Matkakokemukset - Hotelleja Tunisiassa

Iso linna

Vieras    13.05.2021    Tunisian hotellit    Tunisia
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2019 | Hotelli: Agvapark sousse

Sousse Agvapark. Kauhea paikka. Jalkahoito/spa?? Skalppeeras jalan auki. Lääkäriä hätään. Sielä kaikki kerjää rahaa, vedättäjän parastiisi. Kiskan pitäjä huijaa huolella. Ei ikinä enää. 0 tähteä tälle.

Arvosana hotellille:

maustettua viinaa

Vieras    18.12.2012    Monastirin hotellit    Monastir
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: one resort monastir

no onpa nyt koettu toikin et täys ylläpito hotelissa juotetaan alkohoholina teollisuus liuotinta ei se manageerin pahoittelut ja anteeksi pyynnöt tua takas pilalle mennyttä 12 v, hää päivää on han se säästöä 4 : jänä iltana 7 tarjotaan juoma kelvottomia trinkkejä. näin siis deturin järjestämällä lomalla

Arvosana hotellille:

Hotelli Rannalla Palmiye Beach

Vieras    16.02.2012    Tunisian hotellit    Tunisia
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Palmiye Beach

Palmiye Beach Hotellista kokemuksia hieman!

Hotelli hyvällä paikalla,huoneet siistejä,aamiainen se perusjuttu,ruoka Ravintolassa todella kallista!

Henkilökunta kiinni kuin erikeeperit naisasiakkaissa,joten ruokarauhaa ei ollut ,hyvin epäkorrektia!

Iltaisin terassilla alkoi ohjelma ja musiikki soi niin kovin ,ettei huoneissa nukutuksi saanut!

En suosittele kelleen :(

Arvosana hotellille:

Vaatimaton ulkoa, hieno sisältä

muus    09.06.2011    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Kaiser

Hotelli Kaiser oli todella vaatimattoman näköinen ulkoa, mutta herranjestas sentään kun pääsimme sinne sisälle! Se oli todella upea sisältä, siis todella hieno aula ja yleiset tilat! Allas on aika pieni, mutta hyvin sinnekin mahtuu. Hotelli on aika lähellä myös rantaa että sinnehän pääsee aina.

Siivoojat kävivät päivittäin, mutta koko ajan oli lattiat hiekkaiset (johtunee kyllä jatkuvasta rannalla ravaamisesta). Aulabaarin pitäjä oli tosi rento tyyppi ja aamupala seisovasta pöydästä mahtava. Sillä pärjäsi piiitkälle päivään. Kahvi oli kyllä suoraan saatanasta mutta onneksi oli teetä ja mehua tarjolla.

Tarjolla olisi ollut erilaisia hierontoja ja hamamia yms, mutta niitä emme kokeilleet.

Arvosana hotellille:

Hotel Kanta

Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: hotelli Kanta

Palvelu todella ystävällistä,siistit huoneet,lapsiystävällinen henkilökunta ja iso allasalue

Arvosana hotellille:

hyvä palvelu

Vieras    13.11.2010    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Sindbad

Loistava kahden tähden hotelli, jossa palvelu parempaa kuin useissa neljän tähden hotelleissa.

Henkilökunta palvelualtista, jopa hotellin rannalla. Toivottavasti säilyy Finnmatkojen listalla.

Arvosana hotellille:

Siisti, myös sijainniltaan

Vieras    30.08.2010    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Nejma

Sijainti todella hyvä. Varsinaiseen eskustaan lyhyt kävelymatka ja merikin heti tien toisella puolella. Vilkkaasta liikenteestä huolimatta kuitenkin "rauhallinen" hotelli, meteli ei nimittäin kuulu häiritsevästi esim. allasalueelle saati huoneisiin. Henkilökunta ystävällistä, eivätkä olleet "piilossa", vaan vuorokauden ajasta riippumatta aina joku tai useampi oli työssään.

Rahanvaihto ei aina onnistunut, kun eurot olivat loppu, mutta esim. pankki on aivan hotellin vieressä (ehkä vaihtavat pankissa hieman parempaan kurssiin). Komissiota ei peritä. Isompi ruoka/tavaramarketti löytyy n. 100m päästä. Niin ja alkoholiakin näytti olevan tuolla myynnissä, me emme sitä tosin saaneet ostettua, koska olimme kohteessa ramadanin aikaan !!

Huoneemme oli korkeahko ja siten ihanan ilmava, tosin tehokas ilmastointi oli myös käytössämme. Huoneesta löytyi iso jääkaappi johon sai näppärästi mm. vesipullot kylmenemään. Siivooja kävi joka päivä siivoamassa ja petaamassa. Ylimääräiset rahat ja maksukortit, passit säilytimme tallelokerossa, joka oli ilmainen.

Huoneemme oven aukaiseminen tuotti "tuskaa". Lukkopesät ovat aivan omaa luokkaansa (kuulin, että muutkin räpläsivät oviensa kanssa). Avaamisessa ei voinut hosua vaan oli rauhassa houkuteltava aukeamaan. Onneksi mieheni oli tässä näppärämpi ja ennenkaikkea kärsivällisempi.

Hotellin omia pyyhkeitä ei tule viedä allasosastolle, joten ostapa rantapyyhe heti lähimmästä matkamuistokaupasta. Kaikki varailivat petejä heti aamiaiselle mennessään ja mikäli ei siihen samaan kisaan lähtenyt mukaan, niin pedittäpä saatoit jäädä. Tosin hiekkarantahan on tien toisella puolella ja siellä on hotellin oma alue, jonka pedit ovat maksuttomia.

Aamianen oli aika yksinkertainen ja samankaltainen joka päivä viikon aikana. Mutta kun siihen tottui, niin "maassa maan tavalla" tässäkin kohtaa. Lounaan söimme useampana päivänä hotellin ulkoilmaravintolassa. Merelliset pitsat ja pastat olivat runsaita ja sopivan suolaisia kaljan tai viinin kera.

Lähtöpäivänä huoneiden luovutus olisi ollut 12, mutta ostimme lisäaikaa, koska lentokentälle nouto oli vasta 19 aikoihin. Huone maksoi mielestäni n.30 dinaaria eli about 15é. Joka oli siis pikkusumma siitä ilosta, että sai kuuman päivän jälkeen käydä vielä huoneessa suihkuttelemassa jne.

Arvosana hotellille:

hotelli lähellä rantaa

nompparelli    24.08.2010    Djerban hotellit    Djerba
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Sangho Village

Vietimme viikon loman Sangho Villagessa elokuussa 2010. Hotelli oli suuri , huoneita oli satoja ja hotelli kokonaisuus koostui monesta eri rakennuksesta. Iso allasalue oli keskellä kaikkea. Altaalle pääsi helposti hotellihuoneesta ja altaalta ruokailemaan. Lapsille oli myös oma pienempi allas ja mielestäni se oli hyvä,koska isompi allas oli todella syvä.

Hotellilla oli oma alueensa rannalla, joka oli tarpeeksi suuri. Jokaiselle lomailijalla oli oma rauhansa rannalla ja kaikille riitti maksuttomia aurinkotuoleja ja varjoja. Hotellin vastaanotosta rantaan oli n. 90 metriä. Ranta sopi perheen pienimmillekin, koska ranta oli erittäin matala. Aikuinen sai kahlata monta kymmentä metriä että uiminen oli mahdollista. Merivesi oli todella puhdasta ja elokuussa se on vielä kaiken lisäksi lämmintä :)

Hotelli oli kaikenkaikkiaan siisti. Huoneissa oli tehokkaat ilmastoinnit, jotka olivatkin elintärkeitä vempeleitä +45 asteen helteillä. Huoneet siivottiin jokapäivä, lakanat vaihdettiin viikon loman aikana kolme kertaa ja puhtaat pyyhkeet tuotiin jokaisen siivouksen yhteydessä.

Hotellin ruoka oli mielestäni aika kehnoa. Matkamme oli all inclusive ja viikon matkan aikana ehti kyllästymään samoihin mauttomiin ruokalajeihin. Myös hotellin ravintolan haju oli todella tunkkainen, suorastaan oksettava. Ruokalajeja oli kyllä useita, mutta kun ruuat eivät tuntuneet maistuvan miltään. Onneksi joihinkin pöytiin oli laitettu suola- sekä pippurisirottimet, joilla sai ruokiin edes hieman makua.

Hotellin henkilökunta oli ihan "jees ". Pieni kielimuuri vallitsi suomalaisen matkailijan ja henkilökunnan välillä. Englantia osasi puhua vain aniharva, ja sekin onnistui heiltä todella huonosti. Ranskaa tietenkin puhuivat mieluusti, myös saksa ja italia taittuivat suurelta osin henkilökuntaa.

Rahan vaihto oli mahdollista hotellin vastaanotossa.

Hotellin aulassa oli maksullinen internet. Televisioita ei hotellihuoneissa ollut eikä kyllä missään yleisissäkään tiloissa. Allasalueella oli " Sangho Theater ", joka vetikin iltaisin yleisöä, jossa hotellin "viihdyttäjät " esittivät milloin mitäkin. Illan ohjelma alkoi ensiksi lapsiesityksillä, joissa turistilapset pääsivät esittämään lasten lauluja, ranskaksi tietenkin.

Hotellin baarissa oli bijardipöytä ja muutamia pelikoneita, joita saattoi ajankuluksi pelailla. Alueella oli myös tenniskenttiä ja minigolf-rata. Aivan ihanaa oli, että hotellilla oli oma "mini zoo ", jossa oli marsuja, kaneja, vuohia, undulaatteja, kanoja, kukkoja ja riikinkukkopariskunta.

+ Kaunis hotellialue

+ rentouttava ilmapiiri

+ paljon ohjelmaa, sitä kaipaavalle

+ hiekkaranta lähellä

- huono ruoka

- englanninkielen osaamattomuus

- jokailtainen lasten esitys, jossa samat laulut ja tanssit

- " keskellä korpea "

Arvosana hotellille:

kiva hotelli

Riley    28.05.2010    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Hotel Marco Polo

Hyvä sijainti,siisti,henkilökunta todella mukavaa,hyvä ruoka...kaikki pelasi loistavasti. Huoneet siistit ja tilavat,kylppäri ihana,allasalue aivan loistava,suosittelen!

Arvosana hotellille:

Kaikki OK

Vieras    05.04.2010    Douzin hotellit    Douz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Sun Palm Douz

Kovin erilainen kokemus lähimenneisyydestä. Olimme tässä hotellissa yötä kahden päivän Sahara-retkemme aikana. Mielestäni sain koko viikon mittaisen matkamme parasta ruokaa juuri täällä. Ravintolan tarjoilijat eivät kaikki todella olleet tehtävien tasalla - juomia sai odottaa ja lopulta pyytää kahdesti.

Yleiset tilat suorastaan ylelliset ja kameliratsastuksen jälkeen hotellin?/matkatoimiston? tarjoama mehu todella maittoi.

Huoneet tilavat ja karut, mutta siistit. Pieni ikkuna selittynee auringon porotuksella: suuret ikkunat päästäisivät kuumuuden sisälle? Ymmärrän karuuden olevan tyypillistä tunisialaisissa asumuksissa, miksi ei siis myös hotellissa? Pääasia, että sängyt olivat hyvät.

Arvosana hotellille:

Erittäin siisti hotelli

Vieras    15.11.2009    Soussen hotellit    Sousse
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Dessole Abou Sofiane Resort - All Inclusive

Olimme vaimon kanssa kahden viikon lomalla ko. hotellissa. Hotelli on siisti. All inclusive ruoka on liian yksipuolista. Ruokaa on paljon, mutta ei vaihtelua, vaan samat ruoat päivästä toiseen. Samoin aamiaisella aina samat leikkeleet. Mielestämme ei luulisi olevan vaikeaa tehdä esim viikon menu, jota vaihdettaisiin.

Jos menette tähän hotelliin, niin omat pyyhkeet on paras ottaa mukaan. Hotellin pyyhkeet ovat kuin postimerkkejä, siis liian pienet.

Yleisesti ottaen hotelli sopii rauhaa rakastaville, koska se ei ole mikään melupaikka. Ohjelmaa on päivisin ja iltaisin niin paljon, että ei tarvitse lähteä mihinkään jos ei halua. Joka ilta tunnin mittainen show jonkun aiheen ympärillä ja päivällä erilaisia aktiviteetteja joihin on mukava osallistua. Helppoa lomaa lyhyen lentomatkan päässä.

Arvosana hotellille:

kodikas kokonaisuus

Vieras    06.07.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Bel Azur - All Inclusive

Hotelli on osa kokonaisuutta ja itse Bel Azur muodostuu hotellista ja bungaloweista. Hotellialue on siisti ja todella hieno. Uima-altaita on useampi sekä rantaan on matkaa kivenheitto (bungalowista pääsee takaovesta suoraan rantahiekalle!).

Puolihoitona hotellissa, ei tarvitse sitten muuta matkalla syödäkään! Erinomaiset ateriat, aina tuoreita hedelmiä ja maukkaita makuja. Hotellissa paljon venäläisiä ja ranskankielisiä eurooppalaisia. Palvelua saa ehkä heikosti englanniksi.

Arvosana hotellille:

Hyvä allasalue

vuju    26.01.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Mediterranee

Upea allas-alue, kolme allasta ja erittäin suuri puistoalue, Hyvä runsas ruoka täyshoidolla.Iltaisin ohjelmaa, tanssia ja päivälläkin jotain aktiviteettia.

Arvosana hotellille:

Miten pääsisi???

vuju    26.01.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2006 | Hotelli: DOMINA INN SULTAN BEACH

Olimme ensimmäisen kerran v 2006 syksyllä tässä hotellissa ja ihastuimme siihen ja kivaan henkilökuntaan niin että menimme uudestaan keväällä 2007 sinne.Sitten syksyllä se meni remonttiin ja nyt emme ole löytäneet sivuja mitä kautta tätä voisi varata.Kävimme katsomassa keväällä 2008 hienoksi remontoitua ala-aulaa ja ruokasalia.Henkilökunta tunnisti meidät ja moni tuli halaamaan kun kävimme siellä.Mukavan kokoinen hotelli, ihanteellisella paikalla, oma ranta ym.Huoneet silloin vähän kuluneet mutta nythän on varmaan toisin remontin jäljiltä .

Arvosana hotellille:

Hotellin illallisbuffet on turvallisuusriski!

llauraa-    24.11.2008    Douzin hotellit    Douz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Sun Palm Douz

Deturin matkaoppaan sanat ennen Sahara-retkelle lähtöä: "Se yöpymispaikka Douzissa on sitten varsinainen keidas, oikea aavikon palatsi!". Jaa-a, olimmeko tottuneet oman viiden tähden hotellimme (Suomen tasoa kolmen tähden, jeij..) ylellisyyteen vai mikä oli syynä siihen, ettei tämä "palatsi" oikein vakuuttanut. Sun Palmin sisätilat olivat melko viihtyisiä ja plussaa puutarhamaisuudesta, mutta ne huoneet! Keidasmaisuudesta ei tietoakaan, huone muistutti pikemminkin kellaria, parilla sängyllä ja yhdellä minimaalisen pienellä ikkunalla varustettuna.

Huoneen pimeydestä lähdimme nopeasti ruokailemaan. Tarjoilijoita oli kahta sorttia: toiset eivät reagoineet pyyntöihin tai kysymyksiin mitenkään, toiset taas kävivät liiankin tuttavallisiksi. Eräskin tarjoilija katseli ensin äitiäni ja tätiäni halveksuvasti, mutta minut äkätessään letkautti "uuh, mitäs täältä löytyy" ja kävi kiinni kuin kanankoipeen! :D Onnistuin välttelemään tarjoilijaa loppuillan ajan, mutta vaikka totuinkin tunisialaisten miesten varsin lähentelevään käytökseen niin en sentään osannut odottaa tuollaista hotellin ravintolassa! Ruoka sinänsä oli ihan hyvää, mutta mukava yllätys odotti seuraavana päivänä ryhmäläisiämme. Puolet bussistamme oli vatsataudin kourissa, osin omaa tyhmyyttään syötyään kaiken maailman jäätelöitä ja kermavaahtoa. Silti hieman outoa, että Deturin matkatoimisto vei meidät tuollaiseen hotelliin. Yksi yö Sun Palmissa meni, mutten voisi kuvitellakaan viettäväni siellä viikkoa!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Tunisiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.