Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 23

Todella Thaimaalaisen oloinen hotelli

Vieras    21.10.2008    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2006 | Hotelli: Montien Hotel Bangkok

Hyvätasoinen hotelli, jossa Thaimaalaiseen tapaan korketasoinen palvelu. Huoneet siisit ja riittävän tilavat, joskin miinusta tuolloin oli kokolattiamatto. Aamupala oli monipuolinen.

Käytimme päivittäin pienehköä kuntosaliosastoa. Mitään suuria painoja sieltä ei löytynyt, mutta sopi hyvin kuntoilijan tarpeisiin. Uima-allasalue oli puhdas ja hyvinhoidetun oloinen. Palaan mielelläni tähän hotelliin ensi kuussa.

Arvosana hotellille:

dino park

vaikka ei yleisesti golfista ehkä tykkäisikään, niin tämä dino park minigolf rata on kyllä kokemisen arvoinen. mahtavat puitteet pikku kisaan porukalla. eri vaikeus asteisia ratoja ja hienot dino systeemit ympärillä sekä tuli ja savu efektejä nauttien aika menee pelatessa ihan huomaamatta. tämän jälkeen onkin mukava pysähtyä viereiseen dinobaariin kylmälle drinkille...meillä häviäjä tarjoaa koko porukalle:D..

khaosok viidakkoretki

uskomaton kokemus ja upeita maisemia ja nähtävyyksiä!!!! 200km phuketista suoraan viidakkoon..ensin norsun selässä mitä uskomattomampia reittejä pitkin makean veden lähteelle jossa pieni putous. siinä sai samalla uida ja huuhdella hiki pisarat pois. ihanan raikasta. retken jälkeen sait syöttää omalle norsullesi kokonaisia ananaksia ja salamavalot välkkyivät. hieno hieno kokemus. tämän jälkeen siirryttiin joelle jossa asetuimme kahden hengen kumiseen "kanoottiin", jossa saatiin rauhassa olla lähes makaavassa asennossa, kun paikallinen asukas kuljetti kanoottia eteenpäin. matkalla nähtiin vesi puhveli, käärmeitä, erilaisia lintuja, kuultiin apinoiden huutoa, olisi kiva ollu nähdäkkin:), ja mikä upeampaa, ne näkymät vuorille!!! jyrkät rinteet nousee kohti taivasta ja siinä juurella tuntee itsensä HYVIN pieneksi. ihana hiljaisuus ja kuunnella vain viidakon tuomia ääniä..upea upea upea. varmasti tahdon vielä uudestaan. retkeen kuului myös 2 mahtavaa ateriaa.

kata campong

lancelot74    07.10.2008    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

katan kylällä, korkealla monien portaiden päässä, aivan ihan, pieni, idyllinen ja rauhallinen paikallis ruuan osaava ruoka paikka. löytyy myöskin kansainvälistä, mutta suosittelen paikallista. todella mukavat näkymät suoraa alas kadulle. hinta aivan olematon ruoka annokseen nähden. palvelu erinomaista ja ruoka...ah, suussa sulavaa. paikallisen ruoka annoksen hinta 2-4€

rico`s

lancelot74    07.10.2008    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

erittäin hyvä pizza paikka. ruotsalaisen omistuksessa oleva miellyttävä ruokailu paikka. ainut paikka josta minä löysin siideriä:). suosittelen erityisesti pizzan ystäville, mutta kyllä muutkin ruoka annoksen ovat mahtavia. pizza maksoi meidän käydessä(v.2006) n.4-5€.

buffalosteak house

lancelot74    07.10.2008    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

mahtavat kansainväliset ruuat. löytyy joka rannalta, karon, kata ja patong. isot maittavat annokset, varsinkin pihvit todella mehevät. hinta on hieman normaalia paikallista ruokaa korkeammat, mutta, jos haluaa hieman ylellisyyttä niin jo 10€:n hintaan saa kunnon pihvin.

sukellus/snorkklaus

itse mukana snorklaamassa, koska en omista sukelluskorttia, mutta uusi ja hieno kokemus kuitenkin. katselin siinä meren pinnalla maski päässä alas pohjaan , jossa sukellukseen osallistuvat valmistautuvat sukellus retkelle. matkaa pohjaan juuri siinä kohdassa oli peräti 13 metriä ja tuntui ihan kuin olisin voinut koskettaa sukeltajia, niin kirkasta ja selvää oli näkyvyys. miesystäväni oli mukana sukeltamassa ja hän kertoi että olivat käyneet 33m:n syvyydessä ja sukellus mittarit olivat näyttäneet +32astetta niinkin syvällä. kaikkiaan 3 sukellusta tuli tällä reissulla ja siihen kuului myös maittava ateria ja virvokkeita. vaikka mulla oli t-paita päällä snorkklauksessa, poltin silti ala selkäni. suosittelen ehdottomasti t-paitaa ja suuria suojakertoimia.

phi phi

mahtava kokemus aivan hienohiekkaisesta rannasta ja kristallinkirkkaasta vedestä! uusi kokemus oli uida kalaparven keskellä ja samalla niitä sai syöttää ja todellakin, ne tulivat syömään suoraan kädestä. paikalliset möivät turisteille jotakin pullaa muistuttavia pikku pusseja muutaman sadan bathin hinnalla. aurinkoa ja rentoa menoa koko päiväksi:)

simon cabaree

lancelot74    07.10.2008    Phuketin nähtävyydet    Phuket

kauniita "naisia", vai oliko sittenkään...:). mahtava cabaree show, jossa erittäin kauniisti laitetut ja pukeutuneet naiset, jotka KAIKKI tosi asiassa olivat miehiä, esiintyivät eri musiikkien ja esittäjien mukaan.mm.madonna, tina turner. todella viihdyttävä ja kiintoisa esitys. show:n jälkeen voit otattaa itsestäsi näiden esiintyjien rinnalla kuvan matka muistoksi, mutta huom.kaikki maksaa;)

fanta sea

lancelot74    07.10.2008    Phuketin nähtävyydet    Phuket

phuketissa, kamala beach:llä, aivan mahtava teatteri show, norsuineen ja mahtavien akrobaattisten esitysten myötä. kaksi kertaa siellä jo käyneenä voisin mennä vielä uudelleen. ennen esitystä kannattaa ottaa ruoka samaan pakettiin, aivan mahtavat pitkät ruokapöydät notkuvat paikallisista herkuista.

Sky Train

llauraa-    01.10.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Ehdottomasti suosikkiliikennevälineeni Bangkokissa! Nopea, mukava - ja ah niin viileä! Kuin astuisi saunasta jääkaappiin. Mikäs sen mukavampaa.

Tarkempaa tietoa:

www.bts.co.th/en/index.asp

Hurjaa kyytiä

llauraa-    01.10.2008    Bangkokin lennot & liikenne    Bangkok

Mikä on halpaa, hauskaa ja sellaista minkä muistaa lopun elämäänsä? Tuk tuk-kyyti! Tuplasti jännittävämpää kuin taksimatka, ja painotan sanaa "jännittävä". Tuk tukin kuljettajia ei tunnu oma, eikä myöskään matkustajien henki liikuttavan pätkän vertaa. Kannattaa pitää kaikki raajat turvallisesti kärryn sisällä, ja jos kärsii matkapahoinvoinnista, suosittelen valitsemaan taksin. Keikkuva kyyti ja pakokaasujen hengittäminen saa paatuneimmankin kaaharin vihertämään..

Shoppailijan 7. taivas!

llauraa-    01.10.2008    Bangkokin ostokset    Bangkok

Näin jälkeenpäin kaikkein eniten kaduttaa, että vietin MBK-tavaratalossa vain pari tuntia. Syytän siitä eräänlaista kulttuurishokkia minkä ylihalvat tavarat ja niiden paljous aiheutti. Vai miltä kuulostaa: astut laukkukauppaan, näet upean laukun joka Suomessa maksaisi vähintään 50e, katsot hintalappua jossa lukee 3e, menet onnesi huipulla kassalle jossa myyjä kertoo, että laukku on lisäksi 50% alennuksessa. Jos olisin osannut valmistautua kaikkeen tähän, olisin luultavasti ylittänyt rajusti lentoyhtiöiden salliman matkatavaramäärän sen sijaan että kuljetin koto-Suomeen muutaman hassun laukun ja halpis-t-paidan. No, en halua, että muut tekevät saman virheen, ja siksi varoitan: varaudu siihen, että voit ostaa koko kaupan tyhjäksi parilla kympillä.

Iki-ihanasta MBK:sta voit lukea täältä:

www.mbk-center.com/en/index.asp

Have fun!

omatoimimatkat

lancelot74    17.09.2008    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

huomasimme sellaisen asian, että jos lähtee matkalle isommalla porukalla esim.2aikuista ja 2lasta, tai vaikkapa 2 pariskuntaa, saat matkan toteutettua paljon halvemmalla, kun otat erikseen lennot ja sen jälkeen aloitat kyselemään esim. taloa tai villaa. näin me tehtiin tämän tulevan matkan suhteen ja matkan hinta jäi PALJON halvemmaksi kuin normaali matkatoimistojen tarjoama hinta. ja kaikki tämä onnistuu ihan suomen kielellä, ei tarvitse pelätä jos ei osaa englantia kunnolla.

Mainio sijaintikin

Vieras    11.08.2008    Pattayan hotellit    Pattaya
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Siam Bayshore

Suosittelen, rauhallinen sijainti kävelykadun päässä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.