Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Agaete Park

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ennakko-odotuksia parempi

Vieras    03.07.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Agaete Park

Olimme hotellissa 18.-25.4.08 Aurinkomatkojen matkalla. Hotelli oli yllättävän hyvä luokitukseensa nähden: huoneisto oli iso ja siisti, keittosyvennyksessä oli jopa uuni, makuuhuoneessa isot liukuovikaapit ja iso parveke, jonne pääsi sekä olo- että makuuhuoneesta. Lämmintä vettäkin tuli riittävästi ainakin meidän kahden hengen tarpeisiin. Vastaanotto ja siivous ok, ainoa miinus oli että hissit olivat 1. kerroksessa jonne joutui raahaamaan matkalaukut kerroksen verran rappuja pitkin.

Huoneemme oli 6. kerroksessa uima-altaan puolella, liikenteen ja kapakoiden äänet eivät häirinneet. Ehkä syynä oli myös matkamme ajankohta, osa irkkupaikoista ja kaikki suomalaispaikat olivat jo suljettu kesäksi (emmekä niitä kaivanneetkaan). Uima-allasalueella ei ollut tungosta ja aurinko paistoi sinne pitkälle iltapäivään.

Sijainti oli hyvä, ei ollut pitkä matka minnekään, kymmenessä minuutissa oli niin rannalla kuin ostoksillakin. Vieressä olevan hotelli Green Fieldin vierestä meni silta (vilkasliikenteisen tien yli) paikallisten asuttaman San Fernandon puolelle, jossa esim. Bellavista-ostoskeskuksen Hiperdinosta sai ruokatarvikkeet edullisemmin kuin lähimmän ostarin supermarketista, ja valikoima oli paljon laajempi.

Loistovalinta ainakin tuona ajankohtana, talvisesongin aikana saattaa olla eri juttu...

Arvosana hotellille:

Agaete Park

Vieras    10.12.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Agaete Park

Meille sattui aika pilvinen ja tuulinen ajankohta lomaillessamme viikon Playa Del Inglesissa. Huoneemme oli 5 kerroksessa,kapakoiden jne äänet kuuluivat, mutta korvatulpat takasivat ainakin minulle kohtuulliset yöunet. Huoneisto oli iso ja siivoaja kävi lähes päivittäin, että siistiä oli!!!

Onneksi oli lämmintä vaatetta matkassa sillä illalla ja yöllä ei muuten olisi tarennut. Vastaanotossa oli yksi erittäin hymyileväinen ja iloinen mies töissä, joka vielä lähtiessämme kurvasi pihalle autollaan ja huuteli "moimoit" Jäi hyvä mieli ;)

Lasten kanssa kaipaa kyllä vähän parempaa huoneistoa! Nyt olimme kahdestaan miehen kanssa...

Arvosana hotellille:

Palveluiltaan hyvä hotelli parin korttelin päässä rannasta

Vieras    19.02.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Agaete Park

Hotelli oli kävelymatkan päässä kaikista kylän huvituksista. Agaete Park sijaitsi ison tien vieressä joten liikenteen äänet saattavat hiukan häiritä herkimpiä. Palvelu oli ystävällistä ja vuokrattava tallelokero huoneessa oli erittäin kätevä. Hotellin pari baaria olivat niin suomalaisia kuin voi olla :). Edullinen autovuokraamo sijaitsi samassa rakennuksessa.

Allas-alueelle paistoi aurinko aamusta asti mikä oli hyvä sillä huoneemme parvekkeelle paistoi ainoastaan päivän pari viimeistä tuntia.

Altaan vieressä oli laadukas ravintola.

Huoneemme kunto oli siisti ja siivooja kävi noin joka toinen päivä. Keitto-komeron kalustus oli modernia. Kiviset pinnat tuntuivat tosin äkkiseltään viileiltä ja helmikuun viileät yöt tekivät huoneista hiukka kosteita.

Mutta loppujen lopuksi, kaiken kaikkiaan, olen tyytyväinen hotelliin.

Arvosana hotellille:

Mukava huoneistohotelli

Vieras    23.04.2010    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Agaete Park

Hotellissa oli ystävällinen henkilökunta. Siivous oli todella perusteellinen ja 5krt/vko. Uima-altaalle paistoi aurinko klo 10-19, runsaasti aurinkotuoleja ja uima-altaassa puhdas vesi. Jos tekee paljon ruokaa itse, niin kannattaa kävellä vähän matkan päähän (tai mennä taxilla, vain n.2,80€ suunta) San Fernandon alueelle paikallisten kauppaan Mercadonaan, siellä mahtavat valikoimat ja puolet halvempaa kuin "turisti marketeissa" vieressä Sparissa ja Hyper dinossa jne.

Arvosana hotellille:

Kaikki oli vähän pielessä

Vieras    12.10.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Agaete Park

Tapahtui tosin jo lähes kaksi vuotta sitten: Agaete Parkissa oli ihan ystävällinen henkilökunta. Mutta siihen plussat loppuivatkin. Emme osanneetkaan odottaa hotellilta ihmeitä, sillä se sijaitsi keskustassa hyvien hotellien ja uima-altaiden sekä ravintoloiden vieressä, mutta jotain sentään olisimme kaivanneet.

Tuloiltana olimme perillä noin kello 23. Ensimmäiseksi huoneistomme lukko oli rikki, ja sen vaihtamisessa vierähti tunnin verran, lukon vaihtanut vanhempi mies ei osannut sanaakaan englantia emmekä me tietenkään sanaakaan espanjaa.

Yksi huoneistomme kolmesta patjasta oli aivan rikki, sen keskellä oli syvä kuoppa, jossa tyttäremme nukkui. Leivänpaahdin oli rikki koko loman ajan. Kylpyhuoneen lämminvesisäiliöstä vuoti vesi lattialle. Parin päivän kuluttua lomamme alusta menikin sitten jääkaappi rikki ja sieltä tuli tietysti vedet lattialle. Saimme ajastaan uuden jääkaapin, mutta kukaan ei kysellyt, miten jääkaapissa olleille ruuille kävi, kun kaappi olikin lämmin.

Itseäni vähän sapettaa, kun ei tullut otettua loman jälkeen yhteyttä matkatoimistoon ja reklamoitua näistä "pienistä puutteista". Toisaalta, emme kuulleet öisin melua huoneisiin ja parveke oli ihan hieno, näköala tosin vain jonnekin takapihalle.

Arvosana hotellille:

Todella alaarvoinen

Vieras    02.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Meillä oli oikein kauhistus tämä hotelli.Siellä ei toiminut oikeastaan mikään.

Sotkuinen,huonosti siivottiin.Tyynyt oikeita möykkykasoja,lakanat vanhoja,joista näkyi läpi,peitot pöllyisiä ja likaisia.

Sohvassa rikki kulunut päällinen,jääkaappi kyllä toimi,mutta pakastinlokero oli aivan umpijään peitossa.

Eka kerros,todella kylmä,aurinko ei paistanut koko päivänä sinne.

Vesivahinkoja katossa.

Tulin heti loman alussa kipeäksi siellä,angiina,sekä allergisia oireita,kun oli niin pölyinen.

Oltiin 2 viikkoa,mutta vaihdettiin omalla kustannuksella hotellia,kun aurinkomatkat eivät suostuneet maksamaan vaihdosta aiheituneita kuluja.

Arvosana hotellille:

Todella suuri huoneisto ja hyvällä paikalla

Vieras    25.06.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Olimme maaliskuussa 2 viikkoa kyseisessä hotellissa (apartemento).. Huoneisto oli 5: krssa ja suuri n 55 - 60 m2, keittiössä oli kaikki tarvittavat. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, iso jääkaapi, hella ja jopa uunikin. Makuuhuoneesta niin kuin myös olohuoneesta pääsi parvekkeelle. (2 parveketta). Vaatekaapi oli liukuovellinen ja tilava. Sängyt olivat loistavat. Kylpyhuone suuri ja toimiva. Sisustus kodikas. Viihdyimme erittäin hyvin. Aamupalat ja illalliset nautittiin itse tehtynä omassa rauhassa. Siivooja kävi noin joka toinen päivä, mikä riitti meille loistavasti. Roskat keräsimme itse ja veimme hissin vieressä olevaan roskahuoneeseen. Parvekkeet oli altaalle päin. Huoneistomme / lomamme oli aurinkomatkojen kautta tilattu. Meille ei kuulunut liikenteen melu eikä mitään muutakaan häiriötä. Henkilökunta oli ystävällistä ja menemme varmasti uudelleen.

Arvosana hotellille:

Hnta/laatu kohdallaan

Vieras    26.12.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Hyvä sijainti, loistava allas-alue, rauhallinen ympäristö, nyt kun agressiivisimmat sisäänheittäjät on kapakoista häädetty johonkin. Siivous riittää liiankin kanssa. Lyhyt kävely (tai taksi) matka San Fernandoon ruokaostoksille. Tammikuussa mennään taas ties kuinka monetta kertaa peräkkäin. Soveltuu myös perheelle, mutta en suosittele "all inclusive" tai solmioihmisille.

Arvosana hotellille:

halpis

Vieras    16.02.2013    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Agaete on vanha jo osin rähjääntynyt hotelli. Hinta sen mukainen. Kun menin sisään ensimmäisen kerran hotelllihuoneen ovesta, kauhistuin oven lukkoa. Se oli niin heppoisen näköinen, että sen saa auki ovea hieman tönäisemällä. No, minulla oli mukana ovihälytin, joka olisi herättänyt minut. Yhden yön jälkeen huoneisto alkoi näyttää jo kahtalaiselta. Kaikki toimi, tarvittavat keittiövälineen riittivät minulle. Sängyt sensijaan olivat kamalat. Patja ei pysynyt paikallaan ollenkaan, jouset paukkuivat, koko sänky keikkui kuuluvasti kivilattialla kääntyillessäni useimmiten juuri unta saamatta. Yritin nukkua sohvallakin, mutta se vasta kamala oli. Allas ei ollut käytössä, mutta naapurihotellin allasta sai käyttää. Parasta hotellissa oli respassa työskennellyt aika hyvin suomea puhunut mies, joka oli aina iloinen ja todella kohtelias ollematta liian imelä. - En menee enää Agaeteen, jos koko Inglesiinkään. Paikkoja maailmalla riittää...

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.