Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Tunisiassa

Kierrelkää

Nooraou    08.11.2010    Tunisian ostokset    Tunisia

Ollessamme 2010 heinä-elokuussa tunisiassa me kiertelimme hyvin paljon paikallisten asutusten luona. Sieltä löysimmekin kivoja basaareja, kahviloita ja paikallisia *kirpputoreja*. Alueilla emme oikeastaan nähneet ollenkaan turisteja. Suosittelen lähtemään kiertelemään myös paikallisten luokse kuin hotellin lähellä. Löytyi halpoja paikkoja, joissa oli mitä eris kummallisia vaatteita ja esineitä. (::

mahdoton meininki

sainile    26.12.2008    Soussen ostokset    Sousse

samanlaista tyrkyttämistä ja vieläpä suomeksi kuin venäjällä! moni osti nahkarotsin kun olivat aika edullisia ja sai teetettyä omilla mitoilla,hinta halvimmillaan alle 100 euroa.keramiikka edullista ja kaunista.pitää kokoajan tinkiä! kannattaa pari ekaa päivää katsella ja vertailla hintoja!esim.taksin hinta tosi vaihteleva 2-7euroa sama matka--siis muista taas tinkiä!olimme reissussa lokakuulla,kohtuullinen ilma.

basaarit

anskuliini    23.06.2008    Soussen ostokset    Sousse

ostokset ovat todella halpoja..varsinkin ku on vähän ruskettunut kauppiaat luulee että on enemmänki kierrelly ja katellu hintoja ja johan rupeaa hinnat putoilemaan ja mitä kauemmin jaksat tinkiä sitä halvemmalla saat puolessa tunnissa saatiin siskon kanssa jopa 80% hinnoista pois...jotenka aikaa kannattaa varata jos haluaa että hinnat laskee...

alkoholi

ahmed heikki    23.06.2008    Soussen ostokset    Sousse

Celtia biere DE LUXE

ostoksilla hammametissä

Vieras    16.03.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

lähellä hotelliamme olevat kaupat hyvin eritasoisia, siistejä ja tunkkaisia, mutta palvelu kaikissa asiallista vaikkakin kauppiaiden huutelut alussa kummastutti, siihen tottui eikä pakko ollut ostaa, maassa maan tavalla. mutta keskustan mattokauppiaitten asiakkaiden hankinta on hurjaa ja ssiihen sinisilmäiset turistit helpolla erehtyivät. rannalla mielyttävän oloinen sujuvasti englantis puhuva nuorimies kertoi tuntevansa meidät, töissä samassa hotellissa, lähistöllä voisimme seurata maton kutomista ja katsella mattoja. tämä johti siihen, että lopulta löysimme itsemme mattoihanuuksien keskeltä kaupankäynnin keskipisteessä. kauppias laski ahkeraan meille alennuksia huimista hinnoista kolmen apurin kanssa. onneksi ymmärsimme poistua takavasemmalle kokemusta rikkaampana ilman mattorullia kainalossa. tämä oli ainoa negatiivinen kokemus viikon matkallamme, olkoon se varoituksena muille.

ihana maa

ahmed heikki    09.03.2008    Soussen ostokset    Sousse

halpaa jos osaa tinkiä

Alkoholi Hammametissa

erklait    02.03.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

Suomalaiset taitavat kaivata joskus alkoholin tuomaa viritystä matkatunnelmaan. Tunisia on muslimimaa ja siellä alkoholi on kiellettyjen asioiden joukossa. Varsin monissa turisteille tarkoitetuissa ravintoloissa saa olutta ja viiniäkin. Kansan kuppilat eivät näitä tarjoile. Oikeita alkoja kuitenkin löytyy, Hammametissa ainakin kaksi. Toinen sijaitsee medinaan johtavan pääkadun varrella Olympia-hotellin vieressä. Toinen on medinan edessä olevalta risteysalueelta ylöspäin lähtevän kadun aivan alussa. Liikkeet käyttävät nimeä Magasin General. Ne ovat lähinnä pieniä tavarataloja, joissa on tällainenkin osasto. Ne eivät ole kovin näkyviä. Taksit tuntuvat tietävän. Vaikutti vähän siltä, että on asiaan kuuluvaa käydä siellä vähin äänin. Valikoimat oli kohtuullisia ja hinta asiallinen.

hammamet

Vieras    21.02.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

Olen ollut kolme kertaa Tunisiassa.Hammamet on siisti, hyvät rannat ja kaupunki sopivan kokoinen. Hyviä kenkiä, nahkatavaraa, mausteita ja ihanat katuparturit. Edullista, etsi arabialaisia kahviloita ja perinteitä. Hotellit siistejä. Nyt menemme taas, vaikka on helmikuu. Olen ollut La Paixissa, ihan jees, mutta jos haluat luxuksempaa, valitse toinen hotelli.Käy basaareissa ja retkillä.

Oletko vieraillut Tunisiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.