Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Budapestissa

Keskustahotelli

Vieras    27.04.2016    Budapestin aktiviteetit ja harrastukset    Budapest

Positiivinen yllätys koko Budapest. Treelta Ryanairilla. Taksilla kentältä hotelliin (25 E) joka oli chain bridgen läheisyydessä. Mitä tehtiin 3 päivää? Käveltiin, ei joukkoliikennettä, käytiin kansallismuseossa, kiivettiin länsirannalla patsaspuistossa, käytiin kahviloissa joka aamupalat ja syötiin ulkona, kerran Burger Kingissä. Halpaa oli. Gulassilounas 2 henk: 15 E (2 keittoa, 2 olutta, 2 kahvia). Kaupunkiloma paitsi että hinta alle Tallinnan.

Kukkasena: lentokentällä turvatarkastajatäti komensi vihaisena unkariksi. Sanoin englanniksi että dont speak Hungarian, what I do now? Näytti että siihen metallinpaljastimeen. Onneksi en nauranut.

Hyviä ihmisiä ja hyvä maa. Kansallismuseo avasi silmiä mistä tulleet ja mitä sodan aikana tapahtui. Kaikkea hyvää heille.

Hieno hotelli sekä loistava kiertokävely

Vieras    16.11.2015    Budapestin aktiviteetit ja harrastukset    Budapest

Asuttiin hotellissa Sofitel Budapest Chain Bridge joka sijaitsee Pestin puolella, ihan Tonavan rannalla. Hotelli oli todella hieno, isoilla siisteillä huoneilla sekä todella ylellisellä aamiaisella. Myös henkilökunta oli äärimmäisen mukava. Näköala huoneen ikkunasta illalla Tonavan ja Budan linnaan päin oli todella näyttävä. www.sofitel.com/gb/hotel-322...ndex.shtml

Toisena päivänä kierrettiin kaupungilla ja muutamassa kauppahallissa paikallisen kanssa. Vinkki löydettiin näiltä sivuilta :) Opas oli todella osaava ja rento sekä puhui mainiosti englantia. Päivä oli erittäin onnistunut ja me opittiin paljon paikallisesta ruokakulttuurista! Suosittelen. www.everaround.com/experienc...arket-tour

Ekan illan illallinen oli pettymys (en muista enää ravintolan nimeä) mutta tokana iltana syötiin ja juotiin hyvin todella hyvää hintaan! www.facebook.com/Zeller-Bist...4/?fref=ts

Kaiken kaikkiaan meillä oli tosi onnistunut reissu!

Kauppahalli

Vieras    05.12.2014    Budapestin aktiviteetit ja harrastukset    Budapest

Kierreltiin yhdessä kauppahallissa paikallisen kanssa - saimme nopeasti tuntumaa paikalliseen keittiöön. Opas oli mukava ja rento. Kokemus ei olisi yksin ollut samanlainen. Hieman kallis, mutta tästä jäi hyviä muistoja!

www.everaround.com/experienc...arket-tour

Konsertteja ja kansantansseja

Vieras    16.06.2010    Budapestin aktiviteetit ja harrastukset    Budapest

Ihan hyvä matka kolmen päivän matkaksi. Yhtenä iltana klassisen musiikin kirkkokonsertti ja toisena iltana kansantanssiesitys, joka oli aivan loistava. Kannattaa seurata kulttuuritarjontaa netistä tai ottaa kadulla esitteitä paikan päällä.

Oletko vieraillut Budapestissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.