Playa del Inglesin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 8

Lähellä kaikkea

Vieras    29.11.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Walhalla

Walhalla on lähellä kaikkea, ylhäällä bungalowien luona oli tennis ja ihania kiinanruusuja.siellä on myös mukava henkilökunta.Rannalle on lyhyt matka ja hiekkadyynit oli pakko nähdä. Rannalla oli kalliimpaa mutta mukava katsoa mitä siellä myytiin.Ainoa huono puoli hotellissa oli muurahaiset, eikä niitäkään ollut paljoa :)

Arvosana hotellille:

Walhalla

Vieras    29.11.2008    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

Kävimme Walhallassa viime marraskuussa. Uima-allas oli lämmin, aurinko paistoi lähes joka päivä ja n. 27 astetta lämmintä. Yumbo-ostoskeskus oli lähellä.Kasbah,Metro ja Plaza sijaitsivat kaikki aivan vierekkäin jonka keskellä oli suuri kirkko. Sinnekkään ei ollut pitkä matka. Lensimme Iberworldilla, se oli hyvä kone.. Lapset saivat siellä karkkia ja sellaisen pienen pelin jolla he pelasivat varmaan tunnin. Ruoka lentokoneessa oli hyvää ja pienempien ja vähän isompienkin viihteeksi näytettiin elokuva,ja paljon lyhyitä lasten ja aikuisten ohjelmia. Sieltä sai tyynyjä ja huopia lainaksi lennon ajaksi. Walhallasta vielä, bungalowit sijaitsivat ylempänä(uima-altaan luota meni pitkät portaat) , siellä oli myös tennis ja paljon kiinanruusuja. Uima-allas oli iso ja siellä oli paljon aurinkotuoleja.. Vastaan otto oli auki lähes aina. Ja kun pyytää sieltä huopia, niitä kyllä saa. Sieltä voi myös vuokrata kahvinkeittimiä yms. Suosittelen tuota kohdetta. Ja menijöille hyvää lomaa :)

rauhallinen iso hotelli

Vieras    18.11.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Apartamentos Jardín del Atlántico

Siisti kolmentähden hotelli. Huoneistomme oli ilmeisesti rauhallisemmalla puolella, länteen päin. Allasalueita oli neljä, eikä koskaan ollut ahdasta. Hoitopakettia ei kannata ottaa. Ensimmäinen aamumme oli sunnuntai ja tulimme yöllä, joten aamulla oli tarve ruokailla, ja ostimme aamupalan hotellin puffet-pöydästä hintaan 6,90€, ei ollut ainakaan meidän makuumme. Hotelli oli sopivan matkan päässä dyyneiltä, n. 1.4km. Tropical parquen linja-auto asemalle oli matkaa saman verran joten linja-autolla Las Palmasiin pääsi myös juohevasti. Henkilökunta oli ystävällistä ja palveluhaluista

Arvosana hotellille:

Tarjoilijalla hauskaa huonon kielitaitoni takia

Vieras    16.10.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Menimme ystävämme kanssa syömään, ja tilasin kaksi viherpippuripihviä. Toisen keitetyillä kokoperunoilla itselleni, ja ystävälleni ranskalaisilla perunoilla. Tarjoili alkoi nauraa ihan hysteerisesti (mies). Vähän aikaa ihmeteltyäni ja miettittyäni että mitähän mahdoinkaan sanoa, niin olinkin sanonut, että hän on ranskalainen peruna, kun piti sanoa että hänelle ranskalaiset perunat. Nolotti hiukan, mutta ystäväni ei tajunnut juttua ollenkaan, koska ei osannut sanaakaan englantia, ja huonosti osasin minäkin. Enkä kertonut hänelle koskaan mitä oikein tapahtui.

Ihanan lämpöstä

Olin Inglesissä vuonna 1988 Itse olin silloin 8 vuotias. Siellä oli lämpöset ilmat ja uimassa kävin monta kertaa päivässä. Keskipäivällä oli niin kuuma ettei minua laskettu pihalle leikkimään koska paloin niin herkästi,

sisällä tein erilaisia palapelejä ja sain tehä myös trinksuja vanhemmalle väelle,

iltaisin kävimme jossain ravintolassa syömässä josta sain kehuja ja ilmaiseksi jäätelöä...tarjoilijat tarjosivat :D syynä oli minun pellavaiset vaaleat hiukseni jota tarjoilijat pörröttivät aina ohimennen.

Myös matkamuistoksi sain valokuvan itsestäni ja oikeasta apinasta joka ns. istutettiin minun hartioilleni kuvauksen ajaksi, hih! sitä reissua en unohda koskaan!

Myyjät !

Halusin vain varoittaa näistä myyjistä. Katumyyjät nyt ovat aina epäluitettavia, mutta tuli huomattua tuolla playa del inglesin reissulla, että myöskin kaupassa myyjien kanssa kannattaa pitää varansa.

Myyjät ovat ovelia. Ensiksi myyvät jonkin tuotteen ja kun olet maksanut, he ottavat sen taakseen ja esittelevät vielä parempaa tuotetta, joka ei olisi kuin 20€ kalliimpi ja jne. Kannataa vain sanoa reilusti, että tänne se nyt heti ! Olen maksanut sen jo. Yleensä lopuksi luovuttavat, mutta erittäin epämiellyttävä tilanne.

Ipod

KOD0U    03.10.2008    Playa del Inglesin ostokset    Playa del Ingles

Playa del Ingles on elektroniikan osalta verovapaa alue, joten elektroniikka on siis halpaa

.

Itse ostin sieltä:

-Kameran ( Casio, 7 pixeliä, 150 € )

-Ipod 8gb ( Kopio, videotoisto, 40 € )

-Ipod 512 mb ( Kopio, videotoisto,19 € )

-Ipod 200 mb (Kopio, videotoisto, 9.90 € )

+ kielikäännös koneen lentokoneesta ;)

Kamera oli todella hyvä ja 8 GB ipodin pidin itselläni ja muut menivät lahjaksi.. Tullissa vain saataa olla vaikeuksia, koska elektroniikan tuonti raja on 175€. Mutta ystävälliset myyjän neuvoivat miten mennä tullista lävitse.

Jotain uutta Inglesissä

Vieras    15.09.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

www.mummola.info

Ennakko-odotuksia parempi

Vieras    03.07.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Agaete Park

Olimme hotellissa 18.-25.4.08 Aurinkomatkojen matkalla. Hotelli oli yllättävän hyvä luokitukseensa nähden: huoneisto oli iso ja siisti, keittosyvennyksessä oli jopa uuni, makuuhuoneessa isot liukuovikaapit ja iso parveke, jonne pääsi sekä olo- että makuuhuoneesta. Lämmintä vettäkin tuli riittävästi ainakin meidän kahden hengen tarpeisiin. Vastaanotto ja siivous ok, ainoa miinus oli että hissit olivat 1. kerroksessa jonne joutui raahaamaan matkalaukut kerroksen verran rappuja pitkin.

Huoneemme oli 6. kerroksessa uima-altaan puolella, liikenteen ja kapakoiden äänet eivät häirinneet. Ehkä syynä oli myös matkamme ajankohta, osa irkkupaikoista ja kaikki suomalaispaikat olivat jo suljettu kesäksi (emmekä niitä kaivanneetkaan). Uima-allasalueella ei ollut tungosta ja aurinko paistoi sinne pitkälle iltapäivään.

Sijainti oli hyvä, ei ollut pitkä matka minnekään, kymmenessä minuutissa oli niin rannalla kuin ostoksillakin. Vieressä olevan hotelli Green Fieldin vierestä meni silta (vilkasliikenteisen tien yli) paikallisten asuttaman San Fernandon puolelle, jossa esim. Bellavista-ostoskeskuksen Hiperdinosta sai ruokatarvikkeet edullisemmin kuin lähimmän ostarin supermarketista, ja valikoima oli paljon laajempi.

Loistovalinta ainakin tuona ajankohtana, talvisesongin aikana saattaa olla eri juttu...

Arvosana hotellille:

ystävällinen toimiva lomakoti

Vieras    28.03.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olen ollut viitenä vuonna marraskuussa GreenFieldissä lomalla ja aina on tuntunut kuin kotiinsa tulisi. Mukava tunne alkaa jo hotellin edessä olevasta terassista, tuttuja näkyy. Huonet ovat mukavat ja palvelu sujuu. Yksi toive aina on, kun saisi huoneen kadun puolelta. Siihen paistaa silloin koko päivän aurinko. Hotellin aamupala on just sopiva ja illallinen on monipuolinen. Iltameno on hauskaa koko kaupungissa , joten tässä vain marraskuuta odotellaan. Hyvää kesää teille!

Arvosana hotellille:

Hotelli Walhalla

Playa Del Inglesissä kiemuraisen tien varrella sijiatseva Walhalla hotelli on todella mukava ja kunnollinen hotelli. Hotellissa on reipas ja ystävällinen henkilökunta ja siivous oli ainakin omalla matkallani erittäin hyvin hoidettu. Hotellissa on uima allas sekä lapsille, että aikuisille. Myös baari löytyy kyseisestä hotellista. Walhalla on keskellä kaikkea. Kauppakeskus Yumboon on matkaa vajaat 500 metriä ja rantaakin vain vajaat 800 metriä.

Mukava hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Walhalla

Hotelli oli mukavalla paikalla ja muutenkin hotelli oli todella siisti. Siivous oli aina hyvin tehty ja muutenkin oli mukava hotelli. Ei yhtään mitään "elukoita" tai mitään. Suomalaisia paljon sekä ulkomaalaisiakin jonkin verran. Rantaan vain 800 m ja keskustaan 500 metriä.

Arvosana hotellille:

Jäätelöbaari Ciao Ciao

Vieras    09.03.2008    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Suosittelen kaikille aivan Playa Del Inglésin rannassa sijaitsevaa jäätelöbaari Ciao Ciaota. Siellä voi syödä aitoa italialaista jäätelöä ja siellä on joka ilta jotain mukavaa ohjelmaa (esim. vierailevia tähtiä eri maista). Palvelu pelaa loistavasti ja Super Enrique on lyömätön esiintyjä jäätelöbaarissa. Ciao Ciaon vieressä oleva La Piazza ravintola on kanssa mainio ja palvelu pelaa. Suosittelen kaikille lämpimästi! Ciao Ciao ja La Piazza on helppo löytää, koska se sijaitsee aivan rannassa :)

Rauhallinen hotelli

Vieras    23.02.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2007 | Hotelli: Hotel Parque Tropical

Vanhanajan tyylinen hotelli, rauhallinen asukkaiden puolelta ei mitään häiriötä. Palvelu hyvää, siivottiin huone joka päivä. Keskeisellä paikalla. Meillä kuului aamiainen hintaa, aamianen erittäin hyvä ja riittävä. Illallinen kallista. Henkilökunta ei osaa yhtään suomea. Hotellihuoneessa ei ole keittiötä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.