Playa del Inglesin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

halpis

Vieras    16.02.2013    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Agaete on vanha jo osin rähjääntynyt hotelli. Hinta sen mukainen. Kun menin sisään ensimmäisen kerran hotelllihuoneen ovesta, kauhistuin oven lukkoa. Se oli niin heppoisen näköinen, että sen saa auki ovea hieman tönäisemällä. No, minulla oli mukana ovihälytin, joka olisi herättänyt minut. Yhden yön jälkeen huoneisto alkoi näyttää jo kahtalaiselta. Kaikki toimi, tarvittavat keittiövälineen riittivät minulle. Sängyt sensijaan olivat kamalat. Patja ei pysynyt paikallaan ollenkaan, jouset paukkuivat, koko sänky keikkui kuuluvasti kivilattialla kääntyillessäni useimmiten juuri unta saamatta. Yritin nukkua sohvallakin, mutta se vasta kamala oli. Allas ei ollut käytössä, mutta naapurihotellin allasta sai käyttää. Parasta hotellissa oli respassa työskennellyt aika hyvin suomea puhunut mies, joka oli aina iloinen ja todella kohtelias ollematta liian imelä. - En menee enää Agaeteen, jos koko Inglesiinkään. Paikkoja maailmalla riittää...

Arvosana hotellille:

Samaa mieltä Ulvovasta Mylläristä!

Vieras    05.02.2013    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Valitettavasti en voi minäkään suositella Ulvovaa Mylläriä! Nimittäin, olimme Playa del Inglesistä omatoimiretkellä Puerto Ricossa uudenvuodenpäivänä 1.1.2013. Menimme iltapäivällä ruokailemaan Ulvovaan Mylläriin. Ruokalistoja katsellessamme tilasimme juomat, jotka tulivatkin nopeasti. 11-vuotias poikamme olisi halunnut syödä pizzan. Kun teimme tilausta, niin tarjoilija totesi: "Pizzat ovat loppuneet." Olimme aivan ihmeissämme! Siis tarjoaako Ulvova Mylläri asiakkailleen valmispizzoja, eikö nitä tehdäkään paikan päällä??? Valitettavasti tällainen mielikuva meille syntyi. Ruokalistoissa ei ollut mitään merkintää pizzojen loppumisesta. Totesimme, ettemme tilaa mitään syötävää ja juotuamme juomat siirryimme saman rakennuksen alakertaan Bahia Playa -ravintolaan. KYLLÄ KANNATTI! Jopas poikakin sai tässä ravintolassa valmistetun herkullisen ja ison pizzan! Puolisoni kanssa söimme monipuoliset kalalautaset (neljää eri kalalajija grillattuna), raikkailla kasviksilla ja folioperunoilla. 10 pistettä Bahia Playalle! Nam, nam!!!

Perushotelli

Vieras    29.01.2013    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Apartamentos Fayna

Majoituimme Apartamentos Faynassa kahden viikon ajan joulu-tammikuun vaihteessa. Hotelli oli mukavan pieni, mutta parhaat päivänsä jo nähnyt. Kuitenkin hintalaatusuhde oli kohdallaan. Hyvä sijainta, lyhyt matka meren rannalle ja kauppohin. Seinien äänieristys oli huono. Kadulta kuului joka aamuyö roska-auton äänet selvästi. Kerrossiivojat siistivät säännöllisesti hotellihuoneet. Aamupalasta iso plussa. Se oli monipuolinen ja maittava. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja auttavainen. Hotellin ilmapiiri oli mukava, kaikki asukkaat tervehtivät vastaan tullessaan toisiaan kansallisuudesta riippumatta. Sopiva hotelli niille, jotka viettävät suurimman osan päivästä muualla kuin vain hotellissa.

Arvosana hotellille:

suuri hotelli, ystävällinen palvelu

Vieras    01.01.2013    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: IFA Continental Hotel

Perhelomalla kyseisessä hotellissa. 4 aikuista ja alle 2vee lapsi. Huonot puolet ensin: Sängyt oli kaikkea muuta kuin mukavat. Petauspatja puuttui joten jouset vaan paukkui kun kylkeä käänsi =( kyllä viikon jälkeen oli omaa sänkya ikävä. Lapselle saatiin matka sänky huoneeseen missä unet maistui. Huoneemme sijaitsi tien puoleisella sivulla (4kerros) ja autojen äänet kyllä kuuluivat todella hyvin huoneeseen. Joten herkkä uninen kyllä kärsii. Varmaan hotellin toisella sivulla rauhallisempaa. Kylpyhuoneessa ei ollut hiustenkuivaajaa ja ilmanvaihto oli kyllä surkea. Ilmastointia ei kaivattu kun joulukuussa yöt jo viileitä. Mutta huone oli muuten siisti ja puhdas. Siivooja kävi joka päivä ja lakanat vaihdettiin kaksi kertaa viikossa. Puhtaan pyyhkeen sai halutessaan joka päivä. Hotellin yleiset tilat olivat upeat ja tilaa riitti. Allas osasto oli hieno, harmi että lasten allas oli päivällä varjossa. Aurinkotuoleja oli riitävästi, mutta silti siellä oli niitä "tuolien varaajia" Mitkä kantoi omat pyyhkeet tuoleille jo ennen aamupalaa =) Hotellin henkilökunta oli ystävällistä, varsinkin lapsia kohtaan. siivoojat ja tarjoilijat höpötti joka välissä lapselle. All inclusive paketti oli meille ensimmäinen joten vertailua ei voinut tehdä, mutta ainakin homma toimi. Aamupala, lounas ja illallinen olivat yltäkylläiset. Vaihtelua oli ruuissa tarpeeksi, oli kyllä jokaiselle jotakin. Välipalat oli suppeat, mutta jos kolme kertaa päivässä söi seisovasta pöydästä, niin kyllä niillä eväillä aikuinen pärjäsi. Lounaalla ja illallisella oli viini ja olut hanat ja tietenkin limut ja mehut. Altaalla olutta sai hanasta, muut juomat baaritiskiltä ja palvelu oli nopeaa. Allasbaari toimi hyvin. Juomina siis vain paikallista olutta ja viinaksia. Mutta miesväki pärjäsi niillä viikon hyvin. Hotellin sijainti oli hyvä. Linja-auto asema on vieressä, mistä on helppo lähteä vaikka Las Palmasiin. Kävellen pääsee rannalle rantakatua pitkin. Suositellaan kyllä muillekin. Hinta-laatu suhde erinomainen.

Arvosana hotellille:

Hnta/laatu kohdallaan

Vieras    26.12.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Hyvä sijainti, loistava allas-alue, rauhallinen ympäristö, nyt kun agressiivisimmat sisäänheittäjät on kapakoista häädetty johonkin. Siivous riittää liiankin kanssa. Lyhyt kävely (tai taksi) matka San Fernandoon ruokaostoksille. Tammikuussa mennään taas ties kuinka monetta kertaa peräkkäin. Soveltuu myös perheelle, mutta en suosittele "all inclusive" tai solmioihmisille.

Arvosana hotellille:

ok.

Vieras    08.11.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Aparthotel Buenos Aires- Apartment

ok. paitsi että pariin huoneistoon murtauduttiin sillävälin kun asukkaat olivat kalastusretkellä...

Arvosana hotellille:

Hyvä myös alakerta..!

Vieras    29.10.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: Green Park

Green Fieldin katutaso on myös mainittava; irkku-pubi Mulligans. Paikassa on jo vuosia esiintyneet herrat Kevin&Ollie, jotka ovat Ingesin keulamuusikoita. Toinen aito skotti ja Ollie pesunkestävä irkku. Reipas country ja hilpeä huumori takaavat sen, ettei kyljessä kyhjöttävä Apilaniittyä tule ikävä. Paitsi, jos makkara, perunamuusi ja humppa täyttävät matkalaisen mielen.... niin kannattaahan sitä 4500 km matkustaa, että saa maiskutella sinapilla sekä humpalla kotoiseen tapaan.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    28.10.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Hy6vä ja keskellä Suomalaisia ravintoloita , hyvä aamupala, siistit huoneet, lämmitetty uima-allas, ystävällinen henkilökunta.

Arvosana hotellille:

Kaksi isoa ruokakauppaa aivan vieressä!

San Fernandon Sparin kyljessä myös iso Hiperdino ruokakauppa Calle partera Leonoritan varrella. Dinon suuren lihatiskin lisänä siellä on runsas kalatiski. Samassa rakennuksesta löytyy pieni "tavaratalokin". On kenkää, laukkua, urheiluliikettä jne. Hiperdinon lähituntumassa on Sparin kokoa oleva Supermarket Mercadona. Soppiihan niitä vilaista kaikkiakin, jos San Fernandon puolelle on eksynyt. Hiperdino on valikoimaltaan suurin, kaunein ja edullisin. Kyllä näiltä tuoretiskeiltä siivutetut leikkeet ovat juuri leivotun sämpylän päällä herkkua. Ja leipomoissahan löytyy. Soppii verrata muoviin sullottujen liha- tai pullatuotteiden paremmuutta.

hyvätasoinen ruokakauppa lähellä Inglesin hotelleja, San Fernando (paikallisten asuinalue)

Vieras    04.09.2012    Playa del Inglesin ostokset    Playa del Ingles

Suosittelen lämpimästi San Fernandon kaupunginosassa sijaitsevaa isoa Sparia ruokaostosten suorituspaikaksi. Oli hyvät valikoimat monissa tuotteissa. Ainakin pihvejä sai suorastaan halpaan hintaan, lisäksi mahtavat viinivalikoimat. Vastaa ihan meikäläisen kaupan valikoimia. Jos menet vuokra-autolla, kannattaa ajaa parkkihalliin, koska kadunvarret turvoksissa paikallisten autoja.

Hotelli hyvällä paikalla

Vieras    03.07.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: The Anamar Suites

Asiallinen,siisti ja suht hiljainen hotelli hyvällä paikalla.Rantaan matkaa noin 500 metriä,pikkuinen ostari n.200 metrin päässä(la sandria?),josta joka aamu tuoreet sämpylät ym.herkut.Huoneessa pieni keittiö missä perus astiasto.Miinuksina sänky järjettömän kova ja aurinkotuolit varataan tosi aikaisin päivästä.Eli kiva kohtuuhintainen(eli matkapaketti oli edullinen)majapaikka.

Arvosana hotellille:

Puolihoito loma Hotel Caseriossa

Vieras    25.06.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Hotel Caserío

Olimme mieheni kanssa 2 viikkoa marraskuussa 2011 ja maaliskuussa 2011 Hotel Caseriossa. Meillä oli huone kuudennessa kerroksessa. Huone oli pieni ja siisti. Huoneeseen ei myöskään kuulunut minkäänlaista melua vaikka lähellä olikin paljon illanviettopaikkoja. Joka päivä kävi siivooja. Aamupala erittäin runsas ja niin monipuolinen ettei ehtinyt eikä jaksanut maistaa kuin pienen osan tarjonnasta. Hälinää oli kyllä ruokailuissa, ihmisiä niin paljon, että joutui jonottamaan. Tunnelma jotenkin kiireinen kaikin puolin. Tarjoilijat tekivät vauhdilla töitä ja putsasivat pöydät seuraaville. Myös illallis aikana kova hälinä. Henkilökunta oli kaikin puolin koko hotellissa erittäin ystävällinen. Hissit pienet ja hitaat, jonka takia me käveltiinkin useimmiten alas ja ylös. Oma allas loistava ja rauhallinen. Marraskuussa ei häiriötä mitään mutta maaliskuussa lapsiperheitä ja lapset kiljuivatkin välillä innoissaan jostain. Silloin me siirryttiinkin muualle.. Rantaan lyhyt matka, jossa vietimmekin suurimman osan loppulomasta. Suosittelemme jos ruokailun hälinät ja kiireinen tunnelma ei haittaa. Aikuinen pari Espoosta

Arvosana hotellille:

Todella suuri huoneisto ja hyvällä paikalla

Vieras    25.06.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Olimme maaliskuussa 2 viikkoa kyseisessä hotellissa (apartemento).. Huoneisto oli 5: krssa ja suuri n 55 - 60 m2, keittiössä oli kaikki tarvittavat. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, iso jääkaapi, hella ja jopa uunikin. Makuuhuoneesta niin kuin myös olohuoneesta pääsi parvekkeelle. (2 parveketta). Vaatekaapi oli liukuovellinen ja tilava. Sängyt olivat loistavat. Kylpyhuone suuri ja toimiva. Sisustus kodikas. Viihdyimme erittäin hyvin. Aamupalat ja illalliset nautittiin itse tehtynä omassa rauhassa. Siivooja kävi noin joka toinen päivä, mikä riitti meille loistavasti. Roskat keräsimme itse ja veimme hissin vieressä olevaan roskahuoneeseen. Parvekkeet oli altaalle päin. Huoneistomme / lomamme oli aurinkomatkojen kautta tilattu. Meille ei kuulunut liikenteen melu eikä mitään muutakaan häiriötä. Henkilökunta oli ystävällistä ja menemme varmasti uudelleen.

Arvosana hotellille:

KARMEA SIJAINTI

Vieras    18.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: LOS NARDOS

KAUHEIN LOMA JOLLA OLEN KOSKAAN OLLUT !

Apartamentos jotenkin oli kelvollinen, siivous sujui, mutta esim. sähköhellasta sai tällin kun alkoi kokkaamaan.

Tämä kaikki oli ihan siedettävää, mutta sijainti toi karmeat kokemukset.

Tämä sijaitsi aukionomaisen kadun varrella, johon paikallinen nuoriso kokoontui joka ilta bilettämään.

Auton kaiuttimet olivat isommat kuin itse auto ja joka luukku oli auki ja musiikki soi niin kovaa kuin voi.

Tämä meteli alkoi n. klo 22 ja viimeiset lähtivät aamulla klo 8 ! Koska he jatkoivat huhkia koko yön, ei varmaankaan oltu nautittu alkoholia vaan jotain muuta piristävää.

Viimeisenä yönä menín pyytämään hieman pienentämään meteliä ja uhkaasin soittavani poliisin, jonka seurauksena

jätkä veti puukon esiin ja huitaisi mietsäni päähän.

Soitin poliisin ja jätkä lähti karkuun. Sain kuitenkin rekisterinumeron, jonka annoin poliisille joka todennäköisesti ei tee asialle mitään.

Tässä paikassa näkee joka puolella se asia,e ttä yli 50% on nuorisosta työttömiä. Aikaa yöt bailata ja päivät nukkua.

Tämän loman ansiosta en koskaan mene ko. lomakohteeseen.

Arvosana hotellille:

Liberty perustaso pienillä puutteilla

Vieras    07.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Liberty

Hotelli Liberty ei tasoltaan vastannut odotuksiamme saati matkanjärjestäjän sivuilla olevia valokuvia. Huoneiston sohvahuonekalut olivat kuluneet rei`ille, tv ei toiminut laittamallamme rahalla (siinä oli kolikkoautomaatti kyljessä), tallelokero lakkoili kesken viikon (saimme tosin nopeasti apua), pyyhkeet olivat aina likaisenharmaita, tyynyt kovia, ruokapöydän tuolin ruuvit olivat löystyneet niin että tuoli levisi yhtäkkiä alta, joskus takaportti avattiin respasta ja joskus ei, henkilökunta ei ymmärtänyt kunnolla englantia (yksi nainen tosin puhui suomea melko hyvin), huoneessa oli likaiset lattiat ja muurahaisia, tuuletinlaitteistoa ei voinut säätää, aterimia olisi voinut olla enemmän keittiössä, liikennemelu oli jatkuvaa (onneksi oli korvatulpat:). Sijainti oli keskeinen, sillä ostoskeskus Jumbo oli parin korttelin päässä (oikotie suomalaisen Mummola-ravintolan lähes vierestä), ja sillan yli pohjoiseen päin ("Fatagaan" päin) kävelemällä pääsi San Fernandon kaupunginosaan mm. edullisempiin Ronda- ja Bellavista-ostoskeskuksiin joissa paikalliset asioi. Kannattaa vuokrata auto, Playa del Inglesissä ei ole paljoakaan nähtävää (paitsi ranta ja dyynit ja hotellit ja nuhjuisia ostoskeskuksia).

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.