Puerto de la Cruzin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 8

Hyvä hoteli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Las Vegas

Jos menette Las Vegas hotelliin kannattaa oaa puolihoito oli 28euroa,ja tosi hyvät ruuat. Hottellikn ihan hyvä,mutta paljon Saksalisia.

Arvosana hotellille:

Ikäviä kokemuksia ostoksista supermarketissa

Vieras    09.02.2009    Puerto de la Cruzin ostokset    Puerto de la Cruz

Kaupungin laidalla kasvitieteellisen puutarjhan vieressä olevassa suuressa marketissa saimme varsinaisen kohtelun - naispuolinen espanjan kielellä huutava ja huitova henkilö pakotti meidät viemään reppumme jollekin sivutiskille - kaikkine omaisuuksineen! Syytä emme tiedä, ja oli vaikea saada omaisuutta takaisin... Joku gestapo siellä toteuttaa mielivaltaansa, onkohan vielä diktatuurin haamuja... Outo juttu. Olkaapa varuillanne!

Enää en taatusti mene markettiin Puertossa, taitaapa jäädä koko paikkakunta matkustuslistalta, kaksi kertaa ehdimme käydä.

Kiikari

Teneriffa

Las Vegas hotelli on ihan hyvä.

Ostokset Cruzissa

Cruzissa oli todella hyvät osto mahdollisuudet! Löytyi kaikkea,vaatteita,koruja,laukkuja,elektroniikkaa,ruokaa,viinejä,tuliaisia, ja todella halvat hinnat ! Suosittelen lämpimästi ! (:

Ravintola Caldoso

Onko kukaan käynyt Ravintola Caldosossa Puertossa (Punta Brava)

Siisti, viihtyisä, hyvän palvelun omava hotelli.

irri    22.01.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Apartamentos Teide Mar

Voisin antaa **** +++ yksi tähti siisteydestä/ toinen palvelusta ja kolmas hyvästä ruuasta..

Välittömästi saapumisemme yhteydessä, ensimmäinen havaintomme oli: erittäin siistiä, viihtyisää raikas tuoksu vastaanotti meidät.

Palvelu hyvää..

Huone tosin hieman vaatimattomasti kalustettu, ainut nekatiivinen huomio oli, rikkinäinen jääkaapin ovenkahva..

Muutamissa kohdissa kyselty kyseisen hotellin keittiövarustusta..

luettelen nyt ne tässä..

Jääkaappi, liesi, kahvipannu, hienot kattilat , paistinpannu, sekä kaikki tarvittavat ruokailuastiat,ja välineet, salaattikulhoa myöten..

Hotellin palvelu erinomaista baarissa ,allasbaarissa sekä buffet salissa.

Ruoka erinomaisen hyvää..upeat kattaukset aamiaispöydässä kuin muissakin kattauksissa..

Huoneemme siivottiin päivittäin jälki, jopa näin ammattilaisen silmin katsottuna erittäin hyvä..

Pedit petattiin wc pestiin pyyhkeet vaihdettiin joka päivä..

Pienellä "tipillä" päivittäin palkitsimme siistijän kiitos kirjeen kera..

Ainoan pitkän miinuksen saa matkanjärjestäjän opastoiminta.

Saavuimme hotelille ½1 aikaan yöllä...jä kysyin oppaaltamme tietoa mistä saisimme jotain yöpalaa...

sillä hän ilmoitti bussimatkamme aikana, että kaikki lähipaikat ovat jo sulkeneet ovensa...no sain vastaukseksi" kyllä tuolta alakaupungista ruokaa saa" häh! mietimme...minne suuntaan pitäisi lähteä...päästäksemme sinne hänen mainitsemaansa "alakaupunkiin"

Päätimme kuitenkin lähteä iltakävelylle ja kyselimme sulkeutuvasta kahvilasta mistä saisimme jotain syötävää..

Saimme ystävällisen neuvon...meidät ohjattiin läheiseen bubiin josta hyvän palvelun kera tilasimme erittäin hyvät, lämpimät voileivät..no se riitti meille iltapalaksi...

Ja seuraavillakaan kerroilla opasneuvoja pyytäessämme, emme saaneet ammattimaista palvelua.

Arvosana hotellille:

Puerto De la Cruz ja Tsekki

Vietimme mukavan parivikkoisen viime keväänä Puerto De La Cruzissa. Hotelimme oli Masaru, joka oli tosi positiivien yllätys. Anatain hotelille **** 4 tähteä vaikka Tjareborgin luokitus oli ***+ Kolme plus. Matkastani olen kirjoittanut matkekertomuksen "Seijasiskon Neuleblogiini" r

r

seijasisko.vuodatus.net/blog...18.3.2008r

r

Viime kesän Tsekin matkamme oli aivan huippureissu ja siitä voi lukea myös blogistani:

r

seijasisko.vuodatus.net/blog...+7%2F2008r

r

r

r

siisti ja hyvä sijanti.

Vieras    04.01.2009    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Parque Vacacional Eden

isot hyvät huoneet.hyvät muut alueet,kuten iso puisto.

Arvosana hotellille:

Loro Parque

Papukaijapuisto, eläintarha ja akvaario, joka on näkemisen arvoinen! Lipun voi ostaa jo Suomessa tai paikan päälläkin onnistuu. Eksoottisten eläinten ja kalojen lisäksi on mahdollisuus nähdä erilaisia näytöksiä. Erityisesti kannattaa mainita miekkavalasnäytös, jota ei voi jättää väliin. :)

Lisäksi on delfiini-, merileijona- ja papukaijanäytös. Muutakin nähtävää löytyy!

Puistossa on myös kahviloita ja myymälöitä. Omia eväitä voi syödä piknik-pöydissä. :)

suomalainen seurakunta

Puerto de la Cruzissa on talvikaudella joka la klo 18 suosittu suomalainen luterilainen jumalanpelvelus. Seurakunta on saanut nyt pystyyn omat kotisivutkin, mistä ilmenevät osoitteet ym: www.teneriffansrk.fi/

sijainti erinomainen

Vieras    04.10.2008    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Catalonia Las Vegas

Ihan hyvä perushotelli erinomaisella paikalla

Arvosana hotellille:

kuntoloma

hotelli la carabela yläkaupungissa, mukava huoneistohotelli ja siisti. Uima-allas pihalla, paikallista asutusta ja ostoskeskuksia pienen kävelymatkan päässä. Hyvä kuntolomakohde, sillä portaita alakaupunkiin hurjasti. Alasmeno ei tietenkään tuottanut vaikeuksia, mutta se ylöstulo....

ostokset

ostimme matkaseurueemme kanssa jokainen croccsit, siis piraatit ja niillä oli mukava ja pehmeä tallustella puerton kovia katuja

Yleistä Puerto de la Cruzista

Jos haluaa nähdä enemmän "aitoa" kanarialaista tunnelmaa ja ihmisiä, niin kannattaa valita tämä paikka. Ei ole niinkään turistirysä, kuten Playa de las Americas. Myös vehreydestä ja kukista pitävälle on oiva paikka.

Rannat ovat tummaa hiekkaa. Aina ei pääse suoraan mereen uimaan isojen aaltojen vuoksi. On toki tyynempiäkin hetkiä jolloin sekin onnistuu. Takuuvarma onkin sitten merivesialtaat, joita on useampi ja vähän eri kokoisia. Isoimman vieressä on paikka, jossa saa juotavaa ja pientä purtavaakin. Mekin ostimme sieltä erittäin hyvät täytetyt voileivät.

Muistaakseni ainakin syksyllä -06 jolloin Teneriffalla olimme, niin merivesialtaille pääsy maksoi 5 € / henkilö. Siellä sai olla niin kauan kuin halusi, mutta välillä ei saanut poistua tai sitten piti maksaa uudestaan. Varjot ja patjat aurinkotuoleille maksoivat erikseen. Niiden hintaa en muista.

Jos haluaa kierrellä saarta eikä halua vuokrata autoa, niin bussilla pääsee aika hyvin vähän joka puolelle ja vielä melko useinkin.

Lopuksi voisin ehdottomasti suositella villikania syötäväksi. Oli suorastaan suussa sulavaa Rustico -nimisessä ravintolassa, joka oli San Telmon alueella rannassa ja kadun alapuolella. Ja kuka tykkää drinkeistä, niin suosittelen caipirinhaa, joka on todella raikas. Siihen menee cachacaa eli sokeriruokoviinaa, sitten murskattua limeä, sokeria ja jäämurskaa.

Loro Parquesta sen verran, että vaikka liput ovat melko kalliit, niin suosittelen silti. Oli kyllä mielestäni hintansa väärtti ja aikaa siellä sai kulumaan ihan kiitettävästi. Hyvät jalkineet on hyvä olla ettei jalat väsy. Varsinkin kun me jouduimme jonottamaan aika kauan ennenkuin pääsimme juurikaan eteenpäin.

Tässä vielä muutamia linkkejä:

www.loroparque.com/

(Loro Parquen sivut)

www.aguilasjunglepark.com/la...p?wlang=en

(Jungle parkin sivut, eläinpuisto tämäkin)

www.freebirdone.com/

(Tällä katamaraanilla käytiin bongailemassa valaita ja delfiinejä, suosittelen!)

Valasristeily

Kävimme n. 3.5 tunnin mittaisella katamaraaniristeilyllä bongailemassa valaita ja delfiinejä. Niitä näimmekin ja valat olivat suunnilleen delfiinien kokoisia pallopäävalaita. Lounas kuului hintaan ja koko retki maksoi syksyllä -06 noin 35 euroa/hlö. Oli mielestäni hinnan väärtti.

Alus oli Freebird One, joka oli aika iso katamaraani. Ko. firmalla on muutamia muitakin katamaraaneja, mutta tämä oli isoin niistä. Suosittelen ehdottomasti. Kerran oli myös pysähdys rannan lähistöllä, jotta halukkaat pääsisivät uimaan ja samalla oli sitten lounastaukokin.

Lähtö tällä aluksella oli Playa de las Americasista ja Puerto Colon -satamasta.

Aikamoista keinuntaa oli, joten jos on kovin herkkävatsainen eikä kestä keinuntaa, niin kannattaa kenties ottaa pahoinvointipilleri ennen matkaa.

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.