Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Khanomista

Riipumatto viritetty palmujen väliin valkoisella rannalla, kirja kädessä ja aurinkoa nauttimaan

Vieras    02.03.2012    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

Ihana paikka jos hakee aitoa Thaimaalaista ystävällisyyttä, rauhallisuutta, luonnon kauneutta ja mahtavia makuelämyksiä! Vain muutama hotelli ja "Kiviset ja Soraset" -tyylistä bungalow-meininkiä, 12 km valkoista hiekkarantaa, jossa muita ihmisiä ei pahemmin näy. Vaaleanpunaiset delfiinit uiskentelevat näköetäisyydellä päivittäin, livemusiikkiakin löytyy pimeän laskeuduttua. Kannattaa vuokrata menopeli - esim skootteri. Hyvää ruokaa erinomaisten vinkkien kera - asuminen, menopelin vuokraus, snorklaus, retket etc - Dusty Gecko restaurantista. Mikko alias Miki Vuori sekä kokkaa, että auttaa mielellään parhaansa mukaan kaikissa käytännön asioissa mitä mitä Khanomiin tai Thaikkuihin muuten tulee:)

Aitoutta

Vieras    31.03.2010    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

Rauhallista, kaunista ja aitoa tunnelmaa. Voit kokea aution n. 3km hiekkarannan, jolla tallustelet yksinään. Palmuja ja taas palmuja, tuoreita hedelmiä,.Ystävällistä joskin kielitaidotonta palvelua. Khanomin keskusta on näkemisen arvoinen "hässäkkä". Yksinkertaista mutta maukasta ruokaa. Hinnat edulliset esim: olut 45 bat, Ruoka 100 bat ja ylöspäin. Torielämää kaksi kertaa viikossa. Katukeittiöstä herkullisia vartaita n. 20 bat. Taxeja hieman vaikea saada. Suosittelen skootterin vuokrausta n. 250 bat/ pvä. Vasemmanpuoleinen liikenne joka ei tuota vaikeuksia. Skootterit 125cc. Hyvä kulkuyhteys Koh Samuin saarelle , josta löydät ns. turismi helvetin. Kokemisen arvoinen paikka.

khanom

miia4    16.03.2008    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

khanom:jos haluaa nähdä aitoa thaimaalasita "menoa" niin suosittelen lämpimästi.kielitaito paikallisilla vähän heikkoa mutta ystävällisyys on sitäkin innokkaampaa.hotelli golden beach resort aivan meren äärellä ja muita hotelleita(ei vielä) ainakaan lähettyvillä. rentottava kokemus.ja jos haluaa vauhtia ja menoa niin lautta koh samuille menee n.20min matkan päästä ja kestää 1,5tuntia.

Oletko vieraillut Khanomissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.