Matkakokemukset - Muita vinkkejä Playa del Inglesistä

Vuosikymmenien kokemuksia

Vieras    07.12.2021    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

Saaren eteläosan Ingles on Suomen sydäntalvella kesää kaipaavalle pohjoisen Las Palmasia parempi vaihtoehto. Pysyväluonteinen Azorien korkeapaine pukkaa pilvet helposti pohjoisesta Las Palmasin ylle. Pohjoisessa sataa herkemmin, mutta etelärannikolla saa varoa aurinkoa.

Toki Ingles on turistikeskittymä mutta kohtuullisen rauhaisa kaupunki. Viereinen San Fernando päätien takana on jo kiinteämpi osa paikallista elämää. Sinne kulkee kävelysilta hotelli Green Fieldin vierestä ja toinen Gran Chaparal -keskuksen vierestä. Jälkimmäisellä reitillä on suomalainen Iskelmäbaari ja pieni viehättävä suomalaiskuppila vähän ennen siltaa. Sen takana suurin ihme on Lidlin myymälä, jossa budjettimatkailija voi löytää vaikka 1-2 euron hintaisia viinejä.

Varttuneempi suomalainen suuntaa askeleensa kenties Apilaniityn karaokeen tai Foxikellarin tansseihin tai päivällä Tirajanan varren Mummolaan tai Kuparipannuun. On paikkoja Aguila Rojan Ryysyrannasta lähtien, vaikka Irwinin laulut ei siellä taida juuri soidakaan. Elämää voi mennä pohtimaan Templo Ecumenicoon. Ei ole kirkossa kuulutettu, etteikö siellä tapaisi vaikka Irja-piispaa puhetta pitämässä, kuten vuonna 2020. Suomalaisia hierojia on kylällä ja lääkärissäkin voi jopa savolainen kulkija tulla ymmärretyksi omalla kielellään.

Ensi käyntini oli 1990-luvulla. Suomen kaamoksesta on vain mukava hypätä hetkeksi, viikoksi tai pariksi, maisemaan, jossa voit vaikka kerätä lukuja askelmittariisi kesäisillä kaduilla.

Van on sekin Maspalomasin hietikko, mutta yhtä hyvin voi kävellä toiseen suuntaan rantakäytävä San Agustiniin ja palata vaikka bussilla tai taksilla. Tai hankkia Kanarian retkeilyoppaan lähteä vaikka taivaltamaan tuhannen palmun laaksoon Fatagan suuntaan.

Ajankohta sama !

Tuli oltua myös toukokuun alusta pari viikkoa Inglesissä-taisipa olla 15. kerta.Samaan aikaan oli myös mailmanlaajuinen Gay-poikain hulabaloo.Metakka ja elämöinti oli sitä luokkaa,että lasten,pulujen ja muurahaisten

läsnäolo olisi miellyttänyt hiukka enempi!Puppeleiden lukumäärä oli n. 4000,joten kadut ja rannat olivat täynnä halailevia,tatuoituja juhlijoita 9vrk.-Illalla vasta alkoi se oikea meno Jumbossa.Kello 18.oo oli alustava 3:n tunnin

bassorumpu rytinä,joka vaihtui klo 21 rap/rock menoksi kestäen aamuun.Hotelli sijaitsi Jumbon naapurissa ja boksit

olivat tarkoitetut todella 4000 hengelle...joten hyvin kuului.Kyyhkysten kynnet eivät pysyneet parvekkeen kaiteessa jyrinän ansiosta.-Enpä tainnut kyllä kuulla lasten parkuakaan.-Tähän kun lisätään pari viikkoa aiemmin hiekkarantaan eksynyt pilssipaska,niin olihan elämysmatka.-Ymmärrys "vähemmistökansaa" kohtaan lisääntyi.Miksihän immeiset ei aina ymmärrä heitä.

Ei niin paha

Ite kävin Playa del Inglesissä maaliskuun puolivälissä. Voisin veikata, että just silloin on hyvä aika siellä päin vierailla. Sielläkin on kevät ja nätin vihreää. Ilmat oli suotuisat, suomen kesän lämmöissä. Viikon aikana oli pari puolipilvistä päivää ja vissiin kerran sato. Merivesi oli aika viileetä vielä, mutta kivoissa aalloissa hyppely sai tottumaan siihen :) San Fernandon markkinoilla kannattaa käydä, sieltä saa peruskrääsän lisäks muutakin. Jos osaa ja jaksaa tinkiä niin hintoja saa aika paljon alaspäin.

Suomibaareja löytyy, mutta suomalaisia "keihäsmatkarellestäjiä" yllättävän vähän. Karaokea pääsee laulamaan sekä suomalaisissa että irkkuympyröissä jos nyt tarve vaatii :)

Hotellimme oli Las Brisas, bungalow-tyyppinen huoneistohotelliratkaisu. Huoneistot ei ollu erillään toisistaan, mutta silti sai olla ihan rauhassa. Respa oli auki tiettyinä aikoina, ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Uima-allas ja sen ympäristö siivottiin mielestäni joka päivä, huoneissa siivous oli harvemmin.

uskomatonta musiikkia

Baareissa kuulee monenlaista musiikkia.

Playa Del Inglesissä on iltaisin rauhatonta!

Vieras    21.03.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

Hei.Olen ollut itse parisen kymmentä kertaa playa del inglesissä ihan keskusta jossa sijaitsi hotellini ja voin vain sanoa etttä kyllä sitä siellä yöelämää riittäää ja minusta se ei olenkaan paha asia vaikka siellä on vilkas yöelämä koska jos jotkut tykkää sellaisesta niin voin suositella lämpimästi Inglesiä.Playa Del Ingles on aika hinta laadultaan kallis ja marketit vetävät hintojaan korkeiksi koska Inglesissä on paljon turisteja ja hotelleja

matkalle lähdössä!!!

Vieras    10.02.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

jes!!lähdetään lauantaina 14.2 inglesiin:)toivottavasti se tuleva

perjantai 13 on päivä siinä missä muutkin :S

Hotellimme on farilaga....onko kellään kokemuksia siitä hotellista???

ihanaa:D

Vieras    10.02.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

matka oli ihana palmuja,aurinkoa,uusia kokemuksia sekä ihanaa ruokaa:Dmatka oli mitä ihanin.ei ollut mitään valittamista:)

retki

Käykää kameli- ja jeeppisafarilla. Elämyksiä parhaimmillaan ulkoilmassa.

Hotelli Caserio Azul

Tultiin yöllä hotellille ja kieltämättä vastaanotto näytti pieneltä kioskilta, kuten toinen samaan hotelliin tullut pariskunta totesi. Onneksi kuitenkin huoneisto osoittautui ihan siistiksi, mitä nyt haisi kamalalle tupakalle :(. Yöllä yritimme tuulettaa vähän, mutta matkaväsymys painoi ja oli mentävä nukkumaan. Petivaatteet haisivat tupakalle ja siihen hajuun heräili vähän väliä. Seuraavana aamuna kaikki petivaatteet tuulettumaan päiväksi ja saatiin suurinosa hajusta pois.

Huoneistosta oli upea näköala. Merelle näki tosi hyvin ja sitä olikin ihana ihastella. Ehkä jos sen joka päivä näkisi, tulisi siitä ihan tavallista, kuten kotona kun katselee koivuja. Vai olisiko se aina yhtä sykähdyttävää?

Vastaanotto oli auki miten sattuu ja ei oikein ottanut selvää, että milloin. Siivoojat tuntuivat siivoavan niin ja näin, löysimme useaan otteeseen lasinsiruja lattialta ja itse emme olleet hajottaneet sinne mitään. Miksi näissä hotelleissa ei käytetä imureita siivouksessa? Outoa...

Hotelli oli hyvällä paikalla kaupan ja rannan suhteen. Muillekin kaupoille oli ihan sopiva matka.

Walhalla

Vieras    29.11.2008    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

Kävimme Walhallassa viime marraskuussa. Uima-allas oli lämmin, aurinko paistoi lähes joka päivä ja n. 27 astetta lämmintä. Yumbo-ostoskeskus oli lähellä.Kasbah,Metro ja Plaza sijaitsivat kaikki aivan vierekkäin jonka keskellä oli suuri kirkko. Sinnekkään ei ollut pitkä matka. Lensimme Iberworldilla, se oli hyvä kone.. Lapset saivat siellä karkkia ja sellaisen pienen pelin jolla he pelasivat varmaan tunnin. Ruoka lentokoneessa oli hyvää ja pienempien ja vähän isompienkin viihteeksi näytettiin elokuva,ja paljon lyhyitä lasten ja aikuisten ohjelmia. Sieltä sai tyynyjä ja huopia lainaksi lennon ajaksi. Walhallasta vielä, bungalowit sijaitsivat ylempänä(uima-altaan luota meni pitkät portaat) , siellä oli myös tennis ja paljon kiinanruusuja. Uima-allas oli iso ja siellä oli paljon aurinkotuoleja.. Vastaan otto oli auki lähes aina. Ja kun pyytää sieltä huopia, niitä kyllä saa. Sieltä voi myös vuokrata kahvinkeittimiä yms. Suosittelen tuota kohdetta. Ja menijöille hyvää lomaa :)

Hotelli Walhalla

Playa Del Inglesissä kiemuraisen tien varrella sijiatseva Walhalla hotelli on todella mukava ja kunnollinen hotelli. Hotellissa on reipas ja ystävällinen henkilökunta ja siivous oli ainakin omalla matkallani erittäin hyvin hoidettu. Hotellissa on uima allas sekä lapsille, että aikuisille. Myös baari löytyy kyseisestä hotellista. Walhalla on keskellä kaikkea. Kauppakeskus Yumboon on matkaa vajaat 500 metriä ja rantaakin vain vajaat 800 metriä.

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.