Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Krabissa

käärme show

Vieras    05.04.2012    Krabin nähtävyydet    Krabi

king cobra show on jokaisen nähtävvä .pääset kolmen kobran kanssa samaan "altaaseen" jos uskallat.myös boa laitetaan jalkojesi ympärille ,puristaa himppa kovaa. kannattaa kokeilla .myös muita käärmeitä.Kuljetus hotellilta +kuljetus hotellille.

Ikimuistoinen päivä

neali    11.03.2009    Krabin nähtävyydet    Krabi

Olimme perheeni kanssa kahden viikon lomalla Thaimaan Krabilla. Koko matka oli kerrassaan uskomaton, mutta mieleenpainuvinta oli päivä, jolloin vuokrasimme auton (ja palkkasimme paikallisen kuljettajan) ja kävimme mm. kuumilla lähteillä, kristalli laguunilla, elefantti ratsastuksella sekä tiikeri temppelissä. Voin lämpimästi suositella kaikille Thaimaahan lähtiöille käyntiä näissä uskomattomissa paikoissa. Tiikeritemppelin yli 1200 porrasta on kova haaste niin kuumassa ilmastossa, mutta varmasti vaivan arvoista!! Temppelille mentäessä kannattaa ottaa nippu banaaneja mukaan, koska paikka kuhisee apinoita :)

Matkan järjestäjällä oli paljon valmiita retkiä kyseisille paikoille, mutta mielestäni paras vaihtoehto on vuokrata oma auto (+kuljettaja) ja tehdä päivästä juuri omalla porukalle sopiva. Nähtävää ja koettavaa on tosi paljon ja vaikka yksi päivä menisikin autossa istuessa ja ajaessa paikasta toiseen, on kokemus sen arvoinen :)

Oletko vieraillut Krabissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.