Puerto de la Cruzin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 5

Loro Parque

Mahtava eläinpuisto ,jossa näkee tiikereitä, papukaijoja, simpansseja, jättiläiskilpikonnia ja delfiinejä ym.

Hyvä hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Hotelli oli mielestäni hyvää keskitasoa.Kaupat ja ranta lähellä.Keittomahdollisuus ja jääkaappi .

Yöllä ainakin viikonloppuisin kuului kyllä meteliä kaupungilta ja itse hotellista öiseen aikaan, mutta ei se paljon häirinnyt.

Bambi/Astori on hotelli joka sopii aikuisille.

Arvosana hotellille:

Hyvällä paikalla.

Vieras    05.04.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Las Vegas

Hyvä ja siisti hotelli. Meitä onnisti, saatiin huoneisto 12 kerroksesta jossa oli myös jääkaappi. Oma kattoterassi jonne hilasin kaksi aurinkosänkyä porttikäytävästä 2 viikon ajaksi. Vein sängyt takaisin loman lopuksi. Loma puolihoidolla ja se kannatti. Runsas aamiainen ja vielä runsaampi illallinen. Eka kerran hotellissa aurinkolomalla, vaikka oltiin finnmatkalla. Ehkä se että saatiin huoneisto hulppealta paikalta, antoi lomalle lisäpotkua. Lämmintä riitti hemikuun alusta puoliväliin ihan riittävästi. Joka aamu, päivä ja ilta tuli tehtyä pitkiä kävelylenkkejä ympäri kaupunkia. Kertakaikkisen leppoisa lomareissu järjestyksessään 25.

Arvosana hotellille:

siisti perushotelli.

Vieras    13.03.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Asuimme 3 viikkoa Tenerife Vingissä ja viihdyimme tosi hyvin.Sijainti hyvä,lyhyt matka rannalle ja keskustaan.Aamupäivät kuluivat kävelyretkiä tehden yläpuolelle kaupunkia ja aina avautu kaunis maisema merelle päin katsoessa tai mihin päin vain.Ensi talveksi olen varannut 6 viikkoa samaan hotelliin koska meille kelpaa tavallinen perusjuttu.Allasalue oli siisti katolla.Keittiö varusteet oli niukat mutta hyvin niillä sai laitettua mitä tarvitsi.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 1988 | Hotelli: palmeras playa

Tilavat huoneistot keittiöllä.Hotellissa myös erinomainen ravintola.Kielitaitoinen henkilökunta.Allas-alue siisti,joskin tien läheisyys aiheuttaa hieman hälyä.Lähes keskustassa ja lähellä kaikkea.Alueella paljon vihreää.Kaunis palmukuja hotellin vieressä.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Apartamentos

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 1992 | Hotelli: Teidemar

Puerto de la Crucin yläkaupunginosassa suht rauhallisella paikalla oleva huoneistohotelli.Siistit huoneet pienellä, mutta riittävällä keittokomerolla.Hotelli on lähellä mukavia ravintoloita ja kivoja pikku marketteja.

Hotellissa erittäin mukava allas alue,sekä siisti puutarha.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Perulainen ravintola

Linja-autoaseman vastapäätä (meren puolella) on loistava Perulainen ravintola nimeltään Peruana.Ravintola on katutason alapuolella ja ikkunoista voit katsella kadun vilinää.Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista.Hinta laatusuhde erinomainen. Laskun saat lopuksi aarrearkussa ja naisväki saa lähteissään mukaansa ruusut...Kävin tässä kodikkaassa paikassa ensimmäisen kerran vuonna 1984 ja oletan sen vieläkin olevan siellä.Hyviä ruokahetkiä kaikille!

Kohtuullinen majoitus

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Tenerife Ving

Kulunut ja pieniä puutteita.

Henkilökunnan palvelu manjanalaisten puuhastelua.

Hotellin palvelukansiota en löytänyt edes kysymällä.

Taisi olla viimeinen kerta tässä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Hotelli hyvällä paikalla

Vieras    15.02.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Tenequia

Hotelli äärimmäisen hyvällä paikalla. Lähellä rantakatua, linja-autoasemaa, (poliisilaitosta) (?). Pitkä matka niille portaille, joita en viikossa ehtinyt löytää (mentiin toiseen suuntaan rantakatua). Ei mitään valittamista. Olimme viikon matkalla. Pieni, kiva apartementos, ei aamupalaa. Teimme itse. Kadulta löytyi pieniä kuppiloita, mistä olisi saanut aamupalaa. Vastapäätä edullinen paikka, jossa kuulemma (suomalaiset) hyvä lounas (5,70 €). Tulimme Cruziin 17.1. aluksi lämmintä ja aurinkoista, loppupäivät pilvistä ja välillä melko kylmää (lähdimme 24.1.2011). Kuitenkin täydellinen reissu. Olen kiertänyt Canarian saaret muutamaan kertaan (paria pientä saarta lukuun ottamatta) ja vältellyt Cruzia puheiden perusteella (pilvistä ja kylmää verrattuna Americakseen ym.). Voin sanoa, että ihan turhaan. Mahtava paikka ja hotelli hintaluokkaan nähden ihan sopiva. Minulle riittää, että on paikka nukkumiseen ja matkalaukulle, mutta kyllä huoneistossa (ehkä liioiteltu; melko pieni makkari ja olohuone/keittiö) oltiin muutenkin.

Puerto de la Cruz voisi olla paikka, missä vietän viiskymppiseni.

Arvosana hotellille:

Mainettaan huonompi

Vieras    17.01.2011    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: H10 Tenerife Playa

Olimme marraskuussa tässä hotellissa viikon. Lennot Finnmatkojen kautta ja hotelli suoraan netistä. Matka tuli puolihoitoineen noin 80 euroa halvemmaksi kuin Aurinkomatkojen pakettimatka. Olemme käyneet Puerto de la Cruzissa useita kertoja mutta ei tässä hotellissa aiemmin. Hotellissa on todella huono ruoka, vihanneksia oli vähän ja ruoka todella yksinkertaista ja halvalla tehty, verrattuna esimerkiksi Las Vegasiin ja Valle Mariin. Viini on kallista ja vesi ilmoitettiin alkuun olevan ilmaista mutta loppulaskussa 4 pulloa oli kuitenkin velotettu ja respassa ei kuunneltu reklamaatiota. Tarjoilijat olivat töykeitä, johtuen varmaan suuresta asiakasmäärästä. Hotellia myydään eläkeläisryhmille varmaan todella paljon kun ravintola oli aina tupaten täynnä harmaatukkaisia elkeläisiä samoin kuin uima-altailla. Parvekkeilta näkee kaikille samalla sivuilla oleville parvekkeille kun sivuseinät ovat rakennettiu tiiliristikoista. Epämukavaa olla parvekeella nakuna aurinkoa ottamassa kun naapurit tuijottavat. Iltaohjelma oli ihan hyvää. Hotellista jäi kuitenkin huono maku!

Arvosana hotellille:

Saa

Vieras    11.01.2011    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Noi saa ennustukset ei sit pida yhtaan paikkansa :) aurinko paistaa ja kuuma on!

Varo varasta

Vieras    22.12.2010    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Saavuimme Puertoon 1.12.2010 ja jo heti toisena päivänä lompakko varastettiin "kiinalaisessa" kaupassa Nieves Ravelesilla.Kaupassa oli ruuhkaa ja siinä ruuhkan keskellä minua alkoi tönimään sllainen vanhempi, hoikahko olkihattupäinen mies ja sitten sama mies kiilasi koko kassajonon ohi ja maksoi jonkin pienen ostoksen, jolloin sanoin vaimolleni, että onpa röyhkeä tyyppi kun killailee tuollalailla, sitten kun oli meidän vuoro kassalla tajusin, että miksi se ukko oli pitänyt niin kiirettä! lompakkoni oli poissa!

Olemme olleet Puertossa jo 5 kertaa aiemminkin eikä koskaan aiemmin ollut sattunut mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tällä kertaa viivymme täällä koko talven eli ajan 1.12.2010-28.2.2011, joten oli melko tyly alku matkalle. Menetys ei ollut kovin suuri, n. 150 e rahaa ja ajokortti (onneksi luottokortit olivat asunnolla). Olemme kuulleeet varoituksia, että juuri tuonkaltaiset varkaudet ovat yleistyneet, joten kannattaa suhtautua asiaan vakavasti. Käytännössä ei kannata pitää rahaa mukana kaupungilla liikkuessa enempää kuin on arvioinut tarvitsevansa.

Puerto de la Cruz on muuten ihan hyvä paikka lomailla/viettää talvea. Kannattaa tulla visiitille!

Peruskamaa

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Apartamentos Be Smart Florida

Sellainen ihan perushuoneisto, vaatimaton keittovarustus (paistinpannu oli ihan valmis) mutta kyllä näillä toimeentulee. Sijainniltaan erinomainen. Hotellin oma aamiainen oli varsin vaatimaton.

Arvosana hotellille:

Asiallinen ja siisti hotelli

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Club Casablanca

Hotelli on loistavassa paikassa, pakollinen kunnonkohotus keskustassa käymisestä ei ole pahasta! Hotellista siis pääsee keskustaan kätevästi rappusia alas menemällä ja takaisintulo on väsyttävämpää, mutta ei haittaa!

Huoneet ovat siistejä ja henkilökunta ystävällistä.

Hotellin baarista saa pikku purtavaa ja allasalue on riittävä.

Olimme jo toista kertaa tässä hotellissa ja kolmannen kerran olemme tulossa taas tulevana talvena!

Voin suositella lämpimästi tätä hotellia!

Arvosana hotellille:

TITSA toimii

Teneriffan julkinen liikenne saa minulta lähes täyden kympin. Ensinnäkin bussit ovat ajallaan, hyväkuntoisia, riittävän tiuhat vuorovälit (ei tosin kaikkialle) eivätkä maksa liikaa. Mikäli käyttää niitä enemmän niin kannattaa hankkia Bono-kortti, jolla pääsee vieläkin edullisemmin.

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.