Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Krabissa

Kings Burger

toffe    01.02.2013    Krabin ravintolat ja baarit    Krabi

Pidin paikkaa todella kalliina 350 bathia per ateria keskihinta...

Boat noodle bar

Vieras    12.08.2012    Ao Nangin ravintolat ja baarit    Ao Nang

Pääkatua niinsanotusti oikealle, pohjoiseen jatkaessa tulee myöhemmin vastaan boat noodle bar tms, jonka tarjonta oli uskomattoman hyvää. 80bahtia sisälti ruuan, juomat ja hedelmiä. Stewd pork jäi mieleeni ikuisiksi ajoiksi!

Raflassa söi paljon paikallisia, mutta turistejakin sinne eksyi.

Aukioloajat ovat hieman oudot, joten ei kannata luottaa siihen, että boat noodle olisi aina auki..

Syöminen Ao Nang

jjussi    16.11.2009    Krabin ravintolat ja baarit    Krabi

Kyllähän ruokaa saa ravintoloista (ja niitä kyllä riittää), mutta jos haluaa kokea OIKEAA Thaimaata, eikä maksaa aivan turhasta (siis tilaat jotain länsimaista ruokaa tai kiireellä valmistettua "suunilleen" thaimaalaista turisti ruokaa), niin suuntaappa pääkadulla oleville "mopo ruokaloihin". Nämä ovat se ruuan lähde, jota paikallisetkin käyttävät joka ilta. Ruoka on taatusti tuoretta, tehdäänhän se sinun silmien edessä odottaessasi.

Kokeille eri iltoina eri annoksia, löydä oma suosikkisi.. Hinta on 35 batia lautasellinen!

hyvää ruokaa

neali    11.03.2009    Krabin ravintolat ja baarit    Krabi

Hyvää ruokaa saa Krabilla jokaisesta ravintolasta. Pikku päivä purtavaksi hyvää on tonnikala voileipä (tuna sandwich)! Mutta niin erikoiselta kuin tuntuukin, niin kannattaa kokeilla katukeittiöisen antimia! Ruoka on todella maukasta! Aluksi voi olla epäilyksiä tien varressa valmistettuun ruokaan, mutta seon oikeasti hyvää emmekä me ainakaan saaneet mitään tauteja jne. Joskin kanaa tilatessamme seisoimme koko ajan katsomassa paisto operaation ja varmistamassa että liha tulee kypsäksi.

Kokeilkaa rohkeasti, on hyvää ja vielä edullistakin!

ravintolat

rkjk1234    27.01.2009    Krabin ravintolat ja baarit    Krabi

Kuten eräs on jo aiemmin todennut Noppahrat Tharan puolella sijaitseva Hippies on mukava paikka.Samoin A One hieman kylälle päin em paikasta.Sitten siinä on semmoinen kahvila, uudehko pieni rakennus, ihan hyviä kahviannoksia,ruoka ei ainakaan sillä kertaa ollut erikoista.Katukeittiöissä on hyvä ruoka,kannattaa katsella missä käy paljon väkeä,ruoka vaihtuu....Noiden em.ravintoloitten lähellä on minimarket,ei mitään eng.kielistä tekstiä kyltissä.Siinä oli halvat hinnat ja esim.mausteita kohtuullisesti.Käsittääkseni 2 n.50 vuotiasta rouvaa piti sitä.

Hippies bar

jaiger    09.05.2008    Krabin ravintolat ja baarit    Krabi

Ao Nang beachin pohjoispäässä (Ao Namgin rauhallisemmalla puolella)Todella mukava ulkoilma baari, nuori mukava henkilökunta ja näyttävä tuli show joka ilta yhdestätoista eteenpäin!

Oletko vieraillut Krabissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.