Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Khanomissa

DUSTY GECKO, Restaurant in Khanom

Vieras    08.01.2012    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

DUSTY GECKO (Tomuinen Gecko) on ruokapaikka ja muutenkin sopivan keskeinen ravintola / infokeskus, jossa Mikko Vuori valmistaa ja tarjoilee 5 tähden ruokaa 3:n tähden hinnalla, kuten paikallislehtikin artikkelissaan raportoilokakuussa 2011. Kannattaa poiketa Mikon luona kertomassa omat ja kuulemassa Mikon kuulumisia ja esim pizzalla vaihteluksi thairuoalle. Kyllähän Mikko toki thailaisittainkin kunnon ateriat loihtii.

Hyvä ravintola

Vieras    12.03.2011    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

1. Dusty Gecko on Khanomin keskustassa, pääkadun alkupäässä, sijaitseva ravintola. Jossa suomalainen keittiömestari Mikko loihtii erittäin hyvää ja edullista ruokaa. Listalta löytyy niin Eurooppalaista kuin Thaimaalaista ruokaa, ja erityisesti pihvit ovat todella hyviä. Kannattaa myös maistaa Mikon pizzoja, jos Thai ruoka välillä tympii.

Mikko tuntee seudun sekä Koh Samuin, ja häneltä kannattaakin kysyä neuvoja ja vinkkejä.Hän auttaa myös vaikkapa kuljetusten kanssa. Suositelemme lämpimästi!

Oletko vieraillut Khanomissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.