkejä" -osioon lähiaikoina muuta kokemusjorinaa

Arvosana hotellille:

toimiva hotelli

Vieras    30.01.2012    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Asia Hotel Bangkok

olimme reilun viikon aasia-hotellissa 2010 kaikki toimi hyvin ,henkilökunta ystävällistä ,huoneet siistit ja tilavat ,aamiainen herkullinen ja monipuolinen,uima-altaat todella hyvät ja ympäristö kukkaisen kaunis ,kuntosali myös hyvä ,ainut miinus oli aulan ja yleisten tilojen epämiellyttävä ummehtunut haju

Arvosana hotellille:

Merinäköala parvekkeelta ihan kiva.

Vieras    28.01.2012    Kamala Beachin muita vinkkejä    Kamala Beach

Ihan kiva rauhallinen paikka.kaikki löytyy mitä pitää.Tulin 22.1.2012. olin 2-viikoa.Menen kyllä uudellen.Rolle.

Etsitkö luotettavaa räätäliä / Phuket

Vieras    08.01.2012    Phuketin ostokset    Phuket

Olen huomannut näiden 10 vuoden aikana Phuketissa matkatessani, että monet meistä suhtautuvat hyvin varoen räätäleihin Phuketin saarella. Itselläni on vuodesta 2001 alkaen ollut luootoräätäli, joka käy Suomessakin kerran pari vuodessa. Hinta-laatusuhde on minun, sukulaisteni, ystävieni ja myös työkavereiden mielestä erittäin hyvä. Kangasvalikoimaa riittää.

Räätäli Narry löytyy Patong Beachiltä pääpostin läheltä (Soi POst Office)

N. REGAL SUIT

00/14-15 , POST OFFICE STREET, PATONG , PHUKET

GSM +66-81-4767565

E-MAIL:- [email protected]

Voit ottaa etukäteen sähköpostilla yhteyttä ja hän noutaa hotellilta sinulle sopivaan aikaan. Varaa kuitenkin muutama päivä valmistumiseen ja yksi sovituskerta.

Itse suuntaan taas maaliskuussa Phuketiin ja 25 kg painonpudotus saa palkinnon - uusina vaatteina!

DUSTY GECKO, Restaurant in Khanom

Vieras    08.01.2012    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

DUSTY GECKO (Tomuinen Gecko) on ruokapaikka ja muutenkin sopivan keskeinen ravintola / infokeskus, jossa Mikko Vuori valmistaa ja tarjoilee 5 tähden ruokaa 3:n tähden hinnalla, kuten paikallislehtikin artikkelissaan raportoilokakuussa 2011. Kannattaa poiketa Mikon luona kertomassa omat ja kuulemassa Mikon kuulumisia ja esim pizzalla vaihteluksi thairuoalle. Kyllähän Mikko toki thailaisittainkin kunnon ateriat loihtii.

Rauhallinen pieni hotelli

Vieras    01.01.2012    Ao Nangin hotellit    Ao Nang
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Phu Pi Maan

Olimme marraskuussa 2011 kahden perheen kokoonpanolla, isovanhemmista lastenlapsiin, tässä hotellissa viikon. Paikka on erittäin siisti, hotellihuoneet tasokkaita ja tilavia. Henkilökunta hotellissa on erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Liikenteen melua ei ole. Altaat ovat pienehköt (2 kpl), mutta lapset niissä viihtyivät hyvin. Hotellin erikoisuus on se, että sen sijainti on hieman sivussa keskustasta (alle 1 km), mutta se korvaa monin verroin hotellin tarjoama ilmainen kuljetus ainakin muutaman kilometrin säteellä. Jos halusit paikallisille markkinoille tai rannalla, talo toi ja vei sopimuksen mukaan.

Hotellin nimen käännös suomeksi on:"Vuori paratiisissa". Meistä se on aika osuva. Hotelli on mahtavien vuorenseinämien välissä ja maisemat sen mukaiset.

Arvosana hotellille:

hotelli sivukadulla

Vieras    16.12.2011    Phuketin hotellit    Phuket
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: R-Mar Resort and Spa

hyvä hotelli keskellä paikallisten asutusta. Lyhyt matka rannalle ja muutenkin ihan ok.

Arvosana hotellille:

Ihanahenkilökunta

Vieras    11.12.2011    Phuketin hotellit    Phuket
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: ibis Phuket Kata

Pienet siistit huoneet. Iloiset henkilökunta ja hierojat

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.