Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tunisian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 6

Monastir

erklait    02.03.2008    Monastirin nähtävyydet    Monastir

Eipä ole paljon kokemuksia, läpi ajettiin ja käytiin Habib Bourgiban haudalla. Jos sen kaltainen arkkitehtuuri kiinnostaa, niin tämä on hyvä kohde. Todella vaikuttava pienen kansakunnan aikaansaannos. Kaupunki vaikutta melko tuoreelta. Siellä on paljon uusia rakennuksia ja upean näköistä rantaa

Alkoholi Hammametissa

erklait    02.03.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

Suomalaiset taitavat kaivata joskus alkoholin tuomaa viritystä matkatunnelmaan. Tunisia on muslimimaa ja siellä alkoholi on kiellettyjen asioiden joukossa. Varsin monissa turisteille tarkoitetuissa ravintoloissa saa olutta ja viiniäkin. Kansan kuppilat eivät näitä tarjoile. Oikeita alkoja kuitenkin löytyy, Hammametissa ainakin kaksi. Toinen sijaitsee medinaan johtavan pääkadun varrella Olympia-hotellin vieressä. Toinen on medinan edessä olevalta risteysalueelta ylöspäin lähtevän kadun aivan alussa. Liikkeet käyttävät nimeä Magasin General. Ne ovat lähinnä pieniä tavarataloja, joissa on tällainenkin osasto. Ne eivät ole kovin näkyviä. Taksit tuntuvat tietävän. Vaikutti vähän siltä, että on asiaan kuuluvaa käydä siellä vähin äänin. Valikoimat oli kohtuullisia ja hinta asiallinen.

Erinomainen puolihoito

Vieras    02.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: le Hammamet

Hotelli on hieman kuluneen oloinen, mutta täyttänee hyvin neljä tähteä, joka sille on reitattu. Se on jaettu useampaan rakennukseen, jotka sijaitsevat hyvin hoidetulla puutarhamaisella piha-alueella.

Hotellin paras anti on hyvin toimiva ravintola ja erinomainen ruoka. Siellä on myös sisäallas, pituus noin 15 m syvyyttä enimmillään pari. Ulkoallas on varsin komea ja meren rantaan on noin 300 m.

Taksilla pääsee kätevästi liikkumaan. Se ei maksa juuri mitään. Matkat ovat kävellen vähän pitkänlaisia.

Sopii myös kylmän ajan kohteeksi. Huoneissa on lämmitys, mitä ei monissa muissa hotelleissa kuulut olleen.

Arvosana hotellille:

hammamet

Vieras    21.02.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

Olen ollut kolme kertaa Tunisiassa.Hammamet on siisti, hyvät rannat ja kaupunki sopivan kokoinen. Hyviä kenkiä, nahkatavaraa, mausteita ja ihanat katuparturit. Edullista, etsi arabialaisia kahviloita ja perinteitä. Hotellit siistejä. Nyt menemme taas, vaikka on helmikuu. Olen ollut La Paixissa, ihan jees, mutta jos haluat luxuksempaa, valitse toinen hotelli.Käy basaareissa ja retkillä.

Oletko vieraillut Tunisiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.