Tunisian matkakokemukset ja vinkit

Iso linna

Vieras    13.05.2021    Tunisian hotellit    Tunisia
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2019 | Hotelli: Agvapark sousse

Sousse Agvapark. Kauhea paikka. Jalkahoito/spa?? Skalppeeras jalan auki. Lääkäriä hätään. Sielä kaikki kerjää rahaa, vedättäjän parastiisi. Kiskan pitäjä huijaa huolella. Ei ikinä enää. 0 tähteä tälle.

Arvosana hotellille:

Hammamet kokemuksia

Vieras    31.05.2019    Hammametin muita vinkkejä    Hammamet

Nyt kyllä oli aivan totaalisen surkea reissu, aavekaupunki (kaikki paikat kiinni) koko Hammamet. Yli-innokkaita myyjiä ja kaupasta ei pääse ulos ennenku pakon edessä jotain romua ostat, kaikki vähän ylihintaista ja hotelli mihin varattiin 2vkoa oli yllättäen suljettu.. vietimme 2 kokonaista vrk kahden viikon suunnitellusta lomasta ja lensimme pois. Surkein lomakohde ikinä.

maustettua viinaa

Vieras    18.12.2012    Monastirin hotellit    Monastir
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: one resort monastir

no onpa nyt koettu toikin et täys ylläpito hotelissa juotetaan alkohoholina teollisuus liuotinta ei se manageerin pahoittelut ja anteeksi pyynnöt tua takas pilalle mennyttä 12 v, hää päivää on han se säästöä 4 : jänä iltana 7 tarjotaan juoma kelvottomia trinkkejä. näin siis deturin järjestämällä lomalla

Arvosana hotellille:

Hotelli Rannalla Palmiye Beach

Vieras    16.02.2012    Tunisian hotellit    Tunisia
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Palmiye Beach

Palmiye Beach Hotellista kokemuksia hieman!

Hotelli hyvällä paikalla,huoneet siistejä,aamiainen se perusjuttu,ruoka Ravintolassa todella kallista!

Henkilökunta kiinni kuin erikeeperit naisasiakkaissa,joten ruokarauhaa ei ollut ,hyvin epäkorrektia!

Iltaisin terassilla alkoi ohjelma ja musiikki soi niin kovin ,ettei huoneissa nukutuksi saanut!

En suosittele kelleen :(

Arvosana hotellille:

Ratsastusreissu Sahara Beach-hotellilla

muus    10.06.2011    Soussen aktiviteetit ja harrastukset    Sousse

Ostimme kaverini kanssa suoraan Deturin oppaalta liput kyseiselle tallille, Menimme taksilla sinne, se oli kylläkin aika lähellä Monastiria, lähempänä sitä kuin Soussea. Hotelli oli aivan jumalaisen upealla paikalla ja todellakin joku supertäysihoito-lafka. Siellä sijaitsivat siis hevostallit, ja olimme ostaneet tunnin ratsastusretken rannalle. Mukaamme lähti paikallinen jätkä kuumahkolla nuorella orilla. Muuten mukavaa, paitsi meillä oli molemmilla tammat alla, ja minun tamma ei ainakaan tykännyt yhtään kun se ori tuli vähänkään liian lähelle. Muuten hevoset olivat todella rauhallisia, tai ainakin se kaverini ratsu. Se ei olisi jaksanut paljoa liikkuakaan :D Minä päästelin täyttä laukkaa oppaan perässä pitkin rantaa, ja se oli kyllä todella huikea kokemus!

Kaikenkaikkiaan todella hyvä kokemus, hevoset olivat kyllä melkoisen laihan oloisia, mutta eivät näyttäneet kovin kärsiviltä. Opas oli "jokseenkin" innokas meidän tyttöjen suhteen, mutta ei onneksi ihan iholle sentään tullut.

Vaatimaton ulkoa, hieno sisältä

muus    09.06.2011    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Kaiser

Hotelli Kaiser oli todella vaatimattoman näköinen ulkoa, mutta herranjestas sentään kun pääsimme sinne sisälle! Se oli todella upea sisältä, siis todella hieno aula ja yleiset tilat! Allas on aika pieni, mutta hyvin sinnekin mahtuu. Hotelli on aika lähellä myös rantaa että sinnehän pääsee aina.

Siivoojat kävivät päivittäin, mutta koko ajan oli lattiat hiekkaiset (johtunee kyllä jatkuvasta rannalla ravaamisesta). Aulabaarin pitäjä oli tosi rento tyyppi ja aamupala seisovasta pöydästä mahtava. Sillä pärjäsi piiitkälle päivään. Kahvi oli kyllä suoraan saatanasta mutta onneksi oli teetä ja mehua tarjolla.

Tarjolla olisi ollut erilaisia hierontoja ja hamamia yms, mutta niitä emme kokeilleet.

Arvosana hotellille:

Hotel Kanta

Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: hotelli Kanta

Palvelu todella ystävällistä,siistit huoneet,lapsiystävällinen henkilökunta ja iso allasalue

Arvosana hotellille:

Houmt Soukin basaarialue

nompparelli    06.01.2011    Djerban vaarat ja ongelmat    Djerba

Ensimmäistä ja viimeistä kertaa tuli sitten käytyä basaarialueella!

Otimme hotelliltamme taksin ja käskimme ajaa Houmt Soukiin, joka oli suurempi paikka kuin paikka, jossa hotellimme sijaitsi.

Soukiin päästyämme, sen kummemmin kyselemättä kuski ajoi suoraan basaarialueelle ja voitte vaan kuvitella,mikä

riemu repesi kauppiaille kun " Neljä rahaihmistä" saapui suoraan haaviin! Siinä me sitten hätistelimme näitä aggressiivisia kauppiaita, mutta turhaan!

Kovat oli muutenkin lähtöhinnat ja millään ei meinannut päästä eteen päin kulkemaan!

Mutta tiedoksi muille matkaajilla, älkää missään nimessä antako taksikuskin viedä teitä suoraan basaarialueelle.!!! Ilmeisesti on kovin yleinen käytäntö tuolla tämä tälläinen! :)

Ajankulua hotellialueella

Elokuussa 2010 vietimme viikon Djerballa ja hotellinamme oli Sangho Village!

Uima-altaalla ja rannalla loikoillessa, jatkuvasti kävi joku tarjoamassa kaikenlaista aktiviteettia, mönkkärisafarista riippuliitoon! Eli jos lomalta kaipaa äksöniä, niin ei muuta kuin mukaan tuollaisiin safareihin! Hinnat olivat ihan suht ok, mutta tinkaamisen varaa niissä oli! Aika usein hinta tipahti reilustikin , kun sitä äimisteli.

Me itse emme kokeilleet mitään,koska olimme tulleet makaamaan aurinkoon. Muutamana päivänä meinasimme lähteä melomaan. Hotellin omasta rannasta kun pystyi ottamaan kanootin ja käsittääkseni se olisi ollut ihan ilmaista.

hyvä palvelu

Vieras    13.11.2010    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Sindbad

Loistava kahden tähden hotelli, jossa palvelu parempaa kuin useissa neljän tähden hotelleissa.

Henkilökunta palvelualtista, jopa hotellin rannalla. Toivottavasti säilyy Finnmatkojen listalla.

Arvosana hotellille:

Kierrelkää

Nooraou    08.11.2010    Tunisian ostokset    Tunisia

Ollessamme 2010 heinä-elokuussa tunisiassa me kiertelimme hyvin paljon paikallisten asutusten luona. Sieltä löysimmekin kivoja basaareja, kahviloita ja paikallisia *kirpputoreja*. Alueilla emme oikeastaan nähneet ollenkaan turisteja. Suosittelen lähtemään kiertelemään myös paikallisten luokse kuin hotellin lähellä. Löytyi halpoja paikkoja, joissa oli mitä eris kummallisia vaatteita ja esineitä. (::

kaiserin ruoka

Nooraou    07.11.2010    Soussen ravintolat ja baarit    Sousse

Hotelli kaiserin ruokapaikasta joko piti tai ei. Muunmuassa monet ihmiset jättivät ruokansa syömättä. Söimme perheeni kanssa ainoastaa kuulemman Soussen parasta pizzaa. Pizza oli hieman kärvähtynyttä ja kuivaa, joten en suosittele paikkaa. Huono palvelu joutuu odottamaan kauan.

Eläinpuisto

Nooraou    07.11.2010    Soussen nähtävyydet    Sousse

Kaikki, joita kiinnostaa eläimet ja muutenki pitävät niistä niin suosittelen menemään Friquan eläinpuistoo. Retki on mukava ja päivä kuluu nopeasti. Puistossa pääsee mm.ruokkimaan norsuja (ei aina ), ratsastamaan kameleilla, kuviin stutrisien kanssa... Puistossa on monenlaisia eläimiä, joista varsinkin lapset pitävät. Retken päätteeksi mennään kalastajakylään, jossa mahdollisuus hieman kierrällä ja ostaa vaikka kahvilasta paikallista minttuteetä.Suosittelen suuresti tätä retkeä itse pidin kovasta ja oli mukava nähdä erillaisia eläimiä, joita ei suomesta löydy: ))

Lennähdä

Vieras    30.08.2010    Soussen aktiviteetit ja harrastukset    Sousse

suosittelen kokeilemaan taivaalle pyrähdystä liitovarjolla. Rannalla on siihen useassa kohtaan mahdollisuuksia.

Hinnaltaan muistaakseni n.15é ja kesto n.5-10min. "Ammattikuvaaja" räpsii kuvasarjan prosessista jotka näet heti laskeuduttuasi tietsikalta. Voit halutessasi (tietenkin haluat ;0) lunastaa kuva cd:n, n.60 kuvaa ja about 20é.

Tunis

Vieras    30.08.2010    Soussen nähtävyydet    Sousse

Otimme nopean junan Tunisiin, jolloin matkantekoa kesti about 1h30min. Hieman ensin huippasi, kun istuimme heti veturimiehen takana ja täten loistopaikoilla näkymin eteen ja sivuille !! Halusimme ottaa hieman etäisyyttä Sousseen ja nähdä pääkaupungin, joka oli näinkin lyhyen matkan päässä. Käppäilimme kujilla ja kaduilla. Oli oikein vilkasta ja eläväistä meininkiä. Ainoa mitä ihmettelimme ja miksi kokopäiväretkemme tyssäsi pariin tuntiin oli se, ettemme löytäneet yhtään avoinna olevaa kahvilaa, ravintolaa... -ramadanin aika !!! Takaisin matkasimmekin täten oletettua aikaisemmin, jolloin otimme 2 tuntia kestävän junamatkan. Mutta EHDOTTOMASTI käymisen arvoinen kohde !!

Katsa

Oletko vieraillut Tunisiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.