Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Puerto de la Cruzissa

Las Tejas Verdes

Vieras    13.01.2018    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Las Tejas Verdes on hyvä musiikkipaikka. Myös saman kävelykadun päässä olevassa Bar-Cafe Marboressa on paikallista elävää musaa, kuten myös lähellä Las Tejas Verdesiä olevassa bodega Aradossa.

Rancho Grande

Mahtava ravintola upealla paikalla, hyvät maisemat ja maistuvaa ruokaa. Olen syönyt reissuillani useissa eri ravintoloissa mutta tämä on jäänyt tuoreesti muistiin. Suosittelen!

Ravintoloiden aukioloajat

Vieras    13.12.2012    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Moi

Olen lähdössä joulun alla kahdeksi viikoksi ja haluaisin tietää että onko joulu - ja uudenvuoden aattona ravintolat auki siis Puerto de La Cruzissa

Kiitos

Erinomainen ruoka omassa hotellissa.

Hotelli Bambin yhteydessä on erinomaisen ruoan ja palvelun tarjoava ravintola. Kaksi viikkoa olimme Puertossa ja viimeisenä iltanamme päätämme syödä sitten Bambissa. Ehdottomasti reissumme paras ruoka, (ulkona syödyistä) kauniimmin esille laitettu ja paras palvelu, eikä sisään heittäjiä. Voin suositella!

Ilta Espanjalaisen musiikin parissa

Vieras    23.11.2011    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Las Tejas Verdes Calle Puerto Viejolla on joka ilta klo 20.30 alkaen oivallinen paikka kuunnella espanjanlaista live musiikkia. Pari sataa metriä Plaza Charcolta. Ehdottomasti jokaisen Puerton kävijän kannattaa käydä. On jo yli 15 vuoden kokenus.

Laadukas, edullinen kiinalainen ravintola

Vieras    08.11.2011    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Taisi olla nimeltään Restaurante Chino (?) Sijaitsee hieman keskustan yläpuolella, löytää hyvin kun kävelee hotelli Parque Vacacional Edenistä keskustaan. Todella miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta, laadukas, herkullinen ja todella edullinen ruoka, aina tilaa syödä rauhassa. Ihmisiä ei jostain syystä silloin kun me söimme ollut paljoa yhtään, muutama pariskunta, jos edes sitä. Jäin oikeasti koukkuun heidän ruokaansa, se oli todella hyvää eikä hintaa ollut kuin 4-9e per annos. Tosi hyvä paikka, suosittelen!

Perulainen ravintola

Linja-autoaseman vastapäätä (meren puolella) on loistava Perulainen ravintola nimeltään Peruana.Ravintola on katutason alapuolella ja ikkunoista voit katsella kadun vilinää.Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista.Hinta laatusuhde erinomainen. Laskun saat lopuksi aarrearkussa ja naisväki saa lähteissään mukaansa ruusut...Kävin tässä kodikkaassa paikassa ensimmäisen kerran vuonna 1984 ja oletan sen vieläkin olevan siellä.Hyviä ruokahetkiä kaikille!

Ravintola Caldoso

Onko kukaan käynyt Ravintola Caldosossa Puertossa (Punta Brava)

Suosikkiravintolat ja muut syömäpaikat

San Telmon alueella oli kadun alla Rustico -niminen ravintola ihan rannassa. Sieltä sai todella hyvää villikani -ruokaa ryppyperunoineen. Kastikkeena oli jokin punaviini tyyppinen yrttikastike, mutta todella hyvää ja muutenkin erittäin maukas ateria.

Toinen paikka lähellä hotelliamme Tenerife Playaa oli kahvila-ravintola, muistaakseni Cafe Poncho tms. rannan kävelykadun varrella San Telmon alueen suuntaan, jossa sai ehdottomasti parhaat pihvit. Oli jokin naudan pihvi talon kastikkeella, mutta todella hyvää. Palvelu oli myös hyvää ja kun tarjoilija kuuli meidän puhuvan, niin kysyi oltiinko Suomesta ja sen jälkeen sanoi muutaman sanan suomea minkä osasi. Käytiin parina muunakin iltana ja aina sitten sanoi jotain sanoja suomeksi mitä osasi eli hyvin muisti, vaikka asiakkaita oli aina paljon. Oli siis suosittu paikka melkein aina oli täyttä. Joka ilta oli myös "elävää musiikkia".

Sitten hyvä pikkupurtava paikka on myös tuon hotellin lähellä. Jos seisoo tuon hotellin edessä, niin katsoo oikealle. Siinä näkyy rannassa sellanen pienehkö paikka vähän ylempänä maantasalta ja terassi rannan puolella. Sieltä sai todella hyvät täytetyt sämpylät ja patongit sekä jäätelöannokset. Tuorepuristettua appelsiinimehuakin sai ja se oli ehdottomasti parasta. =) Siinä oli mukava istuskella ja katsella kun surffaajan yrittivät taiteilla mahtavilla aalloilla (n. 5 m korkeilla).

"Jorma´s bar LaGuagua

Suomalaisten suosima paikka. Paikan pitäjä Jorma on Suomesta. Tosi hyvää ruokaa, ja kohtuu hintaista. Perunamuusikin maistui samalle kuin kotona. Esim. jauhelihapihvi+ muusi maksoi noin. 7 €. Suosittelen paikkaa ja siellä saa myös Suomalaista kahvia.

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.