Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Phuketissa

Patongin räätäli

Koivistojari    23.01.2015    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

Kävin vaimoni kanssa Patong Beacilla 2014 joulukuussa. Olin päättänyt teettää puvun paikallisella "räätälillä". Yhtään väheksymättä näitä yrittäjiä, kysymys on kuitenkin mittapuvusta joka tehdään jossain kaukana kyseisestä liikeestä. Mutta samoin toimitaan kotimaassa. Jos haluaa kunnon puvun, pitää selvittää ennen tilausta mitä haluaa. Räätälit esittelevät aina ensin kankaita. Miesten pukuun pitää käyttää miltei aina villaa tai esimerkiksi silkin ja villan sekoitetta. Thaimaan räätäleillä on myös tarjolla keinokuituja, mutta ne ovat edullisuudestaan huolimatta aivan kamalia. Räätäli jolla kävimme todisti kangastilkkua polttamalla että kysymys oli villakankaasta. Luonnonkuitu palaa tuhkaksi tai hiileksi, mutta keinokuitu käyttäytyy yleensä kuten muovi. Haju on toinen josta aitouden voi päätellä. Puvun malli. Räätäleillä on usein mallikansioita joissa on tunnettujen barandien malleja. Minä kuitenkin googlasin Hugo Bossin, Armanin, Tigerin jne... sivut, kunnes löysin mallin jonka halusin. Ensimmäinen kysymys jonka räätäli esitti, koski puvun laatua. Haluanko halvan vai hyvän. Tähän pitää mielestäni vastata hyvän. Kunnolla tehty mittapuku maksaa kotimaassa 800 - 2000 €, näiltä veijareilta sen saa 300 - 500€. On tailoreita jotka lupaavat satasella puvun ja viisi paitaa, jatkakaa matkaa. Hyvä puku maksaa aina. Minä teetin pukuni Tailor House Mr. Selanyllä 104/11 Soi Post-Office. Olin tyytyväinen.

Varoitus huonosta räätälistä, Boston tailor, Kata Beach

Vieras    31.01.2014    Kata Beachin ostokset    Kata Beach

Hei!

Palasimme pari päivää sitten Thaimaasta, viimeinen kohde oli Kata Beach. Poikaystäväni teetti puvun, shortsit ja paitoja Boston Tailorilla, kaikki meni niin pieleen kuin vain voi. Haluaisin varoittaa kaikkia, älkää käyttäkö tätä räätäliliikettä!!!!

"Räätäli" oli selvästi vain myyjä, heti kun kaupat oli tehty ja käsiraha maksettu, häntä lakkasi täysin kiinnostamasta. Mittaukset oli tehty aivan ala-arvoisesti, useiden sovitustenkin jälkeen lopputulos oli huono, palvelu oli surkeaa ja homma meni lopulta ärhentelyksi kun edes tiukan asiallinen asenne ei toiminut. Meitä pompoteltiin käymään liikkeessä monesti päivässä ja kertaakaan tuotteita ei ollut testattavissa sovitusti vaan ne olivat "tehtaalla" tai "tulossa", räätäli ei ollut paikalla tai halusi siirtää tapaamista muutamalla tunnilla. Kerran liikkeessä oli triplabuukkauksella kolme henkilöä samanaikaisesti, kaikki erittäin tyytymättömiä. Näin saksalaisnaisen housupuvun testissä ja se oli aivan naurettavan huonosti mitattu. Nainen oli ärsyyntynyt ja hänenkään muita tilaamiaan tuotteita ei ollut tullut.

Tiukan väännön ja ajantuhlauksen jälkeen tulos oli ei niin istuva puku, haarovälistä puristavat shortsit ja paitoja eri onnistumisen asteilla. Olo oli todella turhautunut ja harmistunut, tuntui että koko loppu loma meni taistelemiseen. Joten, ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ KATA BEACHIN BOSTON TAILORIA.

Ps. Jos menette Kata Beachilla ja järkytytte väentungosta kuten me, menkää vieressä olevalle Kata Noille, paljon rauhallisempi ja miellyttävämpi ranta aivan lähellä. Hyvää lomaa! :)

Wat Chalongin temppelialueen markkinat

Edith    26.04.2013    Tri-Trang Beachin ostokset    Tri-Trang Beach

huikea kokemus, nimenomaa kokemus. kaikkea myynnissä paistetuista ötököistä puettuihin lemmikkikaneihin. ruokakojuja lähes kilometrikaupalla, kuin myös vaatetta, käyttötavaraa, puutarhatuotteita... ja porukkaa markkinoilla kuin suurkaupungin ruuhkassa, ja joukossa ei lähes ainuttakaan valkolaista. erilaisia tuoksuja tai oikeammin ehkäpä oudokseltaan hajuja. nämä n viikon mittaiset markkinat järjestetään käsittääkseni kerran vuodessa kiinalaisen uuden vuoden aikaan. taksilla pääsee phuketin saarella edullisesti. ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen. ps. jos ostaa haluaa jotain on huomattavasti edullisempaa kuin muilla markkinoilla sillä nämä on nimenomaa paikallisten markkinat ja hinnat sen mukaiset

Simply the Best tailor in Puhket

Vieras    31.12.2012    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

Navtej Singin (Narry) Regal Suit Patong Beachilla. "Paras" voi olla ehkä hieman liioteltu ilmaus kun ihan kaikkia ei ole tullut kokeiltua, mutta kuusi vuotta putkeen on tullut luotettua tähän räätäliin ja lopputulos on aina ollut erittäin hyvä. Halvempiakin saattaa löytyä mutta Narrylta on aina saanut erittäin laadukkaita ja istuvia vaatteita sopuhintaan. Vaikka asuisit vähän kauempanakin niin Narry noutaa asiakkaan tarvittessa hotellilta. Suosittelen lämpimästi ([email protected]).

Testaa, et pety!

Etsitkö luotettavaa räätäliä / Phuket

Vieras    08.01.2012    Phuketin ostokset    Phuket

Olen huomannut näiden 10 vuoden aikana Phuketissa matkatessani, että monet meistä suhtautuvat hyvin varoen räätäleihin Phuketin saarella. Itselläni on vuodesta 2001 alkaen ollut luootoräätäli, joka käy Suomessakin kerran pari vuodessa. Hinta-laatusuhde on minun, sukulaisteni, ystävieni ja myös työkavereiden mielestä erittäin hyvä. Kangasvalikoimaa riittää.

Räätäli Narry löytyy Patong Beachiltä pääpostin läheltä (Soi POst Office)

N. REGAL SUIT

00/14-15 , POST OFFICE STREET, PATONG , PHUKET

GSM +66-81-4767565

E-MAIL:- [email protected]

Voit ottaa etukäteen sähköpostilla yhteyttä ja hän noutaa hotellilta sinulle sopivaan aikaan. Varaa kuitenkin muutama päivä valmistumiseen ja yksi sovituskerta.

Itse suuntaan taas maaliskuussa Phuketiin ja 25 kg painonpudotus saa palkinnon - uusina vaatteina!

Night market @ Phuket Town

Muffukka    16.11.2011    Phuketin ostokset    Phuket

www.thaiwave.com/benjarong/p...market.htm

Katalta 30bht paikallisbussilla Phuket Towniin shoppailemaan. Löytyy vaatteita, kenkiä, laukkuja, ruokaa, juomaa... mitä vain! Kovaa tinkimistä, koska pyytävät röyhkeitä välillä ;)

Night shopping market

Muffukka    16.11.2011    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

www.patong-beach.com/shopping/

"Yöshoppailua" Patongilla klo17-21 joka la-su. Hyvin suunniteltu alue... baareja ja kauppoja. Jengi juo itsensä pikkuhuppeliin ja sen jälkeen raha on hupaa ettei muutaku shoppailemaan ;)

Paikallismarkkinat @ Kata beach

Muffukka    16.11.2011    Kata Beachin ostokset    Kata Beach

Ehdottoman paras paikka ostella lomavaatteita, aurinkolaseja, kenkiä, ruokaa, kosmetiikka tietyiltä osin. Todella halpaa ja paikalliset ihmiset käyvät täällä ostoksilla. Osasta voi tinkiä vielä, mutta osa on jo niin halpaan hintaan laitettu, ettei niistä saa mitään enempiä alennuksia.

Suosittelen kaikille thaimaan matkaajille kyselemään onko matkakohteessasi jossakin paikallismarkkinat, jos haluaa shoppailla halvalla.

Aina maanantaisin ja torstaisin nämä markkinat ovat aamusta iltaan :)

Ostospaikkoja Phuketissa

Irene    18.03.2011    Karon Beachin ostokset    Karon Beach

Matkalaukkuja ei kannata täyttää Suomessa vaan vasta Thaimaassa. Siellä on paljon kaikenlaista ostettavaa edulliseen hintaan. Ostosreissuun kannattaa varata useita tunteja aikaa.

Kävimme upeassa Central Festival -nimisessä kauppakeskuksessa, jossa oli mielenkiintoisia liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita. Parhaiten sieltä jäivät mieleen 100 % silkkikaitaliina ja kauniit sisustustavarat. Myös herkulliset jäätelöannokset!

Central Festivalin lähettyvillä oli muitakin tavarataloja. Taksinkuljettaja osaa viedä perille.

Yksi Citymarket -tyyppinen, jossa oli lähes ilmaisia vaatteita. Vaatteet ovat olleet yllättävän kestäviä.

Phuket -townissa on paljon ostopaikkoja pikkuliikkeistä tavarataloihin ja kulta- ja jalokivigallerioihin mm. V. multi Gems International Co (www.vmultigems.com/about-us.php), jossa kannattaa käydä vaikka ei ostaisi mitään. Paikka on nähtävyys mahtavine koruhalleineen ja lukuisine myyjineen.

Nettisivulla on esillä vain muutama koru. Liikkeestä löytyy malleja varmasti jokaiseen makuun, valikoima on niin valtava.

Osoite on 154 Thepkrasattri Rd. Phuket 83000 Thailand.

Sain sieltä virallisen sertifikaatin ostamastani jalokivisormuksesta ja paperin, jossa luvataan 30 %:n alennus, jos menen uudelleen asioimaan. Siellä kannattaa tingata reilusti lähtöhinnasta ja pitää päänsä. Sinua voi olla palvelemassa 2-4 henkilöä yhtä aikaa.

Maaliskuussa oli paljon alennusmyyntejä tavarataloissa.

räätäli

Vieras    04.04.2010    Phuketin ostokset    Phuket

Oltiin perheen kanssa Alkuun Surin beachilla kolme päivää. Aivan Manathai hotellin vieressä on Eleganza fashion -niminen räätäliliike. Ei alkuun meinattu ostaa mitään, mutta olivat hyviä myymään ja lopulta hommasimme 2 miesten cashmir villakangaspukua, 4 paitaa, iso kasa kravatteja 2 kotelomekkoa ja naisten villakankainen talvitakki. Materiaalit laadukkaita ja tarvittavat sovitukset ja korjaukset tultiin tekemään toiseen hotelliin Bang Tao beacille, jossa jatkoimme lomaamme. Pukujen vuoripuolikin todella hienosti viimeistelty. Olimme jo maksaneet koko satsin 600 e, kun huomasimme, että toisen mekon sauma oli aavistuksen näkyvillä kaula-aukon lähellä. Lähetin asiasta tekstarin ja tulivat saman tien hakemaan ja korjasivat moitteettomaksi. Siis hyvä palvelu ja laadukas lopputulos. Tulevat Phuketin alueella pyynnöstä käymään, ottamaan mitat ja näyttämään mallit. Itse päätin tilata toisen puvun vasta toisessa hotellissa. Omistaja Harry lähetti sähköpostilla useita kuosivaihtoehtoja, joista valitsin. Voin suositella. www.eleganzafashion.com

silmälasit

Vieras    22.01.2009    Patong Beachin ostokset    Patong Beach

olen ostanut kahdet lasit + muulle perheelle silmälaseja Patongista Sun Optic'asta ja voin suositella muillekin. Liike on sukulaisryhmän pitämä, osaavat englantia hyvin ja palvelu todella toimii, hinant ovat edulliset. Toideen kertaan Patongille matkustaessani hain lasit suoraan tästä liikkeestä, ei tarvinnut etsiä muualta. Monitoimilasit kehyksineen 150-300 € , käyttävät saksalaisia linssejä. Suosittelen muillekin - Patongin rannasta Ocean mall liikkeen jälkeen ylös markkinapaikkaa kohti, osoite Ruamjai Rd. Patong peach, Kathu, Phuket, 83150 Thailand

email [email protected]

Ostoksia Phuketissa

mave1948    19.12.2008    Phuketin ostokset    Phuket

Kun seuraavan kerran lähden tuohon paikkaan,niin uskon jo siellä käyneitä, eli, otan mukaani vain huonon matkakassin jossa vain välttämättömät tarvikkeet hygieeniaan ja muutamat vaihtovaatteet. Kaikki ostetaan perillä uudesta laukusta lähtien (n.10 €) Farkut 4 € T-paidat alk.40 sent, hyvät n.4 €.Siellä ei pidetä vaatteina kuin yleensä shortsit, t-paita ja sandaalit. Tietty sukkia jos uskonto vaatii.

räätälit

aapeli    25.06.2008    Phuketin ostokset    Phuket

Jos harkitset puvun tai vaatteiden teettämistä Thaimaassa, varmista räätälin luotettavuus. Mikäli sinulle luvataan puku päivässä tai kahdessa, voit olla melko varma, että laatu on silloin "juosten pissattua". Tässä ajassa et kerkeä sovittamaan vaatteita tarpeeksi montaa kertaa ajatellen vaatteen istuvuutta ja lopputulosta muutenkin.

markkinat

aapeli    18.06.2008    Phuketin ostokset    Phuket

Phuketin kaupungin laidalla on ns. night market - markkinat, jos mielii tutustua paikalliseen osto/myyntikulttuuriin. Suurista kauppakeskuksista löytyy tavaraa laidasta laitaan, mutta meininki on hyvin länsimaalaista. Itse halusin tutustua paikallisuuteen nimenomaan. En nähnyt järkeväksi kiertää Anttilan tyyppisiä tavarataloja kun kerrankin oli tarjolla jotain muuta. Tutustukaa!

Oletko vieraillut Phuketissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.