Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Playa del Inglesissä

green park

Vieras    20.08.2014    Playa del Inglesin vaarat ja ongelmat    Playa del Ingles

aurinkomatkat sais poistaa green parkin tämä hotelli rosvojen hotelli huoneistojen avaimet teetetty vuosien varrella kaiken laisille kulkijoille

Valitse ostosten teko paikka

Vieras    03.01.2011    Playa del Inglesin vaarat ja ongelmat    Playa del Ingles

Neuvoni oisi ostoksista seuraava.Tee hankinnat vain niistä kohteista joita opas suosittelee.Joissa myös takuuasiat hoidetaan.Me sorruimme ostamaan eräästä ei suositellusta kohteesta videokameran.Liikkeessä se toimi,mutta kun filmasimme ,,jo maksamallamme kameralla ulkona,tulos karmea.Siis ei mitään kunnon kuvaa/ääntä. Seuraavana aamuna palasimme perumaan kauppaa.ja näytimme heille,kuva materiaalia.Ei puhettakaan että oisivat peruneet kaupan.Olemme paljon matkustaneena,oppineet saamaan hyviä elektroniikka/ym laitteita.Monen tunnin väännön jälkeen otimme tilalle tavallisen digi kameran.Totta tietty hävisimme kaupassa/vaihdossa mut parempi kuin ei mitään.Eivät suostuneet palauttaan rahoja.Tietenkään.Mieheni anto aika sapiskaa ko liikkeessä ja kehotti siellä olevia asiakkaita olemaan uskomatta myyjien vakuutteluita hyvistä tuotteistaan.Hän on itse laatu tarkkailija eräässä yhtiössä,siksi uskalsi toimia varoittaen ja.voin kertoa,et sillä hetkellä asiakkaita läksi ulos siitä liikkeestä.Ja vielä liikkeen ulkopuolella mieheni käännytti monta asiakasta pois.Myyjät/omistajat intiasta muuttaneita.Kansallisuus tietty ei ongelma,mut jos joku arvaisi liikkeen tosta kommentista.Ei ostoksia sieltä.

karmea loman aloitus!!!

Vieras    01.03.2009    Playa del Inglesin vaarat ja ongelmat    Playa del Ingles

Muuten loma meni hienosti, paitsi ensimmäinen yö, jolloin hotellimme edessä olevassa yksityisasunnossa räjähti kaasupullo. Räjähdys tapahtui n. puoli kahdelta yöllä ja luulimme ensin että meidän hotelli palaa. Kun katsoimme ulos ovesta, näkyi vain liekkejä. Hotellimme evakuoitiin ja seisoimme kadulla yöpaidat päällä melkein kaksi tuntia. Kun palomiehet olivat saaneet liekit sammutettua pääsimme takaisin hotelliin. Ei kyllä oikein uni tullut sinä yönä enää:( Yksi ihminen siinä oli loukkaantunut mutta pahempaa ei onneksi sattunut..

Myyjät !

Halusin vain varoittaa näistä myyjistä. Katumyyjät nyt ovat aina epäluitettavia, mutta tuli huomattua tuolla playa del inglesin reissulla, että myöskin kaupassa myyjien kanssa kannattaa pitää varansa.

Myyjät ovat ovelia. Ensiksi myyvät jonkin tuotteen ja kun olet maksanut, he ottavat sen taakseen ja esittelevät vielä parempaa tuotetta, joka ei olisi kuin 20€ kalliimpi ja jne. Kannataa vain sanoa reilusti, että tänne se nyt heti ! Olen maksanut sen jo. Yleensä lopuksi luovuttavat, mutta erittäin epämiellyttävä tilanne.

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.