Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Puerto de la Cruzissa

SunPost-postimerkit

Vieras    28.12.2017    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Älkää ostako postikortteihinne noita ns. kuriirimerkkejä, ainoastaan virallisia postimerkkejä, joissa lukee Correos. Viimeksi haksahdin noihin SunPost-merkkeihin, palautin kortit siihen paikkaan (siis siihen punaiseen postilaatikkoon), josta kortit ja merkit ostin. Vielä siltä miesmyyjältä kysäisin, että lähtevätkö kortit tuosta laatikosta varmasti eteenpäin. Si, si. Joskus takavuosina ostin myös noita SunPost-merkkejä hotelli Tenerife Vingin lähellä olevasta kaupasta ja palautin ne kaupan ulkopuolella olleeseen punaiseen laatikkoon. Ne tulivat perille. Nyt marraskuussa olimme apt. Altassa ja siinä lähellä olevasta kioskista ostin kortit ja merkit. Ne eivät koskaan tulleet perille. Eivät tulleet myöskään Benalmadenasta. Joten enköhän nyt oppinut, ettei enää piraattimerkkejä!

Varkaita Mangon myymälässä

Vieras    26.12.2017    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Shoppailin Mangon myymälässä n.klo 19.30, valitsin pari takkia sovittaakseni niitä ja oman kevyt toppani ripustin siihen viereiseen vaaterekkiin. Hetkeksi käänsin selkäni kun katsoin peilistä sovittamaani takkia niin oma kevyt toppani oli varastettu. Se meni minuutissa, kysyin myyjältä onko valvontakameraa hän sanoi ettei ole vaikka kameroita oli katossa.Myymälä sijaitsi isolla aukiolla missä paljon ravintoloita ja myymälöitä, vieressä ranta ja tivoli.

Varo varasta

Vieras    22.12.2010    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Saavuimme Puertoon 1.12.2010 ja jo heti toisena päivänä lompakko varastettiin "kiinalaisessa" kaupassa Nieves Ravelesilla.Kaupassa oli ruuhkaa ja siinä ruuhkan keskellä minua alkoi tönimään sllainen vanhempi, hoikahko olkihattupäinen mies ja sitten sama mies kiilasi koko kassajonon ohi ja maksoi jonkin pienen ostoksen, jolloin sanoin vaimolleni, että onpa röyhkeä tyyppi kun killailee tuollalailla, sitten kun oli meidän vuoro kassalla tajusin, että miksi se ukko oli pitänyt niin kiirettä! lompakkoni oli poissa!

Olemme olleet Puertossa jo 5 kertaa aiemminkin eikä koskaan aiemmin ollut sattunut mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Tällä kertaa viivymme täällä koko talven eli ajan 1.12.2010-28.2.2011, joten oli melko tyly alku matkalle. Menetys ei ollut kovin suuri, n. 150 e rahaa ja ajokortti (onneksi luottokortit olivat asunnolla). Olemme kuulleeet varoituksia, että juuri tuonkaltaiset varkaudet ovat yleistyneet, joten kannattaa suhtautua asiaan vakavasti. Käytännössä ei kannata pitää rahaa mukana kaupungilla liikkuessa enempää kuin on arvioinut tarvitsevansa.

Puerto de la Cruz on muuten ihan hyvä paikka lomailla/viettää talvea. Kannattaa tulla visiitille!

Vaarat Teneriffalla

Tähän voisi sanoa noiden vuoristoteiden kapeus, jos auton vuokraa ja niitä vuoristoja kiertää. Jos on vähänkin isompi auto käytössä ja mutkassa tulee toinen auto vastaan, niin tarkkana saa olla.

Muita ei oikeastaan meille sattunut kohdalle.

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.