Matkakokemukset - Lennot & liikenne Puerto de la Cruzissa

TITSA toimii

Teneriffan julkinen liikenne saa minulta lähes täyden kympin. Ensinnäkin bussit ovat ajallaan, hyväkuntoisia, riittävän tiuhat vuorovälit (ei tosin kaikkialle) eivätkä maksa liikaa. Mikäli käyttää niitä enemmän niin kannattaa hankkia Bono-kortti, jolla pääsee vieläkin edullisemmin.

TITSAn bussilla Teneriffalla

Tulin juuri Teneriffalta ja nyt käytin ensimmäistä kertaa paikallisia busseja ja voin suositella niitä liikkumiseen. Aikataulut pitävät, ovat sisältä hyvässä kunnossa ja niitä liikennöi vähän kaikkialle.

Esimerkiksi matka pohjoiselta Aeropuerto Nort -lentokentältä Puerto de la Cruziin maksoi 3.15 € ja kesti 25 minuuttia.

Lisätietoa: www.titsa.com

Reittilennolla Teneriffalle

Varmaan moni ajattelee, että reittilennot ovat vain heille, joilla on ollut varaa hankkia asunto sieltä, mutta kokemuksen vahvalla rintaäänellä voin sanoa, että yllätyin kuinka kivuttomasti sinne pääsee Barcelonan kautta...eikä hintakaan huimannut. Halvimmillaan voi päästä 120€ yhteen suuntaan.

Kannattaa kuitenkin tehdä varaukset ajoissa, jotta saa täyden hintahyödyn.

Teneriffan lennot ja liikenne

Lennot sujuivat jälleen kerran Finnairilla. Päästiin suht ajoissa lähtemään, mutta matkalla oli aikamoisia ilmakuoppia, jonka takia lento viivästyi ja kesti lopulta 7 tuntia, vaikka piti kestää kuutisen tuntia. Se tuntui pitkältä ajalta ja alkoi paikatkin puutua.

Lähtö oli aamulla, joten aamiainen tarjoiltiin koneessa.

Teneriffan lentokentän (Reina Sofia, eteläinen kenttä) terminaali oli valoisa, mukavan viileä ja koneeseen nousua oli kiva odotella kun tuoleja oli tarpeeksi. Paluulento oli myös myöhässä, mutta johtui edellisen lennon myöhästymisestä. Kotiinpaluukin kesti sitten noin 7 tuntia.

Teneriffan liikenteestä noin muuten, niin aika lailla samanoloista ajamista keskimäärin kuin täälläkin. Jalankulkijat otetaan hyvin huomioon ja annetaan tietä. Mutta joskus saattaa myös torvet soida, jos joku vähän viivyttelee ja tukkii tietä.

Itse ei kuljettu busseilla, mutta aika hyvät kulkuyhteydet näytti olevan vähän eri puolille saarta.

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.