Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Budapestissa

HEI!

Vieras    22.10.2013    Budapestin vaarat ja ongelmat    Budapest

Mustakaa kun tulette tänne, tämä on suurkaupunki! Tällä maalla on seitsemän rajaa! Kaikki niistä ei ole rikkaamasta päästä! Unkarilainen on periaattessa hyvin rehellinen vieraanvarainen ja korrekti! Ei tunkeudu sinun seuraan jos et halua! Olen asunut tässä maassa 15 vuotta! Sanon ei ole takahikiä, vaan suurkaupunki siinä missä muutkin suuret kaupugit! On omaa tyhmyyttä jos tulee ryöstetyksi! Pidä rahat avaimet ym taskussa, älä ole niin tyhmä että menet käymälään ja jätät juomasi! Ja että vielä juot siitä palatessasi! Hyvänen aika eihän niin voi tehdä edes suomessa!!! Sitten miettikää mikä on tulotaso! Ei kenelläkään Unkarilaisella ole varaa ostaa juuri mitään keskustasta! Rohkeasti ulos sieltä, kaikki muuttuu paljon halvemmaksi! Neuvona sanon että ison kaarikadun ulkopuolelle on mentävä! Tervetuloa Budapestiin!

VAROKAA!!!

Vieras    24.09.2012    Budapestin vaarat ja ongelmat    Budapest

Kesän ja syksyn 2012 aikana on tiedossani jo kaksi tyrmäystippatapausta Budapestista. Älkää kulkeko yksin, älkää menkö baareihin tai ravintoloihin koskaan yksin, älkää istuko vieraiden ihmisten - edes siistien - kanssa samaan pöytään, älkää jättäkö juomaanne silmistänne hetkeksikään! Henkilö sai syyskuussa 2012 yleisesti Budapestissa tyrmäystippoina käytettävää lääkeainetta bentsodiatsepiinia juomaansa sillä aikaa, kun käväisi vessassa. Seuraavaksi hänet poimittiin porttikongista ambulanssiin 13 tuntia baariin menon jälkeen. Huumattiin ja ryöstettiin. Baari oli Sellö Cafe Jozsef Körut-kadulla.

Välttäkää 8. ja 9. kaupunginosia illalla ja yöllä. Niin kuulemma unkarilaisetkin tekevät.

T. Ei enää Unkariin...

Varkaat

Leonardo    02.10.2011    Budapestin vaarat ja ongelmat    Budapest

Pääsin eroon kamerastani, joka oli repussa. Ajoimme kaksi pysäkinväliä raitiovaunulla yli Tonavan. Sillä matkalla joku nokkela orjasi kamerani talteen, eniten harmittaa menettämäni kameralla otetut kuvat( n.300 )

Leonardo

Oletko vieraillut Budapestissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.