Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Thaimaassa

Baarielämää

Vieras    14.01.2017    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

Phuketiasa oltiin 2016 joulu ja uusivuosi. Jouluna mentiin illuzion nimiseen baariin, joka kuulemma on 100 maailmam parhaan joukossa. Oli kyllä upee meno, jos tykkää yökerhomeiningistä! En oo hienommassa yökerhossa kyllä käyny kun puoliyö koitti niin hyvät dj:t, meno, musiikit ja tanssijat että suosittelen! Baariin maksoimme 800bahtia/hlö ja siihen kuului sisäänpääsy ja 3 h sai juoda niin paljon kuin halusi.. Tietusti samasta lasista nämä juomat piti juoda ja piti istua tietyillä paikoilla kun oli tämän diilin ottanut? Mutta kun 3 h oli kulunut niin tätä ei enään huomioitu ja sai tilata samanmoisesti kuin kaikki muutkin asiakkaat..

Käyntiin myös syomibaarissa patongilla, siellä ei ollut muita meidän lisäksi ja henkilökunta ei osannut suomea, mikä oli pettymys. Hinnat olivat myös huipussaan.. Sitä en voi todellakaan suositella.

Suomalainen uusi ravintola katalla

Vieras    09.11.2014    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

Käytiin uudessa suomalaisessa ravintolassa (white bear) katalla syömässä, pizza oli tosi hyvää mutta pihvi mahtavaa, valitsin 500g pihvin ja se suli suussa! Vaimo tykkäsi savulohesta. Kannattaa tsekata paikka : www.facebook.com/whitebearphuket

Ravintola

Olimme kuukauden Karonilla 2009 ja kävimme usein Little Mermaidissa usein syömässä ja hyvä ruoka olikin. Nyt 3/14 kädessämme ihan toinen meininki. Tilasin ranskalaista sipulikeittoa; väri oli kuin pyykinhuuhteluvettä, jossa muutama keitetty sipulisiivu ja maku sen mukainen. Kaverini tilasi hampurilaisen ja siitä puolet syötyään huomasi, että sämpylän pohja oli homeesta vihreenä. Siitä sitten ystävällisesti tarjoilijalle huomautin, että pitää saada alennusta, haki päällikön, joka kertoi, että tämä on aivan normaalia ja hirvee huuto päälle. En kyllä voi suositella tuota ravintolaa!

Kings Burger

toffe    01.02.2013    Krabin ravintolat ja baarit    Krabi

Pidin paikkaa todella kalliina 350 bathia per ateria keskihinta...

Dino park baari..

toffe    01.02.2013    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

En suosittele sinne menemään, me kävimme Dino parkkiin golffaamaan maksoi yhdeltä 240 bathia ja täällä ravintolassa yhdestä oluesta sama hinta, kallein juomamme olut koko Thaimaan matkalla!

Little Mermaidissa olimme kesällä 2012

toffe    01.02.2013    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

Kannattaa käydä, siellä kerran viikossa ribssit ja uudet perunat, syö niin paljon kuin haluat. Enpä itse jaksanut puolikastakaan, vävypoikani kyllä söi 2 annosta...

Syötiin myös pari kertaa lounaslistalta, löytyy jos jonkin maan ruokalistat erikseen siis myös Suomenkielinen..

Hyvä ruoka loistava palvelu..

Red Snapper – Thaimaan parhaita baareja

anttihelin    01.02.2013    Khao Lakin ravintolat ja baarit    Khao Lak

Kannattaa käydä Red Snapperissa, joka löytyy Nang Thong rantakylästä päätien luota. Loistava livebändi viihdyttää menoa ja tunnelma on katossa joka ilta. Red Snapper on päässyt myös Thaimaan parhaiden baarien listalle:

www.minnethaimaassa.com/blog...at-baarit/

Toinen hyvä baari Khao Lakissa on pikkuruinen meksikolainen baari-ravintola Rusty Pelican, jota pyörittää mainio jäbä Mo, joka on aikoinaan kiertänyt maailmaa Eric Claptonin bändissä. Se ei tosin tuolle listalle yltänyt.

Taitaa olla koko Thaimaan halvin Kanchanaburissa katubaari ( lähellä Nikom Tattoota)

Tässä katubaarissa paukut maksavat 10 - 20 Bathia / per paukku, mutta ylellisyyttä kuin vessa ei ole koska baari on tehty jalkakäytävälle, siellä on pieniä peltitynnyreitä istuimina ja pöydänjalkoina jossa lankku päällä, suosittu näytti olevan kun siitä ohi usein hilpaistiin pari kertaa myös käytiin kyseisssä baarissa ohimennessä.. (valokuva löytyy tämän baarin tiskistä).

Phuketin hämmentävimmät bileet

anttihelin    07.12.2012    Phuketin ravintolat ja baarit    Phuket

Saaren hämmentävimmät bileet löytyvät Phuket Townista pienestä Ka Jok See -ravintolasta. Aiemmin thaimaalaiset julkkikset kävivät siellä Bangkokista asti tanssimassa pöydille, mutta sittemmin turistitkin ovat löytäneet paikalle. Kannattaa silti käydä, ravintolassa on aina hauska show päällä.

Rafloja Phuketissa on tietysti pilvin pimein, mutta parhaat – ainakin hinta–laatusuhteeltaan – kalaravintolat löytyvät Rawai Beachilta. Täällä lisää tuosta Ka Jok See -ravintolabaarista ja monista muistakin Phuketin ravintoloista:

www.minnethaimaassa.com/phuk...yo-ja-juo/

Boat noodle bar

Vieras    12.08.2012    Ao Nangin ravintolat ja baarit    Ao Nang

Pääkatua niinsanotusti oikealle, pohjoiseen jatkaessa tulee myöhemmin vastaan boat noodle bar tms, jonka tarjonta oli uskomattoman hyvää. 80bahtia sisälti ruuan, juomat ja hedelmiä. Stewd pork jäi mieleeni ikuisiksi ajoiksi!

Raflassa söi paljon paikallisia, mutta turistejakin sinne eksyi.

Aukioloajat ovat hieman oudot, joten ei kannata luottaa siihen, että boat noodle olisi aina auki..

DUSTY GECKO, Restaurant in Khanom

Vieras    08.01.2012    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

DUSTY GECKO (Tomuinen Gecko) on ruokapaikka ja muutenkin sopivan keskeinen ravintola / infokeskus, jossa Mikko Vuori valmistaa ja tarjoilee 5 tähden ruokaa 3:n tähden hinnalla, kuten paikallislehtikin artikkelissaan raportoilokakuussa 2011. Kannattaa poiketa Mikon luona kertomassa omat ja kuulemassa Mikon kuulumisia ja esim pizzalla vaihteluksi thairuoalle. Kyllähän Mikko toki thailaisittainkin kunnon ateriat loihtii.

Auto Bar

Ihan Katan rantakadun varrella, vanhaan "natsipakastimeen" tehty baari. Poppi soi ja baarimikko tekee temppujaan. Mukit 100bht ja bucketti 300bht. Kyllä siellä päihtyy ;)

Cafe Opera

I'm in love with Mr Nino ;-)

Ravintolassa saa hyvää ruokaa ja juomaa. Mojitot 99bht ja thairuoka alkaen 99bht. Saa myös kansainvälisempää ruokaa, jos ei toi thairuoka putoa.

Mestasta ehdottomasti ylivoimaisen tekee Mr Nino, joka on philippiiniläinen kaveri; laulaa ja soittaa kitaraa, uutta ja vanhaa musiikkia. Coverbiisejä ja toiveita. Välillä laulantaan yhtyy henkilökuntakin. Ravintolan ruotsalainen kokki käy soittamassa bassoa ja myöhemmin iltaisin muu henkilökunta villiintyy laulamaan ja juopottelemaan Ninon kanssa.

Kannattaa käydä viihtymässä!

<3

Mali Chic

Sarjassamme hyvää ja halpaa. Ainoa vaan, että kun satuttiin sinne ensimmäisinä asiakkaina saatiin toimia houkutuslintuina muille ja meitä palveltiin hyvin verkkaisesti siellä.

Thai Cooking House

Hyvää ja edullista ruokaa. Tuliset on sitten hyvin tulisia, joten kantsii osata sanoa, että vähän, jos ei halua suu tulessa olla loppupäivää ;)

Viinit on Thaimaassa kalliita ja se teki meidänkin laskusta ison. Vahvat suosittelut.

Oletko vieraillut Thaimaassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.