Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

palmeras playa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti hotelli! Ihanan iso uima-allas, joka lämmitetty.

Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2004 | Hotelli: palmeras playa

Hotelli pidetään todella siistinä! Huoneet mukavia, joskin ei kovin suuria. Uima-allas suuri verrattuna monen muun hotellin uima-altaaseen ja vielä lämmitetty, mikä on tosi hieno juttu! Menisin uudelleen samaan hotelliin ehdottomasti!

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 1988 | Hotelli: palmeras playa

Tilavat huoneistot keittiöllä.Hotellissa myös erinomainen ravintola.Kielitaitoinen henkilökunta.Allas-alue siisti,joskin tien läheisyys aiheuttaa hieman hälyä.Lähes keskustassa ja lähellä kaikkea.Alueella paljon vihreää.Kaunis palmukuja hotellin vieressä.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

omistaja ja TASO vaihtunut

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: palmeras playa

Valitsimme tämän hotellin sijainnin JA LÄMMITETYN uima-altaan ansiosta.

Valitettavasti hotellin omistaja olikin hiljakkoin vaihtunut.

Sijainti on edelleen erinomainen.

Lämmitetty uima-allas oli saapuessamme suomalaisten mittaustulosten mukaan 19-21-asteinen, kun matkanjärjestäjä oli luvannut 23-asteista vettä. Lämmitys oli paljolti kytkettynä pois.

Juttelu oppaan kanssa auttoi sikäli, että lämmitys kytkettiin päälle, joskin hyvin pienellä teholla. Opas mittaili lukemia, jotka vaihtelivat 20,5 - 22 asteessa. Hänen mukaansa se oli hyväksyttävää tasoa.

Toisella lomaviikolla sää suosi enemmän, niin että tosiaan saavutettiinkin jo 22-asteinen vesi. Se ei siltikään vielä yllä luvattuihin lukemiin - eikä varsinkaan aamupäivällä.

Jostain syystä SIIVOUS toimii kaikkialla niin, että samalla likaisella tahmealla rätillä pyyhitään koko kerroksen lattiat, niin että lattia on siivouksen jälkeen entistä tahmeampi. Sukat menevät nopeasti pilalle näillä lattioilla.

Ravintolan lämminruokatiskiä voisi oikeastaan jo alkaa kutsua haalearuokatiskiksi.

Yksi iso parannus olisi all inc -juomavalikoiman ilmoittaminen asiakkaalle. Maksamme lisämaksun juomista, siis täysihoitomaksun päälle, mutta missään ei kerrota, mitä siihen sisältyy.

Arvosana hotellille:

parhaat päivänsä nähnyt hotelli

Vieras    27.03.2014    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: palmeras playa

Ensimmäisessä huoneessamme Palmeras playassa oli kosteusvaurio kylpyhuoneen katossa. Kosteusvaurio oli osaltaan levinnyt jo makuuhuoneen seinäänkin. Torakan kylpyhuoneestamme tapettuamme kysyimme mahdollisuutta huoneen vaihtoon, joka ei ollut mahdollista vasta kun seuraavaana päivänä. Saimme käydä katsomassa kolmea eri huonetta, joissa haisi mm. tupakka yms.

Ruoka ei ollut lämmintä (vaikka ruokailuun meni heti sen alkaessa) ja buffet-pöytä oli erittäin niukka. Myös "ravintolassa" näyttäytyi torakoita..

Kuvat,joita olimme katselleet ennen reissua hotellista, olivat otettu kenties heti rakentamisen jälkeen. Hotelli ei nykyisellään yllä kolmenkaan tähden tasolle!!

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti, huono taso

Vieras    11.01.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: palmeras playa

Valitsimme hotellin viikon pakettimatkalle sen sijainnin ja lämmitetyn uima-altaan sekä edullisen aamiaisbuffetin takia.

Hyvät puolet: Yksiö, johon majoituimme oli siisti ja vasta kunnostettu, Parvekekin oli kohtuullinen. Huone siivottiin joka päivä ja pyyhkeet vaihdettiin. Uima-allas oli lämmitetty ja hotellin sijainti loistava.

Huonot puolet: Hotelli niin kuin sen asiakkaatkin oli parhaat päivänsä nähnyt. Yleisilme oli ankea kuin entisestä itäblogista. Aamupala yksipuolinen, vaihtelu koski lähinnä rasvaista tarjontaa ja leivänpaahtimen paikkaa, joka siirrettiin joka aamu eri paikkaan. Ravintola oli pimeä. Kerran söimme illallisbuffetin siellä ja söimme samassa ravintolassa kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Alkuruoat oli hyviä, mutta pääruoka kylmää ja jälkiruoasta ei voi puhuakaan samana päivänä. Uima-altaan baarin seinälaatoitus oli kultaiselta 1970-luvulta. pulut joi vettä lasten altaasta. En ikinä enää palaa ko hotelliin, jos joskus vielä menen Puerto de la Cruziin. Kaupunki oli lomakohteena kyllä leppoisa ja viehättävä, joten ehkä kun olen eläkkeellä ja jos olen hengissä, voisin kuvitella siellä toisenkin kerran käyväni, mutta hotelli on taatusti toinen.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.