Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

Hyvä ja luotettava opas Phuketissa

Vieras    22.10.2015    Phuketin nähtävyydet    Phuket

Me olemme käyttäneet saman oppaan palveluja jo

useammilla Thaimaan matkoilla. Hän on järjestänyt meille

taksimatkoja, retkiä saarille ja Khao Sokin luonnonpuistoon.

Retket puolta halvemmalla kuin matkatoimistot.Suosittelemme tätä

luotettavaa, englantia taitavaa opasta.

Yhteystiedot: Rainy mobile: +66843073993 tai +66887541237

email: [email protected]

ostokset ja pitkähäntäveneet

Vieras    19.08.2015    Krabin muita vinkkejä    Krabi

Kiinnostaisi mitä merkkiliikkeitä/tuotteita Krabissa on, eli saako sieltä esim Convers, Guess, ja mihin hintaan.

Onko jäljitelmätuotteet laadukkaita? eli kannattaako ostaa.

Toinen koskee pitkähäntävenematkoja, miten pitkä matka on lähirannoille?

Aktiviteetit ja rauhallisuus

Vieras    23.07.2015    Naklua Beachin aktiviteetit ja harrastukset    Naklua Beach

Nyt on todettava,tämä tarina jota olette sivulla lukenut,ei ole tosi.Olen elänyt Nagluasssa 8 vuoyya ja nyt on mitta täynnä.Jos joku paikasta ja ryssistä pitää,voin antaa suntoni vuokralle pitkällä paperilla 50000/ vuosi.(Minimi)

Asunnossa on kaikki,mitä asumiseen tarvitaan,petivaateet huonekalut ,jääkaappi,

ilmastointi ym,ym.

Jos asia kiinostaa,laitan kuvia ja lisätietoja,on hieman hoppu,muuten luovun siitä lokakuun lopussa 2015.

Thaimaalaiset ovat ihania ihmisiä,mutta jos sulla pyärii 5000 iivanaa rahanippujensa kanssa,ei se ole lomaa.

Menen Pattayalle 16.09.2015 ja olen silellä 2 viikkoa,sitten lennän pohjoiseen tai

Filippiineille,palaan suomeen toukokuussa 2016.Soita ja kerro lisää.

Matti Ahonen 0400-818 995

Thai:

Phuket Fantasea

villevalo    15.07.2015    Phuketin nähtävyydet    Phuket

Olen suuri Thaikkufani, mutta en pidä välttämättömänä Phuketi Fantaseassa käyntiä, kun matkustaa Thaimaahan ensimmäistä kertaa. Kävin Fantaseassa, mutten ole vakuuttunut, että Fantasea on välttämättä vain aitoa Thaimaata. Fantasean alue on fantastinen. Kaikki kimaltaa, kiiltää ja kaikki on taidokkaasti tehtyä. Em. huolimatta Fantasean alueella joka paikassa myydään jotakin, joka ei ole välttämättömyys. Toisaalta kauniisti esille laitettuja esineitä tms. on kaunista katsella. Luolan tms. eläimet ja linnut ovat hyvin hoidettuja ja ko. eläinten asumukset ovat oikeita taidonnäytteitä. Valtaisa buffetruokala oli kokemus sinänsä. Buffetruoka ei ollut hyvää eikä huonoa, mutta juomista perittiin suht kallis maksu. Teatteri, jonne mahtuu 5000 henkilöä, niin oli suuri kokemus itsessään. Kuitenkin teatteriin noustessa hiipi tunne, että mitäpä, jos yleisö jouduttaisiin jostain syystä evakuoimaan. En nähnyt missään varauloskäyntejä. Esitys oli hyvä tai jopa korkealuokkainen. Rätinää ja pauketta esityksen efekteinä riitti hotelliin asti viemisiksi ja laservalot tms. sokaisivat silmät hetkiseksi. En välttämättä mene Fantaseaan toista kertaa, mutta Fantaseassa kannattaa käydä, jos pitää spektaakkelimaisista esityksistä. Norsut olivat hienoja ja myös norsukyydin sai, jos halusi. Norsuille sai syöttää banaaneja ja em. oli hauska kokemus. Kukin matkailija päättää minne menee, mutta minulle olisi käynyt vierailu Fantasean alueella ilman teatterishowtakin hyvin.

Matkanjärjestäjän saariretki

villevalo    15.07.2015    Phuketin nähtävyydet    Phuket

Saariretki oli noin päivän mittainen. Bussi haki retkeläiset hotellista aamulla ja laiva lähti Phuketin eteläkärjestä. Aamu oli suhteellisen ruuhkainen, mutta vars. ongelmia ei bussimatkalla ollut. Oppaat olivat erinomaisia, vaikka ensimmäinen opas puhui vain niukasti suomea. Laiva tai pikavene kiidätti retkeläiset ensin Bamboo Islandille ja em. saarella sattui olemaan valtava määrä kiinalaisisa turisteja, muttei se fiilistä millään tavoin latistanut. Bamboolla oli myös picnic ja juomatarjoilu. Bamboolta ajoimme jnkn matkaa ja pysähdyimme snorklaamaan ja uimaan vähän kauemmas merelle. Matkan varrella Phi Phiille pysähdyimme ruokkimaan apinoita ns. apinasaaren edustalle ja täältä kohdistimme Phin Phiin pääsaarelle, jossa buffetruokailu oli järjestetty retkeläisille. Ruokailu oli suhteellisen vaatimaton ja saniteettitilat olemattomat. Omaa käsidesiä tms. kannattaa varata retkille mukaan. Matkan varrella ajoimme viikinkiluolan ohitse, jossa merimustalaisperhe elätti itsensä keräämällä linnunmunia. Luola oli pimeä ja pelottava näky. Täältä suuntasimme laguunilla ja laguuni oli 20 m syvä ja laguunilla sai uida. Laguunilta Maya Baylle, joka oli upea kokemus. maya Bay tunnetaan mm. Leonardo di Capiron elokuvasta Beach.. Maya Baylta suunnistimme alkupisteeseen ja alkupisteestä busseilla takaisin hotellille. Retki oli ikimuistettava kokemus ja voin/voimme suositella lämpimästi ko. retkeä kaikille, jotka matkustavat Phuketiin.

hyvä majoitus

villevalo    14.07.2015    Bangtao Beachin hotellit    Bangtao Beach
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2015 | Hotelli: Bangtao Beach Sunwing Resort & Spa

Hotelli oli viihtyisä joka tavalla. Vastaanottoaula oli selkeä ja viihtyisä. Ravintolan palvelut olivat hyvää tasoa. Koko perheelle löytyi hyvin järjestettyä iltaohjelmaa. Retkiohjelmat ja matkanjärjestäjien oppaat olivat aulassa hyvin esillä. Ranta oli turvallinen ja siisti, joskin meduusoita esiintyi. Hotellihuone oli siisti ja viihtyisä. Pienellä terassilla saattoi kuivata pyyheitä ja uima-asuja. Pienehkö puutarha oli siisti ja viihtyisä. WC:t olivat puhtaita ja lapsillekin löytyi ohjelmaa. Aktiiviteetiallas löytyi myös. Retkelle haettiin pääoven edestä. Lämpimästi suosittelen ko. majoitusta kaikenikäisille.

Arvosana hotellille:

hyvä majoitus

Vieras    14.07.2015    Bangtao Beachin hotellit    Bangtao Beach
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2015 | Hotelli: Bangtao Beach Sunwing Resort & Spa

Hotelli oli viihtyisä joka tavalla. Vastaanottoaula oli selkeä ja viihtyisä. Ravintolan palvelut olivat hyvää tasoa. Koko perheelle löytyi hyvin järjestettyä iltaohjelmaa. Retkiohjelmat ja matkanjärjestäjien oppaat olivat aulassa hyvin esillä. Ranta oli turvallinen ja siisti, joskin meduusoita esiintyi. Hotellihuone oli siisti ja viihtyisä. Pienellä terassilla saattoi kuivata pyyheitä ja uima-asuja. Pienehkö puutarha oli siisti ja viihtyisä. WC:t olivat puhtaita ja lapsillekin löytyi ohjelmaa. Aktiiviteetiallas löytyi myös. Retkelle haettiin pääoven edestä. Lämpimästi suosittelen ko. majoitusta kaikenikäisille.

Arvosana hotellille:

vähän jopa liian upea

Vieras    13.07.2015    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: JW Marriott Khao Lak Resort and Spa

Uskomattoman upea hotelli. Ranta yksi khao lakin parhaista ja palvelu pelaa! Uima-allas todellakin valtava ja ravintolat upeita. Hinnat kalliita ja suosittelen lämpimästi kävelemään rantaa vasemmalle tai oikealle niin sieltä löytyy ihastuttavia ranta kuppiloita, joissa varpaat rantahiekassa saa hyvää, edullista ruokaa sekä kylmää olutta. Hotellin allas baareissa olen saanut elämäni parhaimmat drinkit. Vähän liian upea- termi tulee siitä, että esim aamupalalle ei tässä hotellissa todellakaan ole asiaa uimapuvussa ( jos nyt missään Thaimaassa) ja muutenkin kaikki on niin vimpan päälle. Suosittelen huonetta suoralla allasyhteydellä. Täältä ei helposti tule lähdettyä mihinkään. Hääpareille varmasti unelma hotelli. Erittäin hiljainen ja rauhallinen paikka, rannalla ei todellakaan tunkua.

Arvosana hotellille:

Karon Beach kokemuksia

Vieras    30.06.2015    Karon Beachin muita vinkkejä    Karon Beach

Tutustuin Karon Beachiin ja Thaimaaseen ensimmäisen kerran talvella 2015. Thaimaassa voi kokea helpon "aivot narikkaan" -loman. Uiminen ei tosiaan meressä ollut mitenkään mukavaa pienistä ja polttavista meduusoista johtuen, joten suosittelisin varaamaan hotellin, jossa hyvä uima-allas. Kokemuksista voit lukea tarkemmin: nautiskelijanmaailma.fi/pake...elta-2015/

matka seuraa

oinasmartti    09.06.2015    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

olisko nättiä ja hauskaa naista lähdössä heinäkuun puolenvälin jälkeen thaimaaseen jos niin olisitko mulle hieman avulias ja opastaisit mulle vähän thaimaan käytäntöä ym, on hieman orpoa mennä yksin ja uuteen maahan. ois tarkoitus lähtee 21.7-15.t.martti.

hometta, vesivaurioita ja muurahaisia

Vieras    20.03.2015    Krabin hotellit    Krabi
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Krabi Cha-da Resort

Olemme kahden viikon lomalla krabissa. Huoneet sinänsä ok.

Ensimmäisessä huoneesa tuntui huono haju ja astmaongelmanikin paheni. Syytä emme heti löytäneet. Laminaattilattian päätyliitoset irvistivät ajattelimme sen johtuvan siivoojien runsaasta moppiveden käytöstä. Pieniä muurahaisia vilisti kaikkialla.

muutaman päivän jälkeen vaimo havaitsi vettä lattialla. Vesinoro johatti meidät kirjoituspöydän taa, jossa vettä oli litra pari. Se puolestaan näytti tulevan ilmastointilaittesta. Seinällä olevat tummentumat ja laminaattien turpoamimnen osoittivat vuodon jatkuneen pitkään. Sieltä se homeen haju tuli.

Saimme toisen huoneen, jossa ilmastointilaite ok, mutta haju tunkkainen.

Samalla johtaja lupasi kunnon huoneen parin yön jälkeen.

Uusi huone saatiinkin ylimmästä kerroksesta. Mutta voi surkeuksien surkeus.

Muutimme klo 13 raikkaaseen huoneeseen ja kävimme suihkussa ja lähdimme liikkeelle. Kun illalla palasimme, oli vastassa homeen ja viemärin haju.

Suihutilassa vesi seisoi monen ison laatan kohdalla. Ja siinä pysyikin, kun poistokaivo oli nurkassa keskilattiaa korkeammalla.

Piilossa olevaa lavuaarin hajulukkoa oli tiivistetty haisevalla käsipyyhkeellä. Ja taas niitä muurahaisia.

Emme enää usko, että hotellista löytyy normaalitasoista 3 tähden huonetta. Aurinkomatkojen luokittelu on joko ylioptimistinen tai sitten he eivät tunne kohdetta.

Joudun koko ajan tehostamaan astmalääkitystä. Huonot on tunnelmat ja vielä viikko pitäisi täällä asua.

Arvosana hotellille:

Aikansa elänyt

Vieras    16.03.2015    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: City Beach Resort

Pisteet tulee sijainnista, kaikki oli lähellä. Hotelli oli vanhahtava, huoneet eivät sitä miltä kuvissa näytti. Vastaanoton rouvat todella ynseitä. Parveke täynnä pulunkakkaa, jota ei siivottu ollenkaan. Aamiainen yksipuolinen.

Arvosana hotellille:

Iso ja tyylikäs

Vieras    16.03.2015    Cha Amin hotellit    Cha Am
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Grand Pacific Sovereign Resort & Spa

Upeat allasalueet. Oma ranta, missä hoidettu nurmikko ja vartija. Uimaan pääsee portaita pitkin. Aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Henkilökunta aivan huippu. Hotellissa kuntosali ja hieroja, pieni kauppa aulassa. Siivous hyvä. Kaunis piha-alue. Huone oli iso, kylpyhuoneen vieressä pieni meikkaushuone. Kylpyamme ja suihku erikseen. Rauhaa rakastavalle mahtava paikka. Kauppaan ja Cha Am beachille oli pari kilometriä matkaa, taksi maksoi 150 bat. Meduusoja ei näkynyt. Hua Hiniin 25 km, jossa olikin sitten ravintoloita ja kauppoja yllinkyllin.

Arvosana hotellille:

Kata Poolside Resort yms

Vieras    21.02.2015    Kata Beachin muita vinkkejä    Kata Beach

Asuimme kyseisessä hotellissa. Todella hyvä sijainti lähellä rantaa. Huoneet ok, rauhalliset yms. Aamupala noutopöydästä oikein hyvä.

Kävin mm. kampaajalla Patak roudilla sijaitsevassa kampaamossa. Hiusten värjäys ja latvojen tasaus 500 bahtia ja olen todella tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Käsi- ja jalkahoidossa kävin madame Phulla ja tulos oikein hyvä.

Jalkahoito oli kokonaisvaltainen eli myös kovettumat poistettiin. Mieheni kävi madame Phulla hiusten leikkauksessa, 350 ja tulos oikein hyvä.

Kata biitsi on aikamoinen turistirysä mutta viihdyimme hyvin siellä. Ostimme ison aurinkovarjon ja makuualustan. Joka päivä pystytimme leirin rannalle. Meistä ihan mukavaa. Ai niin, lomaosakekauppiaita (suomalaisia) on näköjään sielläkin. Tai lomaklubin osakkeita ne taitaa nykyään olla. Ei tartuttu hyvään tarjoukseen.

Rentoa meininkiä

Vieras    10.02.2015    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Lähdimme muutaman viikon lomalle, ajatuksella että käymme pahamaisessa kaupungissa. Kaupunki vei meidän sydämet! Yövyimme ekaksi muutaman yön Nova Gold hotellissa, jes! Sitten kun tykästyimme paikkaan niin kysyimme suomalaiselta Maikan majatalosta huonetta, se järjestyi. Lähdimme sitten viikonlopun jälkeen hyvin saunoneena ja syöneenä jatkamaan matkaa Koh Changin saarelle. Pattaya jäi mieleen, joten palasimme vielä takaisin ennen loman loppumista. Positiivista oli; helppo ja halpa liikkua lavatakseilla, loistavat ruoat ja baarit. Koh Larnin saari vieressä; minne helppo tehdä päivä retki. Prostituutio on iso osa Pattayata, mutta ei meitä pariskuntana häirinnyt. Kaikin puolin loistava mesta; jos haluaa vipinää! Menemme varmasti uudelleen...Jo ensi talvena :-)

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.