Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Thaimaan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 17

Keskellä kaupunkia

Vieras    15.11.2009    Hua Hinin hotellit    Hua Hin
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hotelli on mielyttävä ja varsin tasokas. Henkilökunta on ystvällistä ja palvelualtista-Mika tosin Thaimaassa on Lähes Aina Tapa. Hotellin aamiainen on loistava - muihinkin Maan vastaaviin hotelleihin nähden. Sijainniltaan se on lyömätön Hua Hinissä. Kuvissa kolossimaisesta ulkonäöstään huolimatta se ei katukuvassa häiritse - se jotenkin Kuin katoaa. Miinuksena pidän Sitä, ETTÄ SE nosti joku vuosi sitten hintojaan Aivan liikaa. Menen sinne Kuitenkin kohta neljättä kertaa. Kuudetta kertaa Hua Hiniin.

Arvosana hotellille:

"Vähän erilainen teatterimusikaali!"

Vieras    08.11.2009    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Phuket oli kiva pieni paikka, mutta mukavat rannat löytyvät naapurirannoilta: Kamala oli tosi siisti ja rauhallinen, samoin Kata ja Kata noi. Niissä kannattaa käydä. Lasten kanssa Kamala minusta paras! Iltaohjelmaa naapurirannoilta ei löydy. Silloin kannattaa tulla Patonkiin. Jos haluaa jotain erilaista illanviettoa diskojen ja baarireissujen lisäksi, kannattaa mennä ihmeessä katsomaan Musikaaliteatteria, Dragshow- esitystä Simon Cabaret-teatteriin, SE OLI MAHTAVA! Jo se teatteri oli hieno. kaksi tuntia kuuluisien "esiintyjien" ja musiikin parissa huumoria unohtamatta ja tietty permantopaikka.Lipun hinta vain 800bahtia. Kuvaus on kielletty, mutta kun teatteri loppuu, kaikki esiintyjät tulevat ulos kuvattavaksi. Tarvittaessa hakevat hotellilta samaan hintaan, kun tilaat liput hotellin respasta. Ja Tytöt ovat todella kauniita "tyttöjä". Maassa maan tavalla. Ruoka oli hyvää joka paikassa, suomalainen ravintola kallein.

luxusta

JARI    30.10.2009    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Merlin

Kaikki toimii. Useamman kerran käyneenä ja vieläkin sinne palaan. Ystävällinen henkilökunta, 2 isoa ravintolaa missä syödä, allasbaari (jos käyttöä), rauhallinen ympäristö, paljon puita ja pensaita joka puolella. 6-7 uima-allasta, osasta huoneista pääsee suoraan altaaseen. Tämä hotelli säästyi tsunamista kokonaan, koska on rinteessä. Ainakin finnmatkat tekee kyseiseen hotelliin matkoja.

Arvosana hotellille:

ISO KOKONAISUUS

JARI    30.10.2009    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: EMERALD

Aluksi kaikki toimi hyvin. Ruokailutilat tosi pienet, toki nyt siellä on jo lisää ruokailu paikkoja myös rannalla( olen käynyt samalla rannalla eri hotelleissa 3 kertaa vuoden aikana). Hotelli on aivan rannassa ja uima-altaasta voi katsella suoraan merelle.Isot ja siistit huoneet. Lähtiessä hotellista kannattaa tarkistaa minibaari lasku huolella, koska ne eivät täsmää siihen mitä on kulutettu. Hotellin yhteydessä on minimarket josta saa kaiken näköistä tavaraa. Hotellin vieressä on paikallisten pitämä minimarket jota ainakin me suosimme vaikka hinnat olivat vähän korkeammat kuin hotellissa, mutta bahtin kurssi on melko edullinen meille suomalaisille joten on aivan sama vaikka on hinta eroja. Kokonaisuutena hieno paikka, kannattaa mennä.

Arvosana hotellille:

Ehkä kaikkein paras

Vieras    22.10.2009    Pattayan hotellit    Pattaya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Montien Hotel Pattaya

Kokonaisuutena tosi hyvä hotelli. Parasta on sijainti, allasalue ja puutarha, sekä näköala parvekkeelta ( kunhan maksaa hieman extraa, pääsee 9-12. kerrokseen.) Valitettavasti hotelli tullaan mitä ilmeisemmin purkamaan parin lähivuoden aikana. Tilalle tietysti lisää loistokkuutta ja hintaa. Valitettavaa...

Arvosana hotellille:

Iso ja ruuhkainen

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2006 | Hotelli: Amari Watergate Bangkok

Hyvällä paikalla. 4-tähden palvelut

Arvosana hotellille:

syrjässä

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: AVANI Atrium Bangkok

Keskitason hotelli, turistille syrjässä

Arvosana hotellille:

luxus

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2007 | Hotelli: Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel

Huippuvarustellut huoneet. Uima-allas alue kuin sademetsässä. Luxushotelli ruuhkaisen kadun varrella.

Arvosana hotellille:

näköaloja

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Millennium Hilton Bangkok

Huikeat näköalat huoneista. Sijainti joen ns. väärällä puolella mutta hotellin lautta vie yli.

Uima-allas osastolla oikea hiekkaranta alue. Uima-altaan varsinainen uinti alue pieni.

Hotelli iso ja välillä ruuhkainen. Hyvä kuntosali/sauna sekä erillinen spa.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Vieras    22.09.2009    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Conrad Bangkok

Mukavan kokoiset ja hyvin varustetut huoneet. Uima-allas alue "keidas" kaupungin keskellä.

Sijainti ei ihan ykkönen.

Arvosana hotellille:

Cha-am beach asuntovuokraus

Vieras    12.09.2009    Cha Amin muita vinkkejä    Cha Am

Oli meille todella hyvä ja edullinen aivan rannalla toimiva tukikohta.Siistit huoneet ja kaikki toimi avainten saannista huoneen luovuttamiseen asti 3kk erinomaisesti.suosittelen omatoimi matkailioille kohdetta.

Golfia Bankkarissa

Jos käytte Bangkokissa ja pelaatte golfia, suosittelen Suwanin kenttää.

Suht lähellä ja hinta/laatusuhteeltaan erinomainen. Voi hyvin verrata esim. Pattayan Laem Chapang kenttään.

Tässä linkki kentän sivulle:

www.suwangolf.com/

merling beach

Vieras    01.09.2009    Tri-Trang Beachin vaarat ja ongelmat    Tri-Trang Beach

Hotellia myydään tasoltaan 3 olevana useammassa nettihotellivaruksessa. Hintataso n. 4 kertaa korkeampi kuin patongin keskustassa olevissa kaupoissa. Kauppaa ei ole ja vastapäiset taksimiehet myyvät tuotteita. Varsinkin lapsiperheet ovat vaikeuksissa sillä matka patogille juomia ja ruokaa ostamaan on tehtävä käytännössä taksilla sillä hotellin kuljetukset ovat lähinnä vitsi koska kulkevat niin harvakseltaan. Lähellä ei ole muita ravintoloita joten hotelli on hinnoitellut ruuat yli suomen hintatason puhumattakaan juomien hinnoista. Ranta on uimakelvoton ja uima-altaassa vesi ainakin meidän siellä ollessa haisi useampana päivänä selvästi virtsalle. Alakerran huoneessa haisi home. Listaa voisi jatkaa vielä mutta viisas ymmätää jo tästä että hotelli on saatu halvalla ja sinne pitää väkisin saada asiakkaita koska kate on hyvä. Ulkomaisilta sivustoilta löytyy ko. paiksta arvosteluja ja kommentteja lisää. Ei uskoisi ellei ole kokenut. Vastedes en varmasti usko yhteenkään suomalaiseen matkanjärjestäjään ja heidän esitteisiinsä.

budjetti

vipuli    07.07.2009    Koh Samuin ostokset    Koh Samui

Paljon on juteltu matkan käyttöbudjetista. Olin 2 viikkoa tänä talvena Samuilla ja minulla meni käyttörahaa 500 euroo kahdessa viikossa, enkä todellakaan nuukaillut. Elikä rahaa kului ruokiin ravintoloissa, tuliaisiin, takseihin. En elänyt pihisti. Aivan ihana paikka. Koukkuun jäin, ja pakko päästä uudelleen.

Rekka-auto

Hurmeli    22.06.2009    Kwai-joen ostokset    Kwai-joki

Paras ostos oli ehdottomasti paristoilla toimiva kauko-ohjattava rekka-auto joka hajosi heti seuraavana päivänä kun annoin sen 8 vuotiaalle velipuolelleni

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.