Matkakokemukset - Hotelleja Hammametissa

kiva hotelli

Riley    28.05.2010    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Hotel Marco Polo

Hyvä sijainti,siisti,henkilökunta todella mukavaa,hyvä ruoka...kaikki pelasi loistavasti. Huoneet siistit ja tilavat,kylppäri ihana,allasalue aivan loistava,suosittelen!

Arvosana hotellille:

kodikas kokonaisuus

Vieras    06.07.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Bel Azur - All Inclusive

Hotelli on osa kokonaisuutta ja itse Bel Azur muodostuu hotellista ja bungaloweista. Hotellialue on siisti ja todella hieno. Uima-altaita on useampi sekä rantaan on matkaa kivenheitto (bungalowista pääsee takaovesta suoraan rantahiekalle!).

Puolihoitona hotellissa, ei tarvitse sitten muuta matkalla syödäkään! Erinomaiset ateriat, aina tuoreita hedelmiä ja maukkaita makuja. Hotellissa paljon venäläisiä ja ranskankielisiä eurooppalaisia. Palvelua saa ehkä heikosti englanniksi.

Arvosana hotellille:

Hyvä allasalue

vuju    26.01.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Mediterranee

Upea allas-alue, kolme allasta ja erittäin suuri puistoalue, Hyvä runsas ruoka täyshoidolla.Iltaisin ohjelmaa, tanssia ja päivälläkin jotain aktiviteettia.

Arvosana hotellille:

Miten pääsisi???

vuju    26.01.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2006 | Hotelli: DOMINA INN SULTAN BEACH

Olimme ensimmäisen kerran v 2006 syksyllä tässä hotellissa ja ihastuimme siihen ja kivaan henkilökuntaan niin että menimme uudestaan keväällä 2007 sinne.Sitten syksyllä se meni remonttiin ja nyt emme ole löytäneet sivuja mitä kautta tätä voisi varata.Kävimme katsomassa keväällä 2008 hienoksi remontoitua ala-aulaa ja ruokasalia.Henkilökunta tunnisti meidät ja moni tuli halaamaan kun kävimme siellä.Mukavan kokoinen hotelli, ihanteellisella paikalla, oma ranta ym.Huoneet silloin vähän kuluneet mutta nythän on varmaan toisin remontin jäljiltä .

Arvosana hotellille:

haluaisi uudestaan...

Vieras    20.09.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2006 | Hotelli: DOMINA INN SULTAN BEACH

rauhallinen kaunis paikka ja mukava hotellin porukka.

Arvosana hotellille:

Lämmin hotelli

marina    14.07.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Les Citronniers

Les Citronniers on vain kahden tähden hotelli, mitä ei uskoisi, niin hyvä se on. Palvelu on ystävällista ja ravintola oikein hyvä. Kylpyhuone siisti. Huoneissa TV. Huoneissa talvikautena lämmitys, joka joskus liiankin lämmin, mutta oven saa parvekkeelle auki. Kesäaikana ilmastointi. Uima-allas talvella kylmä. Rantaan lyhyt matka. Omaa tietokonettaan saa käyttää netissä surffailuun, kunhan asetukset ovat oikein. Ellei, niin siihen saa hotellilta avun. Netti toimii huoneissakin, jos koneessa on langaton yhteys, mutta piuhan perässä receptionin yhteydessä. Hotellin konetta saa käyttää maksusta.

Miinukset:

- Aamupala ei mieleiseni, haluaisin kasviksia ja hedelmiä (niitä voi itse ostaa Hammametin hallista hyvin edullisesti ja syödä huoneessa)

- Oleskeluaikainen siivous, tyypillinen hotellisiivous, ei juuri mitään. Pyyhkeitä ja lakanoita kyllä vaihdettiin.

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli

Vieras    26.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: le Hammamet

Aavistuksen nuhjuinen hotelli, mutta älyttömän viihtyisä ja kodikas! Ihmiset oli aivan mielettömän ystävällisiä ja iltaohjelmat tosi hauskoja, erityisesti musiikki ja tanssi teki lähtemättömän vaikutuksen. Ruoka oli mahtavaa hotellin ravintolassa, eri lajeja oli taatusti jokaiselle! Taksikulttuuri oli kiva, koska hotelli sijaitsi ehkä hieman sivussa. Ranta oli onneksi lähellä. Lähistöltä löytyi kuitenkin hyviä kauppoja ja ruokapaikkoja, eli välttämättä ei kävelyetäisyyttä kauemmaksi tarvinnut lähteä. Kelit ei ehkä ollu ihan parhaita mahdollisia, mutta lämpöä oli ihan mukavasti joka päivä.

Jäi aivan loistavat fiilikset, haluaisin heti takaisin!

Arvosana hotellille:

viihtyisä turistiystävällinen hotelli

Vieras    16.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: le Hammamet

hotelli sijaitsi vehreiden sitrus- ym puiden keskellä, siistit laatoitetut polut johtivat aulasta eri rakennuksissa oleviin huoneisiin. Osa huoneista oli varjoisalla puolella, mutta meitä onnisti saatuamme kolmannesta kerroksesta aurinkoisen terassin. siivous suoritettiin päivittäin, samoin pyyhkeiden vaihto ja yöpaidoistamme siivoojat taiteilivat joka päivä erilaisia taideteoksia, perhosia ym sängyillemme. henkilökunta oli todella ystävällistä,kaikilta sai iloisen hymyn ja tervehdyksen. ja se ruoka, puolihoidossa nautimme runsaan aamiaisen ja ruhtinaallisen päivällisen seisovista pöydistä. kaikki vihannekset ja salaatit raikkaita, lämmin ruokavaihtoehtoja joka makuun sekä runsas jälkiruokatarjonta. hotellin sijainti lähellä merenrantaa ja paikallisia kauppoja nurkalla. Suosittelen sydämestäni!!!!!!

Arvosana hotellille:

Erinomainen puolihoito

Vieras    02.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: le Hammamet

Hotelli on hieman kuluneen oloinen, mutta täyttänee hyvin neljä tähteä, joka sille on reitattu. Se on jaettu useampaan rakennukseen, jotka sijaitsevat hyvin hoidetulla puutarhamaisella piha-alueella.

Hotellin paras anti on hyvin toimiva ravintola ja erinomainen ruoka. Siellä on myös sisäallas, pituus noin 15 m syvyyttä enimmillään pari. Ulkoallas on varsin komea ja meren rantaan on noin 300 m.

Taksilla pääsee kätevästi liikkumaan. Se ei maksa juuri mitään. Matkat ovat kävellen vähän pitkänlaisia.

Sopii myös kylmän ajan kohteeksi. Huoneissa on lämmitys, mitä ei monissa muissa hotelleissa kuulut olleen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Hammametissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.