Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 15

cha am

tonihalttunen    27.06.2010    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

mukava paikka

hua hin

tonihalttunen    27.06.2010    Hua Hinin muita vinkkejä    Hua Hin

mukava paikka kuukauden siellä viettänyt

Uusi hotelli keskellä ei mitään

Flieder    17.06.2010    Koh Lantan hotellit    Koh Lanta
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Lalaanta

Aluksi hiukan arvelluttava paikka. Ajomatka Phuketista LaLaantalle kesti kauan ja ajoimme jonkun matkaa kuin keskellä viidakkoa. Lalaantalla hotellihuoneistot ovat erillisiä mökkejä, mikä takaa hiljaisuuden. Paikka oli käyntiajankohtanamme vielä vähän rakennusvaiheessa, eli istutuksia viimeisteltiin ja pihakiviä aseteltiin.

Hotellilta sai vuokrata skootterin, jolla pääsi vikkelästi kauppaan muutaman kilometrin päähän. Saat vuokrattua myös pienen maasturin jos ostoksille halutaan koko perheen voimin. Rannalta löytyy ulkoilma baari, josta saat tilattua joko syötävää tai juotavaa. Rannalta löytyy myös kanoottiteline, josta saat ottaa kanootin ja lähteä melomaan merelle.

Henkilökunta on ystävällistä ja sinullaon mahdollisuus käyttää tietokonetta. Meidän käydessämme pihalla oli maja, josta löytyi 4 tietokonetta, joita sai käyttää maksutta miten halusi. Hotellilta saa myös ottaa DVD :eitä katseltavakseen(kaikki eivät tosin toimineet käytön paljouden vuoksi.).

Kaikin puolin hyvä hotelli, vaikka onkin keskellä ei mitään.

Arvosana hotellille:

Kiva perhehotelli, ihanaa nautiskelua!

Vieras    18.05.2010    Dolphin Bayn hotellit    Dolphin Bay
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Dolphin bay

Oltiin Dolphin bayssa -08. Olemme viisihenkinen perhe. Lapset iältään silloin 2, 5 ja 8. SIellä oli mukavat bungalowit, iso mökki mikä oli jaettu väliovella. Uima-allas oli vieressä, myös pieni vesiliukumäki. Pyörät vuokrattiin joku päivä ja kierreltiin siinä lähistöllä. Tänä vuonna mennään ilmeisesti jollekin retkelle, kun nuorin lapsi on jo 4v.. Hua Hinissä pääsi käymään helposti, hotellista kuljetus(pieni maksu). Nautittiin täysin lomasta ja ollaan kuukauden päästä menossa uudestaan. Ja ai sitä ihanaa oloa perheen kanssa.

Arvosana hotellille:

Thaimaan ystävä

Vieras    11.04.2010    Hua Hinin muita vinkkejä    Hua Hin

Olemme lähdössä kahden viikon päästä jälleen Thaimaahan. Tämä kerta on kahdeksas kerta Thaimaassa ja neljäs kerta Hua Hinissä. Olemme joka kerta yöpyneet Hotelli Hiltonissa sen mainion sijainnin takia. Hotellin etuosassa alkaa heti vilkas rantakatu ja takapuolella on meri rantoineen. Olemme varanneet De luxe roomin josta pitäisi olla parhaat näkymät merelle ja se siajitsee 12- 14 kerroksessa.

Pidämme Hua Hinistä nimenomaan sen takia, että siellä on vielä aistittavissa aitoa kalastajakylän henkeä eikä se ole pelkästään turistipaikka niinkuin mielestämme esim Pattaya on.

Hua Hinistä löytyy rittävästi shoppailumahdollisuuksia ja takseilla pääsee lähikaupungin Outletiin mikäli haluaa laajempaa valikoimaa

Meidän kokemukset ovat pelkästään myönteiset Hua Hinistä ja Hiltonista ja olemme suositelleet sitä etenkin lapsiperheille.

räätäli

Vieras    04.04.2010    Phuketin ostokset    Phuket

Oltiin perheen kanssa Alkuun Surin beachilla kolme päivää. Aivan Manathai hotellin vieressä on Eleganza fashion -niminen räätäliliike. Ei alkuun meinattu ostaa mitään, mutta olivat hyviä myymään ja lopulta hommasimme 2 miesten cashmir villakangaspukua, 4 paitaa, iso kasa kravatteja 2 kotelomekkoa ja naisten villakankainen talvitakki. Materiaalit laadukkaita ja tarvittavat sovitukset ja korjaukset tultiin tekemään toiseen hotelliin Bang Tao beacille, jossa jatkoimme lomaamme. Pukujen vuoripuolikin todella hienosti viimeistelty. Olimme jo maksaneet koko satsin 600 e, kun huomasimme, että toisen mekon sauma oli aavistuksen näkyvillä kaula-aukon lähellä. Lähetin asiasta tekstarin ja tulivat saman tien hakemaan ja korjasivat moitteettomaksi. Siis hyvä palvelu ja laadukas lopputulos. Tulevat Phuketin alueella pyynnöstä käymään, ottamaan mitat ja näyttämään mallit. Itse päätin tilata toisen puvun vasta toisessa hotellissa. Omistaja Harry lähetti sähköpostilla useita kuosivaihtoehtoja, joista valitsin. Voin suositella. www.eleganzafashion.com

Aitoutta

Vieras    31.03.2010    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

Rauhallista, kaunista ja aitoa tunnelmaa. Voit kokea aution n. 3km hiekkarannan, jolla tallustelet yksinään. Palmuja ja taas palmuja, tuoreita hedelmiä,.Ystävällistä joskin kielitaidotonta palvelua. Khanomin keskusta on näkemisen arvoinen "hässäkkä". Yksinkertaista mutta maukasta ruokaa. Hinnat edulliset esim: olut 45 bat, Ruoka 100 bat ja ylöspäin. Torielämää kaksi kertaa viikossa. Katukeittiöstä herkullisia vartaita n. 20 bat. Taxeja hieman vaikea saada. Suosittelen skootterin vuokrausta n. 250 bat/ pvä. Vasemmanpuoleinen liikenne joka ei tuota vaikeuksia. Skootterit 125cc. Hyvä kulkuyhteys Koh Samuin saarelle , josta löydät ns. turismi helvetin. Kokemisen arvoinen paikka.

Lomalla

Vieras    28.03.2010    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Mahtava paikka ja mennään varmasti uudelleen. Jungle Ceylonin ostoskeskus, Patong Beachin ranta, kalastusretket, muut saaret, kuten Krabi ja James Bondin saari, unohtumattomia kokemuksia, suosittelen lämpimästi kaikille ja kaiken ikäisille, en usko, että kukaan pettyy Patong Beachiin. "Kade"

Taylorit ja liikenne..:)

Vieras    12.03.2010    Patong Beachin vaarat ja ongelmat    Patong Beach

Olen vieraillut patong beachillä viisikertaa vuosina - 2000 / 2009....Vaaroista tulee mieleen ensimmäisenä liikenne...Muutamassa päivässä tottuu yleensä, että liikenne on vasemmanpuoleista, mutta lievästi ilmaistuna meno on aika villi länsi meininkiä...:) Tarkkana saa olla, myös silloin kun ns. vihreä valo antaisi luvan ylittää kadun..:) Tarkkana pitää olla..Varsinkin pimeällä...Kaikilla skoottereilla ei ole ajovalot päällä, joten tulevat kuin haamu yöstä ja sitten voi tulla törmäys...:)

Lievempänä ongelmana ovat vaatturit ja räätälit yms..Vaikka viikon on jo kulkenut saman räätälin ohi ja tunnistavat kyllä turistin jo aiemmilta päiviltä, niin tuputus ja kaupanteko jatkuu pitkin jalkakäytäviä ...:) Menee mielestäni jo kiusanteon puolelle, koska joka päivä on sanonut, että en tarvitse enkä osta, niin ilmeisesti muun tekemisen puutteessa kuljetaan perässä ja kiskotaan hihasta samaa turistiparkaa joka ei ostanu eilen eikä toissapäivänä eikä tänä aamuna ja taatusti naama on jo tuttu..:)

Mutta tuohan on vain lieveilmiö...Ei osta ja piste...Muuten mukava paikka patong beach...Menen jatkossakin...

T: Matti

oma puutarhamökki

assi    04.02.2010    Chiang Main lennot & liikenne    Chiang Mai

Taksit eivät välttämättä osaa outoon kohteeseen perille.

Maantiellä kaupungin ulkopuolella kannattaa pysyä

tien vasemmassa reunassa autolla ajaessa. Vaikka muu sekalainen liikenne käyttääkin vasenta reunaa ja sitä on

varottava. Koska liikenteessä on todella kaikenlaista liikkujaa, mopoista outoihin traktorin ja puutarhakärryn yhdistelmiin asti. Ohittavat autoilija ajavat melko kaistan reunassa, eivät kunnolla ohita kaistan ulkopuolelta.

Joten autoilijan on todella syytä pysytellä vasemmassa reunassa.

Onko kokemuksia asian rewards holidays:tä

Moikka,

Kyselisin seuraavanlaista. Törmäsin netissä surffailessani asian rewards holidays sivustoon, jossa tarjottiin luksus luokan majoitusta 7 yöksi hintaa 199 AUD (noin 130 euroa).

Innostuin tästä niin paljon että maksoin ko. maksun. Kysellessäni lisäinfoa sähköpostitse, tuli tieto, että maksu näkyy heillä ja varauskuponki tullaan lähtettämään erillisenä sähköpostina. Päivä on nyt kulunut ja firma ei ole lähettänyt ko sähköpostia, eikä myöskään vastausta kyselyihini..Toisaalta aikaa ei ole kulunut kuin päivä.

Olenkohan liian hätäinen.

Oliskohan jollakulla tieto siitä miten paypal kautta maksetun summan voisi peruttaa. Paypal tilillä lukee että on suoritettu, mutta pankkitilillä ko. summa vielä varauksissa näkyy..

Tuli fiilis, että meniköhän rahat?

Matkalla kakrujen kanssa, lomafiiliksiä

Vieras    21.01.2010    Krabin muita vinkkejä    Krabi

Thaimaan tunnelmaa on vaikeaa varsinkin ensikertalaisille kuvailla - se on koettava itse paikanpäällä. Olimme kahden viikon lomalla vuodenvaihteessa Krabin Ao Nangissa, johon edellisellä reissulla vuosi sitten ihastuimme. Reisussa olivat me isovanhemmat, vanhemmat, tytöt 13v ja 9v sekä kaksivuotiaat kaksospojat. Mielestäni paikka on oikein sopiva lapsiperheen oleskeluun; rauhallinen ja turvallinen, eikä rannoillakaan ole ihmisiä tungokseen asti.

Uskaltaudun laittamaan tähän linkin kotisivuilleni, vaikka sivuilla on paljon henkilökohtaisia kuvia, tekstejä ja videoita, joiden avulla yritän kuvata mahdollisimman hyvin lapsiperheen tunnelmia ajanvietosta, rantaelämästä ja privaateista retkistä. Kunpa saisi mukaan vielä ne mahtavat tuoksutkin, niin matkakertomuksesta tulisi havainnollisempi.

www.birgit.mummu.net/Matkail...LIKKO.htm.

Toivottavasti näiltä sivuilta välittyy kokemusten tunnelma, miten mukavaa tenavilla on reisussa ja miten ihanan ystävällisiä thaimaalaiset ovat, lapsille aivan erityisesti.

Rakas Tao

Vieras    16.01.2010    Koh Taon aktiviteetit ja harrastukset    Koh Tao

Ehdottomasti rakkain matkakohteeni tähän asti. Siellä on tullut vietettyä jo yli sata uskomatonta päivää ja kahden viikon päästä kuukauden reissu,josta kolme viikkoa Taolla. Nyt eka kertaa pienten lasten kanssa,eikä edes jännitä. Tao sulattaa matkaajan suunnitelmat ja saa todella unohtamaan huolet ja kiireet...Ihmisten ystävällisyys ja Koh Tao Diversin porukka antaa pientä turvaa ja aktiviteettia.Kolmessa viikossa ehtii juuri ja juuri todelliseen leposykkeeseen. Taolla EI ole tylsää tekemättä mitään ja mielipide saarelta poistumiseen on yhtenevä..kukaan ei halua lähteä. Sesonkiaikana olisi hyvä soittaa majapaikkaa etukäteen.Opaskirjoista löytyy numerot ja paikallinen pre-paid liittymä on suositeltava.

Ihana hotelli

Uniikki    04.01.2010    Krabin hotellit    Krabi
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Krabi Thai Village Resort

Siistija hyvin hoitdettu hotelli. Ja henkilökunta todella ystävällistä.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli hyvällä paikalla

Vieras    30.12.2009    Krabin hotellit    Krabi
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Anyavee Ban Ao Nang Resort

Sijainti erittäin hyvä Ao Nangin pääkadun varrella lähellä rantaa, ravintoloita ja muita palveluja. Meidän huoneesta oli näkymät sekä altaalle että merelle mutta kadun äänet ei kuuluneet yöllä eli rauhalliset unet isoissa sängyissä. Ilmastointilaite liiankin tehokas, ennen kuin löytyi sopivat säädöt. Aamupala on runsas ja monipuolinen (plussaa erityisesti tuoreista hedelmistä ja kokin pyörittelemistä munakkaista). Altaalla ja ravintolassa happy hour melkein koko päivän (kaikki cocktailit puoleen hintaan). Allasalue melko pieni ja allas matala eli sopii hyvin lapsiperheille. Henkilökunta ystävällistä ja hymyileväistä mutta ei kovin kielitaitoista. Huoneet siivottiin ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Rannalle saa mukaan pyyhkeet hotellista joten omia ei tarvita. Nettiyhteys hotellin aulasta pientä maksua vastaan. Eri kielisiä lehtiä ja kirjoja tarjolla aulan hyllyköissä. Ei oikeastaan mitään valittamista, kaikki toimi hyvin. Pesulapalvelua ei kannata ostaa hotellista, sillä nurkan takana saa pyykit hoidettua puoleen hintaan (35 bahtia/kg) laundry servicessä. Asiakkaat lähinnä pohjoismaalaisia, leppoisa ja kotoisa ilmapiiri.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.