Aparthotel Green Field

Avda. De Tenerife, 6, 35100 Playa Del Ingles
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

46 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Aparthotel Green Field kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

ystävällinen toimiva lomakoti

Vieras    28.03.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olen ollut viitenä vuonna marraskuussa GreenFieldissä lomalla ja aina on tuntunut kuin kotiinsa tulisi. Mukava tunne alkaa jo hotellin edessä olevasta terassista, tuttuja näkyy. Huonet ovat mukavat ja palvelu sujuu. Yksi toive aina on, kun saisi huoneen kadun puolelta. Siihen paistaa silloin koko päivän aurinko. Hotellin aamupala on just sopiva ja illallinen on monipuolinen. Iltameno on hauskaa koko kaupungissa , joten tässä vain marraskuuta odotellaan. Hyvää kesää teille!

Arvosana hotellille:

Paras suomen mieliselle henkilöille joka ei häpeä suomalaisia ja suomalaisuuttaan!

Vieras    28.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Kaikki oli niin kuin toivoisi olevan lomalla. Hotelli parhaimmalla paikalla mitä voi vain toivoa .Olin hotellin 7:ssä kerroksessa, aurinkoa sain koko päivän parvekkeeltani. Vaikka olin yksin matkalla, ei tullut aika pitkäksi kun näin parvekkeeltani kaiken mitä lähiseudulla tapahtui. Meno paikat ,suomalaiset oli vieressä. Ei tarvinnut pelätä" Mustia" naisia jotka yritti yö hämärässä ihmisiä ryöstää. Valitettavasti monelle kävi" huono tuuri". Mutta miun "koti" oli lähellä, Näin pelastuin. Jos haluaa että on kiva kun on muitakin suomalaisia hotellissa niin tämä on oikea hotelli. Hotellin henkilökunnassa on myös suomea puhuva erittäin ystävällinen mies henkilö! Joten ongelmia ei tule vaikka taidat vain Suomen kielen. Huom! Varasin huoneen Hotellien varaamosta suoraan! Ja ostin lennon erikseen.

Arvosana hotellille:

..mikähän on suomen mielinen..?

Vieras    03.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olipa erikoinen määritelmä suomalaisuudesta. Oikeastaan eikös sellainen matkailija häpeile juuri kansallisuuttaan, joka hakeutuu paikkoihin, joissa löytyy tukea suomalaisuudelle. Lähellä pitää olla paikka,jossa suurin osa solkkaa suomea. He. Ingelisissä lukuisia kertoja käyneenä ei tule kyllä vilkaistua palveluiden kotimaisuutta. Häpeilemätön suomalainen käy missä haluaa. Miksi lentää 4500 km löytääkseen hotellin, jossa pärjää suomella tai ruoka kiikutetaan pöytään turisemaalla kyseessä olevan läskisoosi. Tanssipaikan nimi lienee Apilaniitty ja murkinointia paikassa Kuparipannu. Tuloksena humppaa tai hyvin suolaista ruokaa. He, ylpeile siinä sitten toisille suomalaisille.

Arvosana hotellille:

Hyvä paikka

Vieras    05.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olemme olleet hotellissa 5 kertaa ja voin suositella kaikille.Emme istu alabaarissa joten en siitä osaa sanoa mitä kieltä henkilökunta siellä puhuu.

3v Espanjan luvulla kyllä pärjää kielen puolesta ja sanakirja vielä mukana niin palvelua kyllä saa.Jopa paistinpannunkin saa uuden kun osaa pyytää.

Kierrämme yleensä syömässä useissa paikoissa ja lapsiperheiden(pojan)kokemus Kuparipannusta 2010 joulukuussa oli täydet 10+,mukana 1,9kk ja 4v.Sanoisin vielä että ovat varsinaisia ruokapaikkojen käyttäjiä.Mukana oli myös toinen kulinaristi-perhe lapsineen ja kiitokset sille kokille olivat erikoisesti käyneet sanomassa.Joten .....

Green Fieldin uima-altaalla on aivan mukava kölliä.Suosittelen.En ole edes varkaisiin törmännyt,olisko tuo ukon 190cm niille joku pelotus....

Arvosana hotellille:

Hyvän hotellin...alakerta!

Vieras    13.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Erot tämän tason hotellien tähdistä syntyvät kävijän omissa silmissä. Aikas pienet ovat erot. Mutta Green Fieldin alakerta, eli Mulligans-Pub, on käymisen arvoinen. Se on yksi parhaista mm skotti-,irkku tai kantrimusiikin paikoista Inglesissä. Bändi aloitti n. 7 vuotta sitten mahtavana 7 solistin ryhmänä ja on jatkanut hyvää meininkiä Kevinin ja Ollien toimesta. Eihän se lasten paikka ole, mutta käykääpä ihmeessä. TV:n Idols kisoihin verrattuna täytyy todeta vain, näähän ovat Muusikoita! -Suomenkielen suosijoille sanon; paikan pääkieli on englanti, paikan baarin tiskiltä saa virolaistarjoilijan tuomana mehunsa ainakin neljällä kielellä. Kevin ja Ollie huikkaavat todella iloisesti tervehdykselle: Hölökyn kölökyn. Jos olette käyneet viidesti Green Fieldissä, niin poiketkaapa kuudennella visiitillä Mulliganissa.-Kuparipannusta siirtyisin tutustumaan "Mummolan" seinän ja sermin takana olevaan ruokapaikkaan El Duke. Odotan innolla vertailua Pannuun. Aika usein on ollut itse Kuparipannun tekijöitäkin näillä palstoila kertoilemassa "kokemuksistaan". Ei mene enään edes humoorin puolelle. Kierrellään hiukka suomalaiset, ei soo häpeä.-Odotellaan innolla huhtikuuta!

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    28.10.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Hy6vä ja keskellä Suomalaisia ravintoloita , hyvä aamupala, siistit huoneet, lämmitetty uima-allas, ystävällinen henkilökunta.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.