Matkakokemukset - Ostokset Budapestissa

CCC kenkä-ja laukkukauppa

Vieras    29.03.2019    Budapestin ostokset    Budapest

Olkaa tarkkana, jos maksatte paikallisella valuutalla. Ostokset maksoivat 9790 ja maksoin 20 000 setelillä. Myyjä löi summan ja "saadun" rahan 10 000 kassaan ja vaihtosummana näkyi 210. Myyjä antoi 210 pöydälle, ei ottanut katsekontaktia ja pakkasi laukun pussiin ja sanoi, ole hyvä. Jäin seisomaan, ja sanoin, anteeksi. Myyjä tiesi heti mistä on kyse, ja alkoi kaivaa kassasta 10 000 minulle ja kovat pahoittelut.

Asiacenter fiinimpi kuin kiinalainen tori

Sinisara    21.10.2014    Budapestin ostokset    Budapest

Asiacenerin nettisivut

www.asiacenter.hu/en/index

Kohdasta contact löytyy ohjeistusta. Helpoiten tuonne pääsee bussilla 7E, joka lähtee Blaha Ljuza Teriltä. Matka kesti 20-30 minuuttia, ja päättärille asti pitää mennä, siitä on lyhyt kävelymatka. Asiacenter oli kuin mikä tahansa tavaratalo, paitsi että liikkeet levittäytyivät tavaroineen käytäville. Siistiä oli ja hintataso oli korkeampi kuin kiinalaisella torilla. Myytävä oli ihan samanlaista kuin noissa metrokäytävissä.


Oma matka

  • Budapest
    Lähtö: Lokakuu 11, 2014
    Paluu: Lokakuu 14, 2014

Muutama sana Köki terminal-ostoskeskuksesta

Sinisara    19.10.2013    Budapestin ostokset    Budapest

Köki terminal ostoskeskus on netin mukaan Budapestin uusin ja oliko suurinkin ostoskeskus. En löytänyt kuin unkarinkieliset nettisivut, joista ei hullua hurskaammaksi tule.

Perille pääsee sinisellä metrolla, jonka päättärillä ostoskeskus on. Poikkesimme siellä kotiin palatessa, lentokentälle mennessä.

Metrosta tultaessa päädytään 2:een kerrokseen. Infotaulu oli hyvin vaatimaton, eikä siitä edes ilmennyt, missä kerroksessa oltiin. Myöskään mitään infopistettä taulusta en löytänyt, mutta olihan informaatio siinä kohtalaisen lähellä sisempään kävellessä.

Kysyimme infosta mihin voimme jättää matkalaukut säilytykseen. Tyttö alkoi kovasti selittämään, kunnes arvasin, ettei hän osannut englantia juuri nimeksikään ja neuvoi kai laukkuliikkeeseen...

No kun päästiin yhteisymmärrykseen, niin laukut sai jättää siihen infopisteeseen. Mitään lappua tms ei annettu, vaan tyttö vakuutti meidät muistavansa, eikä laukkujen takaisin saamisessa ollut ongelmia.

Löytämämme ruokapaikat olivat ns pikaruokaloita, astiat kertakäyttöisiä.

Ostostarjonnasta en osaa juuri sanoa. Nuorisolle tiedoksi että NewYorker siellä oli. Kaiken kaikkiaan modernin oloinen.


Oma matka

  • Budapest
    Lähtö: Lokakuu 01, 2013
    Paluu: Lokakuu 04, 2013

Halpoja vaatteita.

Hansu    21.01.2009    Budapestin ostokset    Budapest

Unkariin kannattaa mennä vaateostoksille:)

Siellä tekee vaikka minkälaisia vaatelöytöjä todella edullisesti.

Itse olen paljon ostanut hyviä vaatteita hintaan 2-10euroa!!

Ja vuosia on kestänyt:)

Oletko vieraillut Budapestissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.