Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Puerto de la Cruzissa

Seurakuntakoti

Puerton suomalainen luterilainen seurakunta on saanut oman hyvin viihtyisän seurakuntakodin Calle Iriarte 30:ssa, jossa tilaisuuksien lisäksi voi poiketa muutamana päivänä viikossa vaikka kahvilla. Toimintaa on talvikauden lokakuun loppupuolelta huhtikuun alkuun. Tarkemmin kotisivuilta www.teneriffansrk.fi

suomalainen seurakunta

Puerto de la Cruzissa on talvikaudella joka la klo 18 suosittu suomalainen luterilainen jumalanpelvelus. Seurakunta on saanut nyt pystyyn omat kotisivutkin, mistä ilmenevät osoitteet ym: www.teneriffansrk.fi/

kuntoloma

hotelli la carabela yläkaupungissa, mukava huoneistohotelli ja siisti. Uima-allas pihalla, paikallista asutusta ja ostoskeskuksia pienen kävelymatkan päässä. Hyvä kuntolomakohde, sillä portaita alakaupunkiin hurjasti. Alasmeno ei tietenkään tuottanut vaikeuksia, mutta se ylöstulo....

Valasristeily

Kävimme n. 3.5 tunnin mittaisella katamaraaniristeilyllä bongailemassa valaita ja delfiinejä. Niitä näimmekin ja valat olivat suunnilleen delfiinien kokoisia pallopäävalaita. Lounas kuului hintaan ja koko retki maksoi syksyllä -06 noin 35 euroa/hlö. Oli mielestäni hinnan väärtti.

Alus oli Freebird One, joka oli aika iso katamaraani. Ko. firmalla on muutamia muitakin katamaraaneja, mutta tämä oli isoin niistä. Suosittelen ehdottomasti. Kerran oli myös pysähdys rannan lähistöllä, jotta halukkaat pääsisivät uimaan ja samalla oli sitten lounastaukokin.

Lähtö tällä aluksella oli Playa de las Americasista ja Puerto Colon -satamasta.

Aikamoista keinuntaa oli, joten jos on kovin herkkävatsainen eikä kestä keinuntaa, niin kannattaa kenties ottaa pahoinvointipilleri ennen matkaa.

Tatuointi

Mikäli haluat edullisen ja todella taidokkaasti tehdyn tatuoinnin, suosittelen Puerto de la Cruzissa Indigo Tattoota. Domingo tekee loistavaa työtä. Hän käyttää uusia neuloja ja tekee todella huolellista työtä. Osoite on Calle Obispo Perez Caceres. Domingo puhuu jonkun verran englantia joten luultavasti saatte asian selväksi.

Itse otin entisen tatuoinnin päälle uuden ja ei todella huomaa, että alla olisi ollut joku muu joskus. Tatuointi on kaunis, kuin kuva. Hinta oli 70 €. Suomessa vastaavan suuruinen kuva töineen olisi luultavasti 300-400€ väliltä. Suosittelen!!

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.