Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Tunisiassa

Ratsastusreissu Sahara Beach-hotellilla

muus    10.06.2011    Soussen aktiviteetit ja harrastukset    Sousse

Ostimme kaverini kanssa suoraan Deturin oppaalta liput kyseiselle tallille, Menimme taksilla sinne, se oli kylläkin aika lähellä Monastiria, lähempänä sitä kuin Soussea. Hotelli oli aivan jumalaisen upealla paikalla ja todellakin joku supertäysihoito-lafka. Siellä sijaitsivat siis hevostallit, ja olimme ostaneet tunnin ratsastusretken rannalle. Mukaamme lähti paikallinen jätkä kuumahkolla nuorella orilla. Muuten mukavaa, paitsi meillä oli molemmilla tammat alla, ja minun tamma ei ainakaan tykännyt yhtään kun se ori tuli vähänkään liian lähelle. Muuten hevoset olivat todella rauhallisia, tai ainakin se kaverini ratsu. Se ei olisi jaksanut paljoa liikkuakaan :D Minä päästelin täyttä laukkaa oppaan perässä pitkin rantaa, ja se oli kyllä todella huikea kokemus!

Kaikenkaikkiaan todella hyvä kokemus, hevoset olivat kyllä melkoisen laihan oloisia, mutta eivät näyttäneet kovin kärsiviltä. Opas oli "jokseenkin" innokas meidän tyttöjen suhteen, mutta ei onneksi ihan iholle sentään tullut.

Ajankulua hotellialueella

Elokuussa 2010 vietimme viikon Djerballa ja hotellinamme oli Sangho Village!

Uima-altaalla ja rannalla loikoillessa, jatkuvasti kävi joku tarjoamassa kaikenlaista aktiviteettia, mönkkärisafarista riippuliitoon! Eli jos lomalta kaipaa äksöniä, niin ei muuta kuin mukaan tuollaisiin safareihin! Hinnat olivat ihan suht ok, mutta tinkaamisen varaa niissä oli! Aika usein hinta tipahti reilustikin , kun sitä äimisteli.

Me itse emme kokeilleet mitään,koska olimme tulleet makaamaan aurinkoon. Muutamana päivänä meinasimme lähteä melomaan. Hotellin omasta rannasta kun pystyi ottamaan kanootin ja käsittääkseni se olisi ollut ihan ilmaista.

Lennähdä

Vieras    30.08.2010    Soussen aktiviteetit ja harrastukset    Sousse

suosittelen kokeilemaan taivaalle pyrähdystä liitovarjolla. Rannalla on siihen useassa kohtaan mahdollisuuksia.

Hinnaltaan muistaakseni n.15é ja kesto n.5-10min. "Ammattikuvaaja" räpsii kuvasarjan prosessista jotka näet heti laskeuduttuasi tietsikalta. Voit halutessasi (tietenkin haluat ;0) lunastaa kuva cd:n, n.60 kuvaa ja about 20é.

retki eläinpuistoon

ikimuistoinen retkemme oli mahtava..oli ihana nähdä afrikan eläimet luonnon omaisessa puistossa...olimme retkellä joka oli matkatoimiston järjestämä...muuten todella hyvä retki mutta halusimme ratsastaa kameleilla ja kysyimme opppaalta edimmekö lähteä eläintarhan järkkäämälle kameli safarille ja oppaamme sanoivat että hyvin kerkeää...kuitenkin bussimmme melkein kerkesi lähteä ilman meitä ja olisi tullut melko pitkä omamatka saharalta hotellille!

Liitovarjoilu

Soussessa oli mielestäni edullista tuo veneen perässä varjolla roikkuminen suosittelen kaikille! mahtava kokemus!!

E.S.S

maailman paras jalkapallo joukkue

Oletko vieraillut Tunisiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.