Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Krabi

lennot

alk. 465 €
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 585 €
Etsi valmismatkat

Krabin artikkelit

Krabin sääennuste

to 14.11.

Sadekuurojen mahdollisuus illalla.
32°C | 23°C
2 m/s

pe 15.11.

Sadekuurojen mahdollisuus iltapäivällä ja illalla.
32°C | 23°C
2 m/s

la 16.11.

Kosteaa ja enimmäkseen pilvistä päivän aikana.
32°C | 24°C
2 m/s

su 17.11.

Kosteaa ja pilvistä päivän aikana.
33°C | 24°C
1 m/s

ma 18.11.

Kosteaa ja puolipilvistä päivän aikana.
32°C | 24°C
1 m/s

ti 19.11.

Sadekuurojen mahdollisuus iltapäivällä ja illalla.
32°C | 24°C
2 m/s

Valmismatkoja Krabiin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Krabin valmismatkoja:

Matkakohteita Krabissa

Matkakohteita Krabin lähellä

Suosittuja hotelleja Krabissa

 • Dusit D2 hotelli

  Hotelli: Vogue Resort & Spa Ao Nang

  Olipa yllätys, että entinen 4:n tähden hotelli Vogue oli joulukuusen omistajavaihdoksen myötä muuttunut kerrassaan ala-arvoiseksi. Aamupala oli sekä valikoiman että ruoka-ainemäärien suhteen todella niukka. Olemme tottuneet, että yleensä hotelleissa aamupalat ovat todella runsaat - tyhjät lautaset tarjoilupöydillä tässä hotellissa. Tarjoiluastioita oltiin kyllä käyttämässä, että oli kiire ottaa viimeinen leipäpala. Uima-altaalla, joka oli tosi pieni, ei saanut rauhassa ottaa aurinkoa, vaan allasbaarin poika juoksi puolen tunnin välein pyytämässä tilauksia. Siivous oli arpapeliä, joskus siivottiin, joka päivä ei. Opas tuli hotellille eräänä päivänä klo 16.45 ja siihen mennessä meidän huonettamme ei ollut vielä siivottu. Opas ilmoitti siitä raskaan ja siivooja tuli iltamyöhällä. Ulkorappuset ja altaan ympäristö todella likainen; irtoroskat siivottiin, mutta likaläntit varmaan odottivat sadetta. Vessan pönttö oli kahteen otteeseen tukossa, kylpyhuoneessa haisi viemäri, ovi oli pidettävä...  Lisää...

  Olipa yllätys, että entinen 4:n tähden hotelli Vogue oli joulukuusen omistajavaihdoksen myötä muuttunut kerrassaan ala-arvoiseksi. Aamupala oli sekä valikoiman että ruoka-ainemäärien suhteen todella niukka. Olemme tottuneet, että yleensä hotelleissa aamupalat ovat todella runsaat - tyhjät lautaset tarjoilupöydillä tässä hotellissa. Tarjoiluastioita oltiin kyllä käyttämässä, että oli kiire ottaa viimeinen leipäpala. Uima-altaalla, joka oli tosi pieni, ei saanut rauhassa ottaa aurinkoa, vaan allasbaarin poika juoksi puolen tunnin välein pyytämässä tilauksia. Siivous oli arpapeliä, joskus siivottiin, joka päivä ei. Opas tuli hotellille eräänä päivänä klo 16.45 ja siihen mennessä meidän huonettamme ei ollut vielä siivottu. Opas ilmoitti siitä raskaan ja siivooja tuli iltamyöhällä. Ulkorappuset ja altaan ympäristö todella likainen; irtoroskat siivottiin, mutta likaläntit varmaan odottivat sadetta. Vessan pönttö oli kahteen otteeseen tukossa, kylpyhuoneessa haisi viemäri, ovi oli pidettävä kiinni. Henkilökunta oli yleisesti ottaen ystävällistä, ja heitä oli paljon, mutta kaipa he toimivat heille asetettujen raamien mukaan. Ikävä kyllä tätä hotellia ei voi pitää 4:n tähden arvoisena.

  Kohde: Krabi, Thaimaa Kategoria: Krabin hotellit
  Lisätty: 09.02.19 Lähettäjä: Vieras
 • kamala kokemus

  Hotelli: Krabi Cha-da Resort

  Ensimmäinen huone haisi voimakkaasti homeelle, seinät oli ihan vesimärät, otimme yhteyttä Aurinkomatkojen oppaaseen, joka hoiti hotellin kanssa huonevaihdon. Ensin kuitenkin tuli hotellin henkilökuntaa siivojan kera joka halusi suihkuttaa ilmanraikastinta homeen hajun peitoksi. Vaadimme kuitenkin uutta huonetta ja saimmekin sen, mutta sielläkin oli suikutettu ilmanraikastinta runsaasti ja kun se haihtui niin homeen haju tuli taas - ei tosin niin voimakkaana kuin ensimmäisessä huoneessa ja seinät olivat sentään kuivat. Aamiainen ihan ok. Hotellin ravintola ja allasbaari älyttömä kalliita kun listahintaan lisättiin aina tarjoilupalkkio 10 % ja vero vielä päälle. Ruoka ravintolassa oli mautonta, maksoi kahdelta hengeltä oluineen 1540 bahtia tarjoilupalkkioineen ja veroineen. Syötiin siinä tasan yhden kerran. En suosittele hotellia kenellekään, luultavasti koko betonirakennelma on homeessa. Aurinkomatkat voisi heivata listoiltaan koko paikan.

  Kohde: Krabi, Thaimaa Kategoria: Krabin hotellit
  Lisätty: 29.04.17 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen hotelli keskeisellä paikalla

  Hotelli: Tipa Resort

  Hotelli oli siisti ja palvelu ystävällistä. Kauempana mäessä sijaitsevat huoneistot rajoittuivat "viidakkoon" ja olivat todella rauhallisia, koska vilkkain kausi ei ollut vielä alkanut kunnolla. Vaikka hotellilla oli hyvä sijainti rannasta, siellä oli kuitenkin rauhallinen tunnelma. Aamupala oli runsas ja erittäin hyvä. Uima-altaalla oli ihana viilentyä kuuman päivän lomassa. Ilmaistointi ei pelannut kunnolla ja huoneessa oli todella tukala ja kostea ilma, mutta ystävällinen henkilökunta hoiti laitteet kuntoon ja saimme nauttia viileästä hotellihuoneesta :) Hotellin yhteydessä ollutta ravintolaa en suosittele, parempaa ruokaa sai kadun varrella olevista ruokapaikoista.

  Kohde: Ao Nang, Thaimaa Kategoria: Ao Nangin hotellit
  Lisätty: 29.12.16 Lähettäjä: -Lomailija-
 • ostokset ja pitkähäntäveneet

  Kiinnostaisi mitä merkkiliikkeitä/tuotteita Krabissa on, eli saako sieltä esim Convers, Guess, ja mihin hintaan. Onko jäljitelmätuotteet laadukkaita? eli kannattaako ostaa. Toinen koskee pitkähäntävenematkoja, miten pitkä matka on lähirannoille?

  Kohde: Krabi, Thaimaa Kategoria: Krabin muita vinkkejä
  Lisätty: 19.08.15 Lähettäjä: Vieras
 • hometta, vesivaurioita ja muurahaisia

  Hotelli: Krabi Cha-da Resort

  Olemme kahden viikon lomalla krabissa. Huoneet sinänsä ok. Ensimmäisessä huoneesa tuntui huono haju ja astmaongelmanikin paheni. Syytä emme heti löytäneet. Laminaattilattian päätyliitoset irvistivät ajattelimme sen johtuvan siivoojien runsaasta moppiveden käytöstä. Pieniä muurahaisia vilisti kaikkialla. muutaman päivän jälkeen vaimo havaitsi vettä lattialla. Vesinoro johatti meidät kirjoituspöydän taa, jossa vettä oli litra pari. Se puolestaan näytti tulevan ilmastointilaittesta. Seinällä olevat tummentumat ja laminaattien turpoamimnen osoittivat vuodon jatkuneen pitkään. Sieltä se homeen haju tuli. Saimme toisen huoneen, jossa ilmastointilaite ok, mutta haju tunkkainen. Samalla johtaja lupasi kunnon huoneen parin yön jälkeen. Uusi huone saatiinkin ylimmästä kerroksesta. Mutta voi surkeuksien surkeus. Muutimme klo 13 raikkaaseen huoneeseen ja kävimme suihkussa ja lähdimme liikkeelle. Kun illalla palasimme, oli vastassa homeen ja viemärin haju. Suihutilassa vesi seisoi monen i...  Lisää...

  Olemme kahden viikon lomalla krabissa. Huoneet sinänsä ok. Ensimmäisessä huoneesa tuntui huono haju ja astmaongelmanikin paheni. Syytä emme heti löytäneet. Laminaattilattian päätyliitoset irvistivät ajattelimme sen johtuvan siivoojien runsaasta moppiveden käytöstä. Pieniä muurahaisia vilisti kaikkialla. muutaman päivän jälkeen vaimo havaitsi vettä lattialla. Vesinoro johatti meidät kirjoituspöydän taa, jossa vettä oli litra pari. Se puolestaan näytti tulevan ilmastointilaittesta. Seinällä olevat tummentumat ja laminaattien turpoamimnen osoittivat vuodon jatkuneen pitkään. Sieltä se homeen haju tuli. Saimme toisen huoneen, jossa ilmastointilaite ok, mutta haju tunkkainen. Samalla johtaja lupasi kunnon huoneen parin yön jälkeen. Uusi huone saatiinkin ylimmästä kerroksesta. Mutta voi surkeuksien surkeus. Muutimme klo 13 raikkaaseen huoneeseen ja kävimme suihkussa ja lähdimme liikkeelle. Kun illalla palasimme, oli vastassa homeen ja viemärin haju. Suihutilassa vesi seisoi monen ison laatan kohdalla. Ja siinä pysyikin, kun poistokaivo oli nurkassa keskilattiaa korkeammalla. Piilossa olevaa lavuaarin hajulukkoa oli tiivistetty haisevalla käsipyyhkeellä. Ja taas niitä muurahaisia. Emme enää usko, että hotellista löytyy normaalitasoista 3 tähden huonetta. Aurinkomatkojen luokittelu on joko ylioptimistinen tai sitten he eivät tunne kohdetta. Joudun koko ajan tehostamaan astmalääkitystä. Huonot on tunnelmat ja vielä viikko pitäisi täällä asua.

  Kohde: Krabi, Thaimaa Kategoria: Krabin hotellit
  Lisätty: 20.03.15 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Krabissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Krabissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Krabiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

tutoma

Kohde: Klong Muang
Ajankohta: Tammikuu 11, 2019 - Tammikuu 18, 2019

Metsälä

Kohde: Krabi
Ajankohta: Joulukuu 26, 2017 - Tammikuu 02, 2018

muru

Kohde: Krabi
Ajankohta: Joulukuu 2014

Muffukka

Kohde: Railay Beach
Ajankohta: Huhtikuu 24, 2014

Muffukka

Kohde: Krabi
Ajankohta: Huhtikuu 22, 2014 - Toukokuu 02, 2014

Oletko vieraillut Krabissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Krabista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Thaimaa
Englanninkielinen nimi: Krabi
Etäisyys Helsingistä: 8357 km
Lentoaika-arvio:[1] 10h 10min
Rahayksikkö: baht
Valuuttakurssi (1 EUR): 33,27 THB

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +7
Aikaero Suomeen: +5

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +66
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 1669
Palokunta: 199
Poliisi: 191

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Thaimaa
Suomen suurlähetystö Thaimaassa
Thaimaan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Krabi
Suomenkielinen Wikipedia: Krabi
Ulkoministeriön matkustustiedote: Thaimaa
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Krabi
Pieni hetki, sivua ladataan.