Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Walhalla

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Mukava hotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Walhalla

Hotelli oli mukavalla paikalla ja muutenkin hotelli oli todella siisti. Siivous oli aina hyvin tehty ja muutenkin oli mukava hotelli. Ei yhtään mitään "elukoita" tai mitään. Suomalaisia paljon sekä ulkomaalaisiakin jonkin verran. Rantaan vain 800 m ja keskustaan 500 metriä.

Arvosana hotellille:

Lähellä kaikkea

Vieras    29.11.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Walhalla

Walhalla on lähellä kaikkea, ylhäällä bungalowien luona oli tennis ja ihania kiinanruusuja.siellä on myös mukava henkilökunta.Rannalle on lyhyt matka ja hiekkadyynit oli pakko nähdä. Rannalla oli kalliimpaa mutta mukava katsoa mitä siellä myytiin.Ainoa huono puoli hotellissa oli muurahaiset, eikä niitäkään ollut paljoa :)

Arvosana hotellille:

Kahvinkeitin

Vieras    06.08.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Walhalla

Hei te kaikki jotka olette olleet hotelli Walhallassa Inglesissä! Oliko huoneistoissa kahvinkeitin? Vaikka en kauheita vaadi viikon lomalta, niin kahvi on meikäläiselle ihan numero uno, en voi olla ilman. Espanjalainen kahvi on taas jotain sellaista, mitä ei sanoin voi kuvitella ja jätän kyllä juomatta suosiolla. Eli kun aina otan kotoa kahvipaketin mukaan, niin täytyykö minun varautua keittelemään suppilolla tai vast., vai onko niissä keitin varusteena? Kertokaa kaikkea muutakin tästä kyseisestä hotellista ja ympäristöstä. Tää kiittää jo kahhiasti näin etukäteen.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.