Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Budapestissa

Mahtavaa ruokaa

Vieras    01.03.2015    Budapestin ravintolat ja baarit    Budapest

Todella hyvä ruokapaikka oli Komedians kavehaz

Osoiteessa Budapest, Nagymező u. 26, suoraan operettiteatteria vastapäätä.

Hinta oli kohtuullinen, ruoka loistavaa ja tarjoilijat mukavia. Kannattaa ehdottomasti käydä ruokailemassa. Mukavana tunnelman tuojana oli pianisti, joka soitti mukavaa musiikkia.

Todella hyvä italialainen ravintola

Vieras    23.09.2013    Budapestin ravintolat ja baarit    Budapest

Cucina, italialainen ravintola osoitteessa Vaci Utca 20, Budapest.

Ruoka oli todella hyvää, samoin palvelu. Suosittelen kokeilemaan jos pitää italialaisesta ruoasta. Me söimmekin kaksi iltaa peräkkäin täällä koska ruoka oli niin hyvää.

Suosittelen myös maistamaan Tokaji- viiniä jos pitää makeista viineistä. Omasta mielestäni se oli todella hyvää viiniä ja sitä lähtikin myös kotiin mukaan.

Hyvää ruokaa Pestin puolella.

Vieras    19.09.2012    Budapestin ravintolat ja baarit    Budapest

Belvarosi-Lugas etterem ravintola kadulla Bajcsy-Zsilinszky tosi hyvää ruokaa edullisesti. Asiallinen ja hyvä palvelu.

Ravintolasuosituksia

Vieras    08.09.2011    Budapestin ravintolat ja baarit    Budapest

Elokuussa 2011 käytiin seuraavissa ravintoloissa.

Sir Lancelot, keskiaikaiset pidot, Podmaniczky. Pöytävaraus illaksi välttämätön, ottakaa pöytä alakerrasta, missä kaikki ohjelma tapahtuu. Hurja meno, ei ehkä pienten lasten paikka. Menut juomineen kahdelle yhteensä n. 60 euroa. Ruoka aika konstailematonta, kanaa, ylikypsää yms. Tunnellman takia suosittelen!

Dio-ravintola, fine-dining Sas utcalla. Siisti paikka, pukeutuminen asiallista. Erinomainen palvelu. Neljän ruokalajin menu, pari kuohuviiniä ja useampi lasillinen viiniä n.100 euroa. Kannattaa kokeilla!

Boom and Brass (Vaci Utca): Perusturistipaikka. Vaci Utcan hinnat, pari pääruokaa ja juomat 35 euroa. En ehkä suosittelisi, huono hinta-laatusuhde, vaikka ruoka olikin ihan ok. Palvelu oli kuitenkin kohtalaista.

Paprika kaupunginpuiston laidalla oli hyvä ja edullinen lounaspaikka. Leikkeet n. 6 euroa ja hyvä palvelu. Aika paljon oli porukkaa, että jos haluaa varmasti päästä, niin pöytävaraus täytyy tehdä.

Il Terzo Cerchio, hotellin suosittelema italialainen lähellä Blaha Lujsan metroasemaa. Kiva paikka ja hyvä palvelu. Alkuruokalautanen kahdelle, lasagne ja pizza, muutama lasi viiniä ja pari kokista 50 euroa. Ruoka ei ehkä yltänyt ihan tunnelman tasolle, mutta suosittelen silti. Myös lapset voisi illastaa täällä, aika rauhallinen tunnelma.

Mammut kauppakeskuksessa Abbocato pizzeriaa en suosittele. Pizza, pasta ja pari juomaa 21 euroa. Paikka ihan ok, mutta ruoka ei ihmeellistä.

Oletko vieraillut Budapestissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.