le Hammamet

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Erinomainen puolihoito

Vieras    02.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: le Hammamet

Hotelli on hieman kuluneen oloinen, mutta täyttänee hyvin neljä tähteä, joka sille on reitattu. Se on jaettu useampaan rakennukseen, jotka sijaitsevat hyvin hoidetulla puutarhamaisella piha-alueella.

Hotellin paras anti on hyvin toimiva ravintola ja erinomainen ruoka. Siellä on myös sisäallas, pituus noin 15 m syvyyttä enimmillään pari. Ulkoallas on varsin komea ja meren rantaan on noin 300 m.

Taksilla pääsee kätevästi liikkumaan. Se ei maksa juuri mitään. Matkat ovat kävellen vähän pitkänlaisia.

Sopii myös kylmän ajan kohteeksi. Huoneissa on lämmitys, mitä ei monissa muissa hotelleissa kuulut olleen.

Arvosana hotellille:

viihtyisä turistiystävällinen hotelli

Vieras    16.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: le Hammamet

hotelli sijaitsi vehreiden sitrus- ym puiden keskellä, siistit laatoitetut polut johtivat aulasta eri rakennuksissa oleviin huoneisiin. Osa huoneista oli varjoisalla puolella, mutta meitä onnisti saatuamme kolmannesta kerroksesta aurinkoisen terassin. siivous suoritettiin päivittäin, samoin pyyhkeiden vaihto ja yöpaidoistamme siivoojat taiteilivat joka päivä erilaisia taideteoksia, perhosia ym sängyillemme. henkilökunta oli todella ystävällistä,kaikilta sai iloisen hymyn ja tervehdyksen. ja se ruoka, puolihoidossa nautimme runsaan aamiaisen ja ruhtinaallisen päivällisen seisovista pöydistä. kaikki vihannekset ja salaatit raikkaita, lämmin ruokavaihtoehtoja joka makuun sekä runsas jälkiruokatarjonta. hotellin sijainti lähellä merenrantaa ja paikallisia kauppoja nurkalla. Suosittelen sydämestäni!!!!!!

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli

Vieras    26.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: le Hammamet

Aavistuksen nuhjuinen hotelli, mutta älyttömän viihtyisä ja kodikas! Ihmiset oli aivan mielettömän ystävällisiä ja iltaohjelmat tosi hauskoja, erityisesti musiikki ja tanssi teki lähtemättömän vaikutuksen. Ruoka oli mahtavaa hotellin ravintolassa, eri lajeja oli taatusti jokaiselle! Taksikulttuuri oli kiva, koska hotelli sijaitsi ehkä hieman sivussa. Ranta oli onneksi lähellä. Lähistöltä löytyi kuitenkin hyviä kauppoja ja ruokapaikkoja, eli välttämättä ei kävelyetäisyyttä kauemmaksi tarvinnut lähteä. Kelit ei ehkä ollu ihan parhaita mahdollisia, mutta lämpöä oli ihan mukavasti joka päivä.

Jäi aivan loistavat fiilikset, haluaisin heti takaisin!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.